m.c.hrabia 08.04.18, 16:21 nareszcie. Jacek Kurski PL @KurskiPL Film „Smoleńsk” Antoniego Krauzego w TVP1 w niedzielę 8.04 o 21 po „Dziewczynach wojennych”. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Oglądałeś? 08.04.18, 16:51 homoso-vieticus napisała: > Ja, tak. > > dlaczego mnie to dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Oglądałeś? 08.04.18, 16:52 homoso-vieticus napisała: > Ja, tak. > > I co? Opowiadaj:D Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: dzieło z oskarem na antenie 08.04.18, 19:42 Podobno Wielebny Antoni ogłosi "raport" że wybuchy były w skrzydle a na filmie wybuch jest w kabinie. Kto więc tu kłamie skoro naczelnik po obejrzeniu filmu stwierdził że "tak było"?:) wiadomosci.onet.pl/kraj/smolensk-zamiast-zakochanej-jedynki-dzis-w-telewizji/pxm8jml Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: dzieło z oskarem na antenie 08.04.18, 19:47 Link specjalnie dla wyznawcow religii smolenskiej. Caly film: www.youtube.com/watch?v=8lOQ6GFWDRA Odpowiedz Link Zgłoś