Dodaj do ulubionych

Pszoniak o kalectwie prezesPana!

25.01.18, 09:11
Słusznie prawi, choć jest aktorem, a nie psychiatrą:
www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/wojciech-pszoniak-ostro-o-pis-i-kaczynskim/l73zh9z
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: Pani Ziuta z magla o PO 26.01.18, 12:30
      A czego innego po ciemnocie parafialnej oczekiwałeś ?
      • 99venus Re: Pani Ziuta z magla o PO 26.01.18, 14:35
        Pozostawienie tego postu po usunięciu innych na które był odpowiedzią jest bez sensu.
        • zapijaczony_ryj Re: Pani Ziuta z magla o PO 26.01.18, 15:26
          99venus napisał:

> Pozostawienie tego postu po usunięciu innych na które był odpowiedzią jest bez
          > sensu.
          >
          Za to diagnoza Pszoniaka bardzo trafna!
        • ultimate.strike Re: Pani Ziuta z magla o PO 26.01.18, 20:36
          Ma sens, dzięki temu nie musisz zmieniać nicka. Mnie moderacja aż tak bardzo nie lubi.
    • erte2 Re: Pszoniak o kalectwie prezesPana! 26.01.18, 14:59
      Po wprowadzeniu stanu wojennego zdecydowana większość aktorów, reżyserów i ogólnie przedstawicieli środowisk artystycznych opowiedziała się za bojkotem telewizji i państwowych przekaziorów, przeciw władzy i PZPR (nawet ci którzy za młodu dali się komunie oszukać, np. Łapicki). Takie nazwiska jak Holoubek, Janda, Radziwiłowicz czy Wajda były symbolami oporu i dodawały sił w zwalczaniu komuny.
      Dziś ci sami ludzie, co prawda starsi i już niestety coraz bardziej odchodzący znów czynnie przeciwstawiają się nowej bolszewii, dziś Olbrychski, Komorowska, Stuhr, Nehrebecka w daszy ciągu są na pierwszej linii zwalczania pisiej komuny.
      I jest znamienne że apologetami pisiej polityki są albo miernoty typu łotocki, albo wieloleni nader czynni PZPR-owcy (łaniewska, pietrzak). albo wręcz esbeccy kapusie (zelnik).
      • dr.krisk Re: Pszoniak o kalectwie prezesPana! 26.01.18, 15:20
        A co śmieszniejsze, otwarte deklaracje Olbrychskiego, Jandy, Pszoniaka, Ostaszewskiej spotykają się z fala nienawistnych komentarzy. Nienawiść dotyczy głównie tego, że są znani, sławni, odnieśli sukces... a to okropnie boli Januszów i Grażynki. I dają temu upust oraz ujście.
        • zapijaczony_ryj Re: Pszoniak o kalectwie prezesPana! 26.01.18, 17:57
          dr.krisk napisał:

> A co śmieszniejsze, otwarte deklaracje Olbrychskiego, Jandy, Pszoniaka, Ostasze
          > wskiej spotykają się z fala nienawistnych komentarzy. Nienawiść dotyczy głównie
          > tego, że są znani, sławni, odnieśli sukces... a to okropnie boli Januszów i Gr
          > ażynki. I dają temu upust oraz ujście.

PiSiory nie lubią ludzi wybitnych. Dlatego największe miernoty robiOM ministrami!
          • ultimate.strike Re: Pszoniak o kalectwie prezesPana! 26.01.18, 20:43
            W PISie nie ma miejsca dla konkurencji dla Kaczyńskiego, a że możliwości intelektualne Prezesa nie porażają...
            • zapijaczony_ryj A Suski i Pięta? 27.01.18, 14:33
              ultimate.strike napisał:

> W PISie nie ma miejsca dla konkurencji dla Kaczyńskiego, a że możliwości intele
              > ktualne Prezesa nie porażają...
              >
      • zapijaczony_ryj Re: Pszoniak o kalectwie prezesPana! 26.01.18, 15:28
        Po co PiS_dzielcowi tłumaczysz, to przygłup!
        • sirtakis Wypociny Pszoniaka. 26.01.18, 15:34
          Wypociny Pszoniaka.

"Podobno on niczego nie zna i nie widział poza Polską, nie mówi żadnym obcym językiem, nie ma karty kredytowej, nie jeździ samochodem, nie ma rodziny, to jest człowiek w jakiś sposób kaleki. Jego siła bierze się z tego, że on taki właśnie jest. Kaczyński jest zaburzonym człowiekiem"
          Podobno tak podobno niczego nie zna i nie widział po za Polską.

Link:
          Wizyty zagraniczne premiera Jarosława Kaczyńskiego.

Nawet jak był premierem to nie wyjeżdżał z Polski nigdy podobno. :D
          Co to za głupek ten Pszoniak!!!! smile
          Pszoniak!!! Myślenie nic nie boli Pszoniak. Zapewniam głupku.
          No i kretynie jeżeli ktoś nie
          Nie ma głupku karty kredytowej głupku?
          Pomyśl głupku. Tzn. ciole uważasz, że on po wypłatę do kasy w Sejmie biega, gdyż konta nie ma? A jeżeli ciole konto ma to i kartę kredytową do konta głupku dają.
          Pieprzysz głupku, że nie jeździ samochodem. To czym go głupku wożą? Karetą???? big_grin
          Pieprzysz, że nie mówi żadnym językiem?
          To co głupku. Rosyjskiego nie miał w szkole??? big_grinbig_grin Wszystkie te roczniki od podstawówki rosyjski mieli w szkole.
          Rodziny nie ma????????
          Każdy jakiś krewnych ma głupku.
          No ale jak nie ma to kaleki wg ciebie głupku jest.
          Pszoniak to debil. Kropka!!!!!!
          • zapijaczony_ryj Re: Wypociny Pszoniaka. 26.01.18, 16:01
            Wypociny PiSiego idioty:
            sirtakis napisał:
            > Pieprzysz głupku, że nie jeździ samochodem. To czym go głupku wożą? Karetą????

Nie rozróżniasz kretynie znaczenia słów jezdzi, od wożą go?
            On nie jezdzi , bo za głupi na prawko i jest wożony!
            > Pieprzysz, że nie mówi żadnym językiem?
            > To co głupku. Rosyjskiego nie miał w szkole??? :D:D Wszystkie te roczniki od po
            > dstawówki rosyjski mieli w szkole.

Widzisz głupku mieć przedmiot język obcy, a się go nauczyć to zupełnie co innego. Ten przygłup o którym pisze Pszoniak miał j rosyjski w podstawówce i angielski w oglniaku, niestety głąb nie nauczył się nawet języka polskiego, bo do tej ory mówi po wolski:
            można powiedzić, suży, suchać, proszem paniom, czy patalogia. Poza tym jak sam o sobie napisał nie dostał promocji do IV klasy ogólniaka i go przepchnęli po znaomości (jakoś to załatwili i zrobiłem maturę-Jarosłąw KAczyński)

> Rodziny nie ma????????
            > Każdy jakiś krewnych ma głupku.

Znów przygłupie nie zrozumiałeś kontekstu. Ten twój kurdupel nie ma rodziny, bo takiej sobie nie potrafił zalożyć, nie ma żony, dzieci, ani wnuków, bo to pedał! on jest tylko członkiem rodziny swoich rodziców, własnej nie ma i już miał nie będzie!
            No chyba , że kocią rodzinę!
            Patrz akcja Buś!
            • sirtakis Ja jeżdżę do pracy komunikacją miejską. 26.01.18, 16:08
              A ty?
              Mogę cię zapewnić, że jednak nie prowadzę tych pojazdów którymi dojeżdżam do pracy.
              :D:D:D:D
              Ja przez cały czas dotąd myślałem, że Pszoniak jest inteligentnym człowiekiem.
              Cóż za rozczarowanie.
              • pies_na_czarnych Re: Ja jeżdżę do pracy komunikacją miejską. 26.01.18, 16:11
                > Mogę cię zapewnić, że jednak nie prowadzę tych pojazdów którymi dojeżdżam do pracy.

Nie musisz sie wstydzic. Nie kazdy ma uprawnienia na prowadzenie tramwaju. :D
                • sirtakis Tak. To prawda. 26.01.18, 16:20
                  Sam już widzisz jaki to cioł ten Pszoniak.
                  A niektóre głąby to myślą, że jeżeli ktoś jeździ komunikacją miejską tzn. tylko, że nie maja prawa jazdy.
                  Jest trochę takich kretynów.
                  • pies_na_czarnych Re: Tak. To prawda. 26.01.18, 16:22
                    Plączecie sie w zeznaniach sitakis :D
                  • zapijaczony_ryj Re: Tak. To prawda. 27.01.18, 19:08
                    sirtakis napisał:

> Sam już widzisz jaki to cioł ten Pszoniak.
                    > A niektóre głąby to myślą, że jeżeli ktoś jeździ komunikacją miejską tzn. tylko
                    > , że nie maja prawa jazdy.
                    > Jest trochę takich kretynów.

a niby skąd taki PiSdacko kretyniasty wniosek?
                • zapijaczony_ryj Re: Ja jeżdżę do pracy komunikacją miejską. 26.01.18, 18:10
                  pies_na_czarnych napisała:

> > Mogę cię zapewnić, że jednak nie prowadzę tych pojazdów którymi dojeżdżam
                  > do pracy.
                  >
                  > Nie musisz sie wstydzic. Nie kazdy ma uprawnienia na prowadzenie tramwaju. :D
                  >

Moze PiSior ma prawko tej kategorii co prezesPan:
                  valconetti.files.wordpress.com/2017/01/c3w19wywaaaptrc.jpg
              • zapijaczony_ryj Re: Ja jeżdżę do pracy komunikacją miejską. 26.01.18, 16:24
                sirtakis napisał:

> A ty?
                > Mogę cię zapewnić, że jednak nie prowadzę tych pojazdów którymi dojeżdżam do pr
                > acy.
                To tak jak twój przygłup, on też całe życie jezdził komunikacją, ale wtedy jeszcze nie wymagał specjalnej troski jak teraz.

Ja? To zależy od tego czy coś mam przywiezć, albo komunikacją albo samochodem.
                > :D:D:D:D
                > Ja przez cały czas dotąd myślałem, że Pszoniak jest inteligentnym człowiekiem.
                > Cóż za rozczarowanie.

Ty i myśłenie, jaja sobie robisz, czy prawda o kurduplu tak cię zabolała?
            • sirtakis To ciekawe skąd ty to wiesz. 26.01.18, 16:12
              Aha!!!!!!!!!
              Pszoniak przecież ci powiedział!!!!
              Tzn. twój Prowadzący Lemingi Pasterz.
              Aha!!
              • zapijaczony_ryj Re: To ciekawe skąd ty to wiesz. 26.01.18, 16:27
                sirtakis napisał:

> Aha!!!!!!!!!
                > Pszoniak przecież ci powiedział!!!!
                > Tzn. twój Prowadzący Lemingi Pasterz.
                > Aha!!

Polecam wyszukiwarkę, najlepiej Google, tam wszystko jest!
                NAwet akcja Buś o pedalstwe twojego idola!
                • sirtakis O nie ładnie. Czerwona zaraza a nie czuje 26.01.18, 16:48
                  Czerwona zaraza a nie czuje sympatii do nowoczesności homoseksualnej i to do tego stopnia, że tych których nie lubi to od pedalstwa wyzywa.
                  Nie ładnie z tą twoja nowoczesnością.
                  Nie ładnie.
                  To chyba nawet jest już karalne.
                  • dr.krisk Re: O nie ładnie. Czerwona zaraza a nie czuje 26.01.18, 17:00
                    Okropnie nieładnie z twoim językiem polskim.
                    Nieładnie.
                    • sirtakis Nie gadaj do siebie. 26.01.18, 17:09
                      :D:D:D:D
                  • zapijaczony_ryj Re: O nie ładnie. Czerwona zaraza a nie czuje 27.01.18, 19:13
                    sirtakis napisał:

> Czerwona zaraza a nie czuje sympatii do nowoczesności homoseksualnej i to do te
                    > go stopnia, że tych których nie lubi to od pedalstwa wyzywa.
                    > Nie ładnie z tą twoja nowoczesnością.
                    > Nie ładnie.
                    > To chyba nawet jest już karalne.
                    Czołowy kryptogej RP tak nie cierpi swoich braci, że kazał bratu zakazać parady równości w Warszawie.
                    "zapraszam też na swoje imieniny braci KAczyńskich, Lecha z żoną i Jarka z mężem"-Lech Wałęsa.
                    Z tym meżem z WATu, czy jakimś innym?
                    www.zbigniewstonoga.eu/post/8215/operacja-bus/
          • pies_na_czarnych Re: Wypociny Pszoniaka. 26.01.18, 16:01
            Nie rozrozniasz bycia za granica, a byc w krotkiej delegacji panstwowej za granica. Ostatnio gdy w Londynie byl wygladalo to tak: Z samolotu do samochodu, do siedziby premier GB, króciutko w srodku, wypad z podwinietym ogonem na ulice, samochod, samolot i nareszcie w Warszawie u swoich kotow. Uf, to byl wojaż zagraniczny.
            BTW Ty w szkole tez miakes jezyk polski i co z tego ci pozostalo :)
            • sirtakis Głupek Pszoniak powiedział: 26.01.18, 16:16
              Nie widział nic po za Polską. :D:D
              Głupek nawet nie potrafi się zabezpieczyć przed nadinterpretacją.
              A ja myślałem, że to inteligentny człowiek.
              • pies_na_czarnych Re: Głupek Pszoniak powiedział: 26.01.18, 16:21
                Kolego. Plywalem na statkach handlowych pod roznymi banderami ponad 20 lat. Bylem we wszystkich zakątkach Swiata, ale w wielu portach nawet nie schodzilem na lad. Czy mam prawo powiedziec, ze widzialem caly Swiat? Nigdy bym sie nie osmielil na takie stwierdzenie.
                • sirtakis Ale Kaczyński schodził na ląd przecież. 26.01.18, 16:27
                  I jeszcze do tego z kim on tam za granicą gadał!!!!
                  Z takimi to nie każdy może sobie pogadać.
                  :D:D:D
                  • pies_na_czarnych Re: Ale Kaczyński schodził na ląd przecież. 26.01.18, 20:41
                    :D po jakiemu on tak gogoł. Po wolskiemu?
                  • zapijaczony_ryj Ale Kaczyński schodził na ląd przecież. He,he 28.01.18, 12:06
                    sirtakis napisał:

> I jeszcze do tego z kim on tam za granicą gadał!!!!
                    > Z takimi to nie każdy może sobie pogadać.
                    > :D:D:D

Kaczyński nawet na lądzie nie przestawał wiosłować!
                    Umiał pływać na trawie:
                    img.interia.pl/wiadomosci/nimg/e/a/Urodziny_Kaczynskich_3386037.jpg
              • zapijaczony_ryj Re: Głupek Pszoniak powiedział: 27.01.18, 21:41
                sirtakis napisał:

> Nie widział nic po za Polską. :D:D
                > Głupek nawet nie potrafi się zabezpieczyć przed nadinterpretacją.
                > A ja myślałem, że to inteligentny człowiek.
                Ty i myślenie, ty jesteś suskopodobny tuz PiSiego intelektu!
                Nie przeceniaj się.
            • sirtakis Ale zobaczył zagranicę. 26.01.18, 16:40
              To znaczy, że ją widział.
              A głupek Pszoniak twierdził, że nie widział [Podobno]. :D:D:D
              Kretynek aktorzyna z google musi mieć bardzo poważne problemy.
              Ja myślałem, że aktorzy maja zajebistą pamięć a to jeb. Okazuje się, że mogą nawet nie pamiętać faktu, że Kaczyński był kiedyś premierem a to tylko może znaczyć, że musiał jeździć za granicę nawet gdyby nie chciał.
              Pszoniak po za filmem nadaje się tylko do bełkotania.
              To już fakt.
              Ale się facet odkrył.
              Całkowita kompromitacja jego pustawego mózgu.
              • cogito50 Re: Ale zobaczył zagranicę. 26.01.18, 17:07
                Kaczyński za granicą może był ale po co? Nie wysiadł z samochodu między lotniskiem a hotelem. I gó... było widać bo szyby były ciemne. Towarzystwo to 7-8 goryli polskich. A na ulicy na Zachodzie to i moze był ale w Szczecinie z Brudzińskim.
              • zapijaczony_ryj Re: Ale zobaczył zagranicę. 28.01.18, 17:18
                sirtakis napisał:
                > Całkowita kompromitacja jego pustawego mózgu.

to jest tu:
                tiny.pl/htd75
                Możesz zalinkować większego błazna i kretyna?

No to czekam.
            • sirtakis Bardzo dobrze to rozumiem. 26.01.18, 17:12
              Ty byś się mogła podciągnąć w tym temacie.
              Ja rozumiem, że macie bardzo poważne problemy ale wcale to cię nie usprawiedliwia.
              Pszoniakowość cię dopada. Ratuj się jakoś.
              • cogito50 Re: Bardzo dobrze to rozumiem. 26.01.18, 17:16
                Jarosław światowiec. Mówi językami. Raz był w Sudetach. Obierzyświat
                • m.c.hrabia Re: Bardzo dobrze to rozumiem. 26.01.18, 17:20
                  nawet na górkę go wnieśli
                  ocdn.eu/images/pulscms/Njg7MDA_/b8e5f3cc46fec42672cd8485d7255b75.jpeg
                  • cogito50 Re: Bardzo dobrze to rozumiem. 26.01.18, 20:46
                    Wycieranie się po, kotem bo sie wyliże jest nad wyraz praktyczne.
              • x2468 Re: Bardzo dobrze to rozumiem. 26.01.18, 21:29
                Towarzysz sirtakiś.Kaczyński nie jeździ komunikacją publiczną z tej prostej przyczyny że tramwajowe i autobusowe schody są zbyt wysokie dla jego krótkie łapki. Długość łapek jest też powodem obijania tyłka o poprzedni stopień przy wysiadaniu. Ponadto nie jeździ bo się boi suwerena i nie ma najmniejszej przyjemności mieć do czynienia z pisim, zwanym ciemnym ludem, elektoratem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka