Dodaj do ulubionych

W Gadzinówce PiS cyfrowa kamera się zapętliła!

06.12.17, 16:46
W zakłamanej Gadzinówce PiS zwanej dla jaj TVP INFO zapętlił się...cyfrowa kamera!
Tzn od pół godziny idzie ta sama scena jak posłowie PO wychodzą z budynku z sędzią żurkiem i RZeplińskim!
Za moich czasów to robiło się w ten sposób, ze kleiło się taśmę celuloidową i chodziła w kółko, ale teraz jak to Qrwizja zrobiła.
Filmik trwa 33 sekundy, a jesy przes Gadzinówkę puszczany od co najmniej pół godziny (kiedy włączyłem), a w rzeczywistości moze iść od kilku godzin!
Pytam , wyjątkowa manipulacja, czy zwykła awaria?
Obserwuj wątek
    • cogito50 Re: W Gadzinówce PiS cyfrowa kamera się zapętliła 06.12.17, 16:54
      To zamiast pokazywania wychodzenia prezesa do kibla w czasie ważnych glosowań.
      • zapijaczony_ryj Re: W Gadzinówce PiS cyfrowa kamera się zapętliła 06.12.17, 17:10
        aż tyle razy to prezes do kibla nie wychodził bo by nie zdążył wstawać i siadać!
        Że o reszcie nie wspomnę!
      • zapijaczony_ryj Oto ta pętla 07.12.17, 18:56
        youtu.be/cnhEzKHdM1U
    • f.a.q Re: W Gadzinówce PiS cyfrowa kamera się zapętliła 06.12.17, 17:13
      To się nawet może udać, chociaż ciężko powiedzieć czy aby po 100 powtórzeniu do percepcji polszewickiego leminga trafił ten obraz przedstawiający rzekomą niezależność sędziów polskiego wymiaru sprawiedliwości (!? napisałem - "sprawiedliwości"? A niech mnie....)
      • zapijaczony_ryj Re: W Gadzinówce PiS cyfrowa kamera się zapętliła 06.12.17, 17:18
        Qrwski widać uważa PiSi elektorat za debili, i uważa, ze jak w ciągu kilku godzin puści im non stop to samo to do debili dotrze!
        • f.a.q Re: W Gadzinówce PiS cyfrowa kamera się zapętliła 06.12.17, 17:43
          Kiedy to przekaz dla was, lemingów złotoustych. Ale co do debili zgoda.
          Jeżeli uważacie, że tak wyglądać powinna konstytucyjna niezależność i apolityczność sędziów to w istocie jesteście debilami.
          • zapijaczony_ryj Re: W Gadzinówce PiS cyfrowa kamera się zapętliła 06.12.17, 18:34
            Przekaz jest dla prymitywnego elektoratu PiS, który za radą księży w 2014 roku zagłosował na PSL!!!
    • yoma Re: W Gadzinówce PiS cyfrowa kamera się zapętliła 06.12.17, 17:23
      Pooglądaj sobie jeszcze z godzinę, Ryju.
      • zapijaczony_ryj Re: W Gadzinówce PiS cyfrowa kamera się zapętliła 06.12.17, 18:44
        Przełączyłem na Gadzinówkę, bo tylko ona prowadziła transmisję z kompromitującego zachowania Sejmu!
        Niestety po pół godzinie mieliśmy z żoną odruchy wymiotne patrz ac na to chamskie skur_wysyństwo z prawej strony!
        Ile razy mozna oglądać to samo? Jakim trzeba być debilem by to tolerować!
      • zapijaczony_ryj Link 07.12.17, 17:30

DZięki PiS_dogłowemu z PiSiej ferajny za niego, bo teraz wiecie, ze nie kłamałem:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,165199950,165199950,Totalna_oPOzycja_w_sadach_przylapana_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka