witek.bis 25.05.20, 08:35 Rynek nasycony, a instruktor narciarski spalony, czyli więcej na tych maseczkach zarobić się nie da. Jedynie słuszna decyzja pana Szu. wiadomosci.onet.pl/kraj/koronawirus-w-polsce-kiedy-bez-maseczek-na-ulicach/rnc5bek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erte2 Re: Koniec maskarady? 25.05.20, 09:53 Oj tam oj tam - czy potrafisz mi wskazać jakiegoś innego ministra który miałby tak pięknie podkrążone oczy? I czy takie oczy mogą kłamać? Już za samo to, za te sińce i wory pod nimi mu się należy. A co mu się należy? To już on sam najlepiej wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Koniec maskarady? 25.05.20, 08:46 NCBR informuje, że stumilionowe dofinansowanie produkcji maści usuwającej z twarzy pomaseczkowe pręgi otrzymała firma Szu Brothers. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Koniec maskarady? 25.05.20, 09:30 kolor napisał: > Jak żonka jeleniu? Sam pilnuj swojej żonki psychopatyczny lemingu co rzadkością nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Koniec maskarady? 25.05.20, 10:05 Polecam, szczegolnie posiadaczom kapitalnych porozy: Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Koniec maskarady? 25.05.20, 11:31 x2468 napisał: > Polecam, szczegolnie posiadaczom kapitalnych porozy: > Tekst linku Sprawdziłeś osobiście ! Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Jest tam proste objaśnienie sytuacji rogaczy 25.05.20, 12:06 "Horn jest zewnętrznej powłoki kościstym namiastką na czaszce zwierzęcia". Okazuje się, że połowice rogaczy szukają ich namiastki. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Koniec maskarady? 25.05.20, 09:18 szu, luty - maseczki nic nie dają marzec- przyjęcie ustawy o bezkarności kradzieży - nakaz noszenia maseczek maj - rynek nasycony - zniesienie nakazu Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Koniec maskarady? 25.05.20, 09:28 O, to jest dobre! W TVN 24 znowu pokazali ten przebój sezonu, czyli wypowiedź premiera Osóbki-Morawieckiego, który stwierdził, że panu Szu należą się największe ordery. Tak, tak - chodzi o tego samego Osóbkę-Morawickiego, który jako prezes komercyjnego banku "prokurował stówkę" dla polityka partii rządzącej. Jak myślicie - ile są warte ordery prokurowanego przez takiego osobnika? Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Koniec maskarady? 25.05.20, 09:32 Oczywiście powinno być "Morawieckiego" i "prokurowane". Chyba druga kawa jest potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Koniec maskarady? 25.05.20, 09:40 Profesor Szu, polski wynalazca maseczek typu n/n/n (niewskazane/niezbędne/niepotrzebne) jest naszym murowanym kandydatem do Nagrody Nobla, z tym że niekoniecznie w kategorii "medycyna". Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Koniec maskarady? 25.05.20, 09:55 no-popis napisało: Dlaczego wypróżniasz się na forum . Żebyś też coś miał z życia :-))). Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Koniec maskarady? 25.05.20, 10:11 erte2 napisał: > no-popis napisało: > > Dlaczego wypróżniasz się na forum . > > Żebyś też coś miał z życia :-))). To jest to Twój drugi nick ? Bo Ciebie nie pytałem. Zapomniałeś się przelogować. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Koniec maskarady? 25.05.20, 12:09 erte2 napisał: > Żebyś też coś miał z życia :-))). Chyba żeby też coś miało. Oprócz delegacji na symetryzm. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Koniec maskarady? 25.05.20, 10:13 Nie doceniasz ich. Mnie się wydaje, ze oni teraz przygotowują "zakup" tysiąclecia wyborcza.pl/7,155287,25959507,rzad-przygotowal-projekt-ustawy-pozwalajacy-mu-wydawac-pieniadze.html?fbclid=IwAR2ds-cmazUJ6Xq0-4V2RB_PFJ120d-asT8WharTsPnanp6bwzOTh79o-VI Dołóżmy do tego i sklejmy razem te dwie informacje trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,25965453,kosmiczny-pelnomocnik-ministra-blaszczaka-ma-implementowac-dokument.html można przypuszczać, ze tym razem Kulawy chce kupić Księżyc. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Dementi 25.05.20, 10:54 W związku z wysypem nienawistnych plotek na temat zniesienia nakazu noszenia maseczek ministerstwo zdrowia stanowczo zaprzecza, jakoby prowadziło z instruktorem narciarskim negocjacje w sprawie sprowadzenia do Polski dużej partii tanich, ruskich trumien. Te kłamliwe pogłoski nie mają nic wspólnego z prawdą, ponieważ owe trumny wcale nie są takie tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Dementi 25.05.20, 10:58 Byłam zdumiona, że ten człowiek jest młodszy od mojego syna. Wygląda na 80 lat. Wódka, narkotyki ? Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Dementi 25.05.20, 11:46 adria231 napisała: > Byłam zdumiona, że ten człowiek jest młodszy od mojego syna. Wygląda na 80 lat. > Wódka, narkotyki ? Kto wygląda na 80 lat? Szumowski? Instruktor? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Koniec maskarady? 25.05.20, 12:24 Och, Wiciu... teraz będą pleksiglasowe przegrody dla knajp. Odpowiedz Link Zgłoś