pies_na_czarnych 26.08.18, 23:22 Ksiądz niezadowolony z obecności dziennikarki TVN24. Złapał ją za rękę i wziął mikrofon Więcej: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,23828374,ksiadz-zlapal-dziennikarke-tvn24-za-reke-i-wzial-jej-mikrofon.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
torrenty.org Ja to bym na klamkach drzwi lemingów wieszał 26.08.18, 23:38 Ja to bym na klamkach drzwi lemingów wieszał kajdanki jako symbol ich złodziejstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
torrenty.org A w ZK i AŚ to jest ich tam z 80%. 26.08.18, 23:41 A ilu w %% pedofili jest jest np. wśród PLP? Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: A w ZK i AŚ to jest ich tam z 80%. 26.08.18, 23:48 torrenty.org napisał: > A ilu w %% pedofili jest jest np. wśród PLP? > Kto wie? A pod iloma nickami występuje ten ruski troll, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: A w ZK i AŚ to jest ich tam z 80%. 27.08.18, 00:05 Pisia prostytutka forumowa pracowita dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
torrenty.org Ja już od dawna wiem, że ty PISim kretem tu jesteś 27.08.18, 00:29 Takie kretynizmy przecież tutaj jako niby leming wypisujesz, że gdy nie bywalec tutaj to przeczyta to zaraz biegnie na PIS głosować chociaż wyborów jeszcze przeciez nie ma. :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ksiądz waleczy 26.08.18, 23:47 Ksiundz poczuł się zagrożony. Zastanawiam się komu chciał przekazać zdjęcia tych osób? Mariuszowi Ułaskawionemu? Odpowiedz Link Zgłoś
torrenty.org A ja myślałem, że to ci PLP z TVN poczuli 27.08.18, 00:25 A ja myślałem, że to ci PLP w TVN poczuli się zagrożeni. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: A ja myślałem, że to ci PLP z TVN poczuli 27.08.18, 00:33 i pyk, znowu pisiej prostytutce parę groszy wpadło... A jutro zmiana nicka i dalej do roboty ku chwale prezesa i jego trzody. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ksiądz waleczy 27.08.18, 01:38 www.facebook.com/photo.php?fbid=2286680821553619&set=a.1412187905669586&type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Ksiądz waleczy 27.08.18, 08:45 crowdmedia.pl/wp-content/uploads/2017/04/pis-koscio-990x660.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Ksiądz waleczy 27.08.18, 09:25 bez względu na zawód i pozycję społeczną pedofili (ofiary przed 18 rokiem życia) nsleży publicznie wybatożyć by następnie wykastrować totalnie bez znieczólenia-to by skutecznie odstraszało ew.gwałcicieli dzieci, pedofilom bez winy na ich prośbę należy zagwarantowac chirurgiczną kastracje pod narkozą na koszt podatnika. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ksiądz waleczy 27.08.18, 12:34 Dzieci sam na sam z nim nie zostawiajcie www.tvn24.pl/szczecin-incydent-przed-kosciolem,864016,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Ksiądz waleczy 27.08.18, 13:04 W latach '80. wypisywaliśmy na murach hasła: "Wrona skona", "Telewizja kłamie" itd. (ja nie, bo już byłem na to za stary, a poza tym miałem nieco inne zadania, ale z ochotą i poświęceniem robili to licealiści i studenci). Esbecja dostawał szału (a trudniej jej było bo nie było wówczas monitoringu), ale jak już dorwali to mieli dyspozycyjnych piotrowiczów, kryżych, barcewów, marońskich i inną swołocz która dziś jest hołubiona przez kaczyńskiego. Dziś szału dostają kulsony, ale te cholerne sądy jeszcze nie chcą się podporządkować jedynie słusznej partii i bezczelnie umarzają sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ksiądz waleczy 27.08.18, 13:10 Wowczas nie musieli miec monitoringu. Skromnie liczac 70% spoleczenstwa "sygnalizowala". Teraz nie jest lepiej i dodatkowo maja elektronike oraz "wspaniala" specustawe. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Ksiądz waleczy 27.08.18, 23:00 pies_na_czarnych napisała: Wowczas nie musieli miec monitoringu. Skromnie liczac 70% spoleczenstwa "sygnalizowala". Przesadzasz. Gdyby tak było to zarówno ja, jak i wszyscy moi koledzy z pierdla byśmy nie wyszli. Ale i owszem, "sygnaliści" oczywiście byli; po latach okazywało się że byli nimi osobnicy których bym o to zupełnie nie podejrzewał. A z kolei tzw. działacze partyjni niższego szczebla często okazywali daleko idącą pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ksiądz waleczy 27.08.18, 23:08 Jezeli chodzi o dzialaczy PZPR to wszyscy bez podpisywania lojalki byli zobowiazani do kapowania. Wszyscy kadrowcy i wielu innych na konkretnych stanowiskach. Nie kazdy przez donosy musial siedziec, ale kazdy mial swoja teczke. W PRL akta osobowe po smierci danej osoby wazyly wiecej niz ta osoba w swoich najlepszych latach. Odpowiedz Link Zgłoś