w11mil 13.12.18, 10:27 Zmiana nazwy ul. D. Siedzikówny „Inki” na ul. Małego Franka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w11mil Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 11:11 Prezydent Trzaskowski wierny tradycjom rodzinnym twitter.com/OzdobaJacek/status/1072941859952082944/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwpolityce.pl%2Fpolityka%2F425387-zniknie-ulica-inki-pod-dokumentem-podpisal-sie-trzaskowski Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 11:55 A jednak wam się, towarzyszy w11mil, pomieszało. Jeśli sąd uznał, że wszystkie zmiany zaoordynowane przez wojewodę, bez zgody Rady Warszawy, zostały przeprowadzone z naruszeniem prawa, to należy przywrócić stan sprzed tej bezprawnej zmiany. I nie ma to nic wspólnego z matką obecnego prezydenta, ani też z pułkownikiem Lesiakiem, na którego nowe fotki zrobione przez was, towarzyszu w11mil, tradycyjnie bardzo liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 12:05 Radni PO złożyli skargę na dekomunizację i sąd się przychylił. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 12:51 Powiadasz, że skarga radnych PO miała brzmienie "Skarga na dekomunizację"? Tak jest w przekazie dnia, czy na bieżąco tak ci się udało wykoncypować? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 13:13 w11mil napisała: > Radni PO złożyli skargę na dekomunizację i sąd się przychylił. radni złożyli skargę na bezprawne działania okupanta Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 13:21 Pisowcy nie chcieli czcić Armii Ludowej i Małego Franka ale Platforma Obywatelska się sprzeciwiła i wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 13:27 Ależ wręcz przeciwnie. Pisowcy chcieli tylko i wyłącznie uczcić Lecha Kaczyńskiego, ale głupio tak wyrwać prestiżową ulicę tylko dla niego. Trzeba więc było stworzyć jakiś pretekst, w postaci "dekomunizacji" 40 nazw ulic, wykorzystując do tego zarówno dawnych patronów, jaki i Bogu ducha winnych nowych, takich jak Sidzikówna czy Kaczmarski. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 13:50 Ustawa dekomunizacyjna miała na celu podstępne uczczenie Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 14:23 Za jednym zamachem załatwiono też innych wrogów: -poeta Herbert nie podziwiał pana Michnika - Marek Nowakowski to "autor bliski prawicy" -Komitet Obrony Robotników to dzieło Maciarewicza Słuszną linię ma Platforma Obywatelska! Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 14:33 Byłem przekonany, że kto jak kto, ale tow. w11mil wie, jak ma na nazwisko największy minister obrony tysiąclecia. A tu - niespodzianka, okazuje się że znacznie lepiej jest mu znana pisownia nazwiska Lesiak. A tak swoją drogą, pewnie się cieszycie, towarzyszu, że póki co nie będzie ulicy Marka Edelmana? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 15:33 w11mil napisała: > Za jednym zamachem załatwiono też innych wrogów: A ty dalej nie rozumiesz. Wojewoda bezprawnie zmienił nazwy ulic, więc sąd nakazał przywrócenie starych nazw. Wszystkich. S. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 18:44 To ty nie rozumiesz. Przywrócenia nazw domagała się Platforma Obywatelska. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 19:13 Przywrócenia nazw domagało się miasto stołeczne Warszawa, młotku na czarownice. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 19:34 w11mil napisała: > To ty nie rozumiesz. Przywrócenia nazw domagała się Platforma Obywatelska. Nie PO tylko samorządowe władze Warszawy. I nie przywrócenia nazw się domagały, tylko przywrócenia prawa, które złamał pislamski wojewoda. S. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 19:49 A o tej ulicy słyszeliście, tow. w11mil? imokotow.pl/artykul/corka-jacka-kaczmarskiego/321396 Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Wiadomo, stolica! 14.12.18, 06:05 " To ty nie rozumiesz. Przywrócenia nazw domagała się Platforma Obywatelska" Nadal nie kapujesz. W sensie politycznym przywrócenia nazw domaga się generalnie każda opcja, poza PiS i przystawkami. "Dekomunizacja" w wydaniu PiS i IPN (bo bez tych pseudohistoryków nie byłoby to możliwe) przybrała po prostu absurdalne kształty. Uznanie pl. Zwycięstwa za propagujący komunizm to jeden z najjaśniejszych w ostatnim czasie przykładów. Wcześniej w jakimś mieście IPN za propagującą komunizm uznał nazwę ulicy odnoszącą się do wyzwolenia tego miasta, bo przecież miasto wyzwalała Armia Czerwona. Gdyby "antykomuniści" w IPN (sami lub na zlecenie Nowogrodzkiej) tak zaciekle nie tropili komunizmu wszędzie, gdzie się da, mogłaby to być faktyczna dekomunizacja. Ale nie, pseudohistorycy muszą sobie pofolgować i za komunizm uznać wszystko, co nie oddaje wystarczającej refleksji nad martyrologią narodu polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 14:19 w11mil napisała: > Ustawa dekomunizacyjna miała na celu podstępne uczczenie Kaczyńskiego? Ustawa to narzędzie. Tu użyto jej do podstępnego wepchnięcia ulicy Kaczyńskiego. Innych narzędzi, na przykład młotka, siekiery czy noża, też można w różny sposób używać, niekoniecznie zgodny z ich przeznaczeniem. Zrozumiał, czy mam młotkiem... to wytłumaczyć? S. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 14:40 snajper55 13.12.18, 14:19 >Zrozumiał, czy mam młotkiem... to wytłumaczyć? U rodzin resortowych godna podziwu jest wierność tradycji Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 15:09 A co, mamusia tłukła cię młotkiem po główce? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Wiadomo, stolica! 14.12.18, 06:59 Położna musiała to "coś" upuścić na beton,albo obciążenie dziedziczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Wiadomo, stolica! 15.12.18, 00:15 alistair_p napisał: > Położna musiała to "coś" upuścić na beton,albo obciążenie dziedziczne. To by go jakoś tłumaczyło, ale jeśli to zdementuje to będzie potwarz dla lemingów z PO ale jednocześnie będzie to kontynuacja wywalania starszych i mniej zamożnych warszawiaków zapoczątkowana przez HGW i mafię uwłaszczeniową. Ale warszawiacy sami tego chcieli więc powinni się wyłącznie cieszyć.. www.tokfm.pl/Tokfm/7,130517,24274581,stoleczna-po-wycofuje-sie-z-waznej-uchwaly-radni-pis-oszukaliscie.html Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Wiadomo, stolica! 15.12.18, 07:32 Czy ktoś pozbawia tych Warszawiaków użytkowania wieczystego? oni nadal ( chyba) mogą tam mieszkać. Gdzie tu niesprawiedliwość? Niesprawiedliwość mogłam odczuć ja gdy na kupno mieszkania musiałam poświęcić wieloletnie zarobki, podczas gdy inni mieszkający w mieszkaniach komunalnych, z przydziału stawali się ich właścicielami za niewielką część ich wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Wiadomo, stolica! 15.12.18, 20:09 adria231 napisała: > Czy ktoś pozbawia tych Warszawiaków użytkowania wieczystego? oni nadal ( chyba > ) mogą tam mieszkać. Gdzie tu niesprawiedliwość? Metoda jest taka sama jak przy reprywatyzacji gdzie podnoszono o "wiele procent" czynsz, czekano aż urośnie dług ( nie płacony czynsz) następnie robiono sprawę i wyrzucano ludzi na bruk zgodnie z prawem. Przećwiczyła to HGW wspólnie z mafią reprywatyzacyjną. Trzaskowski naśladuje ją w każdej kwestii. Oni (PO-KO) jednak nie lubią Warszawiaków, dziwi mnie dlaczego Warszawiacy na nich głosują, ale to ich prawo do wolności wyboru i ich zyski lub straty. W każdym razie okłamali i oszukali Warszawiaków. > Niesprawiedliwość mogłam odczuć ja gdy na kupno mieszkania musiałam poświę > cić wieloletnie zarobki, podczas gdy inni mieszkający w mieszkaniach komunalnyc > h, z przydziału stawali się ich właścicielami za niewielką część ich wartoś > ci. Wygląda na to że albo nie mieszkałaś w mieszkaniu komunalnym, albo,,,,,,byłaś bezdomna.:-)))))) Gdybyś mieszkała w komunalnym to też byś sobie wykupiła za grosze. Prezentujesz tu typowy dla "Kalego z PO" relatywizm moralny. Ktoś napisał: Z punktu widzenia Kalego, tak. Dobro i zło są względne - każdy inaczej je interpretuje, postrzega. Kalemu dzieje się dobrze, kiedy krowę ukradnie, bo w końcu ma jedną krowę więcej za nic. Kalemu dzieje się źle, gdy ktoś mu krowę odbierze, Takie jak twoje postawienie sprawy dowodzi tego że skoro ty musiałaś wydać oszczędności lub się zadłużyć na kupno mieszkania to ten który "wykupił za grosze", dostał w spadku albo w jakikolwiek inny sposób wszedł w posiadanie jakiegoś majątku,,, wszedł w posiadanie nieprawnie i czym prędzej należy uchwalić prawo na podstawie którego będzie można mu tę jego własność odebrać. Typowe dla PO -KO. Wiadomo nie od dziś że "do posiadania" czegokolwiek są stworzone jedynie lemingi. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 14:26 w11mil napisała: > Ustawa dekomunizacyjna miała na celu podstępne uczczenie Kaczyńskiego? > dokładnie , za jednym zamachem we wszystkich miastach Polski , zrobić patronem ulic niemotę. Starsi ludzie pamiętają , że podobnie było za Stalina . Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Re: Wiadomo, stolica! 15.12.18, 20:42 > wszystkie zmiany zaoordynowane przez wojewodę, bez zgody Rady Warszawy, A dlaczego POwska Rada woli komunistycznych "bohaterów" ?... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wiadomo, stolica! 15.12.18, 20:55 prawdawaszaboli napisał: > A dlaczego POwska Rada woli komunistycznych "bohaterów" ?... POwska Rada woli praworządność od bezprawnych działań wojewody. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Wiadomo, stolica! 15.12.18, 20:57 snajper55 napisał: > prawdawaszaboli napisał: > > > A dlaczego POwska Rada woli komunistycznych "bohaterów" ?... > > POwska Rada woli praworządność od bezprawnych działań wojewody. A dołączysz jakiś komentarz dotyczący "bochaterów" PO?? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli POstkonuna 16.12.18, 10:04 snajper55 napisał: > prawdawaszaboli napisał: > > > A dlaczego POwska Rada woli komunistycznych "bohaterów" ?... > > POwska Rada woli praworządność od bezprawnych działań wojewody. > Nie odpowiedziałeś na pytanie : dlaczego PO w W-wie sama nie usunęła (przez 10 lat !) komunistycznych "boChaterów" ?... Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 11:19 Mały Franek przynajmniej walczył z nazistami, a to widać polskich patriotów boli. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Wiadomo, stolica! 13.12.18, 11:25 To bajki. Poczytaj trochę na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Wiadomo, stolica! 14.12.18, 05:57 Jasne, czytałem bajki. W opiniach IPN. Jeśli można zmienić nazwę placu Zwycięstwa, bo nazwa nie oddaje refleksji nad losami Rzeczpospolitej, to ulica może mieć Małego Franka za patrona w uznaniu jego wątpliwych zasług dla antynazistowskiej koalicji. Pozostaje jedynie do rozstrzygnięcia ostateczna wątpliwość: dlaczego polska prawica tak namiętnie olewa upamiętnianie ludzi, którzy poświęcili się walce z nazizmem? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Ile tu komuchów? 14.12.18, 06:42 Franek Zubrzycki działacz stalinowskiej konspiracji.Gwardia Ludowa złodzieje ,bandyci ,gwałciciele .Amen i tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Ile tu komuchów? 14.12.18, 08:01 W przeciwieństwie do Inki walczył jednak z nazistami. Dlaczego was tak to boli? Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 Re: Ile tu komuchów? 14.12.18, 08:10 sverir napisał: > W przeciwieństwie do Inki walczył jednak z nazistami. Dlaczego was tak to boli? > Po stronie nazistów też byli "bohaterowie" jak ten, co to walczyli z sowietami...taka logika ? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Ile tu komuchów? 14.12.18, 08:47 Tak, PiS z IPN stosują taką logikę. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Ile tu komuchów? 14.12.18, 10:50 " Po stronie nazistów też byli "bohaterowie" jak ten, co to walczyli z sowietami...taka logika ?" Po stronie nazistów byli tacy, co walczyli z nazistami? Opowiedz mi o nich. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ile tu komuchów? 14.12.18, 11:26 Pisim trzeba przyznać, że zarąbiste te pisi. Koszulka z Konstytucją narusza Konstytucję, naziści walczą z nazistami, a usuwanie naruszeń prawa to bolszewizm. Dom wariatów :) Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Ile tu komuchów? 16.12.18, 01:53 yoma napisała: > naziści walczą z nazistami, Jedynie co jest dziwne to twoje niedowierzanie? Przecież to brzmi tak samo jak słowa Tuska że zostawił pieniądze na 500+ tylko nie powiedział gdzie i ile. Te 20 PLN mógł sobie zabrać na nową drogę w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Ile tu komuchów? 16.12.18, 05:30 Lech 1966:" gdybyś mieszkała w komunalnym też wykupiłabyś go za grosze" .Mieszkanie komunalne mogli dostać wówczas ci przy żłobie, albo umiejący się w tamtych czasach znaleźć ( chody, łapówki, lewe zaświadczenia o zarobkach ). Reszta ludzi gnieździła się albo u rodziny, albo odmawiając sobie wszystkiego przez wiele lat - kupowała sobie wreszcie mieszkanie.Za komuny też był lepszy i gorszy sort ludzki, tylko żadnemu z przywódców nie przyszłoby nawet do głowy, żeby to publicznie powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Ile tu komuchów? 17.12.18, 10:19 "Przecież to brzmi tak samo jak słowa Tuska że zostawił pieniądze na 500+ tylko nie powiedział gdzie i ile" Widzisz? A jednak pani premier Szydło te pieniądze znalazła bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Ile tu komuchów? 17.12.18, 18:35 sverir napisał: > "Przecież to brzmi tak samo jak słowa Tuska że zostawił pieniądze na 500+ tylko > nie powiedział gdzie i ile" > > Widzisz? A jednak pani premier Szydło te pieniądze znalazła bez problemu. Obiecali i znaleźli. Nawet nie interesuje mnie gdzie ( choć wiem że nie tam gdzie Tusk "niby" zostawił). Ważne że wypłacili i wypłacają do dziś zgodnie z obietnicą. Wiem że to dziś niepopularne wśród jełop ów, ale dotrzymali danego słowa i choć nie korzystam to za to mają mój głos. Kiedyś słowo było droższe od pieniędzy, a później przyszedł Tusk i wszystko spierdo lił. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Ile tu komuchów? 14.12.18, 11:29 Taka dyskusja nie ma zbyt wiele sensu. Nie mam specjalnych wątpliwości, że gdyby Lech Kaczyński miał już w Warszawie "swoją" ulicę (rangi Marszałkowskiej, Nowego Światu, czy Gen. Andersa), to nikomu z PiS-u nie chciałoby się bawić w przemianowywanie innych ulic pod pretekstem dekomunizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Mam nadzieję że jesteś głupi a nie podły 14.12.18, 16:55 sverir napisał: > W przeciwieństwie do Inki walczył jednak z nazistami. inka.ipn.gov.pl/ink/okupacje/14644,Okupacje.html Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Mam nadzieję że jesteś głupi a nie podły 14.12.18, 17:01 a dzielna markietantka z kim wałczyła? Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: Mam nadzieję że jesteś głupi a nie podły 14.12.18, 17:30 m.c.hrabia napisał: > a dzielna markietantka z kim wałczyła? Natomiast w ttym przypadku sądzę że jesteś skurwysynem z resortowej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Mam nadzieję że jesteś głupi a nie podły 14.12.18, 17:34 trzeba przyznać ,że jesteś bystry , jak na debila to nawet bardzo bystry. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Mam nadzieję że jesteś głupi a nie podły 14.12.18, 17:43 A ja sądzę, że twój tata to płk. Lesiak. Wszędzie go rozpoznasz. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Mam nadzieję że jesteś głupi a nie podły 16.12.18, 01:48 Ojoj jak się ta antypolska qrew w11mil napuszyła... Odpowiedz Link Zgłoś
klodawa1952 PO POwinno ..w nazwach ulic tylko wybitnych 14.12.18, 06:26 Proponuję ulicę : ulica: Aktu Łaski dla Słowika Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: PO POwinno ..w nazwach ulic tylko wybitnych 14.12.18, 06:46 Raczej dla Kamińskiego i spółki. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: PO POwinno ..w nazwach ulic tylko wybitnych 14.12.18, 11:12 Lepiej "Małego Dzbana". Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: PO POwinno ..w nazwach ulic tylko wybitnych 14.12.18, 11:27 Póty dzban wodę nosi... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: PO POwinno ..w nazwach ulic tylko wybitnych 14.12.18, 17:24 klodawa1952 napisał: > Proponuję ulicę : > ulica: Aktu Łaski dla Słowika Słowika? Chyba lica Łaski dla Kamińskiego. S. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Akcja Małego Franka 14.12.18, 07:00 Napad na leśniczówkę i zajumanie dubeltówki leśniczemu.Taki to bohater. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Akcja Małego Franka 14.12.18, 07:07 Żeby nadać imię tego bylejakiego prezydenta największemu lotnisku w Polsce obecny nierząd postanowił wybudować w okolicy Okęcia drugie, większe lotnisko. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Wiadomo, stolica! 14.12.18, 09:29 Ale najważniejsze że al. LK nie bedzie. OA wszystko inne to mały pikuś. Z czasem może i pomnika LK się pozbędziemy. Już pół roku temu byli tacy co oglądali zwalanie krwawego Feliksa a chcieli by dożyć obalenia LK Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wiadomo, stolica! 14.12.18, 09:56 Nie no, spoko, oglądałam Feliksa, a wcale nie jestem zgrzybiała... :P ten rok jeszcze powinnam pożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Wiadomo, stolica! 16.12.18, 09:01 Feliksa mogłem oglądać ale wtedy nie było to dla mnie ważne. Obalenie LK chciałbym obejrzeć a czy w przyszłym roku(za rok?) się odbędzie? Nikt tego nie wie może Polacy stwierdzą że taki im rząd pasuje i niech rządzi dalej Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Jak się nazywa partia co chce przywrócenia ulic 14.12.18, 17:28 Komunistycznych .POstkomuniści .Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jak się nazywa partia co chce przywrócenia ul 14.12.18, 22:56 Pis chce przywrócić w miejsce Armii Ludowej Kaczyńskiego. To dopiero są komuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawaszaboli Totalni z PO zatracili się... 15.12.18, 20:37 w wojnie totalnej z PiSem wpadają w ramiona komunistów... > Zmiana nazwy ul. D. Siedzikówny „Inki” na ul. Małego Franka Totalni znów strzelili sobie w kolano... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Totalni z PO zatracili się... 15.12.18, 21:19 a czym takim wykazała ta markiertanka Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Totalni z PO zatracili się... 15.12.18, 21:21 a czym wielkim wykazała ta markietanka Siedzikówna? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Totalni z PO zatracili się... 15.12.18, 21:37 Wiecie co, jak to czytam, to jakbym Trybunę Ludu z czasów Gomułki czytała, tylko w drugą stronę. ipn.gov.pl/pl/upamietnianie/dekomunizacja/zmiany-nazw-ulic/nazwy-ulic/nazwy-do-zmiany/39928,ul-Malego-Franka.html Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Totalni z PO zatracili się... 15.12.18, 21:47 yoma napisała: > Wiecie co, jak to czytam, to jakbym Trybunę Ludu z czasów Gomułki czytała, tylk > o w drugą stronę. > > ipn.gov.pl/pl/upamietnianie/dekomunizacja/zmiany-nazw-ulic/nazwy-ulic/nazwy-do-zmiany/39928,ul-Malego-Franka.html Dopiero teraz zauważyłaś że jesteś trybikiem PRL? W sumie,,,lepiej późno niż wcale. Zawsze jest czas na zrozumienie swoich błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Totalni z PO zatracili się... 15.12.18, 21:51 Przyjemnie udawać głupszego niż jesteś? S. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Totalni z PO zatracili się... 15.12.18, 21:54 snajper55 napisał: > Przyjemnie udawać głupszego niż jesteś? > > S. Skoro tobie wolno,,,to wolno też i mnie. Polska to demokratyczny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Totalni z PO zatracili się... 16.12.18, 06:04 lech1966 napisał: > snajper55 napisał: > > > Przyjemnie udawać głupszego niż jesteś? > > > > S. > > Skoro tobie wolno,,,to wolno też i mnie. Polska to demokratyczny kraj. > > Głupa rżniecie też zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: PO POwinno ..w nazwach ulic tylko wybitnych 16.12.18, 12:08 A nie wolicie Romana K.? Jest bliższy waszemu sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Ale Miś ciągle ten sam 16.12.18, 13:16 demotywatory.pl/4897169/Mis-Trzaskowskiego Odpowiedz Link Zgłoś