lumpior 03.01.20, 12:38 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25563204,grzegorz-schetyna-nie-bedzie-kandydowal-w-wyborach-przewodniczacego.html#s=BoxOpMT // Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zachodnikomuch dwie ważne rzeczy 03.01.20, 12:43 pierwasza to hieny w PO zavzną się teraz zagryzać, a druga to, że p Kaczyński się tym zmartwił bo to moż ebyć początek konca PiSu ale ...lemingi mogą wybrać np Muchę i Kaczor znou otworzy szampana. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: dwie ważne rzeczy 03.01.20, 12:48 zachodnikomuch napisał: > pierwasza to hieny w PO zavzną się teraz zagryzać, a > druga to, że p Kaczyński się tym zmartwił bo to moż ebyć początek konca PiSu al > e ...lemingi mogą wybrać np Muchę i Kaczor znou otworzy szampana. Podobny wątek założył niedawno oszołom, wyleciał w kosmos, nie ma go nawet na oślej. Cenzorzy na tym forum w nowym roku odlecieli już całkowicie. Nawet nie chce mi się komentować, bo yełop z moderacji uzna to za obrazę jego obrazu widzenia rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
zachodnikomuch Re: dwie ważne rzeczy 03.01.20, 12:53 qinto napisał: > zachodnikomuch napisał: > > > pierwasza to hieny w PO zavzną się teraz zagryzać, a > > druga to, że p Kaczyński się tym zmartwił bo to moż ebyć początek konca P > iSu al > > e ...lemingi mogą wybrać np Muchę i Kaczor znou otworzy szampana. > > > Podobny wątek założył niedawno oszołom, wyleciał w kosmos, nie ma go nawet na o > ślej. > Cenzorzy na tym forum w nowym roku odlecieli już całkowicie. > Nawet nie chce mi się komentować, bo yełop z moderacji uzna to za obrazę jego o > brazu widzenia rzeczywistości. Taka to wizja wolności słowa. Neokomunizm, trockizm. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: dwie ważne rzeczy 03.01.20, 13:34 zachodnikomuch napisał: > pierwasza to hieny w PO zavzną się teraz zagryzać, a > druga to, że p Kaczyński się tym zmartwił bo to moż ebyć początek konca PiSu al > e ...lemingi mogą wybrać np Muchę i Kaczor znou otworzy szampana. Otóż to! Nie rozumiem dlaczego nie postawią na KOmorowskiego. Takie autorytety chwaliły jego prezydenturę jak Nałęcz, Kalisz, Michnik, Lis, Żakowski :) ...a nawet Wołek i Owsiak go zapraszał. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Schetyna zrezygnował. 03.01.20, 12:45 PO będzie istniała po Schetynie, PiS po Kaczyńskim przestanie istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Schetyna zrezygnował. 03.01.20, 18:53 rzewuski1 napisał: > PO będzie istniała po Schetynie, PiS po Kaczyńskim przestanie istnieć. Oczywiście. Ja po rezygnacji Tuska obstawiam Muchę. To najlepsza gwarancja wygranej KMB na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Schetyna zrezygnował. 03.01.20, 19:39 rzewuski1 napisał: > PO będzie istniała po Schetynie, PiS po Kaczyńskim przestanie istnieć. > To co teraz stanowi PO nazywasz istnieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Równy gość.. 03.01.20, 13:18 Zaszczuty przez Platformę i zdradzieckie media. Jestem przekonany, że powróci w glorii. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Równy gość.. 03.01.20, 14:34 qwardian napisał: > Zaszczuty przez Platformę i zdradzieckie media. Jestem przekonany, że powróci w > glorii. > Łomatko bosko. Grzegorz zmartwychwstanie powiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Schetyna zrezygnował. 03.01.20, 13:28 W Platformie trwa nadal konkurencja znaleźć następcę gorszego i głupszego od siebie. Tuskowi się udało w przypadku Kopacz, to i Grzesiek postanowił spróbować. Oj daleko już ta ich karawana nie zajedzie. Karawanę zamienią na karawan . Odpowiedz Link Zgłoś
j-k no to z PO moze byc teraz juz tylko lepiej :) 03.01.20, 14:55 bo gorzej juz chyba byc nie moze ? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Bzdury teraz będzie walka o koryto 03.01.20, 15:02 j-k napisał: > bo gorzej juz chyba byc nie moze ? Z narodem z jednej strony walczy plemię (KO), z drugiej strony imperium (UE). Odpowiedz Link Zgłoś