Dodaj do ulubionych

Polak Węgier dwa bratanki i do bitki i do szklanki

04.01.18, 16:07
Polak Węgier dwa bratanki i do bitki i do szklanki!!!!!!!!!!
Orban potwierdza:
Węgry stoją po stronie Polski.

Premier Węgier Viktor Orbán po raz kolejny potwierdził w rozmowie z Krzysztofem Ziemcem z TVP, że jego kraj zgłosi weto, jeśli Unia będzie próbowała nałożyć na Polskę sankcje za łamanie praworządności.

Link:
Tekst linka
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Polak Węgier dwa bratanki i do bitki i do szk 04.01.18, 16:18
      Określanie wolaka Ziemca dziennikarzem jest delikatnie mówiąc pewnym nadużyciem a rozmowa tego Wegra z z pisowskim szambem zwanym TVP nie przewidywala innej opcji,w Brukseli za to beda,hehehe
      • j-k Bruxelka najlepsza jest na boczku. 04.01.18, 16:31
        naturalnie - na boczku Berlina i Paryza.

ale jadam ja tez saute z buleczka.
      • klimacin Efekt głosowania już znamy. Ja jestem tylko ciekaw 04.01.18, 16:54
        Efekt głosowania już znamy. Ja jestem tylko ciekawy czy kiedykolwiek dojdzie do głosowania w RE w tym temacie a jeżeli dojdzie w co bardzo wątpię to czy po tej totalnej klęsce Komisji Europejskiej w Radzie Europejskiej Junckier i Timmermans natychmiast podadzą się do dymisji?
        To mnie tylko w tym temacie ciekawi. Podadzą się do dymisji natychmiast czy nie?
        • j-k Dworskie Pieski sie nie poddaja. 04.01.18, 17:19
          klimacin napisał:
          Podadzą się do dymisji natychmiast czy nie?

NIE.

dopoki Mutti Merkel im placi - kto by porzucil taka synekure ?
    • m.c.hrabia Re: Polak Węgier dwa bratanki i do bitki i do szk 04.01.18, 16:28
      Trzeba być okrutnie sprzedajnym, żeby temu dawać "twarz" i boleśnie naiwnym , żeby w to wierzyć
      • klimacin Tak. Tak. 04.01.18, 17:00
        Jak można było dawać twarz programowi 500+ !!!???
        Bardzo naiwne to było.
        Jesteście już skończeni i tylko płakać wam zostało lub extra frustrować się, co zresztą bardzo chętnie robicie.
        :D :D
        Nie ma to jak PISowcem być.
        To brzmi przecież bardzo dumnie!!!!!!
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Polak Węgier dwa bratanki i do bitki i do szk 04.01.18, 16:37
      Hurra, Morawiecki wybłagał! Ładnie posmarował.
      • alistair-p Re: Polak Węgier dwa bratanki i do bitki i do szk 04.01.18, 16:47
        A co niby wybłagał?Orban niczego mu nie obiecał.
        • klimacin Uzgodnijcie stanowisko lepiej? 04.01.18, 17:07
          Już z rozpaczy podwojenia jaźni dostajecie.:D:D:D
          Zasadę sprzeczności chcecie tutaj obalić. :D:D:D:D
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Uzgodnijcie stanowisko lepiej? 04.01.18, 17:12
            A dlaczego mamy uzgadniać stanowisko? My nie z pisu.
      • klimacin Możecie się denerwować ile tylko chcecie. :) 04.01.18, 17:04
        Nam to wcale nie przeszkadza.
        Ale najbardziej skuteczność się liczy!!!!! :)
        W skuteczności w działaniach PIS wręcz rewelacyjny.
        Gdyby tylko nie miał gwarancji Orbana to by nie zaszedł tak daleko.
        Wszystko już mamy właściwie opanowane i reszta już nie ma znaczenia.
        Nikt już nam nie podskoczy!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D
        • szwampuch58 Re: Możecie się denerwować ile tylko chcecie. :) 04.01.18, 17:09
          Nooooo nikt,nawet nawet 14-letnie ciapate" dostaja w ryja od ciebie i szwagra:
          www.rp.pl/Przestepczosc/180109732-Warszawa-Rasistowski-atak-na-czternastolatke.html
          • klimacin Pierdolisz. 04.01.18, 17:30
            Ja rasistów wręcz nienawidzę. Myśliwych nie lubię a rasistów nienawidzę.
            W bardzo bliskiej rodzinie mam Berbera Algierczyka z Londynu.
            Byłem parę razy w Algierii u jego bliskiej rodziny. Są super.
            A za pobicie tej dziewczyny to bym tego ch...a na pal naciągnął bez zmrużenia oka.
            Mam nadzieję, że tą gnidę dorwą.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Możecie się denerwować ile tylko chcecie. :) 04.01.18, 17:13
          Mi to przeszkadza że polski rzekomo rząd skamle o pomoc u premiera malutkiego kraiku.
          • klimacin A kogo to w praktyce obchodzi twoja opinia? 04.01.18, 17:39
            Obciągacie z połykiem non-stop Niemcom i Francuzom i myślicie, że tylko w ten sposób interesy można robić.
            Są jednak inne sposoby robienia interesów.
            Zapewniam.
            Ale rozumiem, że wy nic o tym nie wiecie a to z powodu waszej duszy parobka.
            Nigdy tego nie zrozumiecie przecież. Ja o tym przecież wiem.
            Gdyby PIS miał waszą duszę to by nie musiał się przecież układać z Orbanem a tylko by zaczął obciągać Niemcom i Francuzom i byłoby po temacie.
            Tak więc widać tutaj bardzo wyraźnie wasze luki w rozumowaniu.
            Ale to przecież nikogo już nie zaskakuje.
          • suender Re: Możecie się denerwować ile tylko chcecie. :) 04.01.18, 17:40
            religijnych.uczuc.obraza 04.01.18, 17:13

> .... że polski rzekomo rząd skamle o pomoc u premiera malutkiego kraiku.

Tam nie było żadnego skamlania, proszę nie imputować! Po prostu Prezes wysłał młodego na lekcję do szczwanego lisa na środkowy Dunaj, by się nauczył jak się w polityce europejskiej gra na wysokim "C". Jak widać było na końcowym briefingu, młody przyjął jak się przystoi postawę pokorną i dostanie szóstkę z paskiem od swego szefa. Po takim przygotowaniu będzie za parę dni negocjował z Timmerem jak równy z równym.
    • m.c.hrabia Re: Polak Węgier dwa bratanki i do bitki i do szk 04.01.18, 17:34

Premier Węgier Viktor Orbán po raz kolejny potwierdził w rozmowie z Krzysztofem Ziemcem z TVP

o kulson! nie wiedziałem ,że Ziemiec został premierem .
      • cogito50 Re: Polak Węgier dwa bratanki i do bitki i do szk 04.01.18, 17:54
        Węgry w ramach cesarstwa Austrowęgier nasz ukochany trzeci zaborca do 1918 roku. W czasie II wojny Węgry byly sojusznikiem Hitlera. Jak juz zostaly nikim poza Egri Bikawer i czardaszem to głupia Polska uznała je za kumpla.. Inż Karwowski za komuny woził im kryształ. A teraz jego nastepca Morawiecki pojechał po ten kryształ ? I grzechotalo w pudełku? A najzabawniejsze jak Morawiecki mówił o wielkim narodzie Węgierskim. Ja sie malo nie posrałem ze smiechu.
        • cogito50 Re: Polak Węgier dwa bratanki i do bitki i do szk 04.01.18, 18:22
          A o ostrych potrawach.
          We wszystkich krajach ciepłych sypia papryke, i inne ostre swiństwa bo brakowało lodówek. Mniej smierdzialo. Wszystko na ostro i piekąco. Stąd smakowity gulasz wegierski z zazwyczaj zgnilego mięsa z czegokolwiek żyjacego.. Pewnie teraz jest lepiej ale czy?
    • pies_na_czarnych Re: Polak Węgier dwa bratanki i do bitki i do szk 04.01.18, 18:40
      Orban w rodio i tv pierwdzieli glodne kawalki. Oficjalnie omija ten temat jak gowno na chodniku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka