bohgdan 06.10.17, 21:54 Poleci nie długo.Co za nędza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k szczera prawda... 06.10.17, 21:56 nie zycze PO zle... ale to wlasnie Schetyna sprowadzil PO do podlogi... Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: szczera prawda... 06.10.17, 22:14 Wszyscy aparatczycy PO do tego doprowadzili. Tusk narobił gno..u i uciekł do Brukseli. Wykończył Polską gospodarkę, wykończył Polaków a teraz dostał zadanie wykończyć UE... Z tego na ile go znam, to wykona zadanie zgodnie z zaleceniem Merkel.. Możemy być tego pewni.. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Tusk nie da rady... 06.10.17, 22:27 lech1966 napisał: > Wszyscy aparatczycy PO do tego doprowadzili. Tusk narobił gno..u i uciekł do Br > ukseli. Wykończył Polską gospodarkę, Tusk nie da rady... Merkel slabnie i nie ma juz wielkiej mocy sprawczej. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Tusk nie da rady... 06.10.17, 23:34 j-k napisał: > lech1966 napisał: > > Wszyscy aparatczycy PO do tego doprowadzili. Tusk narobił gno..u i uciekł > do Br > > ukseli. Wykończył Polską gospodarkę, > Merkel slabnie i nie ma juz wielkiej mocy sprawczej. Może i słabnie, zresztą słabnie na własne życzenie ale i tak jeszcze sporo może. Wydaje mi się że Niemcy to najmocniejszy kraj UE gospodarczo więc Merkel nadal dużo może. Macron we Francji ma wewnętrzne problemy, w większości krajów UE coś się dzieje niedobrego, nawet u nas nadal się komunie wydaje że nie ma dla niej alternatywy i tylko oni nadają się do rządzenia a nawet nie przeprosili za ostatnie 8 lat swoich rządów. Bez publicznych przeprosin całego narodu nie może być mowy o przebaczeniu. Muszą wylądować na śmietniku historii.. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Tusk nie da rady... 06.10.17, 23:49 j-k napisał: > lech1966 napisał: > > Wszyscy aparatczycy PO do tego doprowadzili. Tusk narobił gno..u i uciekł > do Br > > ukseli. Wykończył Polską gospodarkę, > > > Tusk nie da rady... > > Merkel slabnie i nie ma juz wielkiej mocy sprawczej. Doprawdy? Brexit, Katalonia poza UE, a potem się potoczy w radosnej Europie Zachodniej. Tam nie ma graczy długodystansowych. Weźmy takiego Macrona. Broni rynek francuski zaporami przeciw wolnemu przepływowi ludności. Jego wizja może skutkować przez 6 miesięcy czy rok. Ale nową fabrykę buduje się w Europie Centralnej w 3 miesiące. Nie przyszła góra do Mahometa, Mahomet przyszedł do góry Wtedy straci i CIT. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Tusk nie da rady... 06.10.17, 23:58 inocom napisał: Doprawdy? Brexit, Katalonia poza UE, - brexit - to wewnetrza sprawa Anglikow. Szkocja chce pozostac w UE. Katalonia tez. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Tusk nie da rady... 07.10.17, 00:00 j-k napisał: > inocom napisał: > Doprawdy? > Brexit, Katalonia poza UE, > > > - brexit - to wewnetrza sprawa Anglikow. > > Szkocja chce pozostac w UE. > Katalonia tez. Na jakich zasadach i w oparciu o jakie prawo? Nowy byt wymaga nowego aktu akcesyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nie baw mnie... 07.10.17, 00:04 inocom napisał: Na jakich zasadach i w oparciu o jakie prawo? nie baw mnie... dzisiejsza UNIA, jak onegdaj ZSRR i RWPG przyjmie kazdego chetnego... Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Nie baw mnie... 07.10.17, 00:05 j-k napisał: > inocom napisał: > Na jakich zasadach i w oparciu o jakie prawo? > > nie baw mnie... > dzisiejsza UNIA, jak onegdaj ZSRR i RWPG przyjmie kazdego chetnego... Turcja jest chętna :) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: viem. 07.10.17, 00:09 j-k napisał: > ale Merkel jej nie chce. > > ja tesz nie. Szkotów straszono wyłączeniem z UE. Dlatego padały ich referenda. Katalończycy postawili na swoim. Jak sądzisz, jak długo można lekceważyć 90 procent za nie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie viem. 07.10.17, 00:13 rzeczywistosc jest nieprzewidywalna. ale Narody maja prawo do tworzenia wlasnych Panstw. - czy bedzie lepiej ? nie sadze. ale historii nie zatrzymamy. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: nie viem. 07.10.17, 00:18 j-k napisał: > rzeczywistosc jest nieprzewidywalna. > > ale Narody maja prawo do tworzenia wlasnych Panstw. > > - czy bedzie lepiej ? > > nie sadze. > > ale historii nie zatrzymamy. Każdy ma prawo do wolności. A wolność polega na dojrzeniu do wzięcia własnych spraw we własne ręce. Jeśli Katalończycy chcą być wolni to dlaczego im tego odmawiać? Pamiętasz rozstanie Czechosłowackie? Słowacja jest już w unii walutowej. A mogli się rozjeżdżać czołgami. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Całe PO przeciw Schetynie 06.10.17, 22:00 Odwalcie się wszyscy od Grzesia Schetyny i Hajki Waltz... Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a oj ! nasz Bohdan poleeeeeeeciał 07.10.17, 20:58 bohgdan napisał(a): Poleci nie długo.Co za nędza. No i poleciał! ach, co za nędza. Rekordzista nasz niedościgniony ;-) z Oślej ławki - i tylko z dzisiaj Nikt nie zatrzyma Jarosława Kaczyńskiego (17) bohgdan 07.10.17, 20:29 Wyjątkowe wydarzenie w Polsce (12) bohgdan 07.10.17, 20:20 Ziobro Kaczyński gwarantem jedności obozu (1) bohgdan 07.10.17, 19:34 Kaczyński to zdrajca i bolszewik (2) bohgdan 07.10.17, 19:25 Czy jesteś za karą więzienia dla Tuska? (9) bohgdan 07.10.17, 19:18 Mamy zdolnych ludzi (2) bohgdan 07.10.17, 19:16 Najsztub za kierownicą ,chowaj się kto może (14) bohgdan Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: oj ! nasz Bohdan poleeeeeeeciał 07.10.17, 21:09 Czyli jaki morał?Jak się napiszę kapusie to obraza. Czyli jak smrodzić to we własnym gronie.Taki chamek szlachcic bez ogródek pisze wyzwiska i admin snajper się u nie bo wpisuje.Czyli jak myślisz padalcowa Dobrze zrobiłem że wykupiłem abonament GW🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: oj ! nasz Bohdan poleeeeeeeciał 07.10.17, 21:25 żle. fatalna inwestycja. nie zwróci się. PS. przelogowujecie się, przelogowujcie. ewentualnie: - przelogowujta się, przelogowujta. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: oj ! nasz Bohdan poleeeeeeeciał 07.10.17, 21:29 Tak normalnie to pod jakim nickiem piszesz?Czyli jak smrodzić to we własnym gronie.Dumna jesteś z tego?🤔 Odpowiedz Link Zgłoś