tanebo001 12.06.20, 07:16 tvn24.pl/premium/okolicy-domu-jaroslawa-kaczynskiego-kazdej-doby-strzeze-nawet-18-policjantow-4608502 jeśli ludzie tak lubią PiS to czego on się tak boi? Ostrego mgły cienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: 18 policjantów 12.06.20, 07:28 Znaczy,ile kilogramów i centymetrów przypada na jednego kulsona? Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: 18 policjantów 12.06.20, 07:44 www.tvp.info/48375087/sam-na-siebie-doniosl-ze-zabije-trzaskowskiego-41latek-zatrzymany Myślę że nie tylko wielbionemu Trzaskowskiemu grożą. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: 18 policjantów 12.06.20, 08:03 " Myślę że nie tylko wielbionemu Trzaskowskiemu grożą" Tak jest. Myślę, że grożą tysiącom innych Polaków. Także tym, których poczucie zagrożenia policja sukcesywnie ignoruje, aż dochodzi do tragedii. Wtedy policja oświadcza, że nic na to nie wskazywało. Tak swoją drogą - w 2018 roku policja ochraniała 434 osoby. Ciekawe ile z nich miało asystę aż 18 policjantów? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: 18 policjantów 12.06.20, 08:21 Ba, żeby tylko 18 policjantów. Od czasu do czasu ilość stróżów prawa w okolicach pana prezesa przerasta wyobrażenia. Chronić owszem, ale czy na pewno aż taka ilość jest niezbędna? Emeryci z Grom, policja, policja niemundurowa, Terlecki. Odpowiedz Link Zgłoś
oczyszerokozamkniete66 Re: 18 policjantów 12.06.20, 08:36 przerost formy nad treścią Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: 18 policjantów 12.06.20, 09:35 peace2u napisał(a): > www.tvp.info/48375087/sam-na-siebie-doniosl-ze-zabije-trzaskowskiego-41latek-zatrzymany > Myślę że nie tylko wielbionemu Trzaskowskiemu grożą. Dziwne że u Naczelnika nie ma strzelców wyborowych na dachu.Czyli snajperów.🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: 18 policjantów 12.06.20, 11:01 Owszem, kiedy wasz I sekretarz przestraszył się białych róż snajperzy byli na dachach pobliskich kamienic. Cos jak Rosja Stalina pomieszana z III Rzesz 10. rocznica smoleńska. 100 róż od Jarosława Kaczyńskiegoą. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: 18 policjantów 12.06.20, 11:30 peace2u napisał(a): > Myślę że nie tylko wielbionemu Trzaskowskiemu grożą. Ilu policjantów jest stale koło mieszkania Trzaskowskiego? Że nie wspomnę o ochronie dla jego żony i dzieci? Myślę, że zamiast policjantów Jarosławem K. powinno zająć się 18 psychiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: 18 policjantów 12.06.20, 12:32 man_sapiens napisał: > peace2u napisał(a): > > Myślę że nie tylko wielbionemu Trzaskowskiemu grożą. > > Ilu policjantów jest stale koło mieszkania Trzaskowskiego? Że nie wspomnę o och > ronie dla jego żony i dzieci? > > Myślę, że zamiast policjantów Jarosławem K. powinno zająć się 18 psychiatrów. > Jak zostanie prezydentem co jest niemożliwe .To że stu borowców będzie krążyć koło niego.I pięciu koło żony na specjalne rozkazy. Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan Pomniku brata też pilnuje 24h na dobę w radiowozie 12.06.20, 08:52 tanebo001 napisał: > tvn24.pl/premium/okolicy-domu-jaroslawa-kaczynskiego-kazdej-doby-strzeze-nawet-18-policjantow-4608502 jeśli ludzie tak lubią PiS to czego on się tak boi? Ostrego mgły cienia? Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan Polski Fort Knox na Żoliborzu 12.06.20, 09:05 A w Piwnicy zamiast złota Szafa Lesiaka, a w niej haki na każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: 18 policjantów 12.06.20, 09:21 no bo widziecie moi ludkowie kochani-im więcej gamoni dookoła- TYM WIĘKSZY P R E S T I Ż. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: 18 policjantów 12.06.20, 09:42 krzy-czy napisał: > no bo widziecie moi ludkowie kochani-im więcej gamoni dookoła- > TYM WIĘKSZY P R E S T I Ż. Koło ciebie bije taka euforia, żeś sam jesteś tym prestiżowym ludkiem.Samym w sobie.Siema. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: 18 policjantów 12.06.20, 09:32 Mało trzeba wzmocnić ochronę .By się nie szwendali koło chałupy .Kodowcy i obywatele RP.A jak się który nawinie to pałą.Naczelnik to dobro narodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: 18 policjantów 12.06.20, 10:17 Za te pieniądze mogliby chociaż posprzątać w ogródku przed jego domem. Syf tam jest przeokropny. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: 18 policjantów 12.06.20, 11:18 taniarada napisał(a): > Mało trzeba wzmocnić ochronę .By się nie szwendali koło chałupy .Kodowcy i obyw > atele RP.A jak się który nawinie to pałą.Naczelnik to dobro narodowe. Powinni z Żoliborza ludzi wysiedlić. S. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: 18 policjantów 12.06.20, 11:31 taniarada napisał(a): > Mało trzeba wzmocnić ochronę .By się nie szwendali koło chałupy .Kodowcy i obyw > atele RP.A jak się który nawinie to pałą.Naczelnik to dobro narodowe. Prościej, taniej i pewniej przesiedlić Jarosława K. do Tworek. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: 18 policjantów 12.06.20, 10:14 18 milicjantów + prywatne wojsko za 5,5 tysiąca dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: 18 policjantów 12.06.20, 10:27 pies.na.czarnych napisała: > 18 milicjantów + prywatne wojsko za 5,5 tysiąca dziennie. > Sam widzisz .Już nie jednemu się marzyło zbliżyć na metr do prezesa .Ale tylko pomarzyć .🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: 18 policjantów 12.06.20, 10:30 Szkoda, ze nie dopuszczają do niego lekarzy psychiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: 18 policjantów 12.06.20, 13:04 Na przykład prezydent Austrii. Z wizytą państwową do Wiednia przyjechała prezydent Swajcarii. Prezydent van der Bellen przywitał ją na peronie dworca (przyjechała pociągiem). Do pałacu prezydenckiego pojechali metrem i tramwajem. I co? I nic. Jezeli jest się uczciwym politykiem, szanuje swoich obywateli to nie trzeba się od nich odgradzać. A jeżeli chce się zachować w miarę znośne warunki na Ziemi dla dzisiejszych dzieci, to się jeździ zbiorową komunikacją. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: 18 policjantów 12.06.20, 13:47 > PZPR+ Dla Kaczyńskiego jedynym problemem z PZPR jest to, że to nie on był I sekretarzem Sierakowski Świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: 18 policjantów 12.06.20, 13:42 Już jednego Kaczyńskiego zamordowali .Teraz polują na drugiego.W tej dzielnicy ciągle się tam włóczy .I amen. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: 18 policjantów 12.06.20, 16:56 taniarada napisał(a): > Już jednego Kaczyńskiego zamordowali .Teraz polują na drugiego.W tej dzielnicy > ciągle się tam włóczy .I amen. Chyba przesadzasz. Partactwo Sasina i żądza władzy Jarosława K. to nie morderstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: 18 policjantów 12.06.20, 17:02 Już jednego Kaczyńskiego zamordowali . własny bliźniak wydał rozkaz lądować , ale trzeciego brata nie ma, więc ten tchórz nad tchórze boi się własnego cienia. czy jest podobna karykaturalna postać wśród polityków europy , przypomnę tylko ,że Zimbabwe nie leży w europie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: 18 policjantów 12.06.20, 17:06 Przed Pieklem nikt Kaczyńskiego nie ochroni. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: 18 policjantów 12.06.20, 17:20 nie wiem co to jest piekło, uważam, że tego bydlaka, jago własne sumienie dusi i doprowadza do coraz większego obłędu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: 18 policjantów 12.06.20, 17:57 > nie wiem co to jest piekło... Tanjusza wie co to jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: 18 policjantów 12.06.20, 18:10 Uważam, że on nie ma sumienia, a obłąkany jest już od dawna. Fajne słowo... Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: 18 policjantów 12.06.20, 17:27 taniarada napisał(a): > Już jednego Kaczyńskiego zamordowali .Teraz polują na drugiego.W tej dzielnicy > ciągle się tam włóczy .I amen. Kto zamordował Kaczyńskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: 18 policjantów 12.06.20, 17:47 no-popis napisała: > taniarada napisał(a): > > > Już jednego Kaczyńskiego zamordowali .Teraz polują na drugiego.W tej dzie > lnicy > > ciągle się tam włóczy .I amen. > Kto zamordował Kaczyńskiego ? Jarosław, bo wydał mu rozkaz lądowania - mc hrabia to słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: 18 policjantów 12.06.20, 17:52 Dzień bez Jarosława na FK - to dzień stracony. Biedne platfuski nie mogą się uwolnić od własnych lęków i obsesji. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: 18 policjantów 12.06.20, 20:10 qinto napisał: > Dzień bez Jarosława na FK - to dzień stracony. > Biedne platfuski nie mogą się uwolnić od własnych lęków i obsesji. > I TVN też.Sąsiedzi narzekali i Kaczyński się wkurzył .Co tydzień się ktoś się błąkął przed domem Kaczyńskiego .Sam byś się wkurzył .Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: 18 policjantów 12.06.20, 20:20 Bieda to będzie, gdy naczelnik zemrze. Wtenczas i wówczas najgorliwsi z nadgorliwych bez swojego pana się uśmiechną. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: 18 policjantów 12.06.20, 20:35 behemot17-13 napisał: > Bieda to będzie, gdy naczelnik zemrze. Wtenczas i wówczas najgorliwsi z nadgorl > iwych bez swojego pana się uśmiechną. > Gorzej będzie z tymi, którzy nie potrafią przeżyć dnia bez napisania tekstu o Kaczyńskim. Co oni zrobią jak umrze Kaczyński, co będą pisać? albo o czym będą pisać. Dopóki żyje Kaczyński,Morawiecki,Szumowski i istnieje PiS, to na forum będą się produkować "literaci" Jak ich zabraknie - o czym będą peowieczki pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: 18 policjantów 12.06.20, 20:54 O k...Zagoniłeś mnie w kozi róg, klęczę na grochu, pokutuję, zdrowaśki na przemian z różańcem. Mój błogosławiony, litościwy kolego masz rację. A nie, coś kulawa Twoja racja - dziesiątki postów ubliżających Tuskowi, Wałęsie,Trzaskowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: 18 policjantów 12.06.20, 21:15 behemot17-13 napisał: > O k...Zagoniłeś mnie w kozi róg, klęczę na grochu, pokutuję, zdrowaśki na przem > ian z różańcem. Mój błogosławiony, litościwy kolego masz rację. A nie, coś kula > wa Twoja racja - dziesiątki postów ubliżających Tuskowi, Wałęsie,Trzaskowskiemu > . > Czytam to forum od dawna diabełku, takie posty i mnie się zdarzają, bo nie lubię tuska,wałęsiaka i trzaskowskiego. Jednak 90% obecnej tfurczości forumowych literatów, to hejt na Kaczora, Morawieckiego, Szumowskiego, Szydłową i ogólnie na PiS. POsty krytykujące peło i wymienionych przez ciebie, są wysyłane w kosmos, przez cenzorów tego forum, między innymi przez ślepego snajpera. Bywaj diabełku. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: 18 policjantów 12.06.20, 18:16 A to jest dowód, ze tam nie ma 18 policjantów Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: 18 policjantów 12.06.20, 19:59 Jak upokorzonym musi być człowiek, który poszedł do pracy w Policji, a zrobiono z niego parkinkowego i ciecia... Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: 18 policjantów 12.06.20, 20:21 O 18 policjantach, którzy za nasze pieniądze strzegą domu Kaczyńskiego: „pilnowali, pilnowali, rady nie dali”:) Odpowiedz Link Zgłoś