j-k 09.01.18, 15:44 Mnie to nie martwi, mne to nie vadi - jedno jest wazne - chociaz niejasne: czy bez Maciora foro sobie poradzi ? Choc w "krotkiej pilce" wiele sie zmienia Nie bedzie rzadzil z "tylnego siedzenia ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Nie ma fora - bez Maciora 09.01.18, 16:06 Helge pozdrow serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
znak-wodny Re: Nie ma fora - bez Maciora 09.01.18, 16:20 I na co zdały się dywagacje? Macierewicz ma to na co sobie zasłużył, a że jest po siedemdziesiątce ponowne odbicie się z dna politycznego szamba jest raczej mało prawdopodobne, a dokładniej w jego przypadku równe zeru. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k alesz nie bronie Maciora... 09.01.18, 16:25 lata mi on i powiewa, jak i caly PiS - chociaz osobiscie uwazam, ze Macior byl np. lepszy od jednego z bylych szefow MON - bezbrarwnego Klicha... chodzi mi o cos innego: - o wsciekle ataki tego foro na niego. - jak to foro sobie poradzi z egzystencja - nie majac celu do ataku ? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Nie ma fora - bez Maciora 09.01.18, 17:41 chyba, że swoim zwyczajem odpali z zemsty jaką "bombe". Np nagle odnajdzie zapis rozmowy bliźniaków. On jest zdolny w zemście do wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ale co na to Grzesio S - szef oPOzycji ? 09.01.18, 21:10 - chyba powinien jakos zareagowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Nie ma fora - bez Maciora 09.01.18, 22:24 Czyli co, emerytura oficera GRU? Rosjanie postanowili odmłodzić swoją siatkę stawiając na jej czele Morawieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Dzisiaj forum Kraj zdechło 09.01.18, 22:00 Minister Macierewicz odszedł.Adam Michnik nie pójdzie na pogrzeb.Bo on nie umarł.😣 Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Dzisiaj forum Kraj zdechło 09.01.18, 22:19 Cała Rosja w żałobie też. Nigdzie optymistycznej wzmianki, a Yandex (ten co bronił Antoniego w sprawie ze znajomością Antoniego z D'Amato i sołncewską mafią) na hasło Antoni Macierewicz wydaje pustą kartkę: www.macierewicz.com chlip chlip chlip w całym Runecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Dzisiaj forum Kraj zdechło 10.01.18, 21:18 taniarada napisał(a): > > Minister Macierewicz odszedł.Adam Michnik nie pójdzie na pogrzeb.Bo on nie umar > ł.😣 Ale na pogrzeb brata pewnie pójdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Dzisiaj forum Kraj zdechło 11.01.18, 13:53 Dlaczego miałby nie pójść? Jego brat odpokutował swoje winy pracą na rzecz demokratycznej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Dzisiaj forum Kraj zdechło 11.01.18, 15:11 A kto tak stwierdził że już odpokutował? Ja nic o tym nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Dzisiaj forum Kraj zdechło 11.01.18, 15:15 Kukliński. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Nie ma fora - bez Maciora 09.01.18, 22:23 Пеши исчо. NaPISz elegię o wielkich czynach Antona. PISz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Alesz Macior lata mi i powiewa 13.01.18, 16:10 buldog2 napisał: > NaPISz elegię o wielkich czynach Antona. Alesz Macior lata mi i powiewa martwie sie tylko o los tutejszych forumkow i forumek - bo jak tu zyc bez Antka i bez Szyszki ? - I bez tej forumiej zadyszki? co z soba zrobic ? - kogo wziac na tapete ? - bo pozostala PiSia reszta - jakby slabo sie do tego nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Alesz Macior lata mi i powiewa 13.01.18, 18:03 Bierze się na tapet, a nie na tapetę, niedouku. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Alesz i Szyszko lata mi i powiewa. 13.01.18, 18:16 eiran napisał: > Bierze się na tapet, a nie na tapetę, niedouku. > Bierze to sie, niemoto, w beret - gdyz tam najwiecej sie zmiesci. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Alesz i Szyszko lata mi i powiewa. 13.01.18, 18:24 Akurat w twój "doktorski" beret to - jak widać na przykładzie "brania na tapetę" - mało co się mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Nie ma fora - bez Maciora 09.01.18, 22:23 Wal sie na ryj, serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Nie ma fora - bez Maciora 10.01.18, 07:25 to było rzeczywiście zabawne. Ujadanie na Maciora zawierało 100% kłamst i 100% dzikich emocji. Po prostu jak psy Pawłowa: hasło: Maciarewicz odzew hau hau ewentualnie wrrr... Ale spokojnie Maciarewicza można spokojnie zastąpić Ziobrem, Pawłowicz czy Kaczorem. Forum przetrwa... niestety, tworzące go indywidua przerobia kazde forum na rwący rynsztok. Znacznie lepszy skład osobowy jest na forum świat. Tam można prowadzić dyskusję w miare kulturalnie. Niestety moderacja kasuje watki krajowe. Tam trzeba wykazać sie sprytem i wrzucać wątki typu 'Maciarewicz a reforma piechoty w Senegalu'. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nie ma fora - bez Maciora 10.01.18, 08:38 Możesz wymienić te kłamstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Nie ma fora - bez Maciora 10.01.18, 09:32 Ja mogę na pewno: 1. Macierewicz nigdy nie spotkał się z D'Amato. Na stronie D'Amato wisiała nawet informacja, potwierdzająca zaprzeczenie Macierewicza i MON odnośnie znajomości z D'Amato. 2. Macierewicz nie korzystał z pomocy GRU. Zdjęcia z Smoleńska, które przysłała Tatiana Karacuba, zostały wysłane przez przypadek, nie ze względu na współpracę. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Nie ma fora - bez Maciora 11.01.18, 12:04 Robienie z Antoniego ruskiego agenta jest nie tylko fałszywe ale poprostu beznadziejnie głupie. I nie wiem nawet kto to jest Amato. Natomiast wiem, że proces lustracji, rozwiązanie WSI i tworzenie OT to są konkretne fakty a nie fake newsy. A za te fakty Ruskie, Maciarewicza nie kochają. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nie ma fora - bez Maciora 11.01.18, 13:53 Za likwidację WSI Ruskie jak najbardziej kochają. I za zdeprecjonowanie i wykoślawienie idei OT-takoż. Za kompromitację lustracji pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Nie ma fora - bez Maciora 11.01.18, 14:21 Powody likwidacji WSI: nielegalne źródła finansowania (przemyt sprzętu elektronicznego, przejmowanie majątków zmarłych Polaków za granicą, sprzedaż broni terrorystom arabskim oraz afera FOZZ), penetracja rosyjska (kadry zdominowane przez osoby szkolone w radzieckich akademiach KGB i GRU), zaniechania kontrwywiadowcze względem radzieckich, a później rosyjskich służb specjalnych (libacje z udziałem agentów KGB, tolerowanie szpiegostwa oraz działań agenturalnych spółek polsko-rosyjskich), współpraca z byłymi funkcjonariuszami Służby Bezpieczeństwa (obejmująca m.in. nielegalny handel bronią, rozbudowę sieci agencji towarzyskich i przedsiębiorstw ochroniarskich, gromadzenie kompromitujących informacji umożliwiających szantażowanie biznesmenów, polityków i prawników), inwigilacja środowisk politycznych (rozbijanie partii politycznych pozostających w latach 90. w opozycji do ugrupowań postkomunistycznych, inwigilacja partii politycznych, organizacji społecznych i mediów), wpływ na kształtowanie opinii publicznej (umieszczenie 58 agentów i tajnych współpracowników w kierownictwie TVP, dążenie do przejęcia kontroli nad stacjami lokalnymi, wpływ na dziennikarzy zajmujących się przetargami), nielegalny handel bronią (sprzedaż broni terrorystom z Jemenu, przemyt broni dla grup mafijnych w Estonii, załatwianie za łapówki pozwoleń na sprzedaż broni, pranie brudnych pieniędzy pochodzących z handlu bronią i narkotykami), ingerencja w rynek paliwowo-energetyczny (udział w „mafii paliwowej”, wprowadzanie agentów do spółek petrochemicznych, zaniechania wobec planów przejęcia polskiego przemysłu petrochemicznego przez spółki rosyjskie). "wykoślawienie idei OT-takoż" Maciary Obrone Terytorialną stworzył a nie wykoślawił. Wcześniej nie było co wykoslawiać, bo PO zlikwidowała wojska terytorialne. Natomiast faktycznie inną koncepcję OT ma Maciarewicz, który uważa że powinna być ona wsparciem wojsk operacyjnych. Inną koncepcję ma Szeremietiew, który uważa że OT powinna być czymś w rodzaju Armii Krajowej, gotowej do walki po zajęciu terytorium przez nieprzyjaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nie ma fora - bez Maciora 11.01.18, 14:34 No właśnie. Rosjanie podsunęli Antkowi "powody" do rozwiązania WSi a ten ochoczo wykonał. Macierewicz stworzył wykoślawioną OT. Za wszystko ma piwo u ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Nie ma fora - bez Maciora 11.01.18, 15:15 To podaj na tej linii sukcesy PO przecież rządziła 8 lat. Co PO zrobiło dobrego dla wojska i naszej obronności? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nie ma fora - bez Maciora 11.01.18, 15:17 Zakupilo sprzęt wojskowy, wprowadziła program budowy broni dla armii w polskich zakładach. Budowała sojusz Polski z państwami baltyckimi. Nawiazała współpracę technologiczną z Izraelem. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Nie ma fora - bez Maciora 11.01.18, 15:26 Tyle to można było zrobić w tydzień a gdzie reszta z 7 lat 11 miesięcy i 3 tygodni? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nie ma fora - bez Maciora 11.01.18, 15:52 Hahahaha lesiu kiepski jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Nie ma fora - bez Maciora 13.01.18, 18:36 lesiu, naprawdę jesteś głupi aż tak niewyobrażalnie, czy udajesz? Wdrożenie pojedynczego procesu technologicznego i dopracowanie go może trwać miesiące. A w połączeniu z uzgodnieniami o wspólpracy pomiędzy firmami z różnych państw, uwarunkowaniami międzypaństwowymi itd.... Nawet nie chce mi się tego tłumaczyć, aż tak beznadziejne jest to co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nie ma fora - bez Maciora 11.01.18, 15:54 A no jeszcze zapomniałem o załatwieniu zwiększenia kontyngentu Nato w Polsce, załatwieniu szczytu Nato w Warszawie, uzawodowieniu armii itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbaryt Re: Nie ma fora - bez Maciora 13.01.18, 10:26 A jakieś dowody na to że Rosjanie sfabrykowali dowody na ich kumpli ze WSI, to są? Czy tak sobie tworzysz z fusów. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Nie ma fora - bez Maciora 10.01.18, 10:08 Poradzi sobie na pewno. I bez media.giphy.com/media/12ACPv0tVAZUI/giphy.gif niego, i bez głupawych wierszyków, po częstochowsku PISanych. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal pytam - co z ta Szyszką ? (co jej nie ma) 10.01.18, 17:42 - czy foro przezyje z zadyszką ? Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: nadal pytam - co z ta Szyszką ? (co jej nie m 11.01.18, 19:57 Zostanie zrepolonizowane. Na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Nie ma fora - bez Maciora 11.01.18, 19:54 Jeśli tak myślisz, to dobrze że to forum nie ma już dla ciebie wartości. Może rzadziej będziesz się poPISywał niezapomnianą gramatykom i ortografiom wolskom. Tudzież erudycjom Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Nie ma fora - bez Maciora 13.01.18, 11:03 Najogólniej - kulturom wolskom. Coś pomogłem? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Los forumek mi najdrozszy. 13.01.18, 16:14 buldog2 napisał: > Jeśli tak myślisz, to dobrze że to forum nie ma już dla ciebie wartości. - Nie ma , bo nigdy nie mialo. - za to drogi mi los forumek i forumkow. - boje sie, ze z braku celu do ataku "zejda" z bezczynnosci. Odpowiedz Link Zgłoś