Dodaj do ulubionych

Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt

11.10.20, 19:20
pokazała, że ci ludzie to bestie.
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:00
      Z całym szacunkiem, gratulacje z powodu sukcesów w sporcie (to jej wygrana, nie tych, co klaszczą), ale to nie daje pozycji autorytetu w innych kwestiach.
      • comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:11
        Ale pozwala manifestować swoje poglądy polityczne, zabronisz jej?
        • 141288bs Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:17
          comeaculpa napisał:

> Ale pozwala manifestować swoje poglądy polityczne, zabronisz jej?

- w czym tam dostrzegasz polityke, slePOto?
          • comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:24
            To ty jesteś ślepy, jeśli w wypowiedzi "lgbt to ideologia a nie ludzie" nie widzisz polityki.
            • inocom Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:28
              comeaculpa napisał:

> To ty jesteś ślepy, jeśli w wypowiedzi "lgbt to ideologia a nie ludzie" nie wid
              > zisz polityki.

Ludzie nie szczękają jak psy :)

warszawawpigulce.pl/co-to-jest-jedni-graja-na-dudach-drudzy-na-nich-szczekaja-wideo/
              • comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:34
                Kłamiesz, tego nie ma w Konstytucji.
          • inocom Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:24
            141288bs napisał:

> comeaculpa napisał:
            >
            > > Ale pozwala manifestować swoje poglądy polityczne, zabronisz jej?
            >
            > - w czym tam dostrzegasz polityke, slePOto?

Słucha dobrej muzyki, więc to musi być polityka :)
            • comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:26
              Słuchaj dalej to nie polityka.
        • buldog2 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:21
          Niczego nie zabraniam jej manifestować, tobie też nie.
          Pokaż w którym miejscu zabraniałem, skoro już mi to zarzucasz.
          • comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:25
            To nie do ciebie.
            • buldog2 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:31
              Nie do mnie?
              W chwili gdy odpowiadałaś, o godz. 20:11 był mój wpis i żadnego innego.
              Następny wpis pojawił się o 20:16, a o 20:11 był tylko mój i na inny nie mogłaś odpowiedzieć.
              No to w którym miejscu zabraniałem jej czegoś manifestować.
              • comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:49
                Napisałeś "ale to nie daje pozycji autorytetu w innych kwestiach". Ja tego nie zakwestionowałem, tylko stwierdziłem,że to nie szkodzi zamanifestować własnych poglądów politycznych.
                • buldog2 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:56
                  Nie.
                  Napisałeś "pozwala manifestować swoje poglądy polityczne, zabronisz jej?"
                  Znaczy zarzucasz mi, że zabraniam.
                  Powtórzę pytanie: w którym miejscu zabraniam?
                  • comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 21:03
                    No weź, gdzie napisałem, że cokolwiek Ci zabraniam. Jej sukces pozwala Jej na wyrażenie własnych poglądów politycznych. Zabronisz jej?
                    • buldog2 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 21:43
                      Nie.
                      Próbujesz odwracać kota ogonem.
                      Najpierw napisałeś, że odpowiadasz nie na mój wpis, kiedy żadnego innego jeszcze nie było. To raz.
                      Dalej, że to ja próbuję zabronić czegoś jej. A skoro tak, w którym miejscu zabraniam?

Dwa kłamstwa.
                      • comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 22:00
                        Rozumiesz wyraz "autorytet"? Zgodziłem się z tobą, że on nie upoważnia do dawania osądów we wszystkich dziedzinach. Ale nie zabraniaj jej mieć swoje poglądy polityczne i wyrażania ich.
                        • buldog2 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 23:42
                          Tak, rozumiem.
                          Nie, niczego jej nie zabraniałem.
                          Dwa kłamstwa opisane wyżej pozostają.
      • el.commendante Walka z rasizmem, homofobią, narodowym szowinizmem 13.10.20, 12:18
        religijnym fanatyzmem, to po prostu oznaka przyzwoitości, nie trzeba być autorytetem by wiedzieć że to największe zła naszego świata.
    • 141288bs Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:16
      comeaculpa napisał:

> pokazała, że ci ludzie to bestie.

- nie pokazala zadnego atrybutu lgbt...,widze natomiast, ze na starosc wzrok ci sie mocno sie POpsul
      • comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:56
        Ta jej sukienka to ci z niczym się nie kojarzy?
        • inocom Z gwardią szwajcarską 15.10.20, 08:06
          comeaculpa napisał:

> Ta jej sukienka to ci z niczym się nie kojarzy?

Z gwardią szwajcarską
          na usługach papieża.
    • 141288bs Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:21
      Z czym to sie je tego facka, mozesz zdradzic comeaculpa?
      • comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 20:28
        Z 69 kapujesz?
    • teen69 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 21:34
      ta sukienka na dachu galerii w Paryżu to manifest pro LGBT czy raczej ciemnota łowicka?
      • comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 21:37
        Jestem z Łowicza i nie widzę tam pasiaka łowickiego pisiaro.
        • met_ol Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 20:25
          Co poniektórym trzy różnokolorowe paski - to już pasiak łowicki.
    • j-k ci hetero - to tez bestie... 11.10.20, 22:00
      czesto gwalca odrebna plec - miast wlasna.
      • comeaculpa Re: ci hetero - to tez bestie... 11.10.20, 22:06
        Obrotowy, bzdury piszesz.
        • comeaculpa Re: ci hetero - to tez bestie... 11.10.20, 22:12
          Wróć do podstawówki i matematyki z działem logika, doktorze ekonomii.
        • j-k ci hetero - to tez czesto bestie... 11.10.20, 22:14
          no gwalca odrebna plec - podobie jak ci homo - czy nie ?
          • comeaculpa Re: ci hetero - to tez czesto bestie... 14.10.20, 18:47
            Nadal nie kumasz logiki.
    • hordol a co to takiego ten "fack"? 11.10.20, 22:20
      ?????
      • comeaculpa Re: a co to takiego ten "fack"? 11.10.20, 22:30
        To taki facet.
        • hordol Re: a co to takiego ten "fack"? 11.10.20, 22:34
          aaa, rozumiem facet igi
          • comeaculpa Re: a co to takiego ten "fack"? 11.10.20, 22:51
            Nie, to facet z pisu, który biega wokół stadionu i krzyczy, że zgwałci wszystkich z lgbt aby ich uzdrowić.
    • hordol Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 22:31
      opowiedziała się za również przeciw antysemityzmowi, poparła azerów w sporze z z ormianami i ormian w sporze z azerami, wraziła zaniepokojenie globalnym ociepleniem,sprzeciwiła się rasizmowi, klerykalizmowi,potępiła faszyzm, poparła macrona i potępiła protest żółtych kamizelek, wyraziła rówież zaniepokojenie zanieczyszczeniem środowiska, losem uchodzców oraz wpływem telefonii 55 G na zdrowie człowieka.
      amen
      • buldog2 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 11.10.20, 23:49
        To tak jak Kot prezesa i Kot w Butach. I Płaszczak.
    • aniechto.only Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 06:46
      Serio? A może pokazała, że jest ukrytą opcją niemiecką? Widzę wyraźnie czarno czerwono żółte paski, żadnej tęczy 😀
      • stasi1 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 09:25
        Trzeba trochę mieć wyobraźni żeby w tym widzieć poparcie dla LGBT. Ale może jedna ma. Jak dla mnie ta jej suknia marnie wygląda.
        • 141288bs Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 20:16
          Przeciez ona jest w szlafroku.
          • stasi1 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 14.10.20, 10:14
            A ja się dziwiłem temu co jej brakuje w wyglądzie!
    • behemot17-13 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 18:22
      Żałosne. Nie znają zasad gry w tenisa ziemnego, nie obejrzeli choćby jednego gema, nic nie wiedzą o porażkach i sukcesach Igi Świątek, zobaczyli kieckę i się podniecają, wytrawni kibice przecież. Ten wątek jest dowodem na to, że znaczna część naszego społeczeństwa jest po prostu wkurwiają...
      • behemot17-13 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 20:51
        O proszę, kolejna znawczyni tematu -kobieta.wp.pl/jak-mezczyzna-iga-swiatek-w-ogniu-seksistowskich-komplementow-6563798588221952a
        Co jest nie tak z Polkami i Polakami? Osoba gdzieś na marginesie rozpoznawalności. Jak sama przyznaje, zero świadomości w temacie, poczuła wenę, by się produkować. Kiecka nie w takie pasy, seksizm, buty zbyt czarne, uśmiech nazbyt szeroki, co jeszcze wymyślicie zakompleksione, niedowartościowane spece od tenisa.
        • behemot17-13 Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 21:00
          * zakompleksieni, niedowartościowani
    • ta Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 18:55
      To teraz wszystkie kolorowe paski będą kojarzone z popieraniem LGBT ? Wyłącznie tak?
      Ludziom rozum odbiera.

Mam identyczną sukienkę. Kupiłam ją rok temu. Nosiłam bez jakichkolwiek skojarzeń do ruchów i antyruchów. Po prostu mi się podoba i dobrze się w niej czułam. Teraz będzie strach tę sukienkę założyć...
      • pies.na.czarnych Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 19:02
        Ja tam widzę niemieckie barwy narodowe. :)
    • pies.na.czarnych Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 19:05
      Iga pokazała fuck’a suwerenowi. Suweren byłby bardziej szczęśliwy gdyby po wygranej zapaliła dobrego skręta i wyduldala flaszkę, a ona nawet za własne zdrowie nie chciała wypić. :)
      • met_ol Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 20:33
        I tera (to z wolskiego) suweren bedzie (też z wolskiego) snuł domysły.....
        • pies.na.czarnych Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 20:37
          AAA :)
          • met_ol Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 12.10.20, 20:47
            :)))
    • topiramax Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 13.10.20, 09:23
      Pani Świątek pokazała dobry gust. Po co dorabiać teorie do fajnej sukienki?
    • qwardian Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 13.10.20, 11:49
      Nazywa się Świątek, czyli Święta Jadwiga. Fucka, nie facka..
      • pies.na.czarnych Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 13.10.20, 11:56
        Święta Jadwiga to jest ta głucha co Gowina nie chciała.
      • comeaculpa Re: Iga pokazała facka ludziom walczacym z lgbt 13.10.20, 13:10
        Świątek, piątek i niedziela, fucku.
      • inocom Patronka Śląska. 15.10.20, 08:08
        qwardian napisał:

> Nazywa się Świątek, czyli Święta Jadwiga. Fucka, nie facka..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka