Dodaj do ulubionych

FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino)

27.02.22, 23:02
A więc zdaniem niejakiego Infantino z Ruskimi jednak trzeba grać, tyle że spada na nich szereg bolesnych sankcji. Mecze będą rozgrywać na neutralnym gruncie (Chiny, Iran, Korea Północna?), bez publiczności, a także pod inną nazwą, flagą i bez hymnu. Podobno szef FIFA ma jeszcze w zanadrzu prawdziwą opcję atomową - może nakazać Ruskim, by grali w maseczkach Zorro, żeby już absolutnie nikt nie mógł ich rozpoznać.
Obserwuj wątek
    • witek.bis Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 27.02.22, 23:05
      Właściwie to już możesz sobie zabierać to cudo, bo załatwiłem Ci walkowery do samego finału.

https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/0e/ff/6218d427186ce_o_large.jpg
      • manhu Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 28.02.22, 00:54
        Powtarzam: to dopiero 3,8 dnia wojny! Przypomnę Euro 1992: www.sport.pl/euro/7,154862,2111436.html

Wielcy jak Biden, Macron, Johnson, Scholz itp. w tej chwili dyskutują niemal 24 h na dobę (nie o sporcie). Gianni Infantino i FIFA / UEFA nie mają nic do gadania.

Gdy już politycy uradzą coś politycznie to będzie wykonane. Jeśli do tej pory FIFA wyrzuci Polskę i ukarze walkowerem to będzie jazda. Ale na pewno mafie piłkarskie będą czekać na ostatni moment i to nie będzie 24 marca. W tej sprawie chodzi o to by Rosję zastąpił jakiś inny kraj (chyba Słowacja), bo nie chcemy wygrać walkowerem.
    • taniarada Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 27.02.22, 23:14
      Wiadomo Witia .To imię na innym portalu wzbudziło by podejrzenia .Gazprom i cała FIFA to układ . To PIPA nie FIFA .Wyraźnie mi się nudzi dzisiaj .
    • pies.na.czarnych Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 27.02.22, 23:14
      Starożytni Grecy spoglądają na to wszystko z Olimpu i zastanawiają się po ch... tyle się natrudzili aby wpoić swoje mądre zasady.:(
      • witek.bis Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 27.02.22, 23:19
        We are the champions, my friend,
        And we'll keep on cheating till the end...

https://pbs.twimg.com/media/FMJn4DpX0Ao9u3j?format=jpg&name=medium
        • pies.na.czarnych Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 27.02.22, 23:33
          Widziałem podobne zdjęcia bokserów, którzy po długim czasie prania się po mordzie po walce obejmowali się.

Zostawmy chociaż sport neutralny.
      • taniarada Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 27.02.22, 23:23
        pies.na.czarnych napisała:

> Starożytni Grecy spoglądają na to wszystko z Olimpu i zastanawiają się po ch...
        > tyle się natrudzili aby wpoić swoje mądre zasady.:(
        >
        Wiesz dobrze że Olimp to oligarchia.Takie to rządy.
        • pies.na.czarnych Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 27.02.22, 23:34
          Mity Greckie już przeczytała?;)
          • taniarada Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 27.02.22, 23:43
            Każdy Hellen wiedział, że powinien składać ofiary i dary bóstwom, uczestniczyć w modlitwach i świętach na ich cześć, ale to co myślał o bogach było jego prywatną sprawą.Fajni katolicy.
            • pies.na.czarnych Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 27.02.22, 23:48
              Greccy bogowie mieli ludzkie cechy. Wspólne przywary i zalety.:)
              • taniarada Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 28.02.22, 00:08
                Mieli i jedli ambrozję .Wiesz że znałem pewną kobietę która zamiast kawy to jadła .To była owsianka .Zawsze mnie to rozbraja jak sobie wspomnę . Tam do niej dodawali rodzynki i migdały .To był specjał bogów ,a ona boginią wtedy była .
              • taziuta Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 28.02.22, 01:03
                pies.na.czarnych napisała:

> Greccy bogowie mieli ludzkie cechy. Wspólne przywary i zalety.:)

Tak jakby bóg chrześcijan nie miał ludzkich cech! Nie może ich nie mieć, skoro został wymyślony na wzór i podobieństwo ludzi.
                • pies.na.czarnych Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 28.02.22, 03:39
                  > Tak jakby bóg chrześcijan nie miał ludzkich cech! Nie może ich nie mieć, skoro został wymyślony na wzór i podobieństwo ludzi.

Cos nie wyszło przy przerabianiu religii i tyle. Chrześcijański bóg stworzył człowieka na podobieństwo swoje. Patrząc wokoło aż ciarki przechodzą jak pomyślę jaki musi być ten pierwowzór.
                  • taniarada Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 28.02.22, 03:46
                    Tobie to już żaden Bóg nie pomoże .Czasami myślę żeś od komunistów wyrwany lub zostawiony w oknie życia .Dzisiaj wyjątkowo nie śpię .
                    • pies.na.czarnych Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 28.02.22, 03:53
                      :)
                      Już prawie wszystkim byłem. Ostatnio niektórzy nazywają mnie pisowcem. Wściekłość im rozumy pomieszała:)
    • piq Русская фифа, иди нахуй. 28.02.22, 01:15
      Przewodniczący FIFA nazywa się naprawdę Iwan Riebionok, jest synem Sztirlica i Togliattiego.
      • taniarada Re: Русская фифа, иди нахуй. 28.02.22, 01:33
        A nie Giovanni Vincenzo .
        • taniarada Re: Русская фифа, иди нахуй. 28.02.22, 01:37
          W trakcie czwartkowej wideokonferencji Gianni Infantino otrzymał pytanie o Władimira Putina. Rob Harris z "Associated Press" zapytał prezesa FIFA o to, czy zachowa Order Przyjaźni, który otrzymał od Putina, ale też czy żałuje, że tak często go chwalił, mimo że konflikt pomiędzy Rosją a Ukrainą trwa od 2014 roku. Infantino zamilkł, a potem uciekał od konkretnej odpowiedzi. - Dziś moje myśli są ze wszystkimi osobami, które są dotknięte tym konfliktem. Wierzę w to, że sport łączy ludzi. Piłka nożna to także sport dla ludzi - powiedział prezes FIFA. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.sport.pl/pilka/7,64946,28153847,gianni-infantino-dostal-pytanie-o-putina-zamilkl-fifa-ucisza.html&ved=2ahUKEwiS0P7Dk6H2AhVqsYsKHfayB2gQFnoECAQQAQ&usg=AOvVaw0ZaP-YEEU70_yk8hvXslL4
      • no-popis Re: Русская фифа, иди нахуй. 28.02.22, 08:14
        piq napisał:

> Przewodniczący FIFA nazywa się naprawdę Iwan Riebionok, jest synem Sztirlica i
        > Togliattiego.
        Jeżeli chodzi o obronę Putina a przynajmniej osób pomagających Putinowi to na Ciebie zawsze mogą liczyć.
    • topiramax Re: FIFA (Fucking Infantino - Football Assassino) 28.02.22, 08:35
      Póki Gazprom przelewa pieniądze póty FiFA, UEFA będą udawać że są "apolityczne".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka