Dodaj do ulubionych

A ja się z tym zgadzam

23.04.20, 17:43
Przedstawiciel polskiego duchowieństwa z wrocławskiego kościoła pw. św. Michała Archanioła przestawił swoją diagnozę przyczyny epidemii wirusa COVID-19. Zdaniem księdza, zarazę zesłał Pan Bóg, który chciał w ten sposób ukarać ludzkość za grzech aborcji i homoseksualizmu.
No i ma rację, ponieważ, Biskup senior Paweł Cieślik jest zakażony koronawirusem i przebywa w szpitalu w Szczecinie. Tylko za co dostał tę karę, za gejowanie, czy za aborcję? Patrząc na niego to pewnie za obie rzeczy naraz, a teraz niech katolicy ruszą do ataku i spróbują obronić tego grzesznika.

natemat.pl/306645,biskup-pawel-cieslik-zakazony-koronawirusem-jest-w-szpitalu-w-szczecinie
wolnemedia.net/wedlug-ksiedza-koronawirus-to-kara-boska-za-aborcje-i-lgbt/
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: A ja się z tym zgadzam 23.04.20, 18:02
      czandra3 napisał:

> Przedstawiciel polskiego duchowieństwa z wrocławskiego kościoła pw. św. Mich
      > ała Archanioła przestawił swoją diagnozę przyczyny epidemii wirusa COVID-19. Zd
      > aniem księdza, zarazę zesłał Pan Bóg, który chciał w ten sposób ukarać ludzkość
      > za grzech aborcji i homoseksualizmu.

> No i ma rację, ponieważ, Biskup senior Paweł Cieślik jest zakażony koronawir
      > usem i przebywa w szpitalu w Szczecinie.
      Tylko za co dostał tę karę, za gej
      > owanie, czy za aborcję? Patrząc na niego to pewnie za obie rzeczy naraz, a tera
      > z niech katolicy ruszą do ataku i spróbują obronić tego grzesznika.
      >
      > natemat.pl/306645,biskup-pawel-cieslik-zakazony-koronawirusem-jest-w-szpitalu-w-szczecinie
      > wolnemedia.net/wedlug-ksiedza-koronawirus-to-kara-boska-za-aborcje-i-lgbt/

Watykan jak i hierarchia kk ukrywają cały czas list jaki otrzymali od pana Boga , list z wypowiedzeniem umowy do reprezentowania Boga na ziemii. Ukryli ten list w obawie przed uszczupleniem budżetu z powodu porzucenia kk przez wiernych i to jest tak naprawdę ta tajemnica fatimska.
      • adria231 Re: A ja się z tym zgadzam 25.04.20, 05:24
        Ja też zgadzam się. Oglądałam "Kler", kiedy jeszcze wolno nam było chodzić do kina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka