pieluchy-i-sliniaczki 04.07.18, 14:34 drive.google.com/file/d/0B2InrsysskG2RVJMZFpzMWpCbUU/view Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weteran-czasu Re: "Powstanie z kolan" - film Diggera 04.07.18, 15:35 Klęczenie na kolanach Kaczyńskiemu na zdrowie nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: "Powstanie z kolan" - film Diggera 04.07.18, 15:36 Jedna sekwencja jest mocno niewyraźna. A mianowicie: Brak dokładnego wizerunku naklejki na butelce. Czyli nie wiadomo - czy to "Szato de jabol", czy "Czar PeGeRu", czy coś jeszcze innego. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: "Powstanie z kolan" - film Diggera 04.07.18, 15:45 > Brak dokładnego wizerunku naklejki na butelce. To jest po prostu Flaszka+ Ja bym ostatnią scenę zmienił: suwerena nie przejechałby traktor. Jemu by się nogi poplątały i wyrżnąłby czołem w glebę - jak PiS w sprawie ustawy o IPN. Swoją drogą - młodzi dzisiaj nie bardzo wiedzą co to kufajka, czapka uszatka (albo berecik z antenką) i walonki (aka gumofilce) i z czym się to może kojarzyć (z przewodnią rolą suwerena). Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: "Powstanie z kolan" - film Diggera 04.07.18, 18:59 Nasz wspaniały polski oszołom wałęsający się po Warszawie ma dzisiaj załatwić kwestię kaczora. Jak podał tvn widziano bolka z gnatem w kilku miejscach! Ponoć pomaga mu ten z pomrocznością jasną bo bolowi nienawiść nie pozwala widzieć. Bidny bolo ma straszliwą demencję starczą i przeciwnicy kaczora powinni udać się gremialnie na modły w intencji pozytywnego załatwienia sprawy. A ja życzę mu takiej demencji aby dostał piekielnego rozwolnienia i zapomniał gdzie jest kibel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: "Powstanie z kolan" - film Diggera 04.07.18, 20:16 Od dyspepsji - to jest kurdupel. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Wy nigdy totalni oszołomy 04.07.18, 19:08 Z kolan nie wstaniecie.Całe życie w pozycji ,wypręż tyłek .Przed Unią.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Wy nigdy totalni oszołomy 04.07.18, 20:18 W tej pozycji to PiSda przed Izraelem Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Wy nigdy totalni oszołomy 04.07.18, 20:18 jak widać - to wy się czołgacie przed wszystkimi. Wujek SAM tupnął nóżką, poprawił tupecik - i już zmieniliscie ustawę IPN. Dzisiaj też p.o. premiera został zgrillowany w PE. Odpowiedz Link Zgłoś