Gość: Szaman IP: *.icpnet.pl 06.10.04, 00:08 A te oszołomy znów swoje gusła odprawiają i nienawiść do bliźniego wzniecają... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarl Re: Antyunijny wiec LPR w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 00:18 najbardziej mniue wkurza ze to w Krakowie - to obraża przeszłe i przyszle pokolenia tego miasta. Ale ci idioci przemawiaja do setek tysiecy im podobnych idiotow i t wym kraju maja ogromna szanse wyborczą. Tu malo kto uzywa mozgu a pokłady nienawiści, zawiści, polactwa, i innych plag sa ogromne. To spadek nie tylko po sowietyżmie i chyba siega dalej - czarno widze nasza przyszlość Odpowiedz Link Zgłoś
apodemus Re: Antyunijny wiec LPR w Krakowie 06.10.04, 07:45 > najbardziej mniue wkurza ze to w Krakowie [ciach] Odsetek "mądrych inaczej" jest zbliżony chyba wszędzie, w Krakowie, Warszawie, Poznaniu i w mniejszych miejscowościach. W dużych miastach jest ich liczebnie tylu, że może się ich zebrać kilku naraz. Stąd takie hece. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Antyunijny wiec LPR w Krakowie IP: *.dynamic.hinet.net 06.10.04, 12:36 Ja tez mysle, ze to straszne, ze obrady takich ciemniakow odbywaja sie w tym kulturalnym miescie. Wstyd! Mieszkancy Krakowa powinni sie sprzeciwic zlotom tych dziwakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakŚwieżegoPowiewu Re: MIESZKAŃCY KRAKOWA POTRZEBUJĄ LPR-u ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Antyunijny wiec LPR w Krakowie IP: *.top.net.pl 06.10.04, 00:20 Już przegrali a nie potrafią się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Pro pedofilski wiec LPR w Krakowie 06.10.04, 00:26 Gość portalu: Szaman napisał(a): > A te oszołomy znów swoje gusła odprawiają i nienawiść do bliźniego > wzniecają... Odpowiedz Link Zgłoś
s_k1 Re: Pro pedofilski wiec LPR w Krakowie 06.10.04, 01:05 Wyślijmy LPR na Madagaskar.Przecież te oszołomy nic mądrego nie wymyślą, bo uzywanie mózgu jest im obce Odpowiedz Link Zgłoś
neceser ale usta i Maybachy maja duze 06.10.04, 01:08 s_k1 napisał: > Wyślijmy LPR na Madagaskar.Przecież te oszołomy nic mądrego nie wymyślą, bo > uzywanie mózgu jest im obce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Re: ale usta i Maybachy maja duze IP: *.chello.pl 06.10.04, 02:04 neceser napisał: > s_k1 napisał: > > > Wyślijmy LPR na Madagaskar.Przecież te oszołomy nic mądrego nie wymyślą, > bo > > uzywanie mózgu jest im obce Nie jestem fanem LPR, ale przypominam, że Maybach'a wymyslił Michnik i Gazetka, więc niech on tym wirtualnym pojazdem sobie jeździ. A tobie widzę używanie mózgu też sprawia kłopot, skoro bełkoczesz o nie istniejącym samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
stalowy_szczur1 Re: ale usta i Maybachy maja duze 07.10.04, 09:48 ...to może poszukaj, jaka gazeta zaczęła całą sprawę...I nie była to "wyborcza", ale co tam, lepiej nawalać na Michnika, bo prosto.... Pzdr! Szyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiecznie_przeciwny Re: I ZNOWU ŻYDOM WIEC SIĘ NIE PODOBA .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:34 Czy coś tym gościom koszernym może się podobać, czego nie pochwali Gazeta Wyborcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Antyunijny wiec LPR w Krakowie IP: *.proxy.aol.com 06.10.04, 01:57 Czy sp. Tadeusz Doerre byl jakims krewnym obecnego radnego Piotra Doerre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRACIA POLACY!!!! POLACY NIE BADZCIE GLUPI - LPR TO BANDYCI!!!! IP: *.dynamic.mts.net 06.10.04, 04:48 LPR podobnie jak samoobrona, radiomaryja zeruja na glupocie i naiwnosci ludzkiej, czyniac z narodu i panstwa posmiewisko w oczach cywilizowanego swiata. Polska lezy w sercu Europy i to do czegos zobowiazuje!!! Szanujcie to z czego macie chleb, myslcie o przyszlosci dla swoich dzieci, ksztaltujcie ich przyszlosc od malego dziecka. Nie dajcie sie oglupic rydzykowym faszystom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman LPR=NSDAP IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 06.10.04, 04:46 LPR to faszyzm i cofniecie Polski o lata w rozwoju.Zabronic dzialalnosci tej partii faszystowskiej,oni tylko wszystko i wszystkich krytykuja ,a nic nie proponuja kostruktywnego.PRECZ Z LPR PRECZ Z FASZYZMEM EUROPA RAZ TO JUZ MIALA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak_ma_być_iKoniec Re: ZAKAZUJEMY POLAKOM POPIERANIA LPR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:41 Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Jestesmy Przeciw Unii Pedoklerykow z Ministrantami 06.10.04, 05:03 Jankoski: usta precz od Slawka! Gość portalu: Szaman napisał(a): > A te oszołomy znów swoje gusła odprawiają i nienawiść do bliźniego > wzniecają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stąd Proste pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 06:22 GW napisała: "Konferencja odbyła się w najbardziej reprezentacyjnej sali miasta. Czy władze Krakowa identyfikują się z tym, co mówiono podczas konferencji? - Z prośbą o udostępnienie sali wystąpił radny Piotr Döerre - odpowiada Piotr Malcharek, wicedyrektor magistratu. - Tematem konferencji była sprawa społecznie istotna, jej temat nie był sformułowany kontrowersyjnie. Nie mieliśmy podstaw do odmówienia. Sam nie przysłuchiwałem się tym obradom, nie mogę więc stwierdzić, czy nie zostałem oszukany. Bo, zaznaczę, nie wydawałem zgody na imprezę polityczną." 1. Czy sale reprezentacyjne zastrzeżone są dla jednych, a zakazane dla innych? 2. Czy władze miasta muszą zawsze identyfikować się ze wszystkim, co głoszą lub czynią dowolne grupy ludzi? 3. Czy każda grupa ludzi musi dostosować się do głoszonych przez władze poglądów politycznych i ideowych? 4. Czy władze miasta mogą zakazać przeprowadzenia imprezy politycznej? Może ktoś odpowie? Wygląda na to, że GW nie ma zielonego pojęcia, jakie odpowiedzi są prawidłowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozon Precz zLPR-em IP: *.chcgilgm.dynamic.covad.net 06.10.04, 07:57 Czy ktos zamknie w koncu tym faszystom geby zeby nie bylo zapozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: POLAKOM NIE WOLNO GŁOSOWAĆ NA LPR ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:36 Gazeta Wyporcza powie ci Polaku, na kogo możesz głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurora Re: Antyunijny wiec LPR w Krakowie IP: 212.160.72.* 06.10.04, 09:27 Brawo!!! Do boju Ligo!! Unia dogorywa i trzeba ją dobić!! Z Bogiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Antyunijny wiec LPR w Krakowie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 09:32 Brawo do boju! Na początek żądamy natychmiastowego wycofania z Parlamentu Europejskiego deputowanych z LPR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cobolt Ja tego nie rozumiem 06.10.04, 09:55 Ja tego nie rozumiem w naszej kochanej konstytucji z kwietnia 1997 roku wyraznie jest napisane, ze promowanie wartosci faszystwskich i komunistycznych jest zakazane!!! Wiec dlaczego nic nie mozna z nimi zrobic. Ta partia powinna zostac odrazu rozwiazana, radio Ma-ryja zamkniete a pralat odwolany i wyslany do domu spokojnej starosci. Ja nie chce LPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: ZAKAZUJEMY POLAKOM SŁUCHANIA RADIA MARYJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:39 Polakom wolno słuchać tylko Radia RFM i Radia Zet. Nie pozwalamy Polakom słuchać Radia Maryja! Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Antyunijny wiec LPR w Krakowie 06.10.04, 12:19 jak zwykle lewak odrwaca kota ogonem..kto tu siele nienawiść.? czy mówienie prawdy ktora lewakom sie niepodoba to szerzenie nienawiści? jeśli tak to już nie dziwię sie czemu lewica notorycznie kłamie..tak to jest kiedy ma się spaczony system wartosci...skutkiem tego jest pomieszanie i odwrócenie poję%E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Antyunijny wiec LPR w Krakowie IP: *.icpnet.pl 06.10.04, 13:05 nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał: > ..kto tu siele nienawiść.? Nienawiść - drogi oszołomie - sieje ten, kto chciałby doprowadzić do eksterminacji ludzi mających inne poglądy, inne orientacje. To chęć dyskryminacji osób, które nie zgadzają się z czyimiś poglądami jest źródłem nienawiści. Jeśli przygłupy z LPR chcą mieć swoje "poglądy", to niech sobie mają. Ale niech się zamkną w swoich czterech ścianach a nie narzucają swojego zdania innym. Każdy ma prawo mieć swoje przekonania, ale nikt nie ma prawa zmuszać do tych przekonań innych. Czy ja pomieszałem pojęcia? Rozumiem, że wg Ciebie antysemityzm jest koronnym dowodem miłości do bliźniego. Tak samo poniżanie ludzi o odmiennej orientacji seksualnej czy wreszcie bojówki młodzieży wszechwiejskiej czyniące rozróby. Ty to nazywasz miłością? To rzeczywiście - przepraszam bardzo ale ja mam pomieszany system wartości. :] Nie zapomnij dać na ofiarę i posłać syna na wieczorne, prywatne lekcje religii. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Antyunijny wiec LPR w Krakowie 06.10.04, 14:42 dla ciebie oczywiscie przejawem miłości blixniego jest klerofobia i antypolonizm i klamliwe pomawianie o antysemityzm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Antyunijny wiec LPR w Krakowie IP: *.icpnet.pl 06.10.04, 15:00 Przede wszystkim pisze się dla Ciebie, bo drugiej stronie wypada okazać szacunek, ale Radio MaRyja nie wie, co to szacunek... Zdefiniuj mi tylko proszę, ten oświechtany frazes pt. antypolonizm. :] Co do kłamliwego pomawiania o antysemityzm, to wystarczy włączyć na moment rydzystację, żeby wiedzieć, ze takie zjawisko tam istnieje. Wiem, bo sam niedowierzając w te słowa włączyłem radio na tej częstotliwości i prawie adłem z przerażnia słysząc, jaką nienawiścią potrafią promieniować ludzie podobno wierzący... Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Antyunijny wiec LPR w Krakowie 06.10.04, 20:08 zanim zaczniesz wymagać szacunku od innych zacznij wpierw od siebie..zrobienie z imienia Maryji obrażliwego zwrotu ma ryja jest ewidentnym przykładem chamstwa i elementarnego braku taktu ikultury osobistej z twojej strony. co do antypolonizmów..tu znajdziesz dużo materiałów na ten temat www.naszawitryna.pl/ -antypolonizm definiuje sie tak samo jak antysemityzm tylko zamiast tego słowa wstawiasz w definicji słowo antypolonizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Antyunijny wiec LPR w Krakowie IP: *.icpnet.pl 07.10.04, 18:56 Proszę o wskazanie miejsca, w którym napisałem "ma ryja". :) Co do chamstwa (i kłamstwa) natomiast bardzo mi się podobało tłumaczenie maryjniaków, jakoby symbol pacyfki był satanistycznym symbolem ukrzyżowania Jezusa. :) Widzę, że nie potrafisz samodzielnie sklecić definicji antypolonizmu i posługujesz się zamiast tego cudzymi słowami umieszczonymi na cudzych stronach. Nawet parafrazowanie Ci nie wychodzi, bo inaczej sam byś podjął jego próbę. Współczuję Ci. :( Czy syn przyniósł od księdza snickersa z wieczornej lekcji religii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Antyunijny wiec LPR w Krakowie IP: *.icpnet.pl 07.10.04, 18:58 Przepraszam - nie Jezusa, a św. Piotrka. Mój błąd. Jako symbol ukrzyżowania Jezusa "oświeceni" podali Pentagram ochronny. Hie hie hie. ]:-> Odpowiedz Link Zgłoś
indris Jesteśmy w wolnym kraju... 06.10.04, 12:44 ...i to jest JEDYNA zaleta III RP w porównaniu z PRL. O LPR moge powiedzieć to co kiedyś Wolter: nienawidzę tego co mówisz, ale zrobię wszystko, zebyś mógł to mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
wpia co za bzdury 06.10.04, 13:14 szczególnie z tym ze konstytucja tworzy jedno panstwo. Oczywiscie zrzeklismy sie czesci suwerennosci, ale.... dopoki nie bedzie jednolitej polityki podatkowej (o co troche zbyt pochopnie zabiega Francja) dopoki nie bedzie jednego panstwa. Dodalbym jeszcze plityke zagraniczna (ta nie handlowa przynajmniej) i spr. wojskowe. Ja jestem za zjednoczeniem Unii w ww. obszarach, poza podatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOGĄ_SŁUCHAĆ! Re: GW POUCZY POLAKÓW JAK GŁOSOWAĆ I CZEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 14:43 Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: GW POUCZY POLAKÓW JAK GŁOSOWAĆ I CZEGO 06.10.04, 20:09 drukarnia Agory przygotuje karty wyborcze już zakreślone na kandydatów ktorzy są bliścy Michnikowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chichnik_Adach Re: GW POUCZY POLAKÓW JAK GŁOSOWAĆ I CZEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 20:59 Kursy poprawności politycznej w Gazecie Wyborczej. Dyplomy czytelnicy mogą sobie wykupić. Z certyfikatem DNN (Dla Najbardziej Naiwnych) - 100 zł. W nastepnym poście podam moje konto na które można bedzie wpłacać. Honorujemy kolejność zgłoszeń. Ilosć dyplomów ograniczona do 500 000 szt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodek to ty jestes oszolomem o wypranym przez michnixa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:02 mózgu! Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Re: to ty jestes oszolomem o wypranym przez michn 07.10.04, 19:01 wypierzemy was. Gość portalu: wlodek napisał(a): > mózgu! Odpowiedz Link Zgłoś