Dodaj do ulubionych

Buc Hołownia.

22.02.21, 14:46
Jakby nie wiedział, że wszystkie partyjki z bucem w nazwie padły jak muchy. Nie zliczyć. Mamy Polskę 2050 Szymona Hołowni.
Mnie to guzik obchodzi bo nie jest to mój wybór. Może do wyborów jakoś dojedzie. To pierwszy poważny błąd tego celebryty.

Ps. Można podejrzewać, że ten ktoś co mu zwędził nazwę był przez niego podstawiony. Stać go na to. Ma już na koncie takie prostackie numery.
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 14:56
      Następny premier z Krakowa. Chce naprawiać kraj, a nie potrafi zarejestrować swojej partii. Populizm wśród Polaków nadal jest w cenie.
      • yoma Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 15:06
        Tymiński z teczką.
    • j-k Hołownia makes opposition great again :) 22.02.21, 15:10
      Kazda Partia, ktora wkopuje Platforme w glebe - jest godna szacunku.
    • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 15:16
      Jest Polska Jarosława Kaczyńskiego, a po jego śmierci będzie Polska Szymona Hołowni.
      Ktoś na Forum wyzwał mnie od urbanowca gdy porównałem fryzurę Szymka z fryzurą pewnego gościa z Korei Pn.:)
      • j-k Hołownia future :) 22.02.21, 15:24
        pies.na.czarnych napisało:
        > Jest Polska Jarosława Kaczyńskiego, a po jego śmierci będzie Polska Szymona Hołowni.

Niewykluczone.
        ale samodzielnie rzadzic nie da rady.

Wieczny koalicyjny dyzurny obrotowy - PSL

juz czeka na oferty wspolpracy.
      • adam.eu Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 21:04
        pies.na.czarnych napisała:

> Jest Polska Jarosława Kaczyńskiego, a po jego śmierci będzie Polska Szymona Hoł
        > owni.
        > Ktoś na Forum wyzwał mnie od urbanowca gdy porównałem fryzurę Szymka z fryzurą
        > pewnego gościa z Korei Pn.:)

Napisałem mniej więcej, że Urban starał się opierać na faktach. Dalej uważasz, że z Twojej strony to porównanie było eleganckie?
        • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 23:36
          > Napisałem mniej więcej, że Urban starał się opierać na faktach.

Czy podobieństwo fryzur nie jest faktem :)
          • yoma Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 23:58
            Pokaż no to zdjątko jeszcze raz, osądzę :)
            • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 00:35
              yoma napisała:

> Pokaż no to zdjątko jeszcze raz, osądzę :)
              >

https://i.iplsc.com/szymon-holownia/000B4338E6P25LJW-C122-F4.jpg
              https://images.nrc.nl/xPR3yr4W7dC7YNxGg8TJjIZ9GzE=/1280x/filters:no_upscale()/s3/static.nrc.nl/wp-content/uploads/2021/01/anp-425214954.jpg
              • adam.eu Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 10:09
                Oczekuję aplauzu oglądających :-)
                I podzielnie się samozadowoleniem przez autora :-)
                Nie pogardziłbym też "komentarzem" "lewicy" o Tusku :-)
                • haen2010 Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 10:30
                  Niektórzy antykościelni mają fixum dyrdum. Najchętniej spławić ich do Watykanu jak Gomułka Żydów.
                  Ja tego celebrytę nie uważam za krzyżowca. Gdyby tak było to nie spie.......ł by dwa razy z nowicjatu u dominikanów. Warto dać mu szansę, ale kulawo mu idzie z samookreśleniem.

Po faktach go poznamy.
                  • ave.duce Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 11:47
                    haen2010 napisał:

> Ja tego celebrytę nie uważam za krzyżowca.

Litości! Dopełniacz!!!
                    • yoma Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 12:09
                      Henio nie uznaje.
                • yoma Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 11:11
                  Adaś, czyżby cię Pies uraził w uczucia religijne?
              • yoma Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 11:10
                Osądzam: no psiakostka podobieństwo jest 😁😁😁 OK Kim jakby żółtszy.
              • bardzo.cicho Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 20:24
                Ja nie widzę podobieństwa, choć mnie wizualnie przeszkadza poprawienie koloru włosów.
                • yoma Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 21:40
                  Ty nie widzisz, ja widzę, Adaś cierpi za swojego idola.
    • jola.iza1 Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 16:16
      Ale wiesz , że albo celowo manipulujesz, albo sam robisz za buca ? www.lokalna.news/wiadomosci/3425,tydzien-w-tydzien-program-o-biezacych-wydarzeniach-w-zyciu-spoleczno-politycznym-w-naszym-kraju
      • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 16:19
        Niedługo każdego dnia będziecie wyjaśniać suwerenowi jak ma interpretować wydarzenia w polityce.
        • jola.iza1 Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 16:24
          Nic nie będziemy wyjaśniać, jak się wynurzysz ze swojej bańki sam zauważysz, zalecam mniej siedzenia na FK .
          • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 16:30
            Czwartkowe rozmowy niedokończone Hołowni przeczą temu co piszesz. Teraz w dodatku chcecie w piątek szerzyć swoją niezdrową propagandę :(
            • jola.iza1 Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 16:36
              Mam ci pokazać kto propagandę uprawia w zależności od słupków ? wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/517251,lewica-referendum-aborcja-
              zbiorka-podpis-sld-czarzasty-nowoczesna-pis-prawo-i-sprawiedliwosc.html
              • jola.iza1 Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 16:38
                wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/517251,lewica-referendum-aborcja-zbiorka-podpis-sld-czarzasty-nowoczesna-pis-prawo-i-sprawiedliwosc.html
                • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 16:52
                  Objętnie kto propaguje referendum zawsze będę przeciw takiemu rozwiązaniu. Jakim prawam ja, Kaja Godek, panna Pawlowicz... mamy decydować za kobiety?

W Argentynie kobiety zwyciężyły. Nawet papieżowi nie udało się wpłynąć na decyzję parlamentu.

Legalna aborcja w Argentynie. Działaczki: Kościół wiedział, że przegra. Wycofał się, bo tracił wiernych
                  wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,26810291,legalna-aborcja-w-argentynie-dzialaczki-kosciol-wiedzial.html
              • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 16:38
                Nie ma takiej strony""
            • j-k masz na mysli "piatki dla klimatu" GW ? 22.02.21, 16:36
              pies.na.czarnych napisało:

> Czwartkowe rozmowy niedokończone Hołowni przeczą temu co piszesz.

- Holownia przynajmniej cos usiluje

- czego nie da sie powiedziec o Platformie zlozonej z politycznych impotentow.

Teraz w dodatku chcecie w piątek szerzyć swoją niezdrową propagandę :(

- masz na mysli "piatki dla klimatu" - w GW ?
      • ktos_z_kosmosu Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 16:47
        jola.iza1 napisała:

> www.lokalna.news/wiadomosci/3425,tydzien-w-tydzien-program-o-biezacych-wydarzeniach-w-zyciu-spoleczno-politycznym-w-naszym-kraju

Co ty tu wrzucasz.
        Przyjrzyj się dokładnie zdjęciu, a dostrzeżesz wokół czachy tego buca, wygumkowaną aureolę świętszego od proboszcza.
        Głosuj na hołownię, a wylądujesz w państwie wyznaniowym i paciorków już nie będziesz klepała bo chcesz, a będziesz klepała bo prawo będzie ci to nakazywało. W łagodniejszej opcji czeka cię groźba utraty przyzwoitego źródła utrzymania.
        • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 16:54
          https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/152851962_2906801322972334_5366119237103882258_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=fSlnQ7UwebIAX-ck2LA&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&oh=b1d4d1b7c0d768d33730ae3153d09a02&oe=60591B7A
          • jola.iza1 Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 19:06
            PiS i tak jest lepszy w przekazach dnia. A wystarczy przeczytać, ale rozumiem, że za długi tekst strategie2050.pl/wp-content/uploads/2021/02/panstwo.i.kosciol.na_.swoje_.miejsca.pdf
        • jola.iza1 Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 16:57
          Spokojnie, trzydzieści lat głosowałam na lewicę, ślubu kościelnego jak Tusk i Kwaśniewski nie wzięłam, Dzieci i dorosłe wnuki nieochrzczone mam, wiem co robię, w dupie mam obiecanki cacanki słucham NERGALA www.pch24.pl/nergal-cieplo-o-holowni--satanista-moze-szanowac-katolika,76320,i.html
          • ktos_z_kosmosu Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 18:03
            jola.iza1 napisała:

> Spokojnie, trzydzieści lat głosowałam na lewicę, ślubu kościelnego jak Tusk i Kwaśniewski nie wzięłam,

Czyli trzydzieści lat zmarnowane.
            Ty, podobnie jak, niestety, większość, słuchasz tych co mówią, a ignorujesz tych, którzy coś zrobili.
            To politycy prodemokratyczni, czyli UW, UD i po nich PO, spowodowali, że najwyższe korzyści transformacji ustrojowej odnieśli co, którzy dziś plują na tamtych. To tamci spowodowali, że w okresie roku polskiemu robotnikowi pensja wzrosła z 25$ na 200$, a w następnych latach nawet do kilkuset $. To oni zafundowali chłopom prezent w postaci KSUS i to oni chłopom, a też i pracującym w przemyśle otworzyli rynki zbytu. Pojeździj po wiochach, a zobaczysz nowe domy i Audi na podwórku. Na statystyki popatrz ilu przeciętnie zarabiających Polaków od jakoś 2000 roku na zagraniczne wczasy wyjeżdżało. To były miliony rocznie.
            Na czym, nie ze swojej winy się potknęli?
            Na złocie i wrogach odzianych w sukienki. W Polsce przed rokiem 90 ceny złota były horendalnie. Wielokrotnie wyższe od cen zachodnich, a kto w Polsce miał złoto? Bogaci i to oni po zrównaniu cen z ogólnoświatowymi dostali po d.... i to oni rozkręcili kampanię dowalania swoim wrogom, czyli sprawcom ich zbiednienia. Do tego dołączył kościół. Według nauk kościoła ty na tej ziemi masz pokutować, a nie wchodzić w demokratyczne rozpasanie, które od kościoła cię odsuwa i co tu jest najważniejsze. kościół nie dość, że linii nie zmienił, to nawet ją zradykalizował. Agentura rozlokowana dosłownie wszędzie im w tym pomogła, populiści typu PiS, pazerne tępaki z PSL i rzesza wolnych strzelców przeszkadzaczy w rodzaju Kukiz, a na dobitkę kolejna hołownia się przymierza.
            Przemyśl to.

> Dzieci i dorosłe wnuki nieochrzczone mam, wiem co robię, w dupie mam obiecanki cacanki słucham NERGALA

No to chyba wielką tę d... masz.
            Ale to nie jest duża przeszkoda. Większą przeszkodą jest odpowiedź na pytanie, czy organ spod czaszki obsunął ci się do wymienionej powyżej części ciała, czy nie. Jeśli nie, to użyj go dla pożytku swoich dzieci i wnuków. Zastanów się czy twoja progenitura ma żyć pod rozkazami, sterowanego przez biskupów, jakiegoś niegrala, czyli pętaka z różańcem w ręku, czy przez demokratów, w swojej linii politycznej nastawionych na państwo laickie wolnych ludzi.
            Ja też najeżdżam na PO. Błędy im zarzucam. Ale do dziś twierdzę, że oni są w Polce najbliżsi linii demokratycznej. Dlaczego tak twierdzę? Bo oni, jako jedyni, to udowodnili.
            To też przemyśl. Swoim potomnym jesteś to winna.

• ktos_z_kosmosu Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 21:19
              Dwie skrajności mi się pomyliły.
              Dwóch, po których nic mądrego nie da się oczekiwać.
              Z jednej strony świrus antykościelny, a z drugiej, jako, że było o hołowni, jakiś skrajnie pobożny jego przydupas, czyli też świrus.
              Tak na marginesie.
              Strasznie roztrzepane masz te swoje gusta.
              Też jeśli już tu jestem, to coś co ci zobrazuje co w ustach pobożnych prawicowców znaczą obietnice.
              www.youtube.com/watch?v=VpL7bxJm0qE
              Zatem powtarzam.
              Czyny się liczą, nie glindy maćkowe dla półgłówków.

• pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 18:25
            > Spokojnie, trzydzieści lat głosowałam na lewicę, ślubu kościelnego jak Tusk i Kwaśniewski nie wzięłam,

Miałaś prawo wyboru, który niedługo może być odebrane.

> Dzieci i dorosłe wnuki nieochrzczone mam, wiem co robię

Dałaś swoim dzieciom prawo wyboru. W sprawie wnuków mam nadzieję, że to twoje dzieci decydowały, a nie ty.
    • taniarada Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 19:20
      Lewica i reszta POparanych już hejtuje Hołownię .Boją się że nigdy do koryta się nie dostaną.
      • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 21:13
        Krytykując Holownie to tak samo jakbyś krytykowała PiS. Same shit, different name
    • adam.eu Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 21:13
      Nie wiem, czy dotrwa do wyborów, nie wiedziałem i nie wiem, czy będę na niego głosował, wiem, że jest w moim zainteresowaniu w dalszym ciągu.
      A widzę tu takie wściekle ataki na niego, że wnet PO i PIS gotowe byłyby zmienić konstytucję, która by uniemożliwiała innym partiom dostać się do sejmu.
      Na przeszkodzie jest obawa, że na razie cichaczem nie da się tego zrobić.
      • ktos_z_kosmosu Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 21:25
        adam.eu napisał:

> Nie wiem, czy dotrwa do wyborów, nie wiedziałem i nie wiem, czy będę na niego g
        > łosował, wiem, że jest w moim zainteresowaniu w dalszym ciągu.
        > A widzę tu takie wściekle ataki na niego,

Pacierz wieczorny zmówiłeś?
        Jeśli nie, zrób to. Może modlitwa ochroni cię przed hołownią i jego sposobem robienia z ludzi tumanów metodą zwaną powszechnie "na wnuczka".
      • meflst0feles Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 07:03
        adam.eu napisał:

> A widzę tu takie wściekle ataki na niego, że wnet PO i PIS gotowe byłyby zmieni
        > ć konstytucję, która by uniemożliwiała innym partiom dostać się do sejmu.

Szymek święty nie jest, jak ktoś nieustannie zrównuje KO z PiSem (choć jej ludźmi nie pogardzi) i stawia się w roli jedynego sprawiedliwego, to musi się liczyć z reakcją tych, którzy bynajmniej nie czują się oczarowani jego elokwencją.
    • adam.eu Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 21:18
      Ale zgadzam się, też mi się nie podoba nazwisko w nazwie partii.
      • taniarada Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 21:32
        adam.eu napisał:

> Ale zgadzam się, też mi się nie podoba nazwisko w nazwie partii.
        >
        Do wyborów POłowę PO zassie Hołownia, drugą POłowę przewodniczący Czao i będzie PO zawodach.
        .
        • peace2u Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 21:41
          przewodniczący Czao

ha ha ha dobre
    • taniarada Re: Buc Hołownia. 22.02.21, 21:34
      Byl Tusk z szansy na sukces, był Palikot ze wschodnim biznesem alkoholowym wystrugany z GW, był Petru z jakiegoś tygodnika "nowoczesnego- tu wstawić dowolne np "crowd founding non profit" ze stałymi pensjami z zagranicy dla "dziennikarzy wolności" zwany oko-press oraz jest produkt TVNowy = Hołownia :) Został się ino Kaczyński.Amen.
    • j-k Pan Hołownia wdeptuje w glebe PO ? 23.02.21, 00:04
      dobrze, ale po co nad tym trupem plakac ?
    • edico Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 00:49
      Do Hołowni nie mam zaufania. Przyczyn tego jest wiele. Ktoś, kto rzeczywiście chciałby coś w tym kraju zmienić, dążył by do zcementowania opozycji nawet godząc się z przedłużeniem realizacji własnych ambicji a nie rozwalania jej. Widzę tu znaczną rozbieżność między składanymi deklaracjami a zdolnością do ich realizacji.
      • haen2010 Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 05:02
        Właśnie. Hołownia interesuje mnie o tyle, na ile ma zdolność zgarnięcia głosów kościelnych. Tych mających już dość PapciTadeusza I i jego biskupów. Czyli praktycznie głosy dotychczas pisowskie.

Jakby nie zdawał sobie sprawy, że na liberalizm to już nawet z platformą nie wygra. Jego naturalny partner to PSL twardo stojący za wójtem i plebanem.
    • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 14:53
      https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s640x640/153316020_4340551839294219_7972562868732754917_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=QDW7Kf_1KVEAX_78dBf&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&tp=7&oh=c2ddfe05a227156005e57c7cb625c5ce&oe=605B9017
      • adam.eu Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 20:12

> https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s640x640/153316020_43405518
> 39294219_7972562868732754917_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=QDW
> 7Kf_1KVEAX_78dBf&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&tp=7&oh=c2ddfe05a227156005e57c7cb625
> c5ce&oe=605B9017

A PO będzie przeciw?
    • bardzo.cicho Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 19:54
      Gdyby nie Hołownia szeregi PO by się nie odświeżyły, ani nie odświeżyłaby im się myśl w głowach na tę zachodnią. Czekaliby spokojnie aż wróciłaby koza do woza. Choć i tak zmiany przychodzą im z trudem przez ten beton, w ktory obrosli i samodzielna inicjatywa Trzaskowskiego więcej by dokonała.

• pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 19:59
        W sensie złogi odchodzą do Hołowni bo nie mają odwagi na przejście do PiS, albo nawet tam ich nie chcą.
        • adam.eu Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 20:08
          To może zawrzemy układ. Podeślij jeszcze trochę złogów do Hołowni. PO się oczyści, a ja zobaczę, jak te złogi będą głosować.
          • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 20:11
            Weź sobie do serca ten wpis:

edico napisał:

> Do Hołowni nie mam zaufania. Przyczyn tego jest wiele. Ktoś, kto rzeczywiście c
            > hciałby coś w tym kraju zmienić, dążył by do zcementowania opozycji nawet godzą
            > c się z przedłużeniem realizacji własnych ambicji
            a nie rozwalania jej. Widzę t
            > u znaczną rozbieżność między składanymi deklaracjami a zdolnością do ich realiz
            > acji.
            >
            • adam.eu Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 20:16
              Widziałem go gdzieś, pisany normalną czcionką.
              • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 20:35
                Boltem łatwiej jest wbić w zakuty łeb.
                • bardzo.cicho Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 21:08
                  Mnie się podoba "po efektach go poznamy". Jest ciekawie.
            • adam.eu Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 21:49

> Weź sobie do serca ten wpis:
              >
              > edico napisał:
              >
              > > Do Hołowni nie mam zaufania. Przyczyn tego jest wiele. Ktoś, kto rzecz
              > ywiście c
              > > hciałby coś w tym kraju zmienić, dążył by do zcementowania opozycji nawet
              > godzą
              > > c się z przedłużeniem realizacji własnych ambicji
              a nie rozwalania je
              > j. Widzę t
              > > u znaczną rozbieżność między składanymi deklaracjami a zdolnością do ich
              > realiz
              > > acji.
              > >

Każda opcja polityczna w Polsce układała się z KK. SLD, PSL, PO PIS.
              Rydzykowi przynajmniej obecnie najbardziej odpowiadają Ci z PISu.
              Wierzę w to, że prawdziwemu katolikowi nie odpowiada bratanie się kościoła z polityką.
              Na pewno taka osoba będzie atakowana ze wszystkich stron.

Gdzie znalazłeś porównania Hołowni z Kimem?
        • bardzo.cicho Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 20:20
          Mam na myśli odświeżenie; że pokazuje się dziś Trzaskowskiego. Choć póki co to robią z niego maskotkę, zamiast pozwolić na samodzielnosc. Odświeżenie kandydata na prezydenta porwało ludzi. I koledzy z partii mogli mu pomóc wygrać. Ale widać było, że Schetyna wręcz przyjął z ulgą porażkę Trzaskowskiego. No więc PO z trudem znosi przemianę pokolen i nie chce oddać sztafety.

Nie mniej doceniam zapowiedzi, że czas iść z duchem czasu, dążyć do standardów zachodnich partii.
    • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 20:35
      Od buca niczego lepszego nie można się spodziewać.

Nitras: "Każdy, kto akurat przechodzi korytarzem w Sejmie, dostaje ‚ofertę" [od Hołowni-przy.red]
      Hołownia: "Ty nigdy żadnej propozycji od nas nie dostaniesz".

Hołownia przekracza granice dobrego smaku
      koduj24.pl/holownia-przekracza-granice-dobrego-smaku/?fbclid=IwAR34k9M4A4rP62LylWIfMd_sfGFnsDvAUYsJzskWnHfy8xiKy6dudHnlJLc
    • pies.na.czarnych Re: Buc Hołownia. 23.02.21, 23:07
      https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s640x640/153847968_3129174937316513_73403110898456800_n.png?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=u6bg0uB7v3cAX_uXdug&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&_nc_tp=30&oh=ede889d4931768f2bf2cef95f0b1d771&oe=605B7C1F
      • adam.eu Re: Buc Hołownia. 24.02.21, 19:16
        wydaje się, że PO dokładnie tak samo zagłosuje, to tylko potwierdza hejt.
      • jola.iza1 Re: Buc Hołownia. 26.02.21, 07:27
        A Budka na to : wpunkt.online/polska/budka-o-transferach-do-po-ze-zjednoczonej-prawicy-pracujemy-nad-tym/?fbclid=IwAR0sXEd1PL1ztVprqYKuVzGP-mWdnTWFtZZvvL8BUWhsDuBot8yHAAn0zbs
    • haen2010 Re: Buc Hołownia. 26.02.21, 06:44
      Coraz bardziej z nim niedobrze. Głupawe kpiny, opowiedzenie się za status quo z aborcją sprzed wyroku. Czyli de facto za karalnością aborcji spoza ok tysiąca medycznych i losowych uwarunkowań.

Czar tego wygadanego gogusia rozmywa się.. Daleko na tym nie ujedzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka