niegracz 22.11.17, 14:50 ria.ru/accents/20171122/1509321291.html?referrer_block=index_only_ria_1 Artykuł firmowany przez Sputnik- tubę propagandową Kremla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsk175 Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 14:55 Nie chcą spalić agenta. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 14:58 Widać sam jesteś pożytecznym .... Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 15:01 Pisze to koleś który nabiera się na tak oczywistą ustawkę... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 15:00 Maskirowka, nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
piq towarzyszu ćwierćgłówku, wasza Правда nigdy... 22.11.17, 16:27 ...nie napisałaby o towarzyszu szpionie Sztirlicu, że jest cacany, a wręcz PiSałaby, że jest sowietożercą. Taki sam przypadek zachodzi przy tawariszczu Antonie o zabawnym otczestwie Matieriewicz (co za oczywista oznaka dezorientacji płciowej tego wielbiciela młodych chłopców). Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: towarzyszu ćwierćgłówku, wasza Правда nigdy.. 22.11.17, 16:50 odezwały się dyżurne ćwierćgłówki Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz demontaż stalinowskiej kolumny w Stargardzie 22.11.17, 18:26 ria.ru/world/20171122/1509383193.html?referrer_block=index_archive_17 rosyjska agencja RIA donosi o tym Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 17:06 Łapaj złodzieja krzyczy złodziej jak chronić swego szpiona , oskarżyć go go nienawiść do Matuszki Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz teorie spiskowe :))) 22.11.17, 17:43 macie mózgi zlasowane przez całodobowa propagande Szczujni Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: teorie spiskowe :))) 22.11.17, 17:45 ile wybuchów naliczyła qrwizja pis? Odpowiedz Link Zgłoś
piq ale przynajmniej mamy mózgi, ćwoku ubecki,... 23.11.17, 03:43 ...a ty nam zazdrościsz. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 17:58 Wiesz co sowiecka prasa do roku lata 1939 roku pisała o Hitlerze? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 18:00 Wiesz co sowiecka prasa do roku lata 1939 roku pisała o Hitlerze? .. Prawo Godwina W tradycji użytkowników wielu grup Usenetu wątek, w którym w jednej z wypowiedzi pojawia się porównanie do nazizmu lub Hitlera, uważany jest za skończony, a ponadto uznaje się, że osoba, która użyła tego porównania, przegrała dyskusję[2]. Obecnie reguła ta rozciąga się na wszelkie inne sposoby komunikacji internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Studiowanie Prawdy 22.11.17, 18:05 -Wiesz co sowiecka prasa do roku lata 1939 roku pisała o Hitlerze? . Ja akurat wiem od Ciebie o wiele , wiele więcej forum.gazeta.pl/forum/w,539,155787443,155787443,Studiowanie_Prawdy_1938_1941.html Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Studiowanie Prawdy 22.11.17, 21:14 Zajrzałem pod zapodany link i zauważyłem że dyskutanci piszą że czekają z utęsknieniem kiedy choć raz napiszesz coś z sensem. marek_boa 08.12.14, 17:54 Niegracz czekam już ładnych kilka lat Abyś Napisał coś mądrego - ale chyba się nie doczekam?! Bzdurną koncepcją to jest Twój udział w tutejszym forum - wiedzy nie Posiadasz a Sra...z się jak Byś wszystkie rozumy Pozjadał! Koncepcja "KT" i tak była o niebo lepsza niż Angielski GAL-49 "Hamilcar": pl.wikipedia.org/wiki/General_Aircraft_Hamilcar Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Studiowanie Prawdy 22.11.17, 21:24 Niegracz to debil, tak jak oni wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 20:54 Nie porównałem parówo pisu czy kogokolwiek do Hitlera jedynie przypomniałem sowiecką propagandę która do sierpnia 1939 lżyła III Rzesze i Hitlera, co w najmniejszym stopniu nie przeszkadzało obu stronom w interesach i współpracy w wrześniu 1939 roku. Podobnie jest dzisiaj. Pis pluje na Rosję lecz w wszystkich aspektach spełnia rosyjskie życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 18:42 Widzę, niegracz, że otwarcie już przyznajecie rację waszej "Prawdzie". Co ona PISze o wybuchach, ile było i o której? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 19:29 buldog: Widzę, niegracz, że otwarcie już przyznajecie rację waszej "Prawdzie" . rozumiesz po polsku ? znasz się na liczbach? mój link dotyczy dokumentalnych egzemplarzy Prawdy z lat 1938-1941 a te artykuły podaje krytycznej analizie, to świadectwo epoki Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 21:26 kiedy odpowiesz na to matole: marek_boa 08.12.14, 17:54 Niegracz czekam już ładnych kilka lat Abyś Napisał coś mądrego - ale chyba się nie doczekam?! Bzdurną koncepcją to jest Twój udział w tutejszym forum - wiedzy nie Posiadasz a Sra...z się jak Byś wszystkie rozumy Pozjadał! Koncepcja "KT" i tak była o niebo lepsza niż Angielski GAL-49 "Hamilcar": pl.wikipedia.org/wiki/General_Aircraft_Hamilcar Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 21:32 co marka boa jest to zwolennik Putina nie ma argumentów więc wyzywa bo ja podważam na forum Militaria poststalinowską wersje historii WWII stosuje prymitywne chwyty i jest przez mnie całkowicie lekcewazony nie reaguje na jego zaczepki - zapewne tak jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 23.11.17, 07:26 W radiu mówią że jakiś wariat jedzie pod prąd a ja widzę ich całe mnóstwo. To mniej więcej ty na forach Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 23.11.17, 08:07 Przeczytaj z zrozumieniem Lema; to on skonstatował że akurat na forach jest odwrotnie:)) jak napisał teksciarz: "mało mądrych,mało mądrych mało mądrych aż tak żeby miało to jakies znaczenie" Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 19:00 Byłoby fajnie gdyby nie fakt, że Macierewicz pracuje dla GRU. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 19:28 niegracz napisał: > ria.ru/accents/20171122/1509321291.html?referrer_block=index_only_ria_1 > Artykuł firmowany przez Sputnik- tubę propagandową Kremla. I jaki mamy wyciągnąć wniosek w Twojego postu? Naprawdę nie wiem, co i komu chcesz wykazać, zasugerować. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 19:31 I jaki mamy wyciągnąć wniosek w Twojego postu? Naprawdę nie wiem, co i komu chcesz wykazać, zasugerować. . Naprawde nie rozumiem że ty nie rozumiesz o co chodzi - uważasz siechyba za osobe inteligentną. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 19:36 I mimo to nie wiem, do czego dążysz. Mam na myśli założenie tego wątku. Do kogo i z jakim przekazem chcesz dotrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 19:39 I mimo to nie wiem, do czego dążysz. Mam na myśli założenie tego wątku. Do kogo i z jakim przekazem chcesz dotrzeć? , do nikogo na pewno nie do Ciebie - Naprawdę jestes taki naiwny że zakładanie wątków na forum \wysyłanie tu postów zmieni czyjąs postawę.,, że ktoś pod wpływem Twoich postów zmieni zdanie ? - o słodka naiwnosci :))) . jak nie masz nic do napisania na temat wątku to po prstu nie pisz i sie głupio nie czepiaj Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 19:48 Dziękuję za ocenę, że do mnie również i tym wątkiem nie dotrzesz. Ale jeszcze wszystko przed Tobą, o ile nie spisałeś mnie na straty. Zadając pytanie daję Ci okazję szerszej wypowiedzi, jeżeli nie do mnie, to do innych. I może mnie również o czym przekonasz? Może zobaczę jakiś większy sens w Twoim pisaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 20:09 nie zrozumiałeś i chyba nie rozumiesz czym jest takie forum: - to nie miejsce do agitacji bo każdy wie lepiej \to tylko miejsce do obserwacji socjologicznych Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 20:13 niegracz dobry człowieku - jest (żeby zacytować klasyka) oczywista oczywistością że zarówno macierewicz jaki autorka tego artykułu (a ty - zakładam ze nieświadomie - również) dmuchają w jedną trąbę. To jest tzw. "dorabianie legendy", praktyka stara jak świat uprawiana przez wszelkiego rodzaju wywiady, tajne służby czy nawet policję. Wyobrażasz sobie że nagle jakieś ruskie pismo czy portal zacznie wychwalać macierewicza, opisywać go jako męża stanu czy inną "persona grata". W "Solidarności" i w szeroko pojętych środowiskach opozycyjnych było bardzo dużo wtyk i konfidentów, nieraz całkiem wysoko umocowanych. Sam pamiętam takiego jednego w środowisku szczecińskim - a jakże, radykalnego antykomunistę co to chciał wieszać i prawie palić żywcem. Niektórych udało się zdemaskować, ale nie wszystkich. A tych najważniejszych, podległych samej "górze" o których nie wiedziała nawet SB nie zdemaskowano do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 21:03 erte 2 równie dobrze można trąbić że Tusk jest agentem Werhwolffu albo Watykanu ( tajnym wspólpracownikiem Rydzyka) papier jest cierpliwy ..... to głupkowate pomówienie ale jesli wierzysz w to co piszesz - niec na to nie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 21:28 mam ci niegracz jeszcze raz coś wkleić?, żeś idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 22:20 Ci którzy są aktywni nadal, właśnie sami się demaskują. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 22.11.17, 23:24 tak, niegracz, zawsze tak robiła. tak się kryje własnych agentów-prowokatorów i podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
piq nie miej nadziei, niegracz, na uwiarygodnienie... 23.11.17, 03:48 ...przez jakiś rosyjski przekazior, mimo twojej mrówczej pracy na rzecz służb Federacji Rosyjskiej, bo wykonujesz ją amatorsko i z głupoty. Macierewicz to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: nie miej nadziei, niegracz, na uwiarygodnieni 23.11.17, 06:55 konstatuje tylko poziom głupoty naiwnośc wiarę w teorie spiskowe jak latwo sterować takim tłumkiem bezmozgowców - oczywiscie Maciarewicz nie jest agentem 'Nie wiedziałem że na świecie jest tylu idotów ( pożytecznych) dopóki nie zajrzałem do internetu". niestety Odpowiedz Link Zgłoś
mazala1 Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 24.11.17, 11:37 Słusznie Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Rosja oskarża Maciarewicza o antyrosyjską his 24.11.17, 17:19 wPIS firmowany przez KC PIS- tubę propagandową Kremla Ile wybuchów było i o której? Odpowiedz Link Zgłoś