pies.na.czarnych 12.06.20, 11:12 Walcem po Foglu w RMF 🚜 Fogiel rozjechany przez redaktora Mazurka. 😂 www.facebook.com/waldemar.oryszak/videos/1588062768014977 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Przyszedł walec i wyrównał 12.06.20, 12:41 Mazurek jest świetny jak zwykle, a ten Fogiel jak to Fogiel. Ni ptica ni wydra. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Przyszedł walec i wyrównał 13.06.20, 05:21 pies.na.czarnych napisała: > Mazurek jest świetny jak zwykle, a ten Fogiel jak to Fogiel. Ni ptica ni wydra. Mazurek to pisiak zdaniem lewactwa na tym forum :) Tak ocenialiście Mazurka na tym forum po wywiadach z Kidawą, Schetyną, Budką. ...lub chociażby tutaj : www.youtube.com/watch?v=d6XmTyoVyM8 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Przyszedł walec i wyrównał 13.06.20, 10:24 > Tak ocenialiście Mazurka na tym forum Dlaczego piszesz do mnie w liczbie mnogiej? Po drugie nie przypominam sobie abym kiedykolwiek oceniał Mazurka negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Przyszedł walec i wyrównał 13.06.20, 11:31 "Dlaczego piszesz do mnie w liczbie mnogiej? Po drugie nie przypominam sobie abym kiedykolwiek oceniał Mazurka negatywnie" A co, Romek znów zamiast odnieść się do tematu, to płynie? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Przyszedł walec i wyrównał 13.06.20, 05:50 Fogiel był bardzo zestresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Kidawa , Trzaskowski 13.06.20, 06:21 sverir napisał: > Fogiel był bardzo zestresowany. KIdawa Błońska i Trzaskowski nie byli w ogóle zestresowani a ten POkemon od nich w ogóle nie był zestresowany a nawet arogancki. Jest z klasy POnującej i co mu to będą przedstawiciel hołoty uwagę będzie zwracał. Twoje przepisy są inne niż moje. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Kidawa , Trzaskowski 13.06.20, 06:34 kolor napisał: > A żonka u Donka, biedny jeleniu? Przecież Donek miał kłopot z wiernością swojej żony i jej nie POtrafił upilnować. Uciekł przez to w politykę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Przyszedł walec i wyrównał 13.06.20, 08:36 sverir napisał: > Fogiel był bardzo zestresowany. > I bardzo się starał Mazurkowi podlizać. I chyba poskutkowało, pan redaktor był dla Fogla łaskawy. Odpowiedz Link Zgłoś