comeaculpa 11.10.20, 19:20 pokazała, że ci ludzie to bestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buldog2 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:00 Z całym szacunkiem, gratulacje z powodu sukcesów w sporcie (to jej wygrana, nie tych, co klaszczą), ale to nie daje pozycji autorytetu w innych kwestiach. Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:11 Ale pozwala manifestować swoje poglądy polityczne, zabronisz jej? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:17 comeaculpa napisał: > Ale pozwala manifestować swoje poglądy polityczne, zabronisz jej? - w czym tam dostrzegasz polityke, slePOto? Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:24 To ty jesteś ślepy, jeśli w wypowiedzi "lgbt to ideologia a nie ludzie" nie widzisz polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:28 comeaculpa napisał: > To ty jesteś ślepy, jeśli w wypowiedzi "lgbt to ideologia a nie ludzie" nie wid > zisz polityki. Ludzie nie szczękają jak psy :) warszawawpigulce.pl/co-to-jest-jedni-graja-na-dudach-drudzy-na-nich-szczekaja-wideo/ Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:34 Kłamiesz, tego nie ma w Konstytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:24 141288bs napisał: > comeaculpa napisał: > > > Ale pozwala manifestować swoje poglądy polityczne, zabronisz jej? > > - w czym tam dostrzegasz polityke, slePOto? Słucha dobrej muzyki, więc to musi być polityka :) Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:26 Słuchaj dalej to nie polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:21 Niczego nie zabraniam jej manifestować, tobie też nie. Pokaż w którym miejscu zabraniałem, skoro już mi to zarzucasz. Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:25 To nie do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:31 Nie do mnie? W chwili gdy odpowiadałaś, o godz. 20:11 był mój wpis i żadnego innego. Następny wpis pojawił się o 20:16, a o 20:11 był tylko mój i na inny nie mogłaś odpowiedzieć. No to w którym miejscu zabraniałem jej czegoś manifestować. Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:49 Napisałeś "ale to nie daje pozycji autorytetu w innych kwestiach". Ja tego nie zakwestionowałem, tylko stwierdziłem,że to nie szkodzi zamanifestować własnych poglądów politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:56 Nie. Napisałeś "pozwala manifestować swoje poglądy polityczne, zabronisz jej?" Znaczy zarzucasz mi, że zabraniam. Powtórzę pytanie: w którym miejscu zabraniam? Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 21:03 No weź, gdzie napisałem, że cokolwiek Ci zabraniam. Jej sukces pozwala Jej na wyrażenie własnych poglądów politycznych. Zabronisz jej? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 21:43 Nie. Próbujesz odwracać kota ogonem. Najpierw napisałeś, że odpowiadasz nie na mój wpis, kiedy żadnego innego jeszcze nie było. To raz. Dalej, że to ja próbuję zabronić czegoś jej. A skoro tak, w którym miejscu zabraniam? Dwa kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 22:00 Rozumiesz wyraz "autorytet"? Zgodziłem się z tobą, że on nie upoważnia do dawania osądów we wszystkich dziedzinach. Ale nie zabraniaj jej mieć swoje poglądy polityczne i wyrażania ich. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 23:42 Tak, rozumiem. Nie, niczego jej nie zabraniałem. Dwa kłamstwa opisane wyżej pozostają. Odpowiedz Link Zgłoś
el.commendante Walka z rasizmem, homofobią, narodowym szowinizmem 13.10.20, 12:18 religijnym fanatyzmem, to po prostu oznaka przyzwoitości, nie trzeba być autorytetem by wiedzieć że to największe zła naszego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:16 comeaculpa napisał: > pokazała, że ci ludzie to bestie. - nie pokazala zadnego atrybutu lgbt...,widze natomiast, ze na starosc wzrok ci sie mocno sie POpsul Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:56 Ta jej sukienka to ci z niczym się nie kojarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Z gwardią szwajcarską 15.10.20, 08:06 comeaculpa napisał: > Ta jej sukienka to ci z niczym się nie kojarzy? Z gwardią szwajcarską na usługach papieża. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:21 Z czym to sie je tego facka, mozesz zdradzic comeaculpa? Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:28 Z 69 kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
teen69 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 21:34 ta sukienka na dachu galerii w Paryżu to manifest pro LGBT czy raczej ciemnota łowicka? Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 21:37 Jestem z Łowicza i nie widzę tam pasiaka łowickiego pisiaro. Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 20:25 Co poniektórym trzy różnokolorowe paski - to już pasiak łowicki. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ci hetero - to tez bestie... 11.10.20, 22:00 czesto gwalca odrebna plec - miast wlasna. Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: ci hetero - to tez bestie... 11.10.20, 22:06 Obrotowy, bzdury piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: ci hetero - to tez bestie... 11.10.20, 22:12 Wróć do podstawówki i matematyki z działem logika, doktorze ekonomii. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ci hetero - to tez czesto bestie... 11.10.20, 22:14 no gwalca odrebna plec - podobie jak ci homo - czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: ci hetero - to tez czesto bestie... 14.10.20, 18:47 Nadal nie kumasz logiki. Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: a co to takiego ten "fack"? 11.10.20, 22:51 Nie, to facet z pisu, który biega wokół stadionu i krzyczy, że zgwałci wszystkich z lgbt aby ich uzdrowić. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 22:31 opowiedziała się za również przeciw antysemityzmowi, poparła azerów w sporze z z ormianami i ormian w sporze z azerami, wraziła zaniepokojenie globalnym ociepleniem,sprzeciwiła się rasizmowi, klerykalizmowi,potępiła faszyzm, poparła macrona i potępiła protest żółtych kamizelek, wyraziła rówież zaniepokojenie zanieczyszczeniem środowiska, losem uchodzców oraz wpływem telefonii 55 G na zdrowie człowieka. amen Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 23:49 To tak jak Kot prezesa i Kot w Butach. I Płaszczak. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 06:46 Serio? A może pokazała, że jest ukrytą opcją niemiecką? Widzę wyraźnie czarno czerwono żółte paski, żadnej tęczy 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 09:25 Trzeba trochę mieć wyobraźni żeby w tym widzieć poparcie dla LGBT. Ale może jedna ma. Jak dla mnie ta jej suknia marnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 20:16 Przeciez ona jest w szlafroku. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 14.10.20, 10:14 A ja się dziwiłem temu co jej brakuje w wyglądzie! Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 18:22 Żałosne. Nie znają zasad gry w tenisa ziemnego, nie obejrzeli choćby jednego gema, nic nie wiedzą o porażkach i sukcesach Igi Świątek, zobaczyli kieckę i się podniecają, wytrawni kibice przecież. Ten wątek jest dowodem na to, że znaczna część naszego społeczeństwa jest po prostu wkurwiają... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 20:51 O proszę, kolejna znawczyni tematu -kobieta.wp.pl/jak-mezczyzna-iga-swiatek-w-ogniu-seksistowskich-komplementow-6563798588221952a Co jest nie tak z Polkami i Polakami? Osoba gdzieś na marginesie rozpoznawalności. Jak sama przyznaje, zero świadomości w temacie, poczuła wenę, by się produkować. Kiecka nie w takie pasy, seksizm, buty zbyt czarne, uśmiech nazbyt szeroki, co jeszcze wymyślicie zakompleksione, niedowartościowane spece od tenisa. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 21:00 * zakompleksieni, niedowartościowani Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 18:55 To teraz wszystkie kolorowe paski będą kojarzone z popieraniem LGBT ? Wyłącznie tak? Ludziom rozum odbiera. Mam identyczną sukienkę. Kupiłam ją rok temu. Nosiłam bez jakichkolwiek skojarzeń do ruchów i antyruchów. Po prostu mi się podoba i dobrze się w niej czułam. Teraz będzie strach tę sukienkę założyć... Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 19:02 Ja tam widzę niemieckie barwy narodowe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 19:05 Iga pokazała fuck’a suwerenowi. Suweren byłby bardziej szczęśliwy gdyby po wygranej zapaliła dobrego skręta i wyduldala flaszkę, a ona nawet za własne zdrowie nie chciała wypić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
met_ol Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 20:33 I tera (to z wolskiego) suweren bedzie (też z wolskiego) snuł domysły..... Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 20:37 AAA :) Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 13.10.20, 09:23 Pani Świątek pokazała dobry gust. Po co dorabiać teorie do fajnej sukienki? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 13.10.20, 11:49 Nazywa się Świątek, czyli Święta Jadwiga. Fucka, nie facka.. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 13.10.20, 11:56 Święta Jadwiga to jest ta głucha co Gowina nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 13.10.20, 13:10 Świątek, piątek i niedziela, fucku. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Patronka Śląska. 15.10.20, 08:08 qwardian napisał: > Nazywa się Świątek, czyli Święta Jadwiga. Fucka, nie facka.. Odpowiedz Link Zgłoś