Dodaj do ulubionych

To już naprawdę koniec "Trujki"

20.05.20, 08:22
Piotr Kaczkowski po 56 latach odchodzi z Trójki. „Miałem piękne życie radiowe
Przetrzymał komunę, przetrzymał pierwszy raz pisich, przetrzymał PO, dopiero ta tłuszcza go pozbawiła złudzeń co do kwalifikacji zawodowych pseudokierownictwa. Za stanowiska są w stanie złajdaczyć się do cna, co właśnie zrobili.

www.wirtualnemedia.pl/artykul/piotr-kaczkowski-po-56-latach-odchodzi-z-trojki-mialem-piekne-zycie-radiowe
Obserwuj wątek
    • eiran Re: To już naprawdę koniec "Trujki" 20.05.20, 08:28
      Rzeczywiście miał status legendy i ładną wymowę angielską. Ostatnio ludzikow podnosił go tu na sztandary jako męczennika, a to dlatego, że po osiągnięciu wieku emerytalnego, przestał być pracownikiem etatowym.
      • buldog2 Re: To już naprawdę koniec "Trujki" 20.05.20, 12:25
        ludzikow nie pasuje do konwencji [rozmowy], jak nie powiem co.
        • yoma Re: To już naprawdę koniec "Trujki" 20.05.20, 12:27
          Jak gówno do kożucha?
          • buldog2 Re: To już naprawdę koniec "Trujki" 20.05.20, 12:28
            Bez prawienia komplementów ludzikowowi. Nie wart tego [porównania].
    • pkt4a Re: To już naprawdę koniec "Trujki" 20.05.20, 09:43
      była "Trójka" a teraz jest "Trojka"

--------------

"To wy , katolicy , powinniście ukarać Kościół . Nie powinieneś chodzić do kościoła ani dawać na tacę, dopóki choć jednego skrzywdzonego odesłano z kwitkiem z kurii i choć jednemu pedofilowi pozwala się nadal odprawiać msze i pracować z dziećmi... Jeśli wstrząsnął tobą film Sekielskich, nie wolno ci pójśc do kościoła...Przestańcie wspierać organizację , która świadomie i z premedytacją kryje zbrodniarzy i oprawców dzieci , czyli polski polski Kościół katolicki "

red. Iza Michalik , "G.W." - 19 V 2020
    • man_sapiens Re: To już naprawdę koniec "Trujki" 20.05.20, 09:49
      Udało się pisiewiczom ze stadniną w Janowie, udaje się z Trójką.
      Ku radości takich, jak tania ... .
    • yoma Re: To już naprawdę koniec "Trujki" 20.05.20, 11:44
      Ten koniec, Czandro, nastąpił 5 lat temu. Już od pierwszego pisu to była agonia.
      • czandra3 Re: To już naprawdę koniec "Trujki" 20.05.20, 11:49
        Ale gdy odchodzi legenda, która nigdy nie dała się wciągnąć w rozgrywki polityczne, to musi być koniec, to przez niego nauczyłem się angielskiego, teraz odszedł, a jak głupi zostałem z tym popieprzonym angielskim.
        • yoma Re: To już naprawdę koniec "Trujki" 20.05.20, 12:01
          Nie martw się bracie, jest nas dwoje :)
        • taniarada Miałeś szansę wyjechać 20.05.20, 12:24
          czandra3 napisał:

> Ale gdy odchodzi legenda, która nigdy nie dała się wciągnąć w rozgrywki polityc
          > zne, to musi być koniec, to przez niego nauczyłem się angielskiego, teraz odsze
          > dł, a jak głupi zostałem z tym popieprzonym angielskim.
          >
          tylko podziwiać odwagę redaktorów w roku 70,76,81 kiedy strzelano do ludzi ,mordowano ich nie protestowali a teraz mimo zaawansowanego wieku poszli na całość i się zwolnili .Krzyże walecznych im dać.Ach ta legendarna , kultowa i szaleńcza odwaga .Teraz już wiem na kim wzorowano LEGENDARNĄ i KULTOWĄ postać REDAKTORA MAJA..
    • buldog2 Re: To już naprawdę koniec "Trujki" 20.05.20, 12:23
      Chyba nikt tu na forum nie wspomniał, że o Liście, Kaziku i bólu wyższej półki pisał NYT. PIS robi się sławny na cały świat i w kulturze.
      • yoma Re: To już naprawdę koniec "Trujki" 20.05.20, 12:28
        Nie, rzuć linkiem pls.
        • pies.na.czarnych Re: To już naprawdę koniec "Trujki" 20.05.20, 12:32
          tvn24.pl/swiat/trojka-piosenka-kazika-zniknela-z-listy-przebojow-zagraniczne-media-piszaopolsce-4588084
          • yoma Re: To już naprawdę koniec "Trujki" 20.05.20, 12:48
            thx
        • eiran Re: To już naprawdę koniec "Trujki" 20.05.20, 12:51
          Times bez New York
          oraz BBC

www.bbc.com/news/world-europe-52721152
        • eiran good job 20.05.20, 12:54
          Cemeteries closed as a result of the events of recent weeks, recent events. I look at the chains, I wipe away my tear, just like you, just like you. The gate opens, I can't believe my eyes. Perhaps things are different after all. I run over, your heavies shout stop, because your pain is better than mine.

"Your heavies"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka