Dodaj do ulubionych

Kampania PRT na razie bezbłędna.

20.06.20, 15:43
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,143907,26049787,spot-rafala-trzaskowskiego-moj-dom-sztab-kandydata-ko-odpowiada.html#s=BoxOpImg1
Spodziewam się, że Jacusia K. dopadnie padaczka z impotencją kiedy będzie musiał to wyemitować.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 20.06.20, 15:51
      przestań bruździć i wieszczyć , ani jedna twoja wieszczba się nie sprawdziła , Elbląg ; Palikot;że o ostatniej w sprawie MKB ( miała wygrać w pierwszej turze według twoich urojeń )nie wspomnę , jesteś jak wrzód na dupie czego nie dotkniesz to syfilityczne krosty wyskakują.
      • qinto Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 20.06.20, 15:54
        m.c.hrabia napisał:

> przestań bruździć i wieszczyć , ani jedna twoja wieszczba się nie sprawdziła ,
        > Elbląg ; Palikot;że o ostatniej w sprawie MKB ( miała wygrać w pierwszej turze
        > według twoich urojeń )nie wspomnę , jesteś jak wrzód na dupie czego nie dotknie
        > sz to syfilityczne krosty wyskakują.
        >

Podpisuję się "oboma rencami"...bo znam od dawna jego "tfurczość".
      • taniarada Brawo ty 21.06.20, 13:46
        m.c.hrabia napisał:

> przestań bruździć i wieszczyć , ani jedna twoja wieszczba się nie sprawdziła ,
        > Elbląg ; Palikot;że o ostatniej w sprawie MKB ( miała wygrać w pierwszej turze
        > według twoich urojeń )nie wspomnę , jesteś jak wrzód na dupie czego nie dotknie
        > sz to syfilityczne krosty wyskakują.
        >
        Jak zwykle.
    • yoma Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 20.06.20, 15:56
      Strasznie mi się podoba to twoje PRT. Prt, prt, prt... 😁
    • buldog2 Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 20.06.20, 16:04
      Do tej pory tylko wśród klakierów Razem z PISem słyszałem zwrot prezydent Biedroń. Widzę, że podobną reklamę robisz Trzaskowskiemu. Ale Trzaskowski to nie Biedroń, nie zasługuje na spad do 2%.
      • haen2010 Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 20.06.20, 16:28
        Czego się czepiacie? Uważam ten spot za bardzo dobry na emisję w TVP. Mniejsza o tą ustawkę francuską.
        • haen2010 Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 20.06.20, 16:30
          Aha, PRT? Przecież jest Prezydentem Warszawy.
          • yoma Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 20.06.20, 16:36
            Prt, prt, strč prst w krk :)
            • wariant_b Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 20.06.20, 17:08
              yoma napisała:

> Prt, prt, strč prst w krk :)

W dp dd :)
              • yoma Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 20.06.20, 17:55
                Absltn :)
            • jureek Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 14:47
              yoma napisała:

> Prt, prt, strč prst w krk :)

:)))))
        • m.c.hrabia Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 20.06.20, 16:33
          nie spotu się czepiamy, tylko twojego wpisu jako ukrytej opcji...............niemieckiej.
          • haen2010 Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 20.06.20, 16:47
            Hrabio, słowo daję, do głowy mi nie przyszło żeby bawić się w znachora z Człuchowa. On zresztą widzi Dudusia w pałacu, podobnie jak Cygana Opolskiego w warszawskim ratuszu.
    • stanpan NApisałem o tym wczesniej, ale PiSie bydle mnie 20.06.20, 17:33
      jak zwykle wydupczyło na osła!
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,170110800,170110800,Trzaskowski_to_pierwszy_gwozdz_do_trumny_TVP_INFO.html
      >
    • haen2010 Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 21.06.20, 04:25
      Dla kontrastu: prostacka i zmanipulowana szczujnia Dudusia. Nie wysilili się. Same bzdety.

rafalnieklam.pl/
    • no-popis żartujesz 21.06.20, 13:23
      haen2010 napisał:

To już nawet OKO.PRESS kłamie Cię Heniu ?
      oko.press/pierwszy-blad-rafala-trzaskowskiego-wiek-emerytalny/
    • oszol-lom-z-rm Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 21.06.20, 13:37
      www.wprost.pl/wybory-prezydenckie-2020/10336498/trzaskowski-mocno-pogubil-sie-przy-kwestii-emerytur-najwieksza-wpadka-jego-kampanii.html

Trzy samoboje za jednym razem. Niezłe ...
      • taniarada Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 21.06.20, 13:48
        oszol-lom-z-rm napisał:

> www.wprost.pl/wybory-prezydenckie-2020/10336498/trzaskowski-mocno-pogubil-sie-przy-kwestii-emerytur-najwieksza-wpadka-jego-kampanii.html
        >
        > Trzy samoboje za jednym razem. Niezłe ...
        Przepraszam bardzo, pan poseł Nitras mi zwrócił uwagę, że cztery lata temu oczywiście byłem posłem, ale nie głosowaliśmy wtedy podwyższenia, ani obniżenia wieku emerytalnego - tłumaczył kandydat na prezydenta. Jednak Trzaskowski, podobnie jak Platforma Obywatelska, głosował pod koniec 2015 roku przeciwko projektowi ustawy o obniżeniu wieku emerytalnego już w pierwszym czytaniu.Dobry jest w sklerozie.
    • 141288bs Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 10:03
      Oj nie, ja nie wyobrazam sobie tego platfusa przed kompania honorowa wojska. - Stopy niczym pletwy, razaca proporcja wzgledem sylwetki, ustawienie stop w ksztalcie V i problemy z stawami kolanowymi, daje koloryt czlapaka folwarcznego a nie zwierzchnika Wojska Polskiego.
      • taniarada Nie ma takiej opcji 23.06.20, 10:11
        141288bs napisał:

> Oj nie, ja nie wyobrazam sobie tego platfusa przed kompania honorowa wojska. -
        > Stopy niczym pletwy, razaca proporcja wzgledem sylwetki, ustawienie stop w kszt
        > alcie V i problemy z stawami kolanowymi, daje koloryt czlapaka folwarcznego a n
        > ie zwierzchnika Wojska Polskiego.
        Przecież facet ewidentnie nie zna się na wojskowości.Dlatego ma tyle doradców generałów.Którzy liczą na kariery.Już to widzę w jednym rogu pan "prezydęt ,a w drugim końcu rząd PIS.A kompania honorowa Wojska Polskiego tyłem do prezydęta .🤣
      • erte2 Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 10:29
        141288bs napisało:
        Oj nie, ja nie wyobrazam sobie tego platfusa przed kompania honorowa wojska. - Stopy niczym pletwy, razaca proporcja wzgledem sylwetki, ustawienie stop w ksztalcie V i problemy z stawami kolanowymi, daje koloryt czlapaka folwarcznego a nie zwierzchnika Wojska Polskiego.

Gdybyś jeszcze tej postaci odjął w tej finezyjnej charakterystyce tak ze dwadzieścia centymetrów wzrostu byłby to wypisz-wymaluj Poległy Pod Smoleńskiem Prezydęt Tysiomclecia....
        • 141288bs Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 14:18
          Odejmowac mu od wzrostu?, toz to nie olbrzym, POkraka folwarczna zajmujaca sie spustem fekalji.
          • margit49 Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 15:14
            141288bs napisał:

> Odejmowac mu od wzrostu?, toz to nie olbrzym, POkraka folwarczna zajmujaca sie
            > spustem fekalji.

no i nie łysieje ani tyje, a póki co to ty defekujesz i to głową
            • 141288bs Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 19:01
              margit49 napisała:

> 141288bs napisał:
              >
              > > Odejmowac mu od wzrostu?, toz to nie olbrzym, POkraka folwarczna zajmujac
              > a sie
              > > spustem fekalji.
              >
              > no i nie łysieje ani tyje, a póki co to ty defekujesz i to głową
              - mowia, ze na madrej glowie wlosy wypadaja, a glupia zarasta
              • taniarada Trzaskowski 23.06.20, 21:19
                141288bs napisał:

> margit49 napisała:
                >
                > > 141288bs napisał:
                > >
                > > > Odejmowac mu od wzrostu?, toz to nie olbrzym, POkraka folwarczna za
                > jmujac
                > > a sie
                > > > spustem fekalji.
                > >
                > > no i nie łysieje ani tyje, a póki co to ty defekujesz i to głową
                > - mowia, ze na madrej glowie wlosy wypadaja, a glupia zarasta
                Mogę przyznać śmiało
                nie brak mu ogłady
                zwłaszcza kiedy błyszczy...
                za sprawą pomady
    • jureek Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 14:53
      To jest parodia, czy naprawdę jego spot? Bo jeśli parodia, to papuga wymiata :))))
      • margit49 Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 15:18
        jureek napisał:

> To jest parodia, czy naprawdę jego spot? Bo jeśli parodia, to papuga wymiata :)
        > )))
        lata temu był rodzinny spot, który faktycznie okazał się parodią
        • m.c.hrabia Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 16:48
          oszust Biedroń nie jest parodią , a w Słupsku wybudował 100 000 mieszkań na wynajem.
          • buldog2 Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 17:22
            W Bydgoszczy jeszcze więcej. W Bydgoszczy łapią kandydatów do zajęcia tych mieszkań.
            • m.c.hrabia Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 17:36
              nie wiem jak w Bydgoszczy , ale wczoraj u Dominiki nawet nie był wstanie wymienić adresów tych nowo powstałych za jego kadencji budowli , i wcale mnie to nie dziwi, trudno zapamiętać setki adresów jak nie jeździ się na taksi:)
    • margit49 Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 15:22
      zaprojektowal autor znaku Solidarności
      • haen2010 Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 16:19
        Niezłe, szkoda, że tak późno.
        • m.c.hrabia Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 16:52
          i znowu źle, ty już nie "pomagaj" Trzaskowskiemu , pomagaj Hołowni , może powtórzy wynik twojego protegowanego z Ełku.

co za szuja.
          • haen2010 Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 17:30
            Weź ty hrabio ssss........ razem z twoją koleżanką. To mój ostatni wpis pod waszym g. na tym forum.
            • m.c.hrabia Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 17:40
              i bardzo dobrze , jesteś większym g.... niż popisowy, on przynajmniej ne udaje przyjaciela więc wiadomo z kim ma się do czynienia, a ty to jesteś tak fałszywy,tak zakłamany , taka menda, nawet większa niż ksiądz katolicki.
      • buldog2 Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 17:33
        Jeszcze "wyPAD!"
        • qinto Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 17:35
          buldog2 napisał:

> Jeszcze "wyPAD!"
          >

Trza - wypad?
          • buldog2 Re: Kampania PRT na razie bezbłędna. 23.06.20, 18:40
            Bardzo dobrze.

Trza (pokazuje ręką na Ruchadło):
            wyPAD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się