clitoris69 02.06.18, 16:19 Stawiam ze to odrzucona frakcja Antka Co bedzie jak dojdzie do tego co ma dojsc? Co zrobi Rydzyk, Szydłowa i Macierewicz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolor Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 02.06.18, 16:23 Pewnie nic, bo za mordy weźmie ich Jojo. Odpowiedz Link Zgłoś
clitoris69 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 02.06.18, 21:14 To nie mozliwe ze nic Pierwsza rzecza bedzie wypierd..... Morawieckiego On ma tylko prawdziwe poparcie Jarka Maciarewicz jest odsuniety ale subtelnie. Jarek wie ze jego frakcja jest silna. To ta frakcja pozwolila sobie na otwarte niezadowolenie poprzez "marsz niezadowolonych" Oni musza czuc sie silni Nie chca dac sie zepchnac totalnie. Jarek robi to cwanie Antek, Szydlowa, Szyszko Jedyne pytanie jest takie Na ile posuna sie pisowskie bydlaki w walce miedzy soba w kontekscie zauwazenie tego przez ciemny pisowski plebs. Kurski nie bedzie w stanie oglupic pisowcow w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 02.06.18, 23:57 clitoris69 napisał: > Kurski nie bedzie w stanie ogłupic pisowcow w 100% Kurski ma fajną fuchę, więc się nie wychyli. I, jak to oportunista, do czasu się przyczai - by po przesileniu, gdy już będzie wiadomo co i jak, zawołać: "Zwyciężylismy! Nasi górą!" Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 09:08 Kurski jest bez znaczenia. Najważniejszy jest Rydzyk, on pociąga za sobą mohery, a to są głosy w wyborach. Z Rydzykiem musi się liczyć każdy, kto chce być namaszczony. Jak na razie, to chyba Rydzykowym kandydatem jest Antek, a nie Jojo. Jeżeli więc Kaczuś przekaże władzę Jojo, a Rydzyk wskaże Antka, to zrobi się zabawnie... będziemy kibicować, ale z bezpiecznej odległości, bo mogą polecieć jakieś odpryski. Będzie się działo... Odpowiedz Link Zgłoś
clitoris69 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 09:14 Kurski bedzie graczem w tej grze. Moze politycznie nie jest mocny, ale ma wielka moc manipulowania ciemnota. I tu Zero moze urosnac Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 05.06.18, 09:18 kolor napisał: > Pewnie nic, bo za mordy weźmie ich Jojo. Dokładnie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 12.06.18, 15:30 żrom siem www.onet.pl/?utm_source=fakt_viasg&utm_medium=nitro&utm_campaign=allonet_nitro_new&srcc=ucs&pid=f9e0dccd-d5fc-5c5c-959a-2b654476a2b4&sid=f13b499b-dba8-44e4-a9ae-cb9ebb087cc8&utm_v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 02.06.18, 16:25 Mam nadzieję ze się wzajemnie pozagryzają. Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 12.06.18, 04:13 zdrowy jak ryba , z Zatoki Gdańskiej tylko coś jemu mowę odjęło Odpowiedz Link Zgłoś
savage_sid Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 02.06.18, 16:27 Moja prognoza: Wladze obejmie tandem Morawiecki-Brudzinski. Brudzinski jako minister spraw wewnetrznych kontroluje teczki i bedzie dostarczal kompromaty na przeciwnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Trio 02.06.18, 18:15 savage_sid napisał: > Moja prognoza: > Wladze obejmie tandem Morawiecki-Brudzinski. W samej partii pewnie tak, ale w Panstwie bedzie rzadzic Trio: - Duda-Morawiecki-Brudzinski... Przypomina mi to sytuacje po smierci Pilsudskiego w 1935.: Prezydent, Premier i Szef Armii - spokojnie podzielili sie wladza i w zasadzie nie bylo wiekszych konfliktow. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 02.06.18, 18:20 podział władzy podziałem , ale co z wartą kilkaset mln Srebrną ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 02.06.18, 18:21 Martusia w spadku dostanie Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 02.06.18, 18:51 kolor napisał: > Martusia w spadku dostanie Jak moze dostac skoro Kaczor oficjalnie nie ma tam udziałów? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 09:24 W mafii zrabowany majątek zawsze zaPISywano na osoby trzecie. Taki Al Capone (nie mafia, ale zawsze) oficjalnie nie zostawił po sobie prawie nic. Ale Martusi szczęścia nie wróżę. Odpowiedz Link Zgłoś
clitoris69 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 15:32 Kaczynski wie ze pislamski plebs nie lubi tych bogatych, co maja majatek, akcje, firmy czy pelne konta Robi wszystko byle tylko pislamska ciemnota nie zrownala go z opozycyjnym kapitalista Jarek oczywiscie jest czlowiekiem majetnym. Tyle ze bedac fuhrerem partii nieudacznikow i roszczeniowcow nie moze kolic ciemnoty swoim bogactwem. a majatek mozna ukrywac na wiele sposobu. Klan Kaczynskich na wiele lat ma zapewniona stabilnosc Odpowiedz Link Zgłoś
j-k spokojnie. 02.06.18, 18:24 podzial wladzy odczujesz na wlasnych plerach, ale xuj cie "Srebrna" zaima ? - z tego i tak nic nie bedziesz mial. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kosa Re: Admin tu jest człowiek ujada 02.06.18, 19:07 A Martusia nie ma w "Srebrnej" udziałów? aga Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Admin tu jest człowiek ujada 03.06.18, 04:23 aga-kosa napisała: > A Martusia nie ma w "Srebrnej" udziałów? aga A co robi adminka na tym forum ? Sama sobie dopisz Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 02.06.18, 20:24 Ja natomiast stawiam, że "Solidarna Polska", czyli frakcja Ziobry. To Ziobro został w przeszłości najbardziej upokorzony przez Kaczyńskiego, ma swoich ludzi w Sejmie, ma też możliwości działania, nie ograniczające się do siatki prokuratorów, ale też grupy sędziów, których nie da się od reki odwołać. Ośmiu posłów (w tym lebiegi jak Cymański, na których Ziobro nie powinien liczyć, taki np. Mularczyk już mu zwiał)), oraz dwóch senatorów. Mimo wszystko trochę za mało, bo cały klub PiS ma 237 posłów oraz grupę pomagierów na zawołanie (takich jako koło poselskie starego Morawieckiego). Ale Macierewicz ma jeszcze mniej, Gowin nie może liczyć na większość swoich klubowiczów (przecie nie na Bielana, na ten przykład), poza tym Ziobro ma wiedzę o różnych ciemnych sprawach różnych pisiaków, co do których prokuratura na razie nic nie robi, ale może to się w każdej chwili zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 02.06.18, 23:22 A czyż sam nieobecny bohater z istnie makiawekiczną zręcznością, nie rozdzielić potencjału równo między pretendentów, tak by walka o schedę była mordercza? Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 00:53 Hi, hi. My to sobie możemy pogdybać, poplotkować, a później najspokojniej w świecie wyłączyć kompy i położyć się spać. Ale wyobrażacie sobie, jaką ONI mają nerwówkę? Jak chłoną każdy strzęp informacji? Jak knują, spiskują, jednym obiecują, innym grożą, jak z jednymi zawiązują taktyczne sojusze, innych podgryzają i wystawiają na odstrzał jako kozły ofiarne? Pamiętacie jak to u Ruskich było? Wcale nie wygrywał najsilniejszy, strach o utratę pozycji jednoczył przeciwko niemu pozostałych. Wygrywał ten, który dawał szansę pozostałym na zachowanie pozycji i przywilejów... Odpowiedz Link Zgłoś
clitoris69 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 09:17 Tez uwazam ze Ziobro wyciagnie najwiecej Kto wie czy prezydenta tez nie Odpowiedz Link Zgłoś
prof.pisduszko Ziobro to "siostry i bracia odłączeni", przystawki 03.06.18, 21:39 Solidarna Polska i Polska Razem są, póki co, hołubione przez PiS, bo potrzebne do arytmetyki sejmowej... -- "Tyle znacy co Ignacy, a Ignacy g..wno znacy" Odpowiedz Link Zgłoś
clitoris69 Re: Ziobro to "siostry i bracia odłączeni", przys 05.06.18, 22:05 Potrzebni sa Jarkowi do wladzy, podzielili sie ladnie stanowiskami Jarek przymyka oko na skandale Zera Kurskiego Gowina i innych Oni wszyscy dzisiaj znaja swoje miejsce w stadzie pislamskim Jak Jarek padnie kazdy z nich bedzie chcial wziac wiecej tortu a Antek odbudowac znaczenie Znajac pislamska holote mozemy byc pewni wojny wiekszej czy mniejszej Ale ta wojna o wladze, nawet jak bedzie sprytnie ukryta w pislamskich mediach nie ma wiekszego znaczenia To ekonomia obali pislamskie rzady ZUS, sluzba zdrowia, stopa zyciowa A niebawem zacznie sie splata dlugow zaciagnietych przez Panstwo by PIS wygral wybory Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 04:35 Wkrótce to usrany będzie ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 08:39 Tematowi wątku poświęcony jest artykuł przewodni w aktualnym weekendowym wydaniu G.W. Najmilsi i najukochańsi . Jest dobrze a będzie jeszcze lepiej , ducha nie gaście , alleluja Generał Czas w akcji , światełko w tunelu , hosanna -- apostazja.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
clitoris69 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 15:33 Juz widze te histerie pislamskiej ciemnoty Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 17:56 To już jest koniec, nie ma już nic... A te codzienne modły o zdrowie i aby zdechl? Ciekawe, których Buk wysłucha? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 21:15 zdybex napisała: > To już jest koniec, nie ma już nic... A te codzienne modły o zdrowie i aby zde > chl? Ciekawe, których Buk wysłucha? Tych mądrzejszych.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.pisduszko Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 21:46 taniarada napisał(a): > Tych mądrzejszych... Dobrze kombinujesz i tego się - na burzliwych wodach - trzymaj. Gdy już będzie wiadomo co i jak - wołaj: Wygraliśmy! Nasi górą! Odpowiedz Link Zgłoś
clitoris69 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 09:20 a ty wylaczasz komputer a jutro wstajesz i znowu jestes zachwycony pislamska wladza Tak bardzo ci sie podobaja bajeczki o 19.30 ze po smierci Jarka wpadniesz w depresje Odpowiedz Link Zgłoś
prof.pisduszko Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 20:59 taniarada napisał(a): > Wzruszyła mnie twoja ta opowiastka... Ty się nie wzruszaj, Taniu, tylko się skup i spróbuj pokombinować pod kogo się podczepić - twoja przyszłość zależy od tego, czy trafnie wyczujesz kto ma najsilniejsze łokcie w PiSim Biurze Politycznym, a kto zostanie przewekslowany na boczny tor i spuszczony w kanał (a zwłaszcza - co dla ciebie najważniejsze - która koteria przejmie klucz od kasy z której dostajesz wypłatę). Odpowiedz Link Zgłoś
clitoris69 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 03.06.18, 21:02 stawiam ze to typ pisowca ktory nie jest na pislamskiej liscie plac Stawiam ze to zindoktrynowany idiota dodatkowo oglupiany kazdego dnia przez ksiezy kosciola pislamsko-katolickiego i Kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 06.06.18, 08:58 pisiurki zdezorientowane , ich Ukochany Przywódca zachorował "na kolano" , och jak nam przykro cyt. poppers68 godzinę temu Oceniono 23 razy 19 To chyba najbardziej bezrozumna ekipa rządząca Polską po 1989 a ciesząca się poparcie równie bezrozumnej części społeczeństwa. Wiele moich prywatnych źródeł potwierdza walkę lekarzy o życie Kaczyńskiego co przedkłada się na obecną sytuację : brak Sejmu, rajdy posłów, ministrów , prezydenta i premiera po kraju aby scementować całe towarzystwo elektoratu i dać sygnał,że nic się nie zmienia. Do tego dochodzą matactwa w obszarze informacji o stanie zdrowia I sekretarza oraz zadziwiające przyzwolenie tak na codzień wrażych i demaskatorskich mediów z lewa i prawa na szopkę. Wiadomo, nowotwór to sacrum i prawie nikt tego nie porusza a o zmarłych należy mówić zawsze dobrze. Czyli podobna hipokryzja (również media komercyjne mają udział w wypromowaniu "dobrej zmiany" po katastrofie smoleńskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 24.06.18, 11:22 Jarek szuka "kreta" w PiS u małego szczuja paranoja spisków , szpiegowania i bilingów nasila się a to cieszy , hosanna natemat.pl/241697,jak-sie-czuje-jaroslaw-kaczynski-prezes-pis-szuka-kreta-w-partii Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: moderatorzy forum Kraj ? 24.06.18, 16:53 A moderatorzy: pocałuj się w kokpit, parówa... Odpowiedz Link Zgłoś
suender Re: moderatorzy forum Kraj ? 24.06.18, 18:57 niegracz 24.06.18, 14:35 > zgłosiłem wątek do kosza To wina ociągania się admina, gdyż wielu też zgłosiło Niegracza do kosza i dalej nic się dzieje .... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pislamistapolski Re: moderatorzy forum Kraj ? 24.06.18, 19:09 do koszamozesz swoje wypowiedzi zglaszac Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 24.06.18, 14:50 cyt "GazPol-owi władza zasponsorowała nowy format i prenumeraty. Nic nie pomogło. Inna sprawa, że wyznawcy ruchacza Sakiewicza (GP dlatego tak twardo broniło Pięty, że w redakcji parę osób urządziło sobie klub swingerów) są wyjątkowo karni. Członkowie klubów Gazety Polskiej gdzie średnia wieku zbliża się do 70-ki, karnie pozakładali konta na twitterze czy FB i rano-noc po sieci harcują. Chyba tylko zegar biologiczny może zetrzeć rdzeń tej sekty." Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 25.06.18, 12:37 zastanawiające jest pytanie czy on jeszcze żyje ? żyje ??? to niech się pokaże z aktualnym wydaniem np "GW" czy "Rzepy" www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1753646,1,prezes-pis-nie-pokazuje-sie-od-dwoch-miesiecy-dlaczego.read Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 25.06.18, 12:41 Pewnie go balsamują jak Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Co z wami? 25.06.18, 13:12 Już ustalone, Jojo bierze za mordę partię, Mateusz "wajchę przełóż" rząd. Elita już prawie w Brukseli. Bez dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Co z wami? 25.06.18, 14:20 a warte kilkaset mln Srebrna partyjne komu przypadną ? partia to w terenie te suskie różne , pies ich drapał Odpowiedz Link Zgłoś
natemat22 Re: Jaka frakcja PIS najbardziej życzy śmierci Ja 27.06.18, 08:47 a co tam słychać u naszej kulawej serdeńki ? -- " Marcin Kącki pisał o fotce, którą mu pokazał arcybiskup Paetz. Jest na niej z papieżem - właśnie Pawłem VI, obaj w kąpielówkach. A gdy Paweł VI pierwszy raz zobaczył obecnego arcybiskupa Paetza, zatrzymał się i spytał: kim jest ten przystojny, młody ksiądz? I po co komu antykoncepcja? " Odpowiedz Link Zgłoś