Dodaj do ulubionych

Zachłanna partia PiS

22.07.18, 09:09
Domeną PiS-u jest zachłanność. Inaczej rzecz ujmując PiS charakteryzuje się chciejstwem na wszystko, na władzę, a stanowiska we wszystkich instytucjach państwa, na nagrody i na każdą kasę, która jest w zasięgu ręki. PiSwładza łamie Konstytucję RP dla chciejstwa.

Z psychologicznego punktu widzenia jednostka chciwa charakteryzuje się w swoim działaniu brakiem uczciwości i aby zaspokoić swoją zachłanność na wszystko często łamie prawo, dopuszcza się oszustw i kradzieży. Usprawiedliwia swoje działanie w sposób obłudny i kłamliwy. Z natury jest dwulicowa, zawistna, często fałszywa, złośliwa i mściwa. Aby zamazać swój prawdziwy obraz z reguły powołuje się na normy moralne, których sama nie przestrzega.
Najczęściej jednak wychodzi "szydło z worka" i otoczenie po pewnym czasie zaczyna dostrzegać prawdziwy obraz osobowości danej jednostki.

Ten opis chciwej jednostki bez poprawiania jak ulał pasuje do zachłannej partii PiS.
Cóż, nieświadomi wyborcy dopuścili do władzy patologiczną grupę polityczną, której dla dobra narodu trzeba pozbyć się jak najszybciej.
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Zachłanna partia PiS 22.07.18, 09:12
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23702831,wybory-samorzadowe-2018-zona-posla-pis-kandydatka-na-prezydenta.html#Z_Czolka3Img
    • xystos Re: Zachłanna partia PiS 22.07.18, 09:28

..noo,odbiera to co ty i tobie podobni ukradli?,kara musi być.
    • horpyna4 Re: Zachłanna partia PiS 22.07.18, 09:40
      Najlepsze jest to, że w wielu przypadkach nie chodzi o kradzież, tylko o rabunek. Kradnie się po cichu, rabuje się jawnie. A pisi już zupełnie nie wstydzą się swoich zachowań; uważają, że wszystko im się należy i obywatele mają to zaakceptować. Tylko nie rozumiem, skąd tylu durni, którzy im przyklaskują i nie zdają sobie sprawy, że pisi wyciągają wszystko z ich kieszeni. Przecież to widać, najwyraźniej społeczeństwo oczadziało na amen.
      • xystos Re: Zachłanna partia PiS 22.07.18, 09:44
        ..że pisi wyciągają wszystko do ich kieszeni.
    • 002ryjgnojonyjaknitras To chciejstwo to choroba psychiczna! 22.07.18, 09:44
      Jednego człowieka, który nie moze zapomnieć wpierdów jakie otrzymywał przez 8 lat rządów PO.
      MAły mściwy i zawistny człowiek i tyle.
      • aga-kosa Re: To chciejstwo to choroba psychiczna! 22.07.18, 09:52
        Xystos, gdybyś mógł po nazwiskach. Napisałeś:" noo, odbiera to co ty i tobie podobni ukradli. kara musi być."
        Ja za wszystko ZAWSZE płacę. Masz dowody przekaż do właściwych instancji. Też Ci będę wdzięczna. aga
        • xystos Re: To chciejstwo to choroba psychiczna! 22.07.18, 10:02

ja z reguły uprzejmnie niedonoszę

czytaj dzienniki,zdolna polska
          prokuratura co tydzień z złodziejskiego bagna będzie wyciągać conajmniej jednego
          delikwenta szubrawca
        • xystos Re: To chciejstwo to choroba psychiczna! 22.07.18, 10:03

ja z reguły uprzejmnie niedonoszę

czytaj dzienniki,zdolna polska
          prokuratura co tydzień z złodziejskiego bagna będzie wyciągać conajmniej jednego
          delikwenta szubrawca
          • weteran-czasu Re: To chciejstwo to choroba psychiczna! 22.07.18, 10:35
            Po pierwsze piszemy nie donoszę, czyli nie z czasownikami osobno.
            a po drugie ty też będziesz wyciągnięty za uszy do rozliczenia?
            Tak to należy rozumieć?
            • xystos Re: To chciejstwo to choroba psychiczna! 22.07.18, 12:33
              mnie już rozliczono,opuściłem
              Legię w stopniu sierżanta,i emeryturę mam ludzką,jestem
              nietykalny.
    • klodawa1952 Re: Zachłanna partia PiS 22.07.18, 09:59
      Ile płacą za takie bzdety dla gimbazy? Doprowadzicie id#io&ci do większości konstytucyjnej PiS traktują rozmówców, wyborców tak wybutnymi intelektami jak Ty i Twoj wpis.
      • xystos Re: Zachłanna partia PiS 22.07.18, 10:05
        Młoda damo,jeżeli niechcesz znać
        odpowiedzi to niepytaj.
      • taniarada Re: Zachłanna partia PiS 22.07.18, 10:07
        klodawa1952 napisał:

> Ile płacą za takie bzdety dla gimbazy? Doprowadzicie id#io&ci do większości kon
        > stytucyjnej PiS traktują rozmówców, wyborców tak wybutnymi intelektami jak Ty i
        > Twoj wpis.
        Za hejt mu płacą.Sam nie wierzy w to co pisze .Większość na tym forum to hajterzy.
        • weteran-czasu Re: Zachłanna partia PiS 22.07.18, 10:37
          Odezwała się chciwa PiSgnida.
          Nawet papież już was opluwa.
    • tanebo2.0 Re: Zachłanna partia PiS 22.07.18, 10:07
      natemat.pl/244105,poprawka-senatu-do-ustawy-gowina-nie-spodobala-sie-wladzom-uczelni-wyzszych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka