witek.bis 23.02.20, 21:14 Nie macie pojęcia, ile ciekawych rzeczy kryje się pod nakrętką butelki z soczkiem. :-) twitter.com/hashtag/PrawdaPodNakretka?src=hashtag_click Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: #PrawdaPodNakretka 23.02.20, 21:50 "Kupiłam sobie soczek , a pod nakrętką info, że musze jeszcze dopłacić, bo cena soczku przejściowo wzrosła." :D Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: #PrawdaPodNakretka 23.02.20, 21:52 To już mniej śmieszne. "Kupiłam sobie soczek, spojrzałam pod nakrętkę, a tam lista nazwisk osób, z których prezydent Andrzej Duda chce oczyszczać Polskę. Alfabetycznie." S. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: #PrawdaPodNakretka 23.02.20, 22:02 Super wątek .I jak się wygrywa. Izabela Leszczyna (posłanka PO), jako podsekretarz w Ministerstwie Finansów za rządów PO i PSL przez kilka miesięcy namawiała Polaków, aby brali w sklepach paragony i brali udział w Loterii Paragonowej, w której są atrakcyje nagrody. Namowy posłuchała koleżanka poseł Izabeli Leszczyny z Częstochowy Grażyna Kawecka-Karaś i wygrała w losowaniu z 16 stycznia br. opla insygnię.Ma się to szczęście kurza twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: #PrawdaPodNakretka 24.02.20, 06:57 taniarada Re: #PrawdaPodNakretka 23.02.20, 22:02 >Super wątek .I jak się wygrywa. Izabela Leszczyna (posłanka PO), jako podsekretarz w Ministerstwie Finansów >za rządów PO i PSL przez kilka miesięcy namawiała Polaków, aby brali w sklepach paragony i brali udział w >Loterii Paragonowej, w której są atrakcyje nagrody. Namowy posłuchała koleżanka poseł Izabeli Leszczyny z >Częstochowy Grażyna Kawecka-Karaś i wygrała w losowaniu z 16 stycznia br. opla insygnię.Ma się to szczęście >kurza twarz. i zepsułeś tr o llowi wątek :) Obniżą mu stawkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
na_deszczu Re: #PrawdaPodNakretka 24.02.20, 09:09 Pamiętam taka historyjkę z taśm Morawieckiego, gdzie syn posła Czarneckiego żalił się, ze dostał pracę nie dość że za jedyne 10k to jeszcze musi do niej chodzic. A gdyby musial zapieprzac (nie pracować, ale zapieprzac) za 2200? W opozycji byla patologia. Ale to margines. Pis jest pełen misiewiczow, pisiewiczow i karierowiczów, czego listy poparcia do krs są tego dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
na_deszczu Re: #PrawdaPodNakretka 24.02.20, 10:13 Widać, można żartować na poziomie i z użyciem IQ. To przekaz do twórców i nośników rynsztokowych memów o MKB. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: #PrawdaPodNakretka 24.02.20, 10:22 Wejdź w ten hashtag Aniechto, jest tam tego więcej :D Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: #PrawdaPodNakretka 23.02.20, 22:35 Prawdziwy facet z jajami nie kupuje jakichs tandetnych soczkow z g...mi zakretkami. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: #PrawdaPodNakretka 23.02.20, 22:45 Gdzie tu widzisz facetów ?Snajper sobie kupiła soczek z tą drugą izabellą.Panie się wymieniają nakrętkami ,czyli kapslami .Nie będziemy panienkom przeszkadzać w słodkim przekomarzaniu . Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: #PrawdaPodNakretka 24.02.20, 00:10 Informuję uprzejmie, że wlazłam. Czasem jednak kocham ludzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: #PrawdaPodNakretka 24.02.20, 08:48 cdn.donald.pl/filer_public_thumbnails/filer_public/ec/c2/ecc2c1cf-cdc9-42e8-aa0e-2451a9d8cc89/kidawa.jpg__655x0_q85_crop_subsampling-2_width-655.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: #PrawdaPodNakretka 24.02.20, 09:47 ... i rozprzestrzeniam. Już pierwszy klip wyborczy mnie zabił :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: #PrawdaPodNakretka 24.02.20, 12:51 Nawet mocno mocne, gnój jeden. Dzięki serdeczne za hashtag. Odpowiedz Link Zgłoś