Dodaj do ulubionych

Popuścić, popuścić i

02.05.22, 15:06
Popuścić, popuścić i dojebac z grubej rury :))))

Sklepy były otwarte w niedziele niehandlowe. Rząd zezwolił, a teraz zapowiada kontrole i kary
next.gazeta.pl/next/7,151003,28401577,sklepy-byly-otwarte-w-niedziele-niehandlowe-rzad-zezwolil.html?_gl=1*6oqnk8*_ga*MTAxOTA5NjI3Ny4xNjQxMDUyODk4*_ga_49SJJ7MKWZ*MTY1MTQ4NjU0NS4yNi4xLjE2NTE0OTY1MDcuMA..#s=BoxOpImg8
Ukraińcy w niedziele też powinni zająć się rodziną i modelami.
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Popuścić, popuścić i 02.05.22, 15:08
      > rodziną i modelami.

modłami
    • jureek Re: Popuścić, popuścić i 02.05.22, 15:44
      Wytłumaczy mi ktoś, na jakiej zasadzie otwarte są w niedziele Żabki? Że są to niby placówki pocztowe? Chciałem kiedyś nadać paczkę w mojej wiejskiej Żabce, a sprzedawczyni zrobiła wielkie oczy, bo nie miała żadnych formularzy do nadania paczki.
      • pies.na.czarnych Re: Popuścić, popuścić i 02.05.22, 15:48
        Dewocjonalia może sprzedają?
        • adria231 Re: Popuścić, popuścić i 07.05.22, 05:40
          Sklepy alkoholowe otwarte są w każdy dzień tygodnia , w niedziele też i to całodobowo.
          Nie przeszkadza mi Żabka, bo poratuje mnie, gdy braknie w domu cukru, albo soli. Dawniej po prostu ze szklanką szło się do sąsiadki pożyczyć.
          Natomiast sklepy, w których na okrągło można zaopatrzyć się w alkohol, to zbrodnia przeciwko rodzinie, przeciwko porządkowi publicznemu. Większość pospolitych, codziennych przestępstw ma miejsce pod wpływem alkoholu. Pamiętam czasy , gdy rolę całodobowych sklepów pełniły tzw "meliniary". ten proceder tępiony był przez państwo.Teraz państwo ma priorytet w zarabianiu na krzywdzie rodzin i słabościach uzależnionych.
          • zimnadzidzia Re: Popuścić, popuścić i 07.05.22, 05:44
            Stacje benzynowe sprzedaja alkohol.
            Melin nie ma.
            • adria231 Re: Popuścić, popuścić i 07.05.22, 09:23
              No właśnie ....Alkohol na stacjach benzynowych.... To po to ,by pijani kierowcy kierowcy zabijali przechodniów.
              Kiedyś pewin wesoły obywatel Polski zaproponował polskiemu rządowi, by postawić pomnik polskiemu pijakowi, bo tylko dzięki niemu budżet państwa jakoś się trzyma...
              Polacy traktowani są przez rząd, jak onegdaj chłopi pańszczyźni, którzy byłi rozpijani w pańskich karczmach
              pańską okowitą.....
              • horpyna4 Re: Popuścić, popuścić i 07.05.22, 09:52
                A rząd zajmuje się duperelami, zamiast sprawami poważnymi. Bo z tymi poważnymi po prostu sobie nie radzi, a nawet ich nie zauważa.
    • mienkiszon Boże ,spraw by Polacy przejrzeli na oczy 07.05.22, 11:41
      I przy następnych wyborach przegnali tą bandę idiotów w PiS_du...
      • adria231 Re: Boże ,spraw by Polacy przejrzeli na oczy 10.05.22, 05:13
        "Ciemny lud" znowu da się zbajerować kurwizji i nic się nie zmieni. Ta szczujnia wciąż kłamie .Gdy słucham wypowiedzi putina , jestem pewna, że terminował u naszych : jacka K. i matołusza M. To mistrzowie kłamstwa.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka