Dodaj do ulubionych

Biegły wydał opinię w sprawie księdza J

IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.10.04, 10:11
Dajcie mi człowieka a ja mu paragraf dopasuję (o molestowaniu seksualnym).
Jeżeli Lew Starowicz uznał, że nie było molestowania, to znajdzie się taki,
który stwierdzi, ze było molestowanie. Jednym słowem to co robi prokuratura i
media to jest jedno wielkie molestowanie niewinnych ludzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: pavel Opinia nie moze byc dowodem!!! IP: *.abhsia.telus.net 14.10.04, 10:42
      Opinia bieglego jest brana pod uwage przez sad ale nie jest dowodem,(jest
      opinia wydana na podsawie materialu dowodowego)
      Czy opinia bieglego moze zadecydowac czy ktos jest winny albo niewinny? Nie
      wiem jaka jest praktyka, ale jesli tak jest to po co w ogole sad? Wystarczylaby
      armia bieglych ktory by wydawali opinie ktore by decydowaly o winie !
    • Gość: Tutu Sensacja, J=J IP: 151.157.129.* 14.10.04, 11:46
      Kto to moze byc ten ksiadz J? Czy ow molestowany J spod Gdanska to jego syn?
      • Gość: Andrzej Re: Sensacja, J=J IP: *.ny325.east.verizon.net 14.10.04, 13:54
        A co to sie stalo gazecie, ze nie pelnym nazwiskiem pisze o znanym pedofilu
        Henryku J? Czyzby znany polakozerca A.M. zaczynal bac sie o wlasna d?
        • Gość: kłębowisko_żmij! Re: KŁAMSTWA I FAŁSZU CIĄG DALSZY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 18:08
          Plemie żmijowe w akcji.
    • Gość: antek Re: Biegły wydał opinię w sprawie księdza J IP: *.sudbury.dyn.personainc.net 14.10.04, 14:50
      Prokuratura: prałat nie molestował
      Prokuratura umorzy śledztwo w sprawie molestowania seksualnego na plebanii
      kościoła św. Brygidy w Gdańsku - dowiedziała się „Gazeta” (12-10-04, 03:00)

Prokuratura zaprzecza informacjom mediów, że prowadzący sprawę omówił już z
      biegłym ostateczne decyzje w sprawie śledztwa."Gazeta" (14-10-04)

To sa informacje czy dezinformacje???
      • Gość: fałszywa_gra! Re: Biegły wyda WYROK w sprawie księdza J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 18:05
        • Gość: wikary Re: Biegły wyda WYROK w sprawie księdza J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:08
          A kat ukołysze go do snu? Pomieszanie z poplątaniem.Do książek nieuku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka