lumpior 04.03.19, 17:11 wyborcza.pl/7,75399,24516066,deportowana-z-polski-ludmila-kozlowska-z-prawem-pobytu-w-belgii.html#s=BoxWyboMT // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 17:29 Pisi deportował ją z Polski i zabronił jej wjazdu do strefy Schengen, a Belgowie nie uwierzyli w ich oszczerstwa:D Jest ktos poza Eskobarczykami kto im w cokolwiek wierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 18:49 xystos napisał: ja im wierzę,i niemuszę myśleć. Jakież to piękne! Półidiota jest szczęśliwy że nie musi myśleć! I to jest to twarde jądro, ten żelazny pisi elektorat któremu myślenie sprawia taki ból i taka traumę że jest szczęśliwy jak ktoś zdejmie z niego ten ciężki obowiązek (tym bardziej że z myśleniem nie bardzo sobie radzi). Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 18:24 pies.na.czarnych napisała: > Pisi deportował ją z Polski i zabronił jej wjazdu do strefy Schengen, a Belgowi > e nie uwierzyli w ich oszczerstwa:D > Jest ktos poza Eskobarczykami kto im w cokolwiek wierzy? Ciekawe kto i w jaki sposób uchylił zakaz wjazdu do Schengen? Wszystko wskazuje na to że to nie my mamy zamiar wyjść z UE, ale to UE chce wyjść z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:01 tak na moje oko: asystent zastepcy doradcy drugiego viceministra spraw zagranicznych Belgii ale mogem siEm mylic pisi cynglu,rownie dobrze mogla to byc asystenta sprzataczka Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:05 Skończyć się może tym, że Unia wykopie z Polski żyjący poza prawem elektorat, chcący żyć na rachunek reszty. Niech sobie żyją, ale na rachunek JARa, Putina i Łukaszenki. Bimbru i Stolicznej nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:10 Wygląda na to buldog że będziesz jednym z pierwszych " wykopanych" poza kolejnością. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:33 Przez mafię PIS - to bardzo możliwe. Ale moje wykopanie unieważni asystent sprzątaczki w Belgii i nikt co do legalności unieważnienia nie będzie miał wątpliwości. Za to w skórze pisowskiego czynownika to już bym się w Unii nazbyt pewnie nie czuł... Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:37 buldog2 napisał: > Przez mafię PIS - to bardzo możliwe. Ale moje wykopanie unieważni asystent sprz > ątaczki w Belgii i nikt co do legalności unieważnienia nie będzie miał wątpliwo > ści. Za to w skórze pisowskiego czynownika to już bym się w Unii nazbyt pewnie > nie czuł... To może Belgia przeniesie siedzibę GRU do Brukseli, będą mieć ich pod ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:38 lech1966 napisał: > buldog2 napisał: > > > Przez mafię PIS - to bardzo możliwe. Ale moje wykopanie unieważni asysten > t sprz > > ątaczki w Belgii i nikt co do legalności unieważnienia nie będzie miał wą > tpliwo > > ści. Za to w skórze pisowskiego czynownika to już bym się w Unii nazbyt p > ewnie > > nie czuł... > > To może Belgia przeniesie siedzibę GRU do Brukseli, będą mieć ich pod ręką. Errata *was* buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:08 Jeszcze trochę i cały cywilizowany świat uzna IV RP PIS za failed state i państwo przestępcze. Za to dobrą pogodę będziecie mieć na mail.ru - to ten portal, który zapewniał, że Antoni nie zna się z gangsterem D'Amato i mafią sołncewską (GRU). Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PiSlamski sukces. 04.03.19, 19:11 buldog2 napisał: > Jeszcze trochę i cały cywilizowany świat uzna IV RP PIS za failed state i państ > wo przestępcze. Za to dobrą pogodę będziecie mieć na mail.ru - to ten portal, k > tóry zapewniał, że Antoni nie zna się z gangsterem D'Amato i mafią sołncewską ( > GRU). Co cię to obchodzi? Nie masz zamiaru wracać do ojczyzny? Odpowiedz Link Zgłoś