weteran-czasu 04.01.19, 16:30 Totalne nieuctwo! Kaczyński, węgiel i węglowodany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Prezesie, proszę nie mylić węgla z kartoflami 04.01.19, 16:51 O, dzięki, szukałam tego. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Prezesie, proszę nie mylić węgla z kartoflami 04.01.19, 16:55 Węglowodany - lub inaczej cukry, cukrowce i sacharydy - to związki organiczne, Węgiel kamienny – skała osadowa pochodzenia roślinnego, Jak ,kurna,nie widzisz ze to samo tos dep....kurdupel ma zawsze racje Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Prezesie, proszę nie mylić węgla z kartoflami 04.01.19, 17:02 O węglowodorach i węglowodanach uczą się dzieci w ósmej klasie. Pomylić je może tylko matoł, burak, nieuk, albo kartofel. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Prezesie, proszę nie mylić węgla z kartoflami 04.01.19, 17:04 czyli w skrócie-pisowiec....... Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Konrad Kruszewski 04.01.19, 17:04 Specjalizuje się w ośmieszaniu PIS i wszystkim co jest związane.Także z kościołem .Wkleja filmiki na You Tube .Manipuluje .Cwaniaczek z Białegostoku .bialystok.wyborcza.pl/bialystok/0,114123.html?tag=Konrad+Kruszewski Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Konrad Kruszewski 04.01.19, 17:08 Nie wiem czy ten Konrad specjalizuje się w ośmieszaniu kogokolwiek, ale wiem, że Kaczyński specjalizuje się w ośmieszaniu siebie swoim nieuctwem. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Konrad Kruszewski 04.01.19, 17:35 To zupełnie tak, jak tania kiełbasa. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Konrad Kruszewski 04.01.19, 17:39 wsk175 napisał: > To zupełnie tak, jak tania kiełbasa. dokładnie , kretyn z tej samej ławki. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Konrad Kruszewski 04.01.19, 20:02 niechlujstwo to tez jego specjalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Konrad Kruszewski 04.01.19, 20:35 taniarada napisał(a): > Specjalizuje się w ośmieszaniu PIS i wszystkim co jest związane.Także z kościołem .Wkleja filmiki na You Tube .Manipuluje A co tutaj zmanipulował? Sfałszował słowa genialnego Kaczyńskiego? No chyba musiał, przecież każdy geniusz dobrze wie co to węglowodany a co węgiel. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Konrad Kruszewski 04.01.19, 21:26 snajper55 napisał: > [...]przecież każdy geniusz dobrze wie co to węglowodany a co węgiel. No przecież, więc prezespan wie. Węglowodan, jak sama nazwa wskazuje, to ten, co daje węgiel, znaczy siem górnik to jest. I on, ten węglowodan kopie w kopalni i daje węgiel. I co tu trudnego i niezrozumiałego? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom GW jest drukowana na węglowodanach. 04.01.19, 19:57 Serio. Nadaje się tylko do palenia. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: GW jest drukowana na węglowodanach. 04.01.19, 20:30 Jak najbardziej lecz pisie sie nie nadaja ulatnia sie z nich zbyt wiele trupiego fetoru. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: GW jest drukowana na węglowodanach. 04.01.19, 21:15 x2468 napisał: > Jak najbardziej lecz pisie sie nie nadaja ulatnia sie z nich zbyt wiele trupie > go fetoru. > To same pisanie jak czarny pies .Nawet bez polskich znaków.Trafiony zatopiony.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś