Dodaj do ulubionych

Głos Żalka głosem PiSu? Twarz Żalka twarzą PiSu?

10.05.18, 15:30

Boszsz.. ależ ten łgarz i obłudnik jest głupi
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: Głos Żalka głosem PiSu? Twarz Żalka twarzą Pi 10.05.18, 15:38
      Bardzo specyficzne te "przeprosiny"... Słowa Żalka przeinaczono, a przede wszystkim to on wcale nie powiedział tego, co powiedział. Gdyby Molier miał szansę poznać wielebnego Żalka, to jego "Świętoszek" byłby o niebo lepszy.
    • taniarada Ile będę pisał 10.05.18, 15:59
      Żalek nie jest z PIS.To raz.Nie przeprosił by ,też źle.Trio, nie jeden z was i nie jedna na tym forum Nie przeprosił/ła nigdy za swoje kłamstwa ,wyzwiska i bezeceństwa.Amen.
      • witek.bis Re: Ile będę pisał 10.05.18, 16:02
        A ty przeprosiłeś kiedyś za niemiłosierne znęcanie się nad językiem polskim?
      • witek.bis Re: Ile będę pisał 10.05.18, 16:08
        A swoją drogą ciekawe, co byś pisał, gdyby o tym, że w Polsce rodzice mordują swoje dzieci w beczkach albo używają ich jako żywych tarcz, wspomniał nie Jacek Żalek, tylko - dajmy na to - jakiś Der Spiegel.
      • pies_na_czarnych Re: Ile będę pisał 10.05.18, 16:14
        taniarada napisał(a):

> Żalek nie jest z PIS.

Wiceszef klubu PiS Jacek Żalek
        Więcej: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23373210,jacek-zalek-bnie-ws-niepelnosprawnych-nie-tylko-chore-dzieci.html
      • m.marle Taniu, p. Żalek jest wiceprzewodniczącym klubu PiS 10.05.18, 16:14

mandat posła na Sejm uzyskał w okręgu białostockim z 5 pozycji na liście Prawa i Sprawiedliwości.
        • cronny Prezes kolanem go wpychał na prezydenta Białegosto 10.05.18, 16:24

ku... I kolano się zbuntowało...
        • taniarada Re: Taniu, p. Żalek jest wiceprzewodniczącym klub 10.05.18, 16:35
          Zaraz oszaleję .Gdzie on nie był i w jakich ugrupowaniach.PO ,Razem i wiele innych.Wiceprzewodniczącego opanował perfekt. Do 2015 Jacek Żalek zasiadał w jej prezydium. Stanął także na czele podlaskich struktur partii. W wyborach do Parlamentu Europejskiego w 2014 był liderem listy Polski Razem w okręgu nr 3 (województwa podlaskie i warmińsko-mazurskie) i nie uzyskał mandatu posła, zdobywając 5448 głosów (partia nie osiągnęła progu wyborczego.W wyborach parlamentarnych w 2015 został zarejestrowany na 5. pozycji listy Prawa i Sprawiedliwości (w ramach porozumienia z tą partią Polski Razem – która w listopadzie 2017 przekształciła się w Porozumienie) w okręgu białostockim. Uzyskał mandat posła na Sejm VIII kadencji, otrzymując 12 370 głosów[8]. Został wiceprzewodniczącym klubu PiS. Z niego taki pisowiec jak z koziej przełęczy na kozi wierch.pl.wikipedia.org/wiki/Jacek_%C5%BBalek
          • m.c.hrabia Re: Taniu, p. Żalek jest wiceprzewodniczącym klub 10.05.18, 16:46
            Z niego taki pisowiec jak ...

z proncia Karskiego, esbeka Piotrowicza , kapusia Wolfganga, i teko typu swołoczy ,która tworzy
            pis.
          • adam111115 Re: Taniu, p. Żalek jest wiceprzewodniczącym klub 10.05.18, 20:14
            Pisior tania szmato to stan umysłu
    • albwu Re: Głos Żalka głosem PiSu? Twarz Żalka twarzą Pi 10.05.18, 16:19
      I on ma szanse rządzić Białymstokiem. Tam ma duże szanse.
      • horpyna4 Re: Głos Żalka głosem PiSu? Twarz Żalka twarzą Pi 10.05.18, 16:36
        Nie jestem taka pewna, ostatnio na Podlasiu w uzupełniających wyborach samorządowych PiS sromotnie przegrywało. Po prostu na władze państwowe głosuje się bardziej ideowo, a na rządzących lokalnie - pragmatycznie.
    • alistair-p Re: Głos Żalka głosem PiSu? Twarz Żalka twarzą Pi 10.05.18, 16:20
      Dwóch tytanów intelektu :Żalek i Pięta.Kwintesencja PiSiego łajdactwa.
    • m.c.hrabia Re: Faszystowski Białystok 10.05.18, 16:36
      zasłużył na prezydenta Zalka.
    • witek.bis Re: Głos Żalka głosem PiSu? Twarz Żalka twarzą Pi 10.05.18, 16:43
      Czemuż, czemuż złe owieczki napełniają dziećmi beczki w czynnej w piątek oraz w świątek polskiej rzeźni niewiniątek?
    • f.a.q A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 16:50
      którą wyraził poseł Żalek?
      Chciały dzieci, to to mają ą że nie takie jak sobie wymarzyli. No cóż nie każdy ma szczęście na tym świecie.
      I powiem, że ja osobiście czuje się terroryzowany i morlanie szantażowany przez te kobiety epatujące kalectwem w sejmie.
      • pies_na_czarnych Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 16:53
        Co twoja matka myśli o tobie?
        • m.c.hrabia Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 16:55
          pies_na_czarnych napisała:

> Co twoja matka myśli o tobie?
          >

matka o g...e ,jaka piękna kupka.
          • f.a.q Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 17:28
            Administrator biegusiem... posprzątaj gó..., bo się hrabia bezwiednie zesrał na środku forum.
            • f.a.q Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 17:29
              napisałem "hrabia" a nie "ku..."? Zatem coś mi się musiało popie...ć.
        • f.a.q Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 17:19
          Jest mną zachwycona.
      • m.c.hrabia Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 16:53
        f.a.q napisał:

> którą wyraził poseł Żalek?
        > Chciały dzieci, to to mają ą że nie takie jak sobie wymarzyli. No cóż nie każdy
        > ma szczęście na tym świecie.
        > I powiem, że ja osobiście czuje się terroryzowany i morlanie szantażowany przez
        > te kobiety epatujące kalectwem w sejmie.
        >
        >

głupie baby, mogły wyskrobać.
        • witek.bis Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 16:57
          A najśmieszniejsze jest to, że on "broni" Żalka własnie w ten sposób. "Chciały, to mają"... Jeszcze parę takich tekstów, a zostanie kanonizowany.
          • f.a.q Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 17:25
            To jest kwestia odpowiedzialności za swoje czyny. Gdybyś był liberałem, jak ja, a nie zacietrzewionym komuchem to dopuszczałbyś również myślenie takie, że nie można na kogoś przerzucać odpowiedzialności za swoje błędne decyzje.
            • witek.bis Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 17:30
              Jakie znowu "błędne decyzje"? Jeśli podejmiesz kiedyś "błędną decyzję" o wyjściu z domu i na ulicy potrąci cię samochód, to bądź uprzejmy powiedzieć ratownikom, żeby nie udzielali ci pomocy, bo jako liberał chcesz ponieść konsekwencje swoich błędnych decyzji.
              • f.a.q Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 17:42
                Analogii szukałbym raczej między gwałtem a wypadkiem w obu wypadkach nie było zgody na kontakt. Stosunek za zgodą obu stron jest świadomą decyzją której finałem mogą być narodziny downa. Czyli i zatem trudno wymagać solidarności od pozostałych mieszkańców kraju za swój niezbyt udany akt prokreacyjny.
                • witek.bis Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 17:49
                  Nie wiem, dlaczego usiłujesz dowieść, że stosunek, którego jesteś owocem, był prawdopodobnie najmniej udanym stosunkiem w dziejach ludzkości. To rzeczywiście pech, ale po co aż tak się z tym obnosić?
                  • f.a.q Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 19:24
                    Jesteś uroczy jak zwykle. A nawet bardziej
                  • tanebo2.0 Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 11.05.18, 06:34
                    Masz rację. A gdy lecisz na lotnisko w Smoleńsku na którym jest mgła i wbijasz się 5 metrów w glebę obok lotniska mino że wieża kazała ci odlecieć to nie bierzesz milionów odszkodowania....
            • adam111115 Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 20:16
              Liberał he he he. Dla mnie dowcip tygodnia. Ten idiota liberałem :)))) chyba pisowskim
      • witek.bis Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 16:54
        "Morlanie szantażowany". Ładnie powiedziane, bo dobrze pokazuje, ile wiesz o "morlaności"".
        • f.a.q Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 17:23
          Chcesz to płać, możesz sobie na swoje utrzymanie wziąść całą gromadkę niedorozwiniętych, dlaczego jednak uważasz, że ja mam mieć podobne podejście. Przecież wy niedawno biegaliście po ulicach "z czarnymi macicami" domagając się skrobanek w przypadku ciąż patologicznych. Prawo wyboru - w tym wypadku już nie?
        • wagonetka Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 17:32
          witek.bis napisał:

> "Morlanie szantażowany". Ładnie powiedziane, bo dobrze pokazuje, ile wiesz o "m
          > orlaności"".
          >

E tam, jeśli wielgusek czuje się moralnie szantażowany to znaczy, że w tej podłej duszyczce na dnie drzemie jeszcze resztka sumienia.

• witek.bis Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 17:37
            Nie drzemie, tylko śpi snem wiecznym, bo zostało przygniecione przez monstrualną wrażliwość społeczną.
          • f.a.q Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 17:44
            Pani będzie się łaskawa ode mnie odstosunkować? Prośbę swoją motywuję tym, że werbalne obcowanie z kapusiami dowolnej płci wywołuje we mnie odruch zwrotny a nie chciałbym pani sukienki zarzygać.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: A cóż jest nieprawdziwego w opinii 10.05.18, 18:28
        Mógł ich Mularczyk nie przyprowadzać 4 lata temu do sejmu a i całe Pis mogło uchwaluć w listopadzie 2015 r. tę ustawę co to Pis miał ją gotową w 2014 r. i która to rozwiązywała wszystkie problemy tych kobiet.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka