Dodaj do ulubionych

Mieszkowski

11.05.18, 08:29
Słucham tego faceta i po prostu żal dupę ściska. Jak to możliwe, że takie głupiutkie i prymitywne damulki wypychają go na margines polityki. Reguła Kopernika ciągle obowiązuje, jak jego system słoneczny.
Obserwuj wątek
    • haen2010 Re: Mieszkowski 11.05.18, 09:06
      Dodam coś jeszcze - trzech na czterech aktywnych wyborców jeszcze nie wie na jaką partię zagłosuje w kolejnych wyborach. Ten czwarty to pozbawiony procesu myślenia wyborca Kaczusia i PiS. Jest nadzieja i nawet zapotrzebowanie na partię i ludzi takich jak Mieszkowski. Tym razem bez zidiociałych od blasku fleszy damulek.

Następne wybory to będzie prawdziwa rewolta w polskiej polityce.
      • yoma Re: Mieszkowski 11.05.18, 11:05
        Niestety Kaśka rozwaliła N. N powinna wyjść z N i zostawić Kaśkę w charakterze kółka poselskiego...
        • haen2010 Re: Mieszkowski 11.05.18, 11:37
          Jak widzę love story Grzesia z Kasią i metody, jakie zastosowali w zbożnym celu unii antypisowskiej - jedyne co czuję:

Obrzydzenie.
          • yoma Re: Mieszkowski 11.05.18, 11:48
            Tja.
          • ave.duce Oświeć mnie, przemądry Haenie! 11.05.18, 14:58
            > metody, jakie zastosowali

Jakie to były metody? Konkretnie.
            • taniarada Re: Oświeć mnie, przemądry Haenie! 11.05.18, 15:18
              ave.duce napisała:

> > metody, jakie zastosowali
              >
              > Jakie to były metody? Konkretnie.
              Mogę ja?Mogę?Każdy średnio rozgarnięty obserwator sceny politycznej wie .Że takie partyjki jednorazowe ,zakładane są z inicjatywy byłych służb.AVE Cezar.
              • titerlitury Re: Oświeć mnie, przemądry Haenie! 11.05.18, 15:23
                Ale jakie konkretnie praktyki jednorazowe?
        • eiran Re: Mieszkowski 11.05.18, 11:58
          Moim zdaniem frakcja Lubnauer i Gasiuk powinna połączyć się z PSL i utworzyć koło Nowoczesność w Domu i Zagrodzie.
        • eiran Re: Mieszkowski 11.05.18, 12:03
          yoma napisała:

> Niestety Kaśka rozwaliła N. N powinna wyjść z N i zostawić Kaśkę w charakterze
          > kółka poselskiego...

Moim zdaniem frakcja Lubnauer i Gasiuk-Pihowicz powinna połączyć się z PSL i utworzyć klub poselski "Nowoczesność w Domu i Zagrodzie".
        • ave.duce Re: Mieszkowski 11.05.18, 14:56
          Wg mnie .N rozwalał sam założyciel. A czy .N uda się przetrwać - zależy od elektoratu.
    • taniarada Re: Mieszkowski 11.05.18, 11:49
      Studiów nie skończył to co się dziwisz?Prosty chłop po liceum ogólnokształcącym .W Nowośmiesznych wszyscy tacy nierozgarnięci .Byle kasa i kredyt.A pouczać innych to pierwsza klasa.
      • yoma Re: Mieszkowski 11.05.18, 11:55
        No cóż - ty taniocha nawet nie stałoś koło liceum ogólnokształcącego, więc bądź tak uprzejme i zamknij ryj.
      • alistair-p Ta jest po studiach 11.05.18, 12:11
        A co do kredytów i zobowiązań tej posłanki PiS,to niech sobie poczyta:
        orka.sejm.gov.pl/osw8.nsf/0/401D6A60293EC5E3C125811A00345E2B/%24File/OSW82_007.pdf
    • taniarada Teraz Rychu dał nogę 11.05.18, 15:11
      Wszystkich tych nierozgarniętych ,czwórkami do Platformy Nieobywatelskiej.Grzesiu na was czeka i zaciera tłuste łapki.😁😂🤣😃😄😅😆😉😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka