pies.na.czarnych 25.10.20, 16:08 Pisi znaleźli łóżka. Szukajac schronienia dla Kulawego przypadkowo znaleźli w starym PRL-owskim bunkrze dobrze zachowany sprzęt medyczny. Jak znalazł, przyda się na wyposażenie narodowego szpitala polowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Pisi znaleźli łóżka 25.10.20, 16:16 Kurwa mac! Przez tyle lat nie potrafili wymienić zasobów rezerw. Ta władza niczego nie potrafi sama zrobić. Żerują nawet na spadku po komunie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi znaleźli łóżka 25.10.20, 16:23 Nawet tego nie potrafią. Gdyby nie pan Zbyszek to juz dawno siedzieliby za drutami kolczastymi. Odpowiedz Link Zgłoś
krol.osle.jlawki Re: Pisi znaleźli łóżka 25.10.20, 16:37 x2468 napisał: > Jedyne copotrafia to krasc. > Tego nie ukradli , bo to złom Odpowiedz Link Zgłoś
krol.osle.jlawki Ciekawe, czy respiratory z tej samej epoki będą? 26.10.20, 12:44 pies.na.czarnych napisała: > Kurwa mac! Przez tyle lat nie potrafili wymienić zasobów rezerw. Ta władza nicz > ego nie potrafi sama zrobić. Żerują nawet na spadku po komunie. > C Odpowiedz Link Zgłoś
krol.osle.jlawki Rozpoznałem swoje na który to leżałem w 1968 roku 25.10.20, 16:34 po operacji wyrostka robaczkowego. Od chwili kiedy zobaczyłem po raz pierwszy te zabytki z lat pięćdziesiątych w telewizji miałem ochotę założyć wątek na ten temat. Ale uznałem, że to za piękny temat, by mój wielbiciel z Nowogrodzkiej na moderacji wydupczył to na osła. Dlatego aż ktoś inny go, bo temat jest przedni i dlatego dzięki ci za niego i dołączam komentarz w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi znaleźli łóżka 26.10.20, 13:48 Mieli kilka miesięcy czasu i co zrobili? Jak zwykle NIC! Od dziś zdalne lekcje ma około 3 mln uczniów - dzieci z klas 4-8 szkół podstawowych oraz wszyscy uczniowie szkół średnich. Od rana rodzice zgłaszają problem związane z dostępem do platform edukacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Pisi znaleźli łóżka 26.10.20, 15:55 Rządowa agencja nie potrafi dokończyć budowy fabryki maseczek tvn24.pl/polska/koronawirus-w-polsce-agencja-rozwoju-przemyslu-nie-potrafi-dokonczyc-budowy-fabryki-maseczek-w-stalowej-woli-4731744 Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Pisi znaleźli łóżka 26.10.20, 16:09 Od dawna podejrzewałem, że chcąc poprawić statystyki wolnych łóżek, chodzą po Warszawie i spisują te ze sklepów meblowych, a tu proszę jaka niespodzianka - wyszperali gdzieś łóżka, na jakich spoczywali pierwsi pacjenci dra Religi. Odpowiedz Link Zgłoś