Dodaj do ulubionych

Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację!

12.03.22, 09:18
W programie Pani Dominiki Wielowieyskiej Kaleta ocenia różne postawy, nie zapominałbym tu twojego Pana, prezesa.
Miał racje że nie klaskał, kiedy Duda mówił o tym, że ważna jest przynależność Polski do UE i NATO. Jak można mówić że wyimaginowana wspólnota może być ważna?

Duda miał rację, że przypomniał ci wielkie zasługi Macierewicza i walkę z praworządnością.
Ale masz rację w jeszcze jednym: że rozmawiasz z Gdulą, to facet jak najbardziej odpowiedni dla ciebie.

Pod rządami PIS armia polska SPADŁA z 14 na 24 miejsce.

Amerykanie słusznie żądali postawienia przed sądem Kaczyńskiego za zdradę i przekazanie Rosji tajnych kodów NATO.

W 2010 Kaczyński z Jaruzelskim chciał jechać do Putina na paradę. 400 tys. zł. wydał na małpki.

Брысь под лавку.
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 09:38
      Tak, to prawda.

Rządowi PIS chodzi o wolność Polski złodziejskiej, my to dobrze wiemy.
      Unia jest wrogiem złodziejstwa i dlatego słusznie ją zwalczacie.

Terlecki słusznie mówił ci o wyjściu Polski w UE: musimy szukać drastycznych rozwiązań.
      Słusznie Pawłowicz powiedziała, że flaga Unii to szmata.

Podlecami i Szmatami jesteście wy PISowcy. Razem z Piebiakiem, Lepenicą, jej ulotkami z Putinem, Macierewiczem i resztą waszej CZEKISTOWSKIEJ bratwy. Masz! Napisałem ci dużą literą, ciesz się!

GĄSIENICA
    • buldog2 Pytania z Moskwy 12.03.22, 09:49
      Dlaczego rząd PIS pozwala na krytykowanie Lepenicy?
      Dlaczego Pawłowicz słusznie mówi że flaga tej wyimaginowanej wspólnoty Unii to szmata, marszałek Terlecki wzywa do natychmiastowego wyjścia z Unii a rząd PIS tylko słucha i nic nie robi?!!
      Nawet poprawek o bezkarności dla Pinokio i Sasina nie potrafi uchwalić! SKANDAL!

Pod rządami PIS armia polska SPADŁA z 14 na 24 miejsce.

Amerykanie słusznie żądali postawienia przed sądem Kaczyńskiego za zdradę i przekazanie Rosji tajnych kodów NATO.

W 2010 Kaczyński z Jaruzelskim chciał jechać do Putina na paradę. 400 tys. zł. wydał na małpki.

Брысь под лавку.
      • buldog2 Re: Pytania z Moskwy 12.03.22, 09:51
        Jeszcze jedno pytanie. O Torwar.

Tu MOSKWA CHWALI PIS.
    • buldog2 Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 10:02
      Kaleta, masz stare-nowe hasło PIS:

KRADNIEMY PLUS!

Брысь под лавку!
      • mienkiszon Ciekawa dysputa 12.03.22, 10:15
        sam z sobą
    • buldog2 Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 10:24
      I jeszcze słówko do towarzysza Gduli
      PPZR Piorun
      Informacje podstawowe
      Zasięg 400–6500 m
      Pułap plot.10–4000 m

Postępowy profesor powinien wiedzieć, że samoloty mogą latać i bombardować z wysokości np. 8 kilometrów, już w czasie II wojny światowej latały jeszcze wyżej.

Wtedy 1000 Piorunów nie zestrzeli jednego bombowca.
      Ale nie przejmuj się, prezydent Biedroń w czasie kampanii naprawiał armię i pokazał że do tego nie trzeba wiedzieć nic.

Gdula, jesteś postępowym profesorem od prezydenta Biedronia, wam żadna wiedza niepotrzebna, ja was znam...

Брысь под лавку.
    • pies.na.czarnych Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 13:46
      Ziobru jest jeszcze lepszy w te klocki:)

Zbigniew Ziobro w RMF FM krytykował Unię Europejską. Stwierdził, że wspólnota "nadal wspiera Putina". Wskazał też, kto jego zdaniem jest winny zablokowaniu pieniędzy z Funduszu Odbudowy. To Donald Tusk.
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,28214369,ziobro-uderza-w-unie-europejska-zablokowane-pieniadze-w-funduszu.html#s=BoxOpMT
    • yoma Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 14:01
      Tymczasem wg Gazety Putin odchodzi, bo jest bardzo chory. Źródło: niemiecki brukowiec.

Nie komentuję.
      • pies.na.czarnych Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 14:11
        Czy opierają się na informacjach uzyskanych od wysoko postawionego anonimowego pracownika ukraińskiej SB?
        • yoma Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 14:24
          Brukowiec? Nie wiem, nie czytałam całości, zeźliło mnie.
          • pies.na.czarnych Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 14:27
            Jest lepiej niż myślałem. GW dziarsko zmierzająca w kierunku "Brukowiec" podaje:

"Dziennikarze niemieckiej gazety, powołując się na kremlowskich ekspertów, twierdzą, że Władimir Putin od lat zmaga się z poważnymi kłopotami zdrowotnymi".
            • buldog2 Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 15:08
              To akurat prawda. Prawdą jest także, że kilka miesięcy temu było z bardzo źle, ale z Europy przywieziono jakąś tabletkę, po której mu się poprawiło.
              • pies.na.czarnych Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 15:24
                Według tego co podają to dziwi mnie, ze on jeszcze żyje. Powinien poruszać się w wózku inwalidzkim albo tak jak Brezniew być sztucznie utrzymywany przy życiu.

Niektórzy podaja również, że Rosja jest już KAPUT.:)

> przywieziono jakąś tabletkę, po której mu się poprawiło.:)

Tak to jedna tych tabletek, które na zachodzie z dzieci robią.
                • buldog2 Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 16:05
                  Nigdy nie powtarzałem, że ma się poruszać na wózku, ale niesprawność ręki widać było podczas oficjalnych spotkań, na wielu filmach. Później nauczyli się ustawiać go tak, żeby była bardziej niewidoczna. Tak ok. połowy roku temu było z nim gorzej, prawie się nie pokazywał, co bardzo symptomatyczne. A ostatnio wygląda tak jak na prochach (nie znam się, ale tak mówią ludzie zorientowani, poza tym w nagraniu z przemówieniem o wojnie był wyraźnie czymś naszpikowany, to rzucało się w oczy nawet mnie).
                  • pies.na.czarnych Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 16:13
                    ;)
                    > > przywieziono jakąś tabletkę, po której mu się poprawiło

Podaj nazwę tej tabletki, może mi pomoże na ból pleców :)
                    • yoma Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 16:15
                      Zmień sobie sygnaturkę :D
                      • pies.na.czarnych Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 16:15
                        yoma napisała:

> Zmień sobie sygnaturkę :D
                        >

:))))
                    • buldog2 Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 18:50
                      Nie podam, bo nie znam, wiem tylko to co ujawnił konsultant amerykańskich służb Szwec.
      • buldog2 Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 15:04
        Takich doniesień było wiele. Niewarte komentarza.
        • yoma Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 15:12
          Ale kurde Gazeta? Na pasku? Z powołaniem na Bilda? Fakt, to rozumiem.
          • buldog2 Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 16:00
            Jak najbardziej. Jest wojna, propaganda wojenna też. Można się tylko dziwić, że czasem aż tak nieudolna (aż tak, jak np. z Wyspą Żmijową).
            • pies.na.czarnych Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 16:17
              Niedawno wszyscy się podniecali newsem, ze Ruskim zabrakło paliwa i dlatego stoją przed Kijowem. Dzisiaj padało, nałapali deszczówki i jadą dalej.
              Nie dajmy się zwariować do reszty.
              • yoma Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 16:19
                Dziwię się tylko, że Gazeta się podnieca, ale jak chce być Faktem, to już jej problem. W papierowej też takie barachło?
                • pies.na.czarnych Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 16:22
                  Wyżej napisałem, ze idą w kierunku "Brukowiec". Histeria i zaślepienie.:(((
                  • yoma Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 12.03.22, 16:23
                    No, widziałam.
                • storima Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 13.03.22, 00:38
                  yoma napisała:

> Dziwię się tylko, że Gazeta się podnieca,
                  > W papierowej też takie barachło?
                  >

Omawiany cytat pochodzi z gazeta.pl
                  Od kiedy to gazeta.pl ukazuje się również w wersji papierowej?
                  • buldog2 Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 13.03.22, 09:46
                    Ale wspólne kierownictwo, jedna linia i ogólne wytyczne.
    • 0szolomm-z-rm Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 13.03.22, 08:32
      Na mnie propaganda Russia Today w przeciwieństwie do ciebie trollu nie działa
      • buldog2 Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 13.03.22, 09:20
        Ja jej nie słucham wcale, więc jak mówisz, że na ciebie nie działa, to jest to zwykła operacja przykrycia agentury PIS i ePISkopatu, z Ojcem Dyrektorem w roli głównej.

Ja was znam...

GĄSIENICA
      • buldog2 Re: Kaleta słucha prezesa! prezes ma rację! 13.03.22, 09:49
        Czy radiomaryjni przestali lubić RM z rosyjskich nadajników KGB za Uralem i teraz już pilnie słuchają głosu swojego pana, prezesa i Pana, prezydenta Putina?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka