Dodaj do ulubionych

25 marca 2020

19.03.20, 15:27

Do tego dnia, mają być zamknięte, szkoły, przedszkola, żłobki, kina,teatry, biblioteki, muzea etc....
Wydaje mi się, że ta przerwa potrwa co najmniej do końca czerwca.
Chciałbym się mylić.
Nie tylko w Polsce tak będzie, Czechy,Słowacja, Włochy, Niemcy, Francja,Hiszpania,Portugalia - nie chce mi się dalej wymieniać.
Po 25 marca, koniecznie będzie wprowadzenie jeszcze surowszych zakazów, jak czynią to już bracia Czesi.
Wybory prezydenckie oczywiście powinny być odwołane.
Obserwuj wątek
    • stanpan Nie mylisz się 19.03.20, 15:45
      qinto napisał:

>
      > Do tego dnia, mają być zamknięte, szkoły, przedszkola, żłobki, kina,teatry, bib
      > lioteki, muzea etc....
      > Wydaje mi się, że ta przerwa potrwa co najmniej do końca czerwca.
      > Chciałbym się mylić.
      > Nie tylko w Polsce tak będzie, Czechy,Słowacja, Włochy, Niemcy, Francja,Hiszpan
      > ia,Portugalia - nie chce mi się dalej wymieniać.
      > Po 25 marca, koniecznie będzie wprowadzenie jeszcze surowszych zakazów, jak czy
      > nią to już bracia Czesi.
      > Wybory prezydenckie oczywiście powinny być odwołane.
      >
      Albo przedłużenie, albo mamy tu powtórkę z Włoch.
      Tym bardziej, ze niektórzy polscy kretyni preferują spacery, w tym spacery z dziećmi, które poowinny siedzieć na dupie w domach, bo po to zamknięto szkóły, przedszkola i żłobki.
    • szwampuch58 Re: 25 marca 2020 19.03.20, 15:46
      hehehehe,jo i Drewniok,Jozef zreszta.......-chlejesz?
    • taniarada Re: 25 marca 2020 19.03.20, 15:52

W przypadku kandydatów na prezydenta z totalnej opozycji "liczących się" chociażby w minimalnym stopniu, czas "kampanii" jest i tak czasem straconym .Bo co mieli do powiedzenia i obiecania to już pokazali, co sobą przedstawiają i jakie mieli "dokonania" podczas udziału w rządach pod flagą PO .Kidawa -Błońska lub Kosiniak-Kamysz czy Biedroń każdy wie. Dlatego uważam, że skrócenie tej kampanijnej farsy wyjdzie wszystkim na zdrowie a jeszcze lepiej gdyby pieniądze przeznaczone na dalszą kampanię przeznaczyli na walkę z koronawirusem.Podejrzewam że dzieci już do szkół nie wrócą.Siema.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka