Dodaj do ulubionych

panie Budka, panie przewodniczący PO

27.01.20, 12:25
Niech pan dalej już nie hejtuje. Nie pan porzuci tę metodę. Niech Pan opuści Kierwińskich, Nitrasów a przynajmniej ich hejterskie nicnierobienie. Niech pan opanuje się, niech pan daje konstruktywne propozycje i nie zieje nienawiścią i sloganami jak Ci przykładowo wymienieni. Konstruktywnie a wygra Pan z pisem.
Razem z Grodzkim.
W każdym razie ja trzymam za to kciuki.
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: panie Budka, panie przewodniczący PO 27.01.20, 13:06
      Żartujesz sobie .Wiara w Tuska w szeregach KO nie ginie. Budka liczy, że pomoże Kidawie-Błońskiej.A ta ogłosiła Kandydatka PO na prezydenta Kidawa-Błońska twierdzi: "Przyczyną Brexit'u było między innymi to, że Polacy tak masowo zaczęli pracować w Wielkiej Brytanii" Niewiarygodne .Od Schetyny miała zakaz wypowiedzi .
    • no-popis Re: panie Budka, panie przewodniczący PO 27.01.20, 14:01
      zachodnikomuch napisał:

> Niech pan dalej już nie hejtuje. Nie pan porzuci tę metodę. Niech Pan opuści Ki
      > erwińskich, Nitrasów a przynajmniej ich hejterskie nicnierobienie. Niech pan op
      > anuje się, niech pan daje konstruktywne propozycje i nie zieje nienawiścią i sl
      > oganami jak Ci przykładowo wymienieni. Konstruktywnie a wygra Pan z pisem.
      > Razem z Grodzkim.
      > W każdym razie ja trzymam za to kciuki.
      Nie da rady. To POdniecony hejter.
      youtu.be/x7ImMtEM6EY
    • yoma Re: panie Budka, panie przewodniczący PO 27.01.20, 14:10
      >ich hejterskie nicnierobienie

To z tej samej grządki co bierna przemoc? :)
      • eiran Re: panie Budka, panie przewodniczący PO 27.01.20, 14:18
        hałaśliwe milczenie
        • yoma Re: panie Budka, panie przewodniczący PO 27.01.20, 14:24
          uczciwy pisior
          • no-popis Re: panie Budka, panie przewodniczący PO 27.01.20, 16:43
            yoma napisała:

> uczciwy pisior
            zamknij oczy ! Wszędzie optaczają Cię pisiory ! :)
            • lechutek1961 Re: panie Budka, panie przewodniczący PO 27.01.20, 17:51
              no-popis napisała:

> yoma napisała:
              >
              > > uczciwy pisior
              > zamknij oczy ! Wszędzie optaczają Cię pisiory ! :)

Yoma z ayranem mają już PiS w lodówkach.😃😃😃😃. Gdzie nie spojrzą tam ten przebrzydly PiS.😂😂😂. Jak tak dalej pójdzie to we własnych szeregach zaczną polować na pisiorow.😅😅😅
              • no-popis Re: panie Budka, panie przewodniczący PO 28.01.20, 16:50
                lechutek1961 napisał:

> no-popis napisała:
                >
                > > yoma napisała:
                > >
                > > > uczciwy pisior
                > > zamknij oczy ! Wszędzie optaczają Cię pisiory ! :)
                >
                > Yoma z ayranem mają już PiS w lodówkach.😃😃😃😃. Gdzie nie spojrzą tam ten prz
                > ebrzydly PiS.😂😂😂. Jak tak dalej pójdzie to we własnych szeregach zaczną polo
                > wać na pisiorow.😅😅😅
                Mają obsesję.
              • taniarada Re: panie Budka, panie przewodniczący PO 28.01.20, 17:05
                lechutek1961 napisał:

> no-popis napisała:
                >
                > > yoma napisała:
                > >
                > > > uczciwy pisior
                > > zamknij oczy ! Wszędzie optaczają Cię pisiory ! :)
                >
                > Yoma z ayranem mają już PiS w lodówkach.😃😃😃😃. Gdzie nie spojrzą tam ten prz
                > ebrzydly PiS.😂😂😂. Jak tak dalej pójdzie to we własnych szeregach zaczną polo
                > wać na pisiorow.😅😅😅
                A dopiero się zaczęła kadencja PIS.Nikt nie lubi Platformy Nieobywatelskiej tego ciągłego hejtowania na tym forum .Gdy są przeciwne posty to pisior .Nic innego nie ma .A jedynym pisiorem na jestem ja .Ale te bidule oślepły z nienawiści .Kiedy humor ci się zje*** wsiądź na motor będziesz w niebie.
                • lechutek1961 Re: panie Budka, panie przewodniczący PO 28.01.20, 17:23
                  Kodeks Neumanna wszystko tłumaczy. Jak jesteś z POKO możesz kraść i obronią cię wszystkie sądy ale jak będziesz chciał odejść ,,,,,,,,, to masz problem.
                  Czy nie bylo dokładnie tak samo w mafii? Proszę zauważyć że Neumann mimo tego że zdradził największą i najpilniej strzeżona tajemnice POKO nadal jest jej członkiem i nikt mu za te słowa nawet paluszkiem nie POgrozil..
                • no-popis Re: panie Budka, panie przewodniczący PO 29.01.20, 14:50
                  taniarada napisał(a):

> lechutek1961 napisał:
                  >
                  > > no-popis napisała:
                  > >
                  > > > yoma napisała:
                  > > >
                  > > > > uczciwy pisior
                  > > > zamknij oczy ! Wszędzie optaczają Cię pisiory ! :)
                  > >
                  > > Yoma z ayranem mają już PiS w lodówkach.😃😃😃😃. Gdzie nie spojrzą tam t
                  > en prz
                  > > ebrzydly PiS.😂😂😂. Jak tak dalej pójdzie to we własnych szeregach zaczn
                  > ą polo
                  > > wać na pisiorow.😅😅😅
                  > A dopiero się zaczęła kadencja PIS.Nikt nie lubi Platformy Nieobywatelskiej teg
                  > o ciągłego hejtowania na tym forum .Gdy są przeciwne posty to pisior .Nic inne
                  > go nie ma .A jedynym pisiorem na jestem ja .Ale te bidule oślepły z nienawiści
                  > .Kiedy humor ci się zje*** wsiądź na motor będziesz w niebie.
                  Jak to NIKT nie lubi. Wy, żołnierzyki POPiSu na tym forum jesteście do siebie podobni. To kto na nich głosował ? Skoro NIKT ich nie lubi !
          • buldog2 Re: panie Budka, panie przewodniczący PO 28.01.20, 18:47
            Obfitość nicości.
            • lechutek1961 Re: panie Budka, panie przewodniczący PO 28.01.20, 18:55
              Nicość obfitości.
            • yoma Re: panie Budka, panie przewodniczący PO 28.01.20, 19:30
              A tu to bym się spierała.
    • no-popis genialny Heniutek 27.01.20, 16:58
      wspaniały komentarz :
      • lechutek1961 Re: genialny Heniutek 28.01.20, 16:45
        Tak Niemcy nazywają Budke.
        • no-popis Re: genialny Heniutek 28.01.20, 16:55
          lechutek1961 napisał:

> Tak Niemcy nazywają Budke.
          Ma łatwe zadanie z Wami. Banaś, teraz agent Tomek, był KNF. Nie wiem czy da radę ale ma szansę.
          • qinto Re: genialny Heniutek 28.01.20, 17:04
            no-popis napisała:

> lechutek1961 napisał:
            >
            > > Tak Niemcy nazywają Budke.
            > Ma łatwe zadanie z Wami. Banaś, teraz agent Tomek, był KNF. Nie wiem czy da rad
            > ę ale ma szansę.

Agent Tomek dostał od prezesa zadanie.
            Ma przeniknąć do platformy, zyskać ich uznanie, by potem uwieść Henrykę Krzywonos albo Iwonę Śledzińską Katarasińską.Tomek uwielbia podstarzałe panie.
            • no-popis Re: genialny Heniutek 28.01.20, 18:39
              qinto napisał:

> no-popis napisała:
              >
              > > lechutek1961 napisał:
              > >
              > > > Tak Niemcy nazywają Budke.
              > > Ma łatwe zadanie z Wami. Banaś, teraz agent Tomek, był KNF. Nie wiem czy
              > da rad
              > > ę ale ma szansę.
              >
              >
              > Agent Tomek dostał od prezesa zadanie.
              > Ma przeniknąć do platformy, zyskać ich uznanie, by potem uwieść Henrykę Krzywon
              > os albo Iwonę Śledzińską Katarasińską.Tomek uwielbia podstarzałe panie.
              : ) !!!
          • lechutek1961 Re: genialny Heniutek 28.01.20, 17:28
            no-popis napisała:

> lechutek1961 napisał:
            >
            > > Tak Niemcy nazywają Budke.
            > Ma łatwe zadanie z Wami. Banaś, teraz agent Tomek, był KNF. Nie wiem czy da rad
            > ę ale ma szansę.

To nie żart. Ani nie fejk. Ja się z niego nie naśmiewam. Zdjęcie skopiowałem z "cwierkacza"

mobile.twitter.com/AdamDee_pl/status/1222039602317283329
        • qinto Re: genialny Heniutek 28.01.20, 17:00
          Tekst linku
          • no-popis Re: genialny Heniutek 28.01.20, 18:40
            qinto napisał:

> Tekst linku
            Ludzi z takim POlotem akurat lubię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka