Dodaj do ulubionych

Bojówka PiSu czy Episkopatu?

26.07.19, 09:09
Znowu ta agresja ideologii LGBT, napaść na heteroseksualnych i seksualizacja dzieci.

Wykładowca Uniwersytetu Wrocławskiego i dziennikarz Przemysław Witkowski został pobity niedaleko bulwarów nad Odrą we Wrocławiu.

Jechałem z moją dziewczyną i powiedziałem jej, że to jest skandal. (...) Dlaczego ten mur i zresztą wiele miejsc we Wrocławiu upstrzone jest skrajnie faszystowskimi napisami, które nawołują do nienawiści do różnych grup? (...) przechodził obok niego mężczyzna w wieku dwudziestu kilku lat. - I pyta mnie: "co, nie podobają ci się napisy?". Ja mówię: "tak, nie podobają mi się te napisy, bo nie podobają mi się". Złapał mój rower, ja próbowałem się przepchnąć. On mnie uderzył, a potem zaczął mnie bić
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 26.07.19, 10:18
      Policja przyjechala na miejsce po godzinie.
      • kadziteusz "Policja"? 26.07.19, 13:13
        Pobili chłopaka, bo wydawał im się gejem, Pobity po wyjściu ze szpitala poszedł na "policję" i usłyszał:

Na komendzie usłyszałem, że jest piątek, godzina prawie 17 i czy nie miałem kiedy przyjść. Policjant powiedział, że mam się cieszyć, że żyję i że zbyt prowokacyjnie wyglądam. A monitoringu nie ma, bo kasują go po 30 dniach - czytamy.
        Policja w tej sprawie nie zabrała jeszcze głosu.
    • pies.na.czarnych Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 26.07.19, 10:26
      23:00 Przemysław Witkowski, współpracownik OKO.press, który padł ofiarą homofobicznej napaści, czekał czwartą godzinę na SOR. Przemek dziękuje za wsparcie, jakie dostał. Martwi się o los anonimowych ofiar prawicowych bojówek. "Hejterom, którzy twierdzą, że oblałem się keczupem dedykuję swoje zdjęcie". O 24:00 sms: "Złamanie nosa i zatoki szczękowej"
      oko.press/witkowski-na-sorze-skrajne-bojowki-sprawdzaja-ile-im-wolno-wladza-daje-przyzwolenie-na-przemoc/?fbclid=IwAR2ngZ7Q9CKwhTpUfm5HCFGtqRUm9S5lwTZF20tMVhIsaX7-AbGl3qcuzgk
      • yoma Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 26.07.19, 18:49
        Ze złamaniem nosa i zatoki szczękowej niech się cieszy, że czekał tylko 4 h. Serio. Akurat czekanie na SOR nie jest żadną szykaną.
        • pies.na.czarnych Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 26.07.19, 22:13
          Znowu nie przeczytalas do konca ;)
          • yoma Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 27.07.19, 11:34
            No jak nie jak tak. Proszę tylko, żeby nie dopisywano niepotrzebnych legend do wystarczająco paskudnego i tak wydarzenia.
    • buldog2 Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 26.07.19, 11:04
      Co się nieodparcie kojarzy, to scena z filmu Cabaret (w końcówce, podobnie od nazistów obrywa Brian).
      • pies.na.czarnych Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 26.07.19, 12:01
        buldog2 napisał:

> Co się nieodparcie kojarzy, to scena z filmu Cabaret (w końcówce, podobnie od n
        > azistów obrywa Brian).
        >

Mamy powtórzone prawie wszystkie sceny z tego filmu Czekam na finał

• edico Re: Bojówki PiS-u czy Episkopatu? 16.01.21, 12:50
          Chyba i jednych i drugich. Reakcje służb mundurowych można traktować jako papierek lakmusowy dla stabilności władzy, a zarazem dla szerszych trendów politycznych. Policja pałuje lub chroni tych, których chcą pałować lub bronić ich polityczni zwierzchnicy, a ci chcą pałować lub chronić tych, którzy na to zasługują w oczach ich wyborców-
          -
          Jeśli mijasz się z prawdą, to przynajmniej się jej ukłoń. (Karol Kord)
      • inocom PW to świr. 27.07.19, 04:17
        buldog2 napisał:

> Co się nieodparcie kojarzy

Za dyskutującego z nim ostro pana podał Roberta Lewandowskiego...
        • eiran Re: PW to świr. 27.07.19, 08:22
          A cóż miałoby znaczyć owo zdanie w mocno niestandardowej polszczyźnie?
    • pies.na.czarnych Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 26.07.19, 12:23
      Piotr Krajewski, polski projektant, został brutalnie pobity przez trzech mężczyzn. Stracił przytomność i trafił do szpitala. Dziś opowiada o tym, co wydarzyło się tego feralnego dnia.
      www.plotek.pl/plotek/7,154063,25029849,polski-projektant-zostal-pobity-bo-uznali-ze-jest-gejem-przykryli.html#s=BoxOpCzol6
      Na komendzie usłyszałem, że jest piątek, godzina prawie 17 i czy nie miałem kiedy przyjść. Policjant powiedział, że mam się cieszyć, że żyję i że zbyt prowokacyjnie wyglądam. A monitoringu nie ma, bo kasują go po 30 dniach - czytamy.
    • szwampuch58 Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 26.07.19, 12:26
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,168425266,168425266,Polska_przestaje_byc_krajem_do_mieszkania_chyba_z.html
    • inocom Ktoś się zdenerwował za nazwanie go faszystą. 26.07.19, 22:34
      man_sapiens napisał:

> Znowu ta agresja ideologii LGBT, napaść na heteroseksualnych i seksualizacja dz
      > ieci.

A, że był silniejszy i dodatkowo został zwyzywany od nazistów załatwił sprawę po męsku.
    • inocom "Walcz z marksizmem kulturowym" 26.07.19, 23:48
      Tak brzmi napis na bulwarach nad Odrą, który skłonił Przemysława Witkowskiego do wyzywania wrocławian od faszystów i nazistów.
      • pies.na.czarnych Re: "Walcz z marksizmem kulturowym" 26.07.19, 23:57
        Ubodło cię?
        • inocom Re: "Walcz z marksizmem kulturowym" 27.07.19, 00:00
          pies.na.czarnych napisała:

> Ubodło cię?

Bez przesady. Cham nie będzie mnie bódł.
        • 141288bs Re: "Walcz z marksizmem kulturowym" 27.07.19, 00:04
          Niepelnosprawnosc nie moze byc przyzwoleniem na okazywanie jej w roznych miejscach w Polsce.
          • snajper55 Re: "Walcz z marksizmem kulturowym" 27.07.19, 00:23
            141288bs napisał:

> Niepelnosprawnosc nie moze byc przyzwoleniem na okazywanie jej w roznych miejsc
            > ach w Polsce.

A kibole i inne homofoby się tym nie przejmują i swą umysłową niepełnosprawność okazują.

S.
            • inocom Re: "Walcz z marksizmem kulturowym" 27.07.19, 00:48
              snajper55 napisał:

> 141288bs napisał:
              >
              > > Niepelnosprawnosc nie moze byc przyzwoleniem na okazywanie jej w roznych
              > miejsc
              > > ach w Polsce.
              >
              > A kibole i inne homofoby się tym nie przejmują i swą umysłową niepełnosprawność
              > okazują.

Do tego ten brak leków :)))))))
              A moderować choć możesz?
          • yoma Re: "Walcz z marksizmem kulturowym" 27.07.19, 11:32
            Och, Detrytus. To może lepiej się tu nie pokazuj.
      • snajper55 Re: "Walcz z marksizmem kulturowym" 27.07.19, 12:53
        inocom napisał:

> Tak brzmi napis na bulwarach nad Odrą, który skłonił Przemysława Witkowskiego d
        > o wyzywania wrocławian od faszystów i nazistów.

Kłamiesz.

"Chodzi o napisy z hasłami "Stop pedofilom z LGBT", "Niszcz marksistów! Bądź aktywny". - Wszędzie na tych bulwarach w tym miejscu są napisy nienawistne, "LGBTQ pedofilia", "autonomiczni nacjonaliści", (...) i wszędzie krzyże celtyckie - powiedział Witkowski. "

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/przemyslaw-witkowski-pobity-we-wroclawiu-policja-publikuje-wizerunek-sprawcy,956205.html

S.
        • prawdawaszaboli Re: "Walcz z marksizmem kulturowym" 27.07.19, 15:14
          najper55 napisał:

> inocom napisał:
          >
          > > Tak brzmi napis na bulwarach nad Odrą, który skłonił Przemysława Witkowsk
          > iego d
          > > o wyzywania wrocławian od faszystów i nazistów.
          >
          > Kłamiesz.
          >
          > "Chodzi o napisy z hasłami "Stop pedofilom z LGBT", "Niszcz marksistów! Bądź ak
          > tywny". - Wszędzie na tych bulwarach w tym miejscu są napisy nienawistne, "LGBT
          > Q pedofilia", "autonomiczni nacjonaliści",

Jako "Człowiek z Gazety" jesteś ekspertem od tropienia faszyzmu , a zatem :
          Które z tych haseł jest faszystowskie , a które nazistowskie ?...
    • inocom Czy hasło "STOP zwyrodnialcom" na murach 27.07.19, 04:08
      man_sapiens napisał:

> Znowu ta agresja ideologii LGBT, napaść na heteroseksualnych i seksualizacja dz
      > ieci.

Czy hasło "STOP zwyrodnialcom" na murach
      Upoważnia Przemysława Witkowskiego do nazywania przechodniów faszystami i nazistami?

PS.
      Tak przy okazji ile to już Przemysław Witkowski ma pociech w domu?

PPS
      Życie prywatne
      Syn prof. Andrzeja Witkowskiego. W 2009 zawarł z poetką Iloną Jakubowską małżeństwo humanistyczne, ceremonię pod patronatem Polskiego Stowarzyszenia Racjonalistów[10]. W 2015 roku rozwiedli się. Związany był również z poetką Kamilą Janiak i lewicową polityczką Agnieszką Dziemianowicz-Bąk. Aktualnie związany jest z Anną Hoss[11]. Mieszka we Wrocławiu i Warszawie. 26 lipca 2019 został pobity we Wrocławiu z powodu przeciwstawienia się homofobicznym hasłom[12][13].
      • prawdawaszaboli Ateistyczny motylek... 27.07.19, 10:53
        z kwiatka na kwiatek...

"Syn prof. Andrzeja Witkowskiego. W 2009 zawarł z poetką Iloną Jakubowską małżeństwo humanistyczne, ceremonię pod patronatem Polskiego Stowarzyszenia Racjonalistów[10]. W 2015 roku rozwiedli się. Związany był również z poetką Kamilą Janiak i lewicową polityczką Agnieszką Dziemianowicz-Bąk. Aktualnie związany jest z Anną Hoss[11]. "
      • pies.na.czarnych Re: Czy hasło "STOP zwyrodnialcom" na murach 27.07.19, 11:07
        Zazdrościsz mu?
        • inocom Re: Czy hasło "STOP zwyrodnialcom" na mur 27.07.19, 11:35
          pies.na.czarnych napisała:

> Zazdrościsz mu?

A ile ma dzieci? :)
          • pies.na.czarnych Re: Czy hasło "STOP zwyrodnialcom" na mur 27.07.19, 11:52
            Co to kogo obchodzi?
    • no-popis [...] 27.07.19, 08:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • man_sapiens Re: Rojenia 27.07.19, 10:44
        > Nie wierzę abyś był aż takim idiotà aby napisać jak napisałeś .

Przepraszam, kajam się. Powinienem napisać od razu a nie dopiero po zwróceniu uwagi, że pobił imigrant z Syrii który jest ateistą, agresywnym homoseksualistą, do tego lewakiem. Czy opuściłem coś z listy nienawiści PiSu?
        • no-popis Re: Rojenia 27.07.19, 11:15
          man_sapiens napisał:

> > Nie wierzę abyś był aż takim idiotà aby napisać jak napisałeś .
          >
          > Przepraszam, kajam się. Powinienem napisać od razu a nie dopiero po zwróceniu u
          > wagi, że pobił imigrant z Syrii który jest ateistą, agresywnym homoseksualistą,
          > do tego lewakiem. Czy opuściłem coś z listy nienawiści PiSu?
          U mnie jest Lista Nienawiści ogólna.
          U ciebie Lista Nienawiści PiSu a u Oszołoma jest Lista Nienawiści Lewactwa.
          Bawcie się ze sobą ale wwaszej piaskownicy pod nazwą POPiS.
          Ja sie nie bawię w waszej piaskownicy.
      • pies.na.czarnych Re: Rojenia 27.07.19, 11:21
        > Policja zadziałała sprawnie i konsekwentnie. Jak nigdy !

Jak zwykle zrobili wszystko aby sprawca miał czas na ucieczkę.
    • prawdawaszaboli Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 27.07.19, 10:50
      "Dlaczego ten mur i zresztą wiele miejsc we Wrocławiu upstrzone jest skrajnie faszystowskimi napisami, "

Gdyby napisy były skrajnie lewicowe - nie byłoby problemu ?...
      • man_sapiens Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 27.07.19, 10:56
        > Gdyby napisy były skrajnie lewicowe - nie byłoby problemu ?...

Byłby taki sam. Tylko bojówkarza by zabrakło.
        • prawdawaszaboli Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 27.07.19, 11:39
          > Byłby taki sam

Nieprawda - wtedy by nie podkreślał , że hasła były "faszystowskie" (co zresztą nie jest prawdą) ...
      • no-popis Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 27.07.19, 11:16
        prawdawaszaboli napisał:

> "Dlaczego ten mur i zresztą wiele miejsc we Wrocławiu upstrzone jest skrajnie f
        > aszystowskimi napisami, "
        >
        > Gdyby napisy były skrajnie lewicowe - nie byłoby problemu ?...
        Wtedy byłaby to walka o demokrację i pokój na świecie jak to pisano na transaparentach w ....ZSRR.
        • pies.na.czarnych Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 27.07.19, 11:24
          > "Dlaczego ten mur i zresztą wiele miejsc we Wrocławiu upstrzone jest skrajnie f
          > aszystowskimi napisami, "

Zastanów się jacy ludzie piszą na murach i masz odpowiedz.
          • prawdawaszaboli Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 27.07.19, 11:35
            > jacy ludzie piszą na murach i masz odpowiedz.

Bojówkarze z Antify ?
            • pies.na.czarnych Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 27.07.19, 11:39
              Prymitywni wandale. Wysokie egzekwowanie kary w wielu krajach rozwiązały ten problem.
        • prawdawaszaboli Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 27.07.19, 11:41
          > Wtedy byłaby to walka o demokrację i pokój na świecie jak to pisano na transaparentach w ....ZSRR.

oko.press , GW , Antifa itp. gotowe są rozpętać wojnę w imię walki o pokój... :) tak jak komuniści...
          • no-popis Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 22.08.19, 16:46
            prawdawaszaboli napisał:

> > Wtedy byłaby to walka o demokrację i pokój na świecie jak to pisano na tr
            > ansaparentach w ....ZSRR.
            >
            > oko.press , GW , Antifa itp. gotowe są rozpętać wojnę w imię walki o pokój... :
            > ) tak jak komuniści...
            To są komuniści.
    • prawdawaszaboli Biedny miś- hipokryta... 27.07.19, 11:25
      "Stop pedofilom z LGBT", "Niszcz marksistów! "

"Stop pedofilom w sutannach " , " Niszcz faszystów ! " - takie hasła nie przeszkadzają biednemu misiowi i jego towarzystwu z OKO.press czy innej Antify...
      Marksistów należy niszczyć , bo to więksi zbrodniarze od faszystów ... Ofiary faszyzmu należy liczyć w tysiącach , ofiary marksizmu - w milionach...

" Przemysław Witkowski, współpracownik OKO.press, który padł ofiarą homofobicznej napaści "

A skąd fałszywe OKO wytrzasnęło tu "homofobię" ??...
      • pies.na.czarnych Re: Biedny miś- hipokryta... 27.07.19, 11:40
        Zwłaszcza pisowskich marksistów.
        • kadziteusz Czy mnie się przewidziało? 27.07.19, 12:05
          że przed chwila ten wątek i dziesiątki innych było na oślej?
          • no-popis [...] 27.07.19, 12:12
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • kadziteusz To znów popieram Tuska i Michnika? 27.07.19, 12:32
              no-popis napisała:

> kadziteusz napisał:
              >
              > > że przed chwila ten wątek i dziesiątki innych było na oślej?
              > Tak już masz biedny, schorowany człowieku POpierający tutaj w podonie urojony s
              > POsówb Mich&%nika i T%u$ska.
              >
              Bo ostatnio PiSałeś, że zwalczam PO? Zdecyduj się PiSi trolu
              >
              >
              >
              • taniarada Re: To znów popieram Tuska i Michnika? 27.07.19, 12:41
                kadziteusz napisał:

> no-popis napisała:
                >
                > > kadziteusz napisał:
                > >
                > > > że przed chwila ten wątek i dziesiątki innych było na oślej?
                > > Tak już masz biedny, schorowany człowieku POpierający tutaj w podonie uro
                > jony s
                > > POsówb Mich&%nika i T%u$ska.
                > >
                > Bo ostatnio PiSałeś, że zwalczam PO? Zdecyduj się PiSi trolu
                > >
                > > Nic ci to nie pomoże .Tylko ośla .Choćbyś tyłek lizał.
                >
                >
                >
                >
                >
      • taniarada Re: Biedny miś- hipokryta... 27.07.19, 12:45
        prawdawaszaboli napisał:

> "Stop pedofilom z LGBT", "Niszcz marksistów! "
        >
        > "Stop pedofilom w sutannach " , " Niszcz faszystów ! " - takie hasła nie przesz
        > kadzają biednemu misiowi i jego towarzystwu z OKO.press czy innej Antify...
        > Marksistów należy niszczyć , bo to więksi zbrodniarze od faszystów ... Ofiary f
        > aszyzmu należy liczyć w tysiącach , ofiary marksizmu - w milionach...
        >
        >
        > " Przemysław Witkowski, współpracownik OKO.press, który padł ofiarą homofobiczn
        > ej napaści "
        >
        > A skąd fałszywe OKO wytrzasnęło tu "homofobię" ??...
        I dostał po pysku .Albo sam sobie to zrobił.
        • 141288bs Walic w pysk... 27.07.19, 17:55
          i kopa na droge - kazdego teczowego.
          • adria231 Re: Walic w pysk... 27.07.19, 19:01
            Kibole, część episkopatu pisiarnia , a nawet policja nie od dziś stają w jednym szeregu, jako bojówka przeciwko "innym".
            Stąd takie wydarzenia, jak w Białymstoku.
    • inocom Nawet magistrat demoluje strefę wolności LGTBGQ+ 27.07.19, 13:39
      man_sapiens napisał:

> ieci.

gazetawroclawska.pl/teczowe-pasy-zniszczone-a-miala-byc-strefa-wolna-od-nienawisci-zdjecia/ar/c1-14307731
      "Spór zakończy wkrótce Zarząd Dróg i Utrzymania Miasta, który zlecił już usunięcie z jezdni samowolki. Tęczowe przejście zniknie wraz z napisami."
    • taniarada Jeden malarz 27.07.19, 13:47
      Dał mu w pysk i obnosi się z pobitą gębą po wszystkich portalach.
      • m.c.hrabia Re: Jeden malarz 27.07.19, 15:35
        jeden Kaczyński jedna..
        • yoma Re: Jeden malarz 27.07.19, 17:24
          Ty wiesz co, Hrabio, koszmarny jest ten obrazek.
    • nooos Re: Bojówka PiSu czy Episkopatu? 27.07.19, 15:56
      Fajnie stać się użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam
    • taniarada Widziałem występ pana doktora Witkowskiego 27.07.19, 16:03
      W Superstacji.Pieprzył jak najęty .Nie dziwię się że dostał w pysk .To nie był zwykły graficiarz .Tylko nasłany rzezimieszek .
    • taniarada PS 27.07.19, 16:09
      Wszystko nie trzyma się kupy .Dziewczyna odjechała ,a zjawił się byczek.Która dziewczyna zostawia swojego chlopaka bez pomocy .Dziwne.
      • kadziteusz Kępa, by obroniła swojego wygladem 27.07.19, 17:14
        taniarada napisał(a):

> Wszystko nie trzyma się kupy .Dziewczyna odjechała ,a zjawił się byczek.Która d
        > ziewczyna zostawia swojego chlopaka bez pomocy .Dziwne.
    • prawdawaszaboli Misio-pysio kłamczuszek... 27.07.19, 17:07
      Podbite OKO.press twierdzi , że hasła były homofobiczne i faszystowskie...

"skrytykował homofobiczne napisy, » Chodzi o napisy z hasłami "Stop pedofilom z LGBT", "LGBTQ pedofilia", (www.tvn24.pl)

Czy hasła "Stop pedofilom w sutannach" , "Kler pedofilia" to klerofobia i faszyzm ?...
      • yoma Re: Misio-pysio kłamczuszek... 27.07.19, 17:23
        Detrytus, chłopie

ty lepiej jeszcze nie myśl nad ciętymi ripostami, bo ci to nie wychodzi. Na razie trenuj ludzki. Jedna rzecz na raz, wiesz.
    • weteran-czasu Bojówka e-PiS-kopatu i wszystko jasne! :) 22.08.19, 16:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka