Gość: Anna Kozlowska IP: *.sympatico.ca 10.10.04, 18:12 Mozna sluchac i ogladac przez internet ze strony Radia Maryja. Koncert artystow z Wroclawia bardzo dobry. Bardzo zachecam, rowniez bezboznikow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian10 Re: Koncert w telewizji TRWAM 10.10.04, 18:15 Jestem wierzacy i dlatego na strone radia z twarza nie wejde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman [...] IP: 5.5R3D* / *.inter.net.il 10.10.04, 18:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja [...] IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 10.10.04, 18:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: to wynos sie stad i sluchaj, rydzykowa pindo 10.10.04, 18:26 dlaczego ty nienawidzisz ludzi starych? co oni ci złego zrobili? skąd u ciebie tyle pogardy i nienawiści? ty też będziesz kiedys starym czlowiekiem..jak będziesz się czuł kiedy twój wnuk będzie mial cię po dziurki w nosie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Kozlowska [...] IP: *.sympatico.ca 10.10.04, 18:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman [...] IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 10.10.04, 20:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Kozlowska Slucham, ogladam i czytam forum IP: *.sympatico.ca 10.10.04, 18:54 W jednym komputerze mam koncert, w drugim - na tym samym dlugim biurku - czytam i cos pisze. Na dodatek posilam swoje cialo i odbieram telefony. Poza tym zastanawiam sie czy isc na grzyby czy na ryby czy ogladanie kolorowej jesieni kanadyjskiej, tak samo pieknej jak polska. Twoje wyzwiska swiadcza o twoim wysokim poziomie intelektualnym wyssanym z mlekiem wscieklej krowy. Zadna normalna matka nie szczycilaby sie taka pociecha. Wiec slucham i ogladam i td. Nie wolno sie zamykac w jednej czynnosci bo sie wpada w samoograniczenie czego zalosne rezultaty kwitna na forum GW i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Slucham, ogladam i czytam forum 10.10.04, 19:33 Gość portalu: Anna Kozlowska napisał(a): > W jednym komputerze mam koncert, w drugim - na tym samym dlugim biurku - czytam > > i cos pisze. Na dodatek posilam swoje cialo i odbieram telefony. Poza tym > zastanawiam sie czy isc na grzyby czy na ryby czy ogladanie kolorowej jesieni > kanadyjskiej, tak samo pieknej jak polska. > > Twoje wyzwiska swiadcza o twoim wysokim poziomie intelektualnym wyssanym z > mlekiem wscieklej krowy. Zadna normalna matka nie szczycilaby sie taka > pociecha. > > Wiec slucham i ogladam i td. Nie wolno sie zamykac w jednej czynnosci bo sie > wpada w samoograniczenie czego zalosne rezultaty kwitna na forum GW i nie tylko > . Te zalosne rezultaty to rowniez twoje posty wiec nie mozesz krytykowac forum gdzie mozesz pisac o tv i rozglosni ojca dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman [...] IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 10.10.04, 20:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy zabrali Wojtkowi hardcory dlatego sie wsciekl IP: 216.126.204.* 10.10.04, 18:49 Co on teraz bedzie robil na plebanii ? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Koncert w telewizji TRWAM 10.10.04, 20:10 Gość portalu: Anna Kozlowska napisał(a): > Koncert artystow z Wroclawia bardzo dobry. No tu bym polemizował. Bez Twojej zachęty pani Anno oglądałem przez chwilę ten koncert, ale występ jakiejś artystki (taka rozczochrana) zniechęciła mnie do kontynuowania podziwiania "artystow z Wroclawia". Może dalej było lepiej, ale watpię, bo wszystkie kocerty zorganizowane przez RM jaki widziałem do tej pory, to dla mnie kicha, ale może się nie znam na "narodowopatriotycznej" sztuce. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Koncert w telewizji TRWAM 10.10.04, 20:20 wróciłaś na forum?? chyba bardzo nudzi ci się w tej Kanadzie. ludzie przyzwoici i kulturalnie nie słuchaja tego radia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Kozlowska Koncert IP: *.sympatico.ca 10.10.04, 23:47 Pierwsza czesc mi sie bardziej podobala. To do Gregoraka. Do venus99: mam malo czasu wiec rzadko zagladam na forum. Dzisiaj sie obijam i sprawdzam sytuacje internetowo wszechstronnie. Nigdy mi sie nie nudzi, najwyzej szlag mnie trafia ale to malo rozrywkowe. >ludzie przyzwoici i kulturalni nie sluchaja tego radia Nie jestem kulturalna a czy przyzwoita? Staram sie miescic w srodku. Nie lubie byc zbyt przykladna na pokaz. A "to radio" to jedyne dobro, ktore sie Polsce przydarzylo pod bokiem towarzyszy, ktory zlekcewazyli jego powstanie. Przyznaje, ze ja tez nie bylam wielbicielka tego radia kiedy mieszkalam w Polsce do 96 r. Dopiero kiedy stac mnie bylo na komputer zaczelam sluchac systematycznie docenilam jego sile i wartosc. Nie mozna mowic, ze cos jest "be" jesli sie czegos nie pozna. Pewnie, ze mozna by wiele spraw udoskonalic. To radio jest obslugiwane glownie przez amatrow i wolontariuszy. Ciezkie pieniadze to chora wyobraznia jego wrogow. Za ciezkie pieniadze ojciec Rydzyk dopiero by zadziwil swiat... Czego Jemu i calemu zespolowi niezwyklych ludzi lacznie z ojcami pomagierami, ktorych wszystkich mialam okazje poznac w Ottawie serdecznie zycze - w interesie tych zepchnietych na margines. Popieram RM i ojca Rydzyka a nie zaliczam siebie do dewotek. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Koncert 11.10.04, 00:10 Gość portalu: A. Kozlowska napisał(a): > Pierwsza czesc mi sie bardziej podobala. To do Gregoraka. Problem w tym, że ja tez widziałem pierwszą część. Widocznie mamy różne gusta. Reszta jest do venus99 ale dorzucę swoje 3 grosze > Nie mozna mowic, ze cos jest "be" jesli sie czegos nie pozna. Ja twierdzę, że RM jest "be", a trochę słucham tego radia. > Ciezkie pieniadze to chora wyobrazni a jego wrogow. Za ciezkie pieniadze ojciec Rydzyk dopiero by zadziwil swiat... Mam pytanie ile o. Rydzyk dostaje rocznie pieniedzy od wiernych na swoją stację i inne dzieła, bo wszyscy zwolennicy RM i jego dyrektor twierdzą, że sa to bardzo male pieniadze, a ja nigdzie nie mogę sie dowiedzieć co to konkretnie znaczy (w liczbach) te "bardzo małe pieniądze". I ile mu konkretnie potrzeba, "by zadziwić swiat". > Popieram RM i ojca Rydzyka a nie zaliczam siebie do dewotek. Proszę sie nie obrazić Pani Anno, ale wydaje mi się to niemożliwe zeby popierać RM oraz ojca Rydzyka i nie być dewotką. Wnioskuję to głównie z obserwacji moich nawiedzonych teściów i ciotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala popierasz antysemickie tresci w rm? IP: *.rdu.bellsouth.net 11.10.04, 00:36 nie raza cie wcale? zadziwiaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetor Na rzecz dzieci wykorzyst. seksualnie przez kler ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 20:55 Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Na rzecz dzieci wykorzyst. seksualnie przez k 10.10.04, 21:07 Alem się uśmiał:-))). Bardzo dobry jednolinijkowiec. Oczywiście IMVHO. -- " Talk is cheap " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr TAJNY REFERAT PRYMASA IP: 211.184.45.* 10.10.04, 23:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=16572433 Odpowiedz Link Zgłoś