Gość: mimikra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 07:32 Ciekawe czy jak Kaczyński zostałby prezedentem RP to nadal gadał by takie brednie o stosunkach polsko-niemieckich, czy jednak by się trochę zreflektował. I czy naród by mu to wybaczył? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BELIAL Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 07:39 Kaczyński,Gienia Pigwa,Sraczkowski czy inny, cóż za różnica?Będzie jak było,czyli dalsze dołowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michnik Carem PRL a co z Micnikiem-Meczennikiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 07:41 Michnik na Cara!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twój psychiatra Nie przerywaj leczenia! IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.10.04, 08:18 Nie przerywaj leczenia, bo to zaszkodzi całej terapii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJaRumianyWarchol MICHNIK PREZYDENTEM NA PRZEKOR SB i millerowi !!!! IP: 63.81.44.* 15.10.04, 00:21 po ujawnieniu checi zabicia go przez sb szanse michnika-meczennika szalenie wzrosly wprawdzie nie jest tak seksowny, piekny i smukly ja warchol ale jako cierpietnik-masochista ma teraz u Polakow olbrzymi plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuken [...] IP: *.port.gdynia.pl 14.10.04, 07:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentor [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałęsa Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 07:51 Nie ośmieszaj sie, nikt na ciebie nie zagłosuje Odpowiedz Link Zgłoś
mobrebski Radio Maryja 15.02.05, 15:27 Szanowny Panie Prezydencie! Pana tekst dotyczący "Rozgłośni Radia Maryja" jest dowodem wielkiego rozumu, odwagi i uczciwości. Bardzo za ten tekst dziękuję. Lidia Obrębska, Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U_Bolt Re: Kaczyński Wielkim Imperatorem.... IP: 62.240.63.* 14.10.04, 08:15 z podwieszonym worem. Bardzo fajne. Tylko czy poparcie wszystkich weteranow Powstania Warszawskiego - lacznie z rodzinami - wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: Kaczyński Wielkim Imperatorem.... IP: *.adsl.solnet.ch 14.10.04, 11:34 > z podwieszonym worem. Bardzo fajne. Tylko czy poparcie wszystkich weteranow > Powstania Warszawskiego - lacznie z rodzinami - wystarczy ? Trafiles w sedno sprawy. Dokladnie chocby tylko z tego powodu, ktorego symbolem jest stworzenie Museum Powstania Warszawskiego, Kaczor powinien zostac prezydentem. Polska jak powietrza potrzebuje wolnej od korupcji instancji dbajacej o sprawy polskie a nie Uni Europejskiej czy tez Gazpromu. Kaczynski bylby idealnym przedstawicielem takiej instancji. Byloby naprawde doskonale, gdyby instancja ta zostal urzed prezydenta. O obecnym prezydencie mozna duzo powiedziec poza tym ze jest nieposzlakowan:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyklerykał Re: Kaczyński na prezydenta? IP: 195.205.72.* 14.10.04, 08:15 Chyba macie tam w Warszawie jakiś duży sracz - to zróbcie go prezydentem tego sracza.Kaczyński - ty zarozumialcu i bufonie,nadajesz sie tak na Pierwszą Osobę RP jak ja na prymasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qt Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.10.04, 08:19 > Kaczyński - ty zarozumialcu i bufonie,nadajesz sie tak na Pierwszą Osobę > RP jak ja na prymasa. To znaczy masz raka prostaty? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak To kiepski prezydent Warszawy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.04, 08:22 Gigantyczny rozrost biurokracji, rozbudowa lotniska w środku miasta,czy tez autostrady przez dzielnice sypialne to AUTENTYCZNE SUKCESY pana Kaczyńskiego. I dobrze by było by został prezydentem wszystkich Polaków. Bo sobie pójdzie z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: To kiepski prezydent Warszawy 14.10.04, 09:00 Gość portalu: warszawiak napisał(a): > Gigantyczny rozrost biurokracji, rozbudowa lotniska w środku miasta,czy tez > autostrady przez dzielnice sypialne to AUTENTYCZNE SUKCESY pana Kaczyńskiego. > I dobrze by było by został prezydentem wszystkich Polaków. Bo sobie pójdzie z > Warszawy Masz jakieś konkretne dane na temat tego "gigantycznego rozrostu biurokracji" czy tak sobie chciałeś pobluzgać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 08:22 Panie Kaczyński proszę o troszeczkę samokrytyki. Jeżeli chodzi o Pana osobę to w niej niema ani wyglądu, ani kultury osobistej itp.itd. Pan nadaje się na Prezydenta tak jak ja na baletnicę. Fe, fe fe fe ha ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej On na prezydenta? IP: *.140.88.213.host.tele1europe.se 14.10.04, 08:27 To juz w Polsce nie ma porzadnych ludzi i trzeba grzebac w smietniku wsrod odpadow . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telk [...] IP: 217.153.221.* 14.10.04, 15:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agfa Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.pro-futuro.com 14.10.04, 08:31 Narazie Lech Kaczyński jest Prezydentem Warszawy i robi to co dobre dla tego miasta. Ciekawe co Ty zrobiłbyś gdybyś był Prezedentem Warszawy?... Możemy obie pogdybać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.proxy.aol.com 14.10.04, 08:46 Gdyby dzisiaj byly wybory, Lach Kaczynski dostal by 65% glosow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazu To jest możliwe... IP: *.man.czest.pl 14.10.04, 09:19 To jest możliwe... Kaczyńki zostanie prezydentem, bo tak bardzo się na niego nie nadaje, że nim zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny analityk zły kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:29 A ja mówię, że by zagłosowało na niego nie więcej niż 10 procent głosujących w pierwszej turze. Żeby przejść do 2 tury musiałbym mieć nadzieję, że zjednoczy bardzo wiele ludzi różnych zapatrywań, a tu z czym? Paranoiczna podejrzliwość i gigantyczna ostrożność. Żadnej wizji, chaotyczny program. Nie, panowie, szukajmy dalej, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falk Kaczyński zostanie prezydentem RP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.10.04, 08:50 Czy tylko na 5 lat, czy na 10 to zobaczymy. Jeśli będzie takim prezydentem RP jak Warszawy, i nie wyrzuci do lamusa swoich przedwyborczych pokrzykiwań, to on i Polska będa miały poważne kłopoty. Sądzę jednak, że z obecnego szeryfa zrobi się kapeć posłuszny tym którzy mają prawdziwe instrumenty władzy, i lud polski ze zdumieniem będzie oglądał jak człowiek może się szybko zmienić. Dzisiejsi krzykacze, jego wrogowie, mogą sobie jednak na razie jedynie powalić łbem w ścianę. Za nieco ponad rok zobaczą Kaczyńskiego w Pałacu Prezydenckim. Ma ogromną przewagę w sondażach nad kazdym konkurentem. Tę przewage uzyskał dzięki mediom, których własciciele wiedzą co robią. Nie forowaliby faceta, który potem zaczął by im podskakiwać. Także bądźcie spokojni. Kaczyński prezydentem RP zostanie, ale niektózy jego wyborcy (ci najbardziej zacietrzewieni pałający żądzą zemsty) gorzko się rozczarują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Kaczyński zostanie prezydentem RP IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.10.04, 09:17 |A ja mam kumpla który jest zawodowym wojskowym. Kiedyś poprosiłem go, by dał mi przymierzyć mundur polowy i kamasze. Stwierdziłem, że mi w tym nie do twarzy. Nie widzę więc powodu do głosowania na awanturnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Może być pewny.... IP: 62.29.248.* 14.10.04, 09:16 ...że żaden warszawiak na niego nie zagłosuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK PATRIOTA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adolf Re: Kaczyński na prezydenta? IP: 5.6.* / *.europarl.eu.int 14.10.04, 09:34 Powodem dla ktorego ja bede glosowal na Kaczynskiego jest wlasnie to co mowi o stosunkach polsko/niemieckich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Smerf Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.10.04, 09:46 Jeśli tak bardzo podnieca Cię zapach prochu, to póki co proponuję wycieczkę do Darfuru, Sri Lanki lub Iraku. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Gazete czytaja przeciwnicy Kaczynskiego IP: 64.28.22.* 14.10.04, 09:58 bo w Zyciu Warszawy ten sondaz wypada akurat odwrotnie 56% glosuje na tak.No coz czytelnicy GW nie zycza sobie prezydenta nieumoczonego w przekret okraglostolowy Michnika-Jaruzelskiego.Swoja droga to SB mialo szczescie ,ze nie usmiercilo swego najzarliwszego obroncy.Kto dzis nadawalby im tytuly ludzi honoru?Same panie Kublik i Olejnik nie wystarczylyby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siux Zagłosuję,jesli poradzi sobie z sexmafią IP: *.acn.waw.pl 14.10.04, 10:13 na razie sexmafia i Pinkpress bawia sie z nim w kotka i myszkę. Dzis znow chca bic sexrekord w klubie Harlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: co to jest sexmafia? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.10.04, 10:16 czyzby dziwki zeszły juz do podziemia? o tempora, o mores! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzik Kaczyński na prezydenta!!! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 14.10.04, 10:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat Zacytuje jednego z kaczynskich- spieprzaj dziadu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.04, 10:34 nastepny oszolon do koryta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 14.10.04, 10:35 No, to po wyborach dopiero będzie "Spieprzajcie, dziady" do wyborców :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnik Kaczyński na prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:36 ostatnio kaczyński i pis, za bardzo zalatują zchn-em i lpr-em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 10:46 powinien bo jest człowiekiem któremu można ufać jest uczciwy, skromny i ma poczucie humoru .Jednego jestem równiez pewien że bedzie dobrym prezydentem skoro tak go niecierpią komuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat NO, jezeli nawet jego ZONA tak uwaza...;-))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:48 Wiemy natomaist, ze obecny prezydent uwaza, ze powinna wygrac JEGO ZONA! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: het Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:51 Jak porównam Kaczyńskiego z Kwąśniewskim, to ten 1 zjada 2 na śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.top.net.pl 14.10.04, 10:51 W niespokojnych czasach wielu prezydentów, a już na pewno większość dyktatorów, ma swych sobowtórów. Ale gdzie znaleźć sobowtóra dla Lecha Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Kaczyński na prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 11:02 Głosowałam na Kaczyńskiego - i został prezydentem Warszawy. Dziś, po dwóch latach jego rządów wiem, że był to mój wielki błąd. Ten człowiek nie nadaje się nawet na kierownika, a co dopiero mówić o prezydencie RP!!! Chociaż, gdyby nim został, zostawiłby urząd w Warszawie, co by mnie bardzo ucieszyło. W końcu bliższa koszula ciału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Kaczyński na prezydenta? IP: 213.199.199.* 14.10.04, 10:54 I TO BĘDZIE NAJWŁAŚCIWSZY WYBÓR Odpowiedz Link Zgłoś