Dodaj do ulubionych

A nie mówiłem?

17.11.18, 11:57
Tamta taśma to dopiero początek, teraz na światło dzienne i nocne wychodzą nowe taśmy, posłuchamy i obejrzymy jak się wymusza haracz w tym pseudodemokratycznym państwie, jak zastrasza, i ten "plan Zygmunta" tego od Du.y, który o niczym nie wiedział, a bo on mało co kuma i dlatego służy do podpisywania, no a teraz czekam na wybuch atomówki, na sto % mają takową.

natemat.pl/255151,afera-knf-giertych-odpala-nowa-bombe-w-jego-rekach-jest-nagranie-wideo
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 12:07
      Zaczyna lubić człowieka konia.....
      Tym bardziej mnie dziwi jego kiedyś szefowanie weszpolactwem, czy też współpraca z pisim rządem.
      • witek.bis Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 12:37
        Każdy człowiek, a także koń zyskuje, gdy tylko wyjmie łeb z ideologicznego wiadra.
        • horpyna4 Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 13:51
          To chyba nie tak. Koń, jaki jest, każdy widzi - on na serio ma poglądy prawicowe i tym się różni od pisich; jest uczciwy, a nie zakłamany. Początkowo myślał w swej naiwności, że oni wierzą w to, co głoszą. Jak się im przyjrzał i zrozumiał, że był tylko pożytecznym idiotą do zawiązania koalicji, to spuścił na nich wodę i zaczął się odgrywać.

Ideologia mu się nie zmieniła. Ale z wiekiem nabrał doświadczenia i zmądrzał.
    • pies_na_czarnych Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 12:17
      Producenci popcorn zacieraja rece. Serial "Ojciec Kulawy" zapowiada sie bardzo obiecujaco.
    • pies_na_czarnych Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 12:19
      Dodam tylko, ze Giertych juz w pierwszych swoich wypowiedziach dawal do zrozumienia, ze jest wiecej nagran. Mysle, ze stad "natychmiastowa" reakcja pisich.
    • klodawa1952 Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 12:31
      czandra1 napisał:

> Tamta taśma to dopiero początek, teraz na światło dzienne i nocne wychodzą nowe
      > taśmy, posłuchamy i obejrzymy jak się wymusza haracz w tym pseudodemokratyczny
      > m państwie, jak zastrasza, i ten "plan Zygmunta" tego od Du.y, który o niczym n
      > ie wiedział, a bo on mało co kuma i dlatego służy do podpisywania, no a teraz c
      > zekam na wybuch atomówki, na sto % mają takową.
      >
      > natemat.pl/255151,afera-knf-giertych-odpala-nowa-bombe-w-jego-rekach-jest-nagranie-wideo
      >
      Kibicuję aby istniały jeszcze kolejne nagrania aby ława oskarżonych była dłuuuuga.
      Będzie tylko problem, w razie wcześniejszym wyborów, czy głosować na złodziei od Taniej Rady czy od Czandry :)
      • pies_na_czarnych Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 12:39
        Interpunkcja ludzil. Interpunkcja:(
        • klodawa1952 Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 14:37
          pies_na_czarnych napisała:

> Interpunkcja ludzil. Interpunkcja:(
          Literówka, zabawny człowieczku :)
          Znowu się starałeś i znowu nie wyszło.
          • pies_na_czarnych Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 14:40
            Nawet nieuku nie wiesz co znaczy slowo "interpunkcja".
            • klodawa1952 Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 15:05

> Nawet nieuku nie wiesz co znaczy slowo "interpunkcja".
              >
              Z czego to wywodzisz w tych swoich rojeniach ?
              • pies_na_czarnych Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 15:09
                Z twojej pisowni i z twojej odpowiedzi na moja uwage. W czyms pomoglem?
                • klodawa1952 Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 17:19

> Z twojej pisowni i z twojej odpowiedzi na moja uwage. W czyms pomoglem?
                  Nie odpowiedziałeś tylko wyplułeś jakieś plwociny. Raczej tobie potrzebna jest pomoc.
      • czandra1 Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 13:10
        To .Nowoczesna też cię okradła? Spróbuj porozmawiać z lekarzem, albo niech ktoś kto nie jest ubezwłasnowolniony porozmawia, i może coś zmienią w metodzie leczenia twojego jebca, bo dotychczasowa kuracja zdała się na tyle że masz jeszcze mocniejsze napady.
        • m.c.hrabia Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 13:42
          kapuś zarzyga każdy wątek.
        • klodawa1952 Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 14:40
          czandra1 napisał:

> To .Nowoczesna też cię okradła? Spróbuj porozmawiać z lekarzem, albo niech ktoś
          > kto nie jest ubezwłasnowolniony porozmawia, i może coś zmienią w metodzie lecz
          > enia twojego jebca, bo dotychczasowa kuracja zdała się na tyle że masz jeszcze
          > mocniejsze napady.
          Daj sobie luz z lekarzami i napadami :) skup się na rozumieniu treści, którą czytasz i z którą polemizujesz.
          Używaj słów typowych dla dorosłych osób a nie jakiś slang "twojego jebca" itp
          Nie pisałem, skup się, o tym kto mnie okradł tylko o czymś zupełnie innym.
    • pies_na_czarnych Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 12:31
      Dać się nagrać to jeszcze rozumiem, ale sfilmować? To już trzeba być imbecylem. Jaki rząd taka ochrona. :)
      • wsk175 Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 13:32
        demotywatory.pl/4891020/Z-dzisiejszej-perspektywy-nieco-niefortunna-okladka
      • klodawa1952 Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 14:41

> Dać się nagrać to jeszcze rozumiem, ale sfilmować? To już trzeba być imbecylem.
        > Jaki rząd taka ochrona. :)
        Przynajmniej przez biznechę dużej klasy a nie przez kelnerów :)
        • pies_na_czarnych Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 14:47
          Pisowski ciemniaku nie wazne jest kto nosi mikrofon. Pisi wygrali wybory dzieki podsluchom. Teraz dzieki podluchom pojda w pisdu.
          • xystos Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 15:00
            Psie,coraz bardziej zaczynasz się
            denerwować,pokazujesz uczucia

tak czy siak czeka cie buda spokojnej
            starości i micha napełniana przez mohery,niewarkaj.
            • pies_na_czarnych Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 15:03
              :)
              Nie lubie debili udajacych wyksztalconych inteligentow.
          • klodawa1952 Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 15:07
            Upies_na_czarnych napisała:

> Pisowski ciemniaku nie wazne jest kto nosi mikrofon. Pisi wygrali wybory dzieki
            > podsluchom. Teraz dzieki podluchom pojda w pisdu.
            >
            Psnikujesz i masz przedwczesne wzmozenie emocjonalne.
            Mi pasuje jak PiS i odejdą ale nie pasuje jak przyjdą złodzieje debile i mafia z PO.
            • pies_na_czarnych Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 15:12
              Zjadanie literek jest dowodem na twoja panike i brak panowania nad emocjami. "Emocje" jak bardzo pisi ostatnio polubili to slowko. Gdzie sie nie ruszysz tam sa emocje wszelakie:D
              • klodawa1952 Re: A nie mówiłem? 17.11.18, 15:32

> Zjadanie literek jest dowodem na twoja panike i brak panowania nad emocjami. "E
                > mocje" jak bardzo pisi ostatnio polubili to slowko. Gdzie sie nie ruszysz tam s
                > a emocje wszelakie:D
                >
                Natomiast twoja , powyższa analityka jest dowodem silnego wzmożenia i pustoty intelektualnej.
    • pies_na_czarnych możliwość istnienia zorganizowanej grupy przestępc 17.11.18, 13:45
      Drugie zawiadomienie jakie złożyłem dotyczyło przestępstwa nadużycia uprawnień, ale wskazywało również na możliwość istnienia zorganizowanej grupy przestępczej, której celem było doprowadzenie do przejęcia banku Leszka Czarneckiego...
      www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2520341598006180&id=215392231834473
      • pies_na_czarnych Re: możliwość istnienia zorganizowanej grupy prze 17.11.18, 13:47
        Przy okazji pisi maja wyjasnienie dlaczego Czarnecki czekal tak dlugo :D
    • pies_na_czarnych Nic sie nie dzieje:D 17.11.18, 14:26
      Nic sie nie dzieje:D
      www.tvn24.pl/afera-w-knf-giertych-kolejne-nagranie-rozmowy-czarneckiego,884511,s.html
      • horpyna4 Re: Nic sie nie dzieje:D 17.11.18, 14:42
        Giertych stopniuje napięcie, kolejne odsłony w tym przedstawieniu będą coraz bardziej smakowite. Myślę, że najlepsze zostawił na koniec; pisi wpadną w panikę, jak to do nich dotrze. Myśleli w swej naiwności, że chodzi tylko o jeden incydent z nagraniem, a tu się okazuje, że może być ich sporo i wypłyną na wierzch rozmaite sekrety.

Ujawniając kolejne nagrania w sporych odstępach czasu Giertych znęca się nad pisimi; bidulki spać nie mogą, bo wciąż myślą o tym, co jeszcze ujrzy światło dzienne.
        • pies_na_czarnych Re: Nic sie nie dzieje:D 17.11.18, 17:18
          > Giertych stopniuje napięcie, kolejne odsłony w tym przedstawieniu...

Czeka nas wspanialy serial. Thriller mafijny o podlozu politycznym. Jego nazwe robocza przyjalbym "ojciec Kulawy".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka