Dodaj do ulubionych

Koncert w telewizji TRWAM

IP: *.sympatico.ca 10.10.04, 18:12
Mozna sluchac i ogladac przez internet ze strony Radia Maryja. Koncert
artystow z Wroclawia bardzo dobry. Bardzo zachecam, rowniez bezboznikow.
Obserwuj wątek
    • krystian10 Re: Koncert w telewizji TRWAM 10.10.04, 18:15
      Jestem wierzacy i dlatego na strone radia z twarza nie wejde
    • Gość: Roman [...] IP: 5.5R3D* / *.inter.net.il 10.10.04, 18:17
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Ja [...] IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 10.10.04, 18:21
        • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: to wynos sie stad i sluchaj, rydzykowa pindo 10.10.04, 18:26
          dlaczego ty nienawidzisz ludzi starych? co oni ci złego zrobili? skąd u ciebie
          tyle pogardy i nienawiści? ty też będziesz kiedys starym czlowiekiem..jak
          będziesz się czuł kiedy twój wnuk będzie mial cię po dziurki w nosie?
        • Gość: Anna Kozlowska [...] IP: *.sympatico.ca 10.10.04, 18:55
          • Gość: Roman [...] IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 10.10.04, 20:49
      • Gość: Anna Kozlowska Slucham, ogladam i czytam forum IP: *.sympatico.ca 10.10.04, 18:54
        W jednym komputerze mam koncert, w drugim - na tym samym dlugim biurku - czytam
        i cos pisze. Na dodatek posilam swoje cialo i odbieram telefony. Poza tym
        zastanawiam sie czy isc na grzyby czy na ryby czy ogladanie kolorowej jesieni
        kanadyjskiej, tak samo pieknej jak polska.

Twoje wyzwiska swiadcza o twoim wysokim poziomie intelektualnym wyssanym z
        mlekiem wscieklej krowy. Zadna normalna matka nie szczycilaby sie taka
        pociecha.

Wiec slucham i ogladam i td. Nie wolno sie zamykac w jednej czynnosci bo sie
        wpada w samoograniczenie czego zalosne rezultaty kwitna na forum GW i nie tylko.
        • krystian10 Re: Slucham, ogladam i czytam forum 10.10.04, 19:33
          Gość portalu: Anna Kozlowska napisał(a):

> W jednym komputerze mam koncert, w drugim - na tym samym dlugim biurku -
          czytam
          >
          > i cos pisze. Na dodatek posilam swoje cialo i odbieram telefony. Poza tym
          > zastanawiam sie czy isc na grzyby czy na ryby czy ogladanie kolorowej jesieni
          > kanadyjskiej, tak samo pieknej jak polska.
          >
          > Twoje wyzwiska swiadcza o twoim wysokim poziomie intelektualnym wyssanym z
          > mlekiem wscieklej krowy. Zadna normalna matka nie szczycilaby sie taka
          > pociecha.
          >
          > Wiec slucham i ogladam i td. Nie wolno sie zamykac w jednej czynnosci bo sie
          > wpada w samoograniczenie czego zalosne rezultaty kwitna na forum GW i nie
          tylko
          > .

Te zalosne rezultaty to rowniez twoje posty wiec nie mozesz krytykowac forum
          gdzie mozesz pisac o tv i rozglosni ojca dyrektora
        • Gość: Roman [...] IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 10.10.04, 20:46
    • Gość: Ciekawy zabrali Wojtkowi hardcory dlatego sie wsciekl IP: 216.126.204.* 10.10.04, 18:49
      Co on teraz bedzie robil na plebanii ?
    • gregorak Re: Koncert w telewizji TRWAM 10.10.04, 20:10
      Gość portalu: Anna Kozlowska napisał(a):
      > Koncert artystow z Wroclawia bardzo dobry.

No tu bym polemizował. Bez Twojej zachęty pani Anno oglądałem przez chwilę ten
      koncert, ale występ jakiejś artystki (taka rozczochrana) zniechęciła mnie do
      kontynuowania podziwiania "artystow z Wroclawia". Może dalej było lepiej, ale
      watpię, bo wszystkie kocerty zorganizowane przez RM jaki widziałem do tej pory,
      to dla mnie kicha, ale może się nie znam na "narodowopatriotycznej" sztuce.
    • venus99 Re: Koncert w telewizji TRWAM 10.10.04, 20:20
      wróciłaś na forum??
      chyba bardzo nudzi ci się w tej Kanadzie.
      ludzie przyzwoici i kulturalnie nie słuchaja tego radia.
      • Gość: A. Kozlowska Koncert IP: *.sympatico.ca 10.10.04, 23:47
        Pierwsza czesc mi sie bardziej podobala. To do Gregoraka.

Do venus99: mam malo czasu wiec rzadko zagladam na forum. Dzisiaj sie obijam
        i sprawdzam sytuacje internetowo wszechstronnie. Nigdy mi sie nie nudzi,
        najwyzej szlag mnie trafia ale to malo rozrywkowe.

>ludzie przyzwoici i kulturalni nie sluchaja tego radia

Nie jestem kulturalna a czy przyzwoita? Staram sie miescic w srodku. Nie
        lubie byc zbyt przykladna na pokaz. A "to radio" to jedyne dobro, ktore sie
        Polsce przydarzylo pod bokiem towarzyszy, ktory zlekcewazyli jego powstanie.
        Przyznaje, ze ja tez nie bylam wielbicielka tego radia kiedy mieszkalam w
        Polsce do 96 r. Dopiero kiedy stac mnie bylo na komputer zaczelam sluchac
        systematycznie docenilam jego sile i wartosc. Nie mozna mowic, ze cos
        jest "be" jesli sie czegos nie pozna.

Pewnie, ze mozna by wiele spraw udoskonalic. To radio jest obslugiwane glownie
        przez amatrow i wolontariuszy. Ciezkie pieniadze to chora wyobraznia jego
        wrogow. Za ciezkie pieniadze ojciec Rydzyk dopiero by zadziwil swiat... Czego
        Jemu i calemu zespolowi niezwyklych ludzi lacznie z ojcami pomagierami, ktorych
        wszystkich mialam okazje poznac w Ottawie serdecznie zycze - w interesie tych
        zepchnietych na margines.

Popieram RM i ojca Rydzyka a nie zaliczam siebie do dewotek.
        • gregorak Re: Koncert 11.10.04, 00:10
          Gość portalu: A. Kozlowska napisał(a):

> Pierwsza czesc mi sie bardziej podobala. To do Gregoraka.
          Problem w tym, że ja tez widziałem pierwszą część. Widocznie mamy różne gusta.

Reszta jest do venus99 ale dorzucę swoje 3 grosze
          > Nie mozna mowic, ze cos jest "be" jesli sie czegos nie pozna.
          Ja twierdzę, że RM jest "be", a trochę słucham tego radia.

> Ciezkie pieniadze to chora wyobrazni a jego wrogow. Za ciezkie pieniadze
          ojciec Rydzyk dopiero by zadziwil swiat...
          Mam pytanie ile o. Rydzyk dostaje rocznie pieniedzy od wiernych na swoją stację
          i inne dzieła, bo wszyscy zwolennicy RM i jego dyrektor twierdzą, że sa to
          bardzo male pieniadze, a ja nigdzie nie mogę sie dowiedzieć co to konkretnie
          znaczy (w liczbach) te "bardzo małe pieniądze". I ile mu konkretnie
          potrzeba, "by zadziwić swiat".

> Popieram RM i ojca Rydzyka a nie zaliczam siebie do dewotek.
          Proszę sie nie obrazić Pani Anno, ale wydaje mi się to niemożliwe zeby popierać
          RM oraz ojca Rydzyka i nie być dewotką. Wnioskuję to głównie z obserwacji moich
          nawiedzonych teściów i ciotek.
        • Gość: chala popierasz antysemickie tresci w rm? IP: *.rdu.bellsouth.net 11.10.04, 00:36
          nie raza cie wcale? zadziwiaja?
    • Gość: zetor Na rzecz dzieci wykorzyst. seksualnie przez kler ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:55
      • chilum Re: Na rzecz dzieci wykorzyst. seksualnie przez k 10.10.04, 21:07
        Alem się uśmiał:-))).
        Bardzo dobry jednolinijkowiec.
        Oczywiście IMVHO.

--
        " Talk is cheap "
    • Gość: Piotr TAJNY REFERAT PRYMASA IP: 211.184.45.* 10.10.04, 23:50
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=16572433
      • Gość: Kahanka Baltzerowitz must go! IP: *.sympatico.ca 11.10.04, 01:57

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka