Dodaj do ulubionych

"żądanie wyjaśnień" od przestępców to nowa metoda

22.08.19, 23:22
...funkcjonowania PiSiego "wymiaru sprawiedliwości" i całego PiSu. Konsekwentnie PiSi "wymiar sprawiedliwości", a już zwłaszcza ziobrowcy z prokuratur, powinni "żądać wyjaśnień" od przestępców zamiast wszczynać śledztwa albo wsadzać do pudła. Przecież piebiacy i zera to też plugawi złoczyńcy, zatem dlaczego jakichś zlodziei ma się traktować inaczej?
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: "żądanie wyjaśnień" od przestępców to nowa me 23.08.19, 00:19
      To oczywiste. Wymiar sprawiedliwości i cała RP PIS upadła niżej Rosji i Białorusi. Oczywiste.
      • lech1966 Re: "żądanie wyjaśnień" od przestępców to 23.08.19, 19:19
        buldog2 napisał:

> To oczywiste. Wymiar sprawiedliwości i cała RP PIS upadła niżej Rosji i Białoru
        > si. Oczywiste.

Szkoda że to oczywiste tylko dla ciebie i tych 15% wyborców.😁😁😁
        • erte2 Re: "żądanie wyjaśnień" od przestępców to 26.08.19, 11:27
          lech1966 napisał:
          Szkoda że to oczywiste tylko dla ciebie i tych 15% wyborców.😁😁😁

15.%? Żebyś się nie zdziwił.....
      • kadziteusz I dalej upada, to jeszcze nie koniec 24.08.19, 10:23
        buldog2 napisał:

> To oczywiste. Wymiar sprawiedliwości i cała RP PIS upadła niżej Rosji i Białoru
        > si. Oczywiste.
        >
    • inocom Określanie kogoś przestępcą bez wyroku 23.08.19, 00:25
      to jest dopiero metoda Dzierżyńskiego.
      • buldog2 Re: Określanie kogoś przestępcą bez wyroku 23.08.19, 01:04
        Rzeczy oczywiste nie wymagają dowodu.
        • inocom [...] 23.08.19, 01:21
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • buldog2 Re: Dzierżyński wiecznie żywy... 23.08.19, 01:41
            To, zdaje się, Arystoteles.
            • no-popis Re: Dzierżyński wiecznie żywy... 25.08.19, 20:57
              buldog2 napisał:

> To, zdaje się, Arystoteles.
              Ale nie sPOdobał się cenzorowi a może POmyślał,że Arystoteles to jakiś przeciwnik PO.
        • lech1966 Re: Określanie kogoś przestępcą bez wyroku 23.08.19, 19:21
          buldog2 napisał:

> Rzeczy oczywiste nie wymagają dowodu.

Od kiedy to co oczywiste dla ciebie ma być oczywiste dla mnie? Czyżby to pozostałość z PRL? W PRL jedyna słuszna partią była PZPR, teraz jedyna słuszna to PO-KO???
          Jesteś tego całkowicie pewny?
          • spokojny.zenek Re: Określanie kogoś przestępcą bez wyroku 24.08.19, 09:44
            lech1966 napisał:

> buldog2 napisał:
            >
            > > Rzeczy oczywiste nie wymagają dowodu.
            >
            > Od kiedy to co oczywiste dla ciebie ma być oczywiste dla mnie?

Oczywiste to oczywiste. Jeśli ktoś - jak ty - udaje, że tego nie widzi czy nie rozumie, to ani trochę nie przestaje to być oczywiste.

• lech1966 Re: Określanie kogoś przestępcą bez wyroku 24.08.19, 22:39
              spokojny.zenek napisał:

> lech1966 napisał:
              >
              > > buldog2 napisał:
              > >
              > > > Rzeczy oczywiste nie wymagają dowodu.
              > >
              > > Od kiedy to co oczywiste dla ciebie ma być oczywiste dla mnie?
              >
              > Oczywiste to oczywiste. Jeśli ktoś - jak ty - udaje, że tego nie widzi czy nie
              > rozumie, to ani trochę nie przestaje to być oczywiste.

Czyli jeśli mowie ze nie bylo gorszego rzadu od rządu tuska po 89 roku to dla ciebie tez jest rzeczą oczywista tak jak dla mnie? Odpowiedz zenku.
      • taniarada Re: Określanie kogoś przestępcą bez wyroku 23.08.19, 17:17
        inocom napisał:

> to jest dopiero metoda Dzierżyńskiego.
        >
        Po co się wpisujesz.Jak Cię wykllkają.Stary wyjadasz .A tak się robi na szaro.
        • inocom [...] 23.08.19, 22:18
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • piq użyłem, biedactwo ty moje, słowa "złoczyńcy" 24.08.19, 01:59
        ...którego nie ma w żadnym kodeksie. Czytać ze zrozumieniem innych, a pisać ze zrozumieniem siebie.
        • inocom Koordynator 24.08.19, 09:40
          piq napisał:

> ...którego nie ma w żadnym kodeksie. Czytać ze zrozumieniem innych, a pisać ze
          > zrozumieniem siebie.

Koordynator.
          Tak to sobie pogadamy jak Kopaczową.
    • piq stop przestępczości niezorganizowanej 23.08.19, 16:56
      ludowafabrykaanimacji.wordpress.com/2019/08/21/misterny-plan-zbyszka/
    • taziuta Re: "żądanie wyjaśnień" od przestępców to nowa me 23.08.19, 16:59
      piq napisał:

> .../.../ Przecież piebiacy i zera to też plugawi złoczyńcy, zatem dlaczego jakichś
      > zlodziei ma się traktować inaczej?

Bo złodzieje nie są zbrojną grupą trzymającą władzę.
    • no-popis naśladuję 23.08.19, 19:08
      ...funkcjonowanie "lewackiego systemu złodziejskiegoi" i całego PO powinno się tych przestępców zamykać.
      Przecież tuskowcy to plugawi złoczyńcy, zatem dlaczego jakichś zlodziei ma się traktować tak łagodnie?
      • taziuta Re: naśladuję 23.08.19, 19:28
        no-popis napisała:

> ...funkcjonowanie "lewackiego systemu złodziejskiegoi" i całego PO powinno się
        > tych przestępców zamykać.
        > Przecież tuskowcy to plugawi złoczyńcy, zatem dlaczego jakichś zlodziei ma
        > się traktować tak łagodnie?

Macie dowody, rządzicie lata, to czemu ich nie pozamykaliście?
        • no-popis Re: naśladuję 23.08.19, 19:35
          taziuta napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > ...funkcjonowanie "lewackiego systemu złodziejskiegoi" i całego PO powinn
          > o się
          > > tych przestępców zamykać.
          > > Przecież tuskowcy to plugawi złoczyńcy, zatem dlaczego jakichś zlodzi
          > ei ma
          > > się traktować tak łagodnie?
          >
          > Macie dowody, rządzicie lata, to czemu ich nie pozamykaliście?
          Po pierwsze ja nie rządzę i mam za takich samych bolszewików styropianowych wioskę PiS jak i PO z gminy POPiS. Naucz się odróżniać inne kolory niż biały, czerwony i czarny.
          Po drugie to Ziobro miał stanąć przed Trybunałem Stanu i ....było głosowanie w sejmie i .... przypomnieć jak głosowano ?
          Po trzecie moja wypowiedż miała wskazać prostacką wyPOwiedż piga, który nie wie kiedy ktoś jest przestępcą a kiedy złodziejem. Podpowiem ....po wyroku.
          Po czwarte to była aluzja do admina, który takie, nawet mniej ostre, wypowiedzi wycina a najbardziej wulgarnei prostackie w interesie PO dumnie POzostawia.
          The end
          • erte2 Re: naśladuję 26.08.19, 11:34
            no-popis napisała:
            .... Naucz się odróżniać inne kolory niż biały, czerwony i czarny.....

Fakt, jest jeszcze taki "kameleonowy", dostosowywujący się do akurat dominującego otoczenia. I to jest właśnie twój kolor, dziś akurat czarno-brunatny.
    • man_sapiens Re: "żądanie wyjaśnień" od przestępców to nowa me 23.08.19, 23:55
      Jeżeli się okaże, że są przestępcami, to zostaną do zadeklarowania, że wpłaca pieniądze do Caritasu. I taka czcza deklaracja zastąpi wyrok sadowy.
      • man_sapiens Re: "żądanie wyjaśnień" od przestępców to nowa me 23.08.19, 23:56
        erratum: zostaną zmuszeni do zadeklarowania
      • inocom Re: "żądanie wyjaśnień" od przestępców to nowa me 25.08.19, 18:14
        man_sapiens napisał:

> Jeżeli się okaże, że są przestępcami, to zostaną do zadeklarowania, że wpłaca p
        > ieniądze do Caritasu. I taka czcza deklaracja zastąpi wyrok sadowy.

"Dajcie mi człowieka" widzę że nie jest ci obce. Feliksie.
        • adria231 Re: "żądanie wyjaśnień" od przestępców to nowa me 25.08.19, 18:52
          Czasem dyskusja przypomina grę w pomidora. Zamiast jednak odwoływać się do nazwy tego zdrowego warzywa,niektórzy dyskutanci przywołują nazwę opozycyjnej partii i jej byłego przewodniczącego, i to bez względu na temat wątku. Ciekawe, kto im za to płaci,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka