Dodaj do ulubionych

Opinia publiczna została wprowadzona w błąd

06.03.19, 17:10
To nie jest wynagrodzenie za pracę, tylko za usługi dodatkowe, których nie obejmuje kodeks pracy, a tylko dobra wola zatrudnionych i zatrudniającego!
I z tym się całkowicie zgadzam:
next.gazeta.pl/next/7,151003,24523103,glapinski-o-ujawnieniu-wynagrodzen-w-nbp-opinia-publiczna.html#s=BoxOpMT
Obserwuj wątek
    • porannakawa01 Re: Opinia publiczna została wprowadzona w błąd 06.03.19, 17:35
      Liczy za każde wte i wewte?
      Hłe, hłe?
      • zzapijaczony_ryj Droga Kawusiu 06.03.19, 17:45
        porannakawa01 napisała:

> Liczy za każde wte i wewte?
        > Hłe, hłe?
        >
        Hłe, hłe to było w latach 80-tych.
        Prezes duzej państwowej firmy zatrudnia nową sekretarkę.
        Wchodzi nowa kandydatka, nogi aż do ziemi , blondyna zmalowana i sperfumowana, preze ją obaczył i mówi:
        Proszę Pani z przyjemnością dam Pani 4 tys złotych pensji.
        Na to Ona,:
        Z przyjemnością to ja biorę 20 tys panie prezesie.
        Myślę, że patrząc na urodę Glapińskiego to nic się nie zmieniło...
        Bo która by chciała z takim za darmo....
      • zzapijaczony_ryj Re: Opinia publiczna została wprowadzona w błąd 06.03.19, 18:10
        porannakawa01 napisała:

> Liczy za każde wte i wewte?
        > Hłe, hłe?
        >
        Liczy na każde w ramach pensji !!!
    • pies.na.czarnych Re: Opinia publiczna została wprowadzona w błąd 06.03.19, 17:37
      „Usługi dodatkowe” to teraz tak to się nazywa? :)
      • zzapijaczony_ryj Zapytaj Misiewicza 06.03.19, 17:50
        pies.na.czarnych napisała:

> „Usługi dodatkowe” to teraz tak to się nazywa? :)
        >
        "Taki ładny chłopiec" powiedział ojciec Rydzyk patrząc na Misiewicza, Potem dodał , to jakie prawo studiujesz?
        Normalne prawo odpowiedział dupodajek Maciotewicza
    • no-popis Re: Opinia publiczna została wprowadzona w błąd 06.03.19, 17:48
      zzapijaczony_ryj napisał:

> To nie jest wynagrodzenie za pracę, tylko za usługi dodatkowe, których nie obej
      > muje kodeks pracy, a tylko dobra wola zatrudnionych i zatrudniającego!
      > I z tym się całkowicie zgadzam:
      > next.gazeta.pl/next/7,151003,24523103,glapinski-o-ujawnieniu-wynagrodzen-w-nbp-opinia-publiczna.html#s=BoxOpMT
      Zaczynam się zastanawiac skąd się wzięła nadzwyczajna kariera Bieńkowskiej.
      youtu.be/VRVJ2GfZrbM?t=2
      • zzapijaczony_ryj Ty się zastanów skąd się wzięła kariera klubu 06.03.19, 17:53
        no-popis napisała:

> zzapijaczony_ryj napisał:
        >
        > > To nie jest wynagrodzenie za pracę, tylko za usługi dodatkowe, których ni
        > e obej
        > > muje kodeks pracy, a tylko dobra wola zatrudnionych i zatrudniającego!
        > > I z tym się całkowicie zgadzam:
        > > next.gazeta.pl/next/7,151003,24523103,glapinski-o-ujawnieniu-wynagrodzen-w-nbp-opinia-publiczna.html#s=BoxOpMT
        > Zaczynam się zastanawiac skąd się wzięła nadzwyczajna kariera Bieńkowskiej.
        > youtu.be/VRVJ2GfZrbM?t=2
        kawalerów PiS!!!
      • x2468 Re: Opinia publiczna została wprowadzona w błąd 06.03.19, 18:27
        Zastanawiaj sie zastanawiaj, tylko uwazaj bo ci resztki musku wyparujom pis-siurku.
        • m.c.hrabia Re: Opinia publiczna została wprowadzona w błąd 06.03.19, 18:47
          poj3bek jak zwykle rzygnął, w temacie wątku.
        • zzapijaczony_ryj A askąd kariera Misiewicza Cię nie zastanawia? 06.03.19, 20:28
          x2468 napisał:

> Zastanawiaj sie zastanawiaj, tylko uwazaj bo ci resztki musku wyparujom pis-siu
          > rku.
          >
          • zdybex Re: A askąd kariera Misiewicza Cię nie zastanawia 06.03.19, 20:36
            z połykiem 49999, bez 48700.i w razie czego zostałem zniewolony po podstępnym podaniu pigułki gwałtu. tak mi dopomusz puk
    • qqazz Ryjku, napiszę tak. 06.03.19, 20:42
      W pale mi się nie mieści, ze w bankowej instytucji publicznej etatowy specjalista od pijaru (niespecjalnie potrzebne stanowisko na takim szczeblu) może zarabiać więcej niż główny księgowy.

pozdrawiam
    • szwampuch58 Re: Opinia publiczna została wprowadzona w błąd 06.03.19, 20:48
      "Laski " moze i atrakcyjne ale usługi dodatkowe w takiej bajonskiej sumie za moje ?
      • zdybex Re: Opinia publiczna została wprowadzona w błąd 06.03.19, 21:01
        Atrakcyjne? Prezesie do okulisty. To glonojady z akwarium. A jest tam jakaś żona, jakaś potomstwo. Taka kompromitacja na cały świat.
        • szwampuch58 Re: Opinia publiczna została wprowadzona w błąd 06.03.19, 21:44
          z wyra bys zrzucil te blondyny??? gustujesz w brunetkack?
      • qqazz Re: Opinia publiczna została wprowadzona w błąd 06.03.19, 21:06
        Atrakcyjność to kwestia umowna i subiektywna, jak dla mnie to obie paszczurowate bezguścia, ale komuś innemnu mogą się podobać.

pozdrawiam
        • zdybex Re: Opinia publiczna została wprowadzona w błąd 06.03.19, 21:16
          Cała polska kasa w rękach amatora 49 i46. Nie wiem czy on im czy one jemu robia konferencje rasowe
        • szwampuch58 Re: Opinia publiczna została wprowadzona w błąd 06.03.19, 21:48
          Gapinski widoczne nalezy do tych innych,nie moja sprawa co on "rucha".......tylko za jego gust dlaczego musze placic ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka