Dodaj do ulubionych

Brudziński!!!

20.02.19, 04:19
To już nie jest zdawkowe bardzo źle. To potężny pożar w pisowskim burdelu kiedy realny, żelazny szef struktur partyjnych i następca fuhrera sp... pod immunitet brukselski.

W Warszawie Rysio Czarnecki i były, ośmieszony platfus - Saryusz Wolski. Kompletnie skompromitowany wynikiem 27 : 1.

W maju szykuje się powtórka z Grunwaldu. Chyba nawet Malborka nie obronią.
Obserwuj wątek
    • klodawa1952 Re: Brudziński!!! 20.02.19, 04:45
      haen2010 napisał:

> To już nie jest zdawkowe bardzo źle. To potężny pożar w pisowskim burdelu
      > ] kiedy realny, żelazny szef struktur partyjnych i następca fuhrera sp... pod i
      > mmunitet brukselski.
      To POdobnie jak sp....Tusk z POlski...to chciałeś POwiedzieć ? Po co naśladujesz w tym sposobie myslenia tr o lle pisowskie, które tak dokładnie pisały. Jacy wy , POPiSy, jesteście do siebie podobni :)
      • haen2010 Re: Brudziński!!! 20.02.19, 05:08
        O Tusku w podobnym tonie się pisywało. Można sprawdzić. Z subtelną różnicą - nie sp... po immunitet, lecz posadzić dupsko na fotelu Prezydenta Europy, ścisłego topu kilkunastu osób trzęsących całym globusem. I nie trzeba się wstydzić jego dwóch kadencji.
        • eiran Re: Brudziński!!! 20.02.19, 05:26
          Tusk uciekł? Gość, który przyjeżdża na każde wezwanie prokuratury? Komisji sejmowej, której kierownictwo przy okazji ośmiesza, mimo że pytania traktuje z całkowitą powagą?
          Oskarżenia ze strony PiS pomogły mu w błyskawicznym wyborze na drugą kadencję - gdyby Kaczyński na swoim tajnym spotkaniu z Merkel nie smrodził o zarzutach, które lada chwila zostaną Tuskowi postawione, to kanclerz, która sama się przekonała, czym są warte oszczerstwa Kaczyńskiego, może nie poparłaby go tak jednoznacznie i stanowczo, co niewątpliwie było prawie tak ważne w jego wyborze, jak poparcie niemieckich kardynałów w konklawe w 1978.
          • m.c.hrabia Re: Brudziński!!! 20.02.19, 06:13
            Ten zryty czerep, znowu lodówkę otworztl
        • klodawa1952 Re: Brudziński!!! 20.02.19, 16:13
          haen2010 napisał:

> O Tusku w podobnym tonie się pisywało. Można sprawdzić. Z subtelną różnicą - ni
          > e sp... po immunitet, lecz posadzić dupsko na fotelu Prezydenta Europy, ścisłeg
          > o topu kilkunastu osób trzęsących całym globusem. I nie trzeba się wstydzić jeg
          > o dwóch kadencji.
          Ja tak nie pisałem. Co najwyżej pisowskie tro lle jak i teraz odwrotnie leminże tr o lle piszą.
          Kiedyś musieliście mieć wspólne szkolenia...jeszcze w AWSsie ?
          • ta Re: Brudziński!!! 20.02.19, 16:28
            Dlaczego piszesz tak dziwnie "tr o lle" . Nie chcesz być wyszukany przez program takich szukający, czy jak?
            Szanuj język ojczysty, patrioto z bożej łaski.
            • klodawa1952 Re: Brudziński!!! 20.02.19, 16:49
              ta napisała:

> Dlaczego piszesz tak dziwnie "tr o lle" . Nie chcesz być wyszukany przez progra
              > m takich szukający, czy jak?
              > Szanuj język ojczysty, patrioto z bożej łaski.
              A skąd taki wniosek, że jestem patriotą? Skąd go wyssałaś?
              • aniechto.only Re: Brudziński!!! 20.02.19, 16:55
                klodawa1952 napisał:

> A skąd taki wniosek, że jestem patriotą? Skąd go wyssałaś?

Co racja to racja , taki ruski troll jak ty patriotą być nie może. No chyba że rosyjskim.
      • erte2 Re: Brudziński!!! 20.02.19, 12:09
        klodawa1952
        Ja rozumiem drogi TWPiS* że płacą ci za to żebyś gdzie się tylko da obsmarował Tuska, ale różnica jest taka że Tuska poproszono o to żeby kandydował na stanowisko szefa Rady Europejskiej i został wybrany jednogłośnie przez wszystkich przywódców, a pisie szczury po prostu próbują uciekać. A stawiam dolary przeciw orzechom że gdyby Donald Tusk nie wyjechał to spokojnie wygrałby trzecią kadencję i byłby dziś premierem.

*TW PiS - Tajny Współpracownik Pisuaru.
        • haen2010 Re: Brudziński!!! 21.02.19, 13:43
          Oj, ciężko by miał. Ludzie nie tyle byli wqrwieni na taśmy od Sowy, co na politykę jego monetarystów uważających byle jaką płacę i sztucznie utrzymywane bezrobocie za najlepszy sposób na następne pokolenie dobrobytu. Dla nielicznych. Zabrakło mu wyczucia, kiedy ludzie zaczęli mieć tego dość. Tych ośmiorniczek dla paru procent.
    • aniechto.only Re: Brudziński!!! 20.02.19, 05:53
      To potężny pożar w pisowskim burdelu
      > ] kiedy realny, żelazny szef struktur partyjnych i następca fuhrera sp... pod i
      > mmunitet brukselski.

Spieprza też Zalewska, wiadomo przed czym, potężny strajk nauczycieli w całej Polsce już niebawem.

> W Warszawie Rysio Czarnecki i były, ośmieszony platfus - Saryusz Wolski. Komple
      > tnie skompromitowany wynikiem 27 : 1.

W łódzkim Waszczykowski, w lubelskim Elżbieta Kruk, kolejni błazny.
      • klodawa1952 Re: Brudziński!!! 20.02.19, 16:51
        aniechto.only napisała:

> To potężny pożar w pisowskim burdelu
        > > ] kiedy realny, żelazny szef struktur partyjnych i następca fuhrera sp...
        > pod i
        > > mmunitet brukselski.
        >
        > Spieprza też Zalewska, wiadomo przed czym, potężny strajk nauczycieli w całej P
        > olsce już niebawem.
        >
        > > W Warszawie Rysio Czarnecki i były, ośmieszony platfus - Saryusz Wolski.
        > Komple
        > > tnie skompromitowany wynikiem 27 : 1.
        >
        > W łódzkim Waszczykowski, w lubelskim Elżbieta Kruk, kolejni błazny.
        Jakie fantastyczne są kandydatury z list Wielkiej Koalicji Obywatelskiej :)
      • eiran Re: Brudziński!!! 20.02.19, 17:20
        Przyglądając się wynikom z 2014 roku odnoszę wrażenie, że lista uciekinierów wcale nie taka długa.
        Ogłoszono jedynki i dwójki, a co najmniej dwóch europosłów PiS wprowadził tylko w pięciu okręgach. Teraz ma szanse na trochę lepszy wynik, bo tym razem startuje w koalicji z partią Ziobry i Gowina, ale to może nie wystarczyć. Pewniacy to Szydło, Kruk, Zalewska, Krasnodębski, Brudziński, Poręba, Karski, Wiśniewska i Bielan. Może kogoś pominąłem.
    • eiran chodzi o bezpieczeństwo Polaków 20.02.19, 06:20
      twitter.com/szefernaker/status/1097925689922199554?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwpolityce.pl%2Fpolityka%2F434697-brudzinski-na-listach-do-pe-szefernaker-wyjasnia

Obecnie będzie się ono rozstrzygać w Parlamencie Europejskim, dlatego potrzebny jest tam taki twardziel jak Brudziński.
      Może jakaś część pisiactwa to kupi, ludzikow dodatkowo podeprze Tuskiem, Komorowskim i Kopacz, ale wygląda na to, że nawet Szefernaker nie ma pomysłu, jak to ugryźć.
      • erte2 Re: chodzi o bezpieczeństwo Polaków 20.02.19, 12:15
        Jojo zaczyna wyrastać na konkurenta kurdupla, więc gnom postanowił się go pozbyć. Dostał kopa w górę, kasę na pociechę w zamian za to że przestanie mu na razie zagrażać. Podobnie potraktował kiedyś zero, który jednak dzisiaj jest już za mocny i za dużo wie, więc pozbyć się go byłoby trudno, ale walka na dwóch frontach to trochę za dużo.
        Reszta pisiej gawiedzi raczej się nie liczy.
      • privus Re: chodzi o bezpieczeństwo Polaków 20.02.19, 16:52
        A może do pomocy podrzucisz mu jeszcze Macierewicza? W tandemie zawsze było by łatwiej :)
    • aniechto.only Re: Brudziński!!! 20.02.19, 07:18
      Pewnie musi ustąpić miejsce w resorcie dla człowieka Ziobry. Kaczyński zaczyna płacić cenę za nietykalność.
      • eiran Re: Brudziński!!! 20.02.19, 07:25
        Brudziński miał mieć pieczę nad wyznaczaniem osób odpowiedzialnych za przebieg wyborów. Nie żebym uważał, że oznaczało to zapewnienie ich uczciwego przebiegu, ale jeśli jego następcą będzie jakiś ziobroń, to wątpliwość zmieni się w stan bliski pewności.
    • eiran w wyborach 2014 20.02.19, 07:40
      PiS zdobył co najmniej jeden mandat w każdym okręgu.
      Więcej niż jeden - w sześciu z trzynastu.
      Można uznać, że w tych okręgach jest szansa na taki sam wynik, czyli wejdą jedynki i dwójki (a w Małopolsce może i trójka). Tak czy owak, poza tymi dwoma okręgami, tylko jedynki można uznać za pewniaków. Czarnecki w Warszawie będzie tylko dwójką, parę innych znanych dwójek (Sellin, Jurgiel, Kempa, Mazurek, Kopcińska) chcąc wejść, będzie musiało podjąć rywalizację z jedynkami, bo PiS może nie zdobyć dwóch mandatów w tamtych okręgach (w takim Pomorskim może nawet nie zdobyć żadnego).
      • haen2010 Re: w wyborach 2014 20.02.19, 08:25
        Nie chce mi się grzebać. Jak to wyglądało w 2014 w Warszawie? W końcu tutaj mogę, lecz nie muszę kogoś wybrać. Jak wystawią dziadostwo i zwyczajne łajdactwo - to dzięki. Piwko i grill na majówce.
        • stasi1 Re: w wyborach 2014 20.02.19, 09:48
          A kogo byś chciał aby wystawiono? A więc przez takich jak ty rządzi nami Kaczyński, bo się obrażasz że nie jest po twojej myśli
          • eiran Re: w wyborach 2014 20.02.19, 10:01
            W 2014 w Warszawie wybrani zostali Hübner i Boni z PO, Krasnodębski i Jurek z PiS oraz niejaki Marusik z ówczesnej partii Korwin-Mikkego. Próg 5% w Warszawie przekroczyły jeszcze sld i Palikot, ale ze względu na ordynację nikogo nie wprowadziły.
          • haen2010 Re: w wyborach 2014 20.02.19, 10:51
            Sorry, ale to moje prawo głosować lub nie. Jak mi KE zaproponuje jakieś g. polityczne w rodzaju Gasiukowej czy Millera, albo Kazia M. to wolę popatrzeć na dziadostwo i pokiwać głową z politowaniem. Wisi mi, że popieram PiS.

Fakt, nie uświnionych w naszej polityce parę procent. Da się ich jeszcze wyłowić.
            • stasi1 Re: w wyborach 2014 21.02.19, 08:32
              To napisz kogo bys widział na tej liście według ciebie godnych aby na niego zagłosować. Nie każdemu wisi co z krajem będzie
              • lepkie.lapki Re: w wyborach 2014 21.02.19, 09:19
                Przecież w tych wyborach nie chodzi o wybieranie kogokolwiek (co mnie obchodzi, czy euro będzie inkasować ta czy inny?), ale o przeprowadzenie ww. powtórki z Grunwaldu, czyli wywołanie totalnej już paniki i rozpierduchy w obozie wroga (co z kolei powinno dać zwycięstwo w najważniejszej batalii, jesienią).
              • haen2010 Re: w wyborach 2014 21.02.19, 09:32
                Mogę napisać na kogo głosowaliśmy w ostatnich wyborach. Palikot z Nowacką, Rysiu Petru. Dość niszowe sympatie. Wykończeni przez polityczną swołocz. Nie tylko kościelną.
                • stasi1 Re: w wyborach 2014 22.02.19, 11:01
                  Ja jako prawie że nie mam sympatii na plus(mam tylko na minus dla Jarka) miałem zamiar zagłosować na Palikota . Niestety stwierdziłem że takiego oszołoma jak on to nie ma nigdzie. Na Nowoczesną głosowałem te 3 lata temu, Petru sam siebie ośmieszył. W swoim czasie do końca głosowałem na PD, teraz jak to mówią nie szkoda róż gdy płoną lasy. Zagłosuje na najsilniejszych
        • yoma Re: w wyborach 2014 20.02.19, 10:04
          I oby padało! :P
          • ktos_z_kosmosu Re: w wyborach 2014 20.02.19, 16:38
            yoma napisała:

> I oby padało! :P

Wypluj to słowo.
            Będzie lało to ludzie nie pójdą.
            PiSiory tak. Ich, by poprzeć swoich, nie powstrzyma nawet gigantyczne w rozmiarze oddawanie moczu na ich głowy.
            • yoma Re: w wyborach 2014 22.02.19, 13:47
              Będzie słońce, to będą wdychać grilla. Padać ma.
    • yoma Re: Brudziński!!! 20.02.19, 09:22
      Ustawka. Liczą na to, że ludzie tłumnie zagłosują na pis, żeby się wreszcie pozbyć szkodników, a to się przełoży na październik.
    • taniarada A teraz pokaż listę komuchów 20.02.19, 10:40
      I platfusów razem wziętych.To jest porażka .I amen.
    • privus Re: Brudziński!!! 20.02.19, 12:25
      Trudno nie odnieść wrażenia, że sam zrozumiał sytuację najpierw uciekając z pierwszej linii bulterierów a teraz do parlamentu europejskiego. Nie wykluczone jest, że w ten sposób całe to gremium chce przeczekać swoją przegraną i zebrać siły do następnego boju o swój piso-kościelny komunizm.
      • admirala Re: Brudziński!!! 20.02.19, 12:33
        Liczą, że im się uda wygrać znanymi nazwiskami, potem się zrzeknie, zamiast niego wejdzie jakiś słup o mniej znanym nazwisku a Brudzinski powróci na ojczyzny łono walczyć w wyborach na jesieni.
        • privus Re: Brudziński!!! 20.02.19, 16:46
          Założenia strategii popędzane strachem być może w tym środowisku mogą budzić jeszcze nadzieję. Uważam, że zmiażdżonych własną bezmyślnością palców w maglu nie da się odzyskać.
    • ktos_z_kosmosu Re: Brudziński!!! 20.02.19, 16:49
      Brudziński w europarlamencie poskutkuje jedynie gremialnym szeptem wśród ław:
      UWAGA NA PORTFELE.
      Ten facet nigdy się nie wykaraska z szamba, w które kiedyś wdepnął.
    • aniechto.only Re: Brudziński!!! 20.02.19, 17:29
      Wszystko sie okaze po wyborach. Mazurek własnie sie wymksneło co sadzi Pis o swoich durnych wyborcach:

Jako PiS liczymy na zwycięstwo. Kampania przed nami, więc pytania (o objęcie mandatu po ewentualnym zwycięstwie - red.) są przedwczesne. Jak zdobędziemy mandat, to będziemy decydować, czy będziemy go obejmować
      - stwierdziła w środę w Sejmie Beata Mazurek.

Czyli, kochane pisątka, głosować to wy sobie możecie a PiS z Jarosławem i tak mają wasze zdanie gdzieś.
      • haen2010 Re: Brudziński!!! 20.02.19, 21:20
        To panika w burdelu podczas pożaru. Nawet nie uzgodnili przekazów dnia. Jojo idzie ciężko pracować dla dobra Polski. Ta twierdzi, że dla picu. Jak wojenne komunikaty o zwycięstwie w defensywie.
        • privus Re: Brudziński!!! 20.02.19, 21:45
          Nie ma to, jak z góry zająć defensywne flanki, gdy front się wali :)
      • stasi1 Re: Brudziński!!! 23.02.19, 08:30
        Może chcą zobaczyć jak wypadną w wyborach? Jak dostaną dobry wynik (więc jest szansa na dobry na jesieni) zostają w kraju. Jeśli marny ci co dostali się zostają w Brukseli po co mają ryzykować że na jesieni zostaną w ręką w pisuarze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka