ta 12.06.19, 11:17 Pzebić Czarneckiego to sztuka, zawody w wazelinę trwają: wyborcza.pl/7,75399,24889728,przylebski-do-zagranicznych-mediow-politycy-pis-maja-w-sobie.html#S.main_topic-K.C-B.3-L.3.maly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Metafizyczna substancja 12.06.19, 11:44 "Jest pani za mała, by spotykać się tak wielkim człowiekiem - powiedział. " W peletonie wazeliniarzy kurdupla Wolfgang aktualnie lideruje o dwie pletwy.moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Metafizyczna substancja 12.06.19, 12:45 Swiat w pisich oczach tak ambasador Andrzej Przyłębski tłumaczył świat grupie zagranicznych dziennikarzy w Berlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Metafizyczna substancja 12.06.19, 13:32 pies.na.czarnych napisała: > Swiat w pisich oczach Śfiad! Hociasz Wolfgang filozow, to PiSownia go obowionzóje. Czysz nie powiedziaayy (niewymawialna, niewolzka gooozka ł sóóósznie potempiona!), rze bendom PiSaayy, jag hcom? A hcom zafsze inaczej nisz po pszetwolzkó. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Metafizyczna substancja 12.06.19, 14:20 Ty weź przestań, i tak mnie oczy bolą od upału :) Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Metafizyczna substancja 12.06.19, 14:28 Nie chcę ci, yoma, zrobić jakiejś krzywdy, ale podzielę się podejrzeniem, że to może chodzić o oddech prezesa. Małżonka pana ambasadora zadzieżgnęła towarzysko bliższą znajomość z prezesem, to informacje są z pierwszej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Metafizyczna substancja 12.06.19, 14:59 W porządku, nie robisz mi krzywdy, bo mnie też przychodziła do głowy jakaś wydobywająca się z prezesa ektoplazma. A zgniłe zęby capią okrutnie, praw fizjologii pani nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Pamietam jak inny ambasador RP "stawial na Niemca" 12.06.19, 14:43 bylo to tez w w Niemczech, tylko jeszcze w Bonn - 30 lat temu. Ambsador wslawil sie powiedzeniem: -"Polska powinna stawiac na Niemca" - byl to ambasador Janusz Reiter. jak to czasy i polityka sie zmienia... . pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Reiter Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Pamietam jak inny ambasador RP "stawial na Ni 12.06.19, 15:09 Po pierwsze, "doktorek", to nie jest autentyczny cytat z Reitera, a po drugie, przed przeniesieniem do Berlina, ambasada Polski była w Kolonii, a nie w Bonn.. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k cos ci w zaufaniu zdradze, hloopcze, 12.06.19, 15:27 eiran napisał: > Po pierwsze, "doktorek", to nie jest autentyczny cytat z Reitera, a po drugie, > przed przeniesieniem do Berlina, ambasada Polski była w Kolonii, a nie w Bonn. - jasne. biore to na siebie, bo tak to przedstawil jeden z dziennikarzy po konferencji prasowej ambasadora Reitera. a po drugie, przed przeniesieniem do Berlina, ambasada Polski była w Kolonii, a nie w Bonn. - chyba zdradze tu tajiemnice dyplomatyczna :) Ambasada RP miescila sie istotnie w Kolonii 8a bylem tam wiele razy...) ale Ambasador RP mieszkal w Bonn, o czym zdaje sie i ty, jak wiekszosc Polakow nie wiedziala... - bo i po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: cos ci w zaufaniu zdradze, hloopcze, 12.06.19, 16:24 Janusz Reiter, "doktorku", to mój starszy nieco znajomy z Kościerzyny. Nie mieszkał ani w Bonn, ani Kolonii. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: cos ci w zaufaniu zdradze, hloopcze, 12.06.19, 16:31 eiran napisał: > Janusz Reiter, "doktorku", to mój starszy nieco znajomy z Kościerzyny. Nie mieszkał ani w Bonn, ani Kolonii. To spytaj go - gdzie przyjmowal utytulowanych oficjalnych gosci... Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: cos ci w zaufaniu zdradze, hloopcze, 12.06.19, 16:35 W oficjalnej rezydencji ambasadora w Kolonii, am Waldpark 44. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: cos ci w zaufaniu zdradze, hloopcze, 12.06.19, 17:15 j-k napisal > Ambasada RP miescila sie istotnie w Kolonii 8a bylem tam wiele razy...) > To spytaj go - gdzie przyjmowal utytulowanych oficjalnych gosci... Twoje mitomanstwo osiagnelo nastepne ekstremum :D Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: cos ci w zaufaniu zdradze, hloopcze, 12.06.19, 18:00 Ciekawe, co to jest Kolonia 8a, chyba jakaś malutka osada? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: cos ci w zaufaniu zdradze, hloopcze, 12.06.19, 17:49 Te dohtór, a świat też stworzyłeś? Powiedz że tak, co będziesz sobie żałował :D Dohtór na premiera. Głupiej nie będzie, a w mitomaństwie przebija nawet matołusza :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pamietam jak inny ambasador RP "stawial na Ni 12.06.19, 17:11 j-k napisał: > bylo to tez w w Niemczech, tylko jeszcze w Bonn - 30 lat temu. > > Ambsador wslawil sie powiedzeniem: -"Polska powinna stawiac na Niemca" > > - byl to ambasador Janusz Reiter. > > jak to czasy i polityka sie zmienia... > . > pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Reiter Jezeli tak bylo to znaczy, ze ty dohtorze uwierzyles i slusznie bo gdzie dostalbys tak wysoki zasilek jak nie w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś