Dodaj do ulubionych

PiSlamski sukces.

04.03.19, 17:11
wyborcza.pl/7,75399,24516066,deportowana-z-polski-ludmila-kozlowska-z-prawem-pobytu-w-belgii.html#s=BoxWyboMT //
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 17:25
      śmiecie .
    • pies.na.czarnych Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 17:29
      Pisi deportował ją z Polski i zabronił jej wjazdu do strefy Schengen, a Belgowie nie uwierzyli w ich oszczerstwa:D
      Jest ktos poza Eskobarczykami kto im w cokolwiek wierzy?
      • xystos Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 18:06
        ja im wierzę,i niemuszę myśleć.
        • erte2 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 18:49
          xystos napisał:

ja im wierzę,i niemuszę myśleć.

Jakież to piękne! Półidiota jest szczęśliwy że nie musi myśleć!
          I to jest to twarde jądro, ten żelazny pisi elektorat któremu myślenie sprawia taki ból i taka traumę że jest szczęśliwy jak ktoś zdejmie z niego ten ciężki obowiązek (tym bardziej że z myśleniem nie bardzo sobie radzi).
      • lech1966 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 18:24
        pies.na.czarnych napisała:

> Pisi deportował ją z Polski i zabronił jej wjazdu do strefy Schengen, a Belgowi
        > e nie uwierzyli w ich oszczerstwa:D
        > Jest ktos poza Eskobarczykami kto im w cokolwiek wierzy?

Ciekawe kto i w jaki sposób uchylił zakaz wjazdu do Schengen? Wszystko wskazuje na to że to nie my mamy zamiar wyjść z UE, ale to UE chce wyjść z Polski.
        • szwampuch58 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:01
          tak na moje oko: asystent zastepcy doradcy drugiego viceministra spraw zagranicznych Belgii ale mogem siEm mylic pisi cynglu,rownie dobrze mogla to byc asystenta sprzataczka
        • buldog2 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:05
          Skończyć się może tym, że Unia wykopie z Polski żyjący poza prawem elektorat, chcący żyć na rachunek reszty.
          Niech sobie żyją, ale na rachunek JARa, Putina i Łukaszenki. Bimbru i Stolicznej nie zabraknie.
          • lech1966 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:10
            Wygląda na to buldog że będziesz jednym z pierwszych " wykopanych" poza kolejnością.
            • buldog2 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:33
              Przez mafię PIS - to bardzo możliwe. Ale moje wykopanie unieważni asystent sprzątaczki w Belgii i nikt co do legalności unieważnienia nie będzie miał wątpliwości. Za to w skórze pisowskiego czynownika to już bym się w Unii nazbyt pewnie nie czuł...
              • lech1966 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:37
                buldog2 napisał:

> Przez mafię PIS - to bardzo możliwe. Ale moje wykopanie unieważni asystent sprz
                > ątaczki w Belgii i nikt co do legalności unieważnienia nie będzie miał wątpliwo
                > ści. Za to w skórze pisowskiego czynownika to już bym się w Unii nazbyt pewnie
                > nie czuł...

To może Belgia przeniesie siedzibę GRU do Brukseli, będą mieć ich pod ręką.
                • lech1966 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:38
                  lech1966 napisał:

> buldog2 napisał:
                  >
                  > > Przez mafię PIS - to bardzo możliwe. Ale moje wykopanie unieważni asysten
                  > t sprz
                  > > ątaczki w Belgii i nikt co do legalności unieważnienia nie będzie miał wą
                  > tpliwo
                  > > ści. Za to w skórze pisowskiego czynownika to już bym się w Unii nazbyt p
                  > ewnie
                  > > nie czuł...
                  >
                  > To może Belgia przeniesie siedzibę GRU do Brukseli, będą mieć ich pod ręką.

Errata *was* buldog.
        • buldog2 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:08
          Jeszcze trochę i cały cywilizowany świat uzna IV RP PIS za failed state i państwo przestępcze. Za to dobrą pogodę będziecie mieć na mail.ru - to ten portal, który zapewniał, że Antoni nie zna się z gangsterem D'Amato i mafią sołncewską (GRU).
          • lech1966 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:11
            buldog2 napisał:

> Jeszcze trochę i cały cywilizowany świat uzna IV RP PIS za failed state i państ
            > wo przestępcze. Za to dobrą pogodę będziecie mieć na mail.ru - to ten portal, k
            > tóry zapewniał, że Antoni nie zna się z gangsterem D'Amato i mafią sołncewską (
            > GRU).

Co cię to obchodzi? Nie masz zamiaru wracać do ojczyzny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka