Dodaj do ulubionych

Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...?

21.01.20, 22:51
Czemu nikt na to nie wpadł?! Sto razy lepsza, konkretna, kompetentna, no baba z jajami.
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 21.01.20, 23:11
      Proponowałem inną kandydaturę (wątek forum.gazeta.pl/forum/w,28,168960066,168960066,Nie_macie_lemingi_zadnych_przeciez_szans.html ), moim zdaniem z samymi zaletami i praktycznie pewną wygraną. Co myślisz o propozycji i uzasadnieniu?
      • areyoubetter Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 21.01.20, 23:48
        Marek Borowski - miałby mój głos. Świetny kandydat. Schetyna przeforsował Kidawę, ale... Schetyny już nie ma. Może ktoś wysiliłby wyobraźnię i zastanowił się nad sytuację, gdy Bosak ma punkt przewagi nad resztą i wchodzi do drugiej tury. I co wtedy? Daremne żale... W moim otoczeniu widzę, jak wyborcy PO się wykruszają. Ten na Kosiniaka, ci na Hołownię, na Kidawę niewielu. Głosy się rozproszą i taki scenariusz wcale nie jest wykluczony.
        Nie wierzę w zmianę decyzji, ale masz rację - to będzie ostateczna dekompozycja platformy.
        • buldog2 Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 00:25
          Bosak vs Duda?
          Bosak bez szans. ABC aresztowałoby go, gdyby tylko zbliżył się w rankingach do Ruchadła PIS. Świadkowie jego przestępstw dostawaliby po milionie z funduszu operacyjnego (funduszu operacyjnego FSB/GRU oczywiście).
          • buldog2 Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 00:31
            Z tym aresztowaniem to przerysowanie. Wyciągnęli by mu wszystko możliwe i niemożliwe i zrobili taki czarny PR, że lud PISowski odwróciłby się, reszta też.
          • qinto Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 06:09
            K.Bosak - najbardziej inteligentny kandydat w tych wyborach.
            Zostawia daleko w tyle MKB, Kosiniaka.
            Moim skromnym zdaniem oczywiście.
            • eiran Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 06:33
              W poprzednich wyborach, najbardziej inteligentnym kandydatem, skromnym zdaniem rysia, był Ogórek.
    • taniarada Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 03:29
      Ta jedna głupsza od drugiej.Kidawa mówi i to hicior :Kaczyńskiemu nie zależy na Europie ,świecie .Jemu zależy na Polsce.Łapy opadają .Ta druga Leszczyna co wypowiedź to siara: Polityk głównej partii opozycyjnej podała dalej na Twitterze post jednego ze swoich fanów. Czytamy w nim, że zbrodni w latach 1939-45 nie dokonywali żadni Niemcy, a… naziści. Być może to wszystko brzmi jak prima aprillisowy żart, ale – o zgrozo – nie jest nim.Platfusy już w niczym mnie zaskoczą.
      • qinto Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 06:18
        twitter.com/BratWodza/status/1219759693943525383
      • lumpior Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 08:39

taniarada Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 03:29
        Ta jedna głupsza od drugiej. //
        • qinto Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 09:01
          lumpior napisał:

>
          > taniarada Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 03:29
          > Ta jedna głupsza od drugiej. //
          • lumpior Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 09:10
            qinto napisał:

> lumpior napisał:
            >
            > >
            > > taniarada Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 03:29
            > > Ta jedna głupsza od drugiej. //
            • qinto Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 09:14

A też deklarujesz jak "tanizna" rozstrzeliwanie wszystkich którzy nie podzielają Twojego poglądu. Dotyczy to w pierwszym kroku rodaków a potem obcych. No i to ma być sposób na własne zdanie,poglądy.Tak masz?

Ależ, ja nikogo bym za poglądy nie rozstrzeliwał. Nawet za wiarę.
              • lumpior Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 09:46
                qinto napisał:

>
                > A też deklarujesz jak "tanizna" rozstrzeliwanie wszystkich którzy nie podzielaj
                > ą Twojego poglądu. Dotyczy to w pierwszym kroku rodaków a potem obcych. No i to
                > ma być sposób na własne zdanie,poglądy.Tak masz?
                >
                > Ależ, ja nikogo bym za poglądy nie rozstrzeliwał. Nawet za wiarę.
                "Tanizna" zasłynął deklaracją o rozstrzeliwaniu,dlatego zdecydowanie go oceniam i nie tylko ja.To osobnik kaczyzmu,TKMPiSlamu.Do tego sam siebie zalicza jako wyznawca KK. No chyba jeszcze na zasadach starego testamentu? Jak po takiej wypowiedzi można pouczać innych.żądać szacunku,uznania? Można mieć inne zdanie,ale ..rozstrzelanie??? Tak tylko może twierdzić opętaniec partyjnym, wyznaniowy ,chory psychicznie.Szanuje Twoje poglądy,szanuj moje,starajmy się wzajemnie przekonywać do swoich racji,a nie strzelanie. Cieszy mnie Twój post. Pozdrawiam.
                • buldog2 Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 13:16
                  E tam, takie tam gadanie. Anwandzia nie chce nikogo rozstrzelać, tylko zrobić wrażenie...
              • taniarada koleżko lumpior 22.01.20, 17:33
                qinto napisał:

>
                > A też deklarujesz jak "tanizna" rozstrzeliwanie wszystkich którzy nie podzielaj
                > ą Twojego poglądu. Dotyczy to w pierwszym kroku rodaków a potem obcych. No i to
                > ma być sposób na własne zdanie,poglądy.Tak masz?
                >
                > Ależ, ja nikogo bym za poglądy nie rozstrzeliwał. Nawet za wiarę.
                >
                Krótko. Na ignorancje lekarstwem są książki, na głupotę - strzelba i szpadel don.kichote.Amen.
      • zdybex Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 17:43
        i austriacy, słowacy i chorwaci i holendrzy i łotysze i litwini i estonczycy i francuzi i ukraincy i rumuni i wegrzy i włosi i belgowie i górale i kaszubi i to własnie ci nie niemcy tylko faszysci albo dla kartek na zarcie. zydzi w gettach tez swoich niemało pałami zatłukli. bez duzych liter bo sie zraniłem w jedna reke przy otwieraniu piwa. a ci powyzej to wiewlu gorszych od nazistów. bo dla kasy albo dla frajdy.
    • ukos Po co biadolić? 22.01.20, 14:14
      areyoubetter napisała:

> Czemu nikt na to nie wpadł?!

Skoro jest kandydatka, która jeszcze na etapie prekampanii osiąga (w ostatnim sondażu) notowania II tury na równi z Maliniakiem prowadzącym kampanię od pięciu lat, to trzeba pracować nad dalszą poprawą jej notowań, a nie skomleć wymyślając jakieś absurdalne alternatywy. Prezydent nie musi być doskonały. Każdy jest lepszy od szkodliwego Adriana Maliniaka.
    • buldog2 Re: Izabela Leszczyna zamiast Kidawy...? 22.01.20, 17:17
      Właśnie była w Wywiadzie Politycznym P. Karoliny Lewickiej.
      To była świetna rzeczowa rozmowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka