Dodaj do ulubionych

Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski

• Gość: CIOCIA ZUZIA Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.telia.com 08.11.04, 19:15
      Afera Rywina byla tylko prologiem, skromna zapowiedzia tego, czgo dowiemy sie,
      jak handluje sie Polska.To przeciez przez cale lata powstala z niczego i
      zalozona przez nie wiadomo kogo firma J&S monopolizowala dostawy energii.
      IMPERIUM KULCZYKA TAKZE NIE POWSTALO Z DNIA NA DZIEN, a sposob ustalenia rady
      nadzorczej Orlenu nie musial byc wyjatkiem.Afera Kulczyka-KTO KOMU, ILE I ZA CO
      POWINIEN ZAPLACIC. kTO WZIAL 5 MILIONOW, A KTO NIE DOSTAL PIECDZIESIECIU????kto
      i co chcial sprzedac Rosjanom?????System peka, bo koncza sie latwe lupy, bo
      coraz ciasniej robi sie na rynku, coraz mniej mozna sprywatyzowac.
    • Gość: luk Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.bos.east.verizon.net 08.11.04, 19:28
      kulczyk do isssrrraeella
    • Gość: ADALEX Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.vline.pl 08.11.04, 19:47
      CO BĘDZIE W PRZYPADKU SPRAWDZENIA SIĘ ZAPOWIEDZI ROKITY O ZAMACHU NA
      KULCZYKA? CZY ROKITA BĘDZIE PODEJRZANY O WSPÓŁSPRASTWO?
    • Gość: gosc Ojciec Kulczyka byl agentem wywiadu PRL IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 20:33
      - te wiadomosc uslyszalem przedwczoraj w programie Skowronskiego w Polsacie.
      Czy oznacza to, ze pierwszy milion dolarow,ktory dr K. otrzymal od ojca
      pochodzi z afery "Zelazo"?
    • Gość: Iwo12 Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:39
      Pomyślność i dobrobyt Polaków zależy od przedsiębiorczości tych z nas, którzy
      stworzą miejsca pracy. Jan Kulczyk stworzył ich wiele, za to go szanujmy, a
      oceniajmy tylko winy udowodnione, nie zaś domniemane.
      • Gość: joj Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 20:43
        To co piszesz jest za trudne do zrozumienia w tym kraju... przykre.
      • Gość: Tom Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.04, 21:18
        Przeczytaj "Równajcie w górę"
    • Gość: zniesmaczony... Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.11.04, 20:42
      nieboże wróciło... a kto to taki???
      • Gość: zesmaczony Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 22:11
        W takiej dziurze jak Elbląg rzeczywiście trudno to wiedzieć.
    • waldi655 Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski 08.11.04, 20:51
      jestem z toba trzymaj sie i nie daj sie tym oszolomom poznianiak wiadomo klasa
    • Gość: Zwisamulacha Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.proxy.aol.com 08.11.04, 20:59
      Glupis facet, jak ten Twoj Giertych! Lepiej byc madrym, zdrowym i bogatym, niz
      biednym, chorym i glupim!
      • Gość: joj Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:44
        ... lub Giertychem. Amen.
    • Gość: ciekawy Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:36
      A ONET informuje , że nie wrócił. Nie wiem jak INTERIA .
      • Gość: Sawa Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:49
        Nie wiem na którym portalu (onet czy gazeta) sa blizsi prawdy: wrócił, nie
        wrócił. To jednak co dzis usłyszałam w wieczornych serwisach informacyjnych
        skłania mnie do tezy, ze jednak jutro Pan dr Kulczyk nie stawi się przed
        Komisją. Ża dużo by ryzykował. Sprawa Rywina przy tej w której ma zeznawać dr
        Kulczyk to betka zagrożona do 2 czy 3 lat. Tu natomiast... mój boże. No, ale
        zobaczymy...
    • Gość: tedi Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 08.11.04, 22:04
      A kto to jest Kulczyk, kto to jest kwaśniewski i paru jeszcze innych cwaniaków
      żerujących na resztach Rzeczpospolitej? Co wydarli to ich i żaden Giertych im
      tego tego niestety nie odbierze. Rzecz w tym aby zakończyć ten złodziejski
      taniec na szczytach władzy. I w tym dziele gotów jestem poprzeć nawet samego
      diabła, zanim ten kraj zaleje rewolucja. A złodziejska szajka spod znaku lsd i
      pokrewnych, wraz z ich guru, powinna się znaleźć niezwłocznie na śmietniku
      historii.
    • Gość: silesius Giertych kontra Celinski IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.11.04, 22:06
      Wlasnie obejrzalem rozmowe M.Olejnik z giertychem i celinskim w tvp 1: celinski
      nie ma zadnych argumentow, zeby zaprzeczyc udzialowi "pierwszego" kwacha w
      lewych interesach z alganowem. ciekaw jestem, co na to kulczyk. w kazdym razie -
      mozna sie z tego faktu cieszyc, plakac, zlorzeczyc, gratulowac (w zaleznosci
      od preferencji politycznych) - ale... lrp z giertychem zachowuje sie po
      tysiackroc bardziej racjonalnie, niz cala lewica (takze ta "oczyszczona" z z
      slrp) razem wzieta. Ciekaw jestem konkluzji: narazie wychodzi na to, co
      soponuje giertych i wasermann: "lewe interesy" tzw. "lewicy" z rosyjskimi
      szpiegami przekroczyly wszelkie granice zdrowego rozsadku! pod rozwage:
      najlepszy bylby natychmiastowy impeachment kwacha i reszty bandy! zastanowcie
      sie, co sie w III RP dzieje: tragedia, wielka tragedia!!!
    • Gość: mee... KARAMBA...KULCZYKA ZZUCILI NA PRZEDMIESCIACH... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.11.04, 22:30
      ...na spadochronie...tylko nie wiadomo jeszcze...czy to byly przedmiescia w-wy
      czy pragi...karamba
    • Gość: a Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 22:36
      Ciekawe macie informacje, bo Onet i TVN24 podaja, ze Kulczyka ciagle w Polsce
      nie ma. Samolotem wrocila tylko zona. Moze maja dwa samoloty he, he?
    • Gość: sprostowanie no to juz sie hieny zlecialy... IP: *.w193-248.abo.wanadoo.fr 08.11.04, 22:47
      jak widze - zlot hien w najlepsze... Zastanawia mnie tylko, jak dlugo jeszcze w
      tym kraju bogactwo bedzie synonimem oszystwa i kantowania. Nie macie pojecia,
      co Kulczyk zrobil, zeby sie dorobic, nie macie pojecia, jak zdobyl swoje
      pieniadze. Ale z gory zakladacie, ze na pewno nie ciezka praca, ale oszystwami.
      Do jasnej cholery - politycy sa wlasnie w najlepszym momencie kampanii
      wyborczej, obrzucanie sie nawzajem blotem jest u nas w modzie, wiec nalezalo
      znalezc kozla ofiarnego, bo juz nam sie Rywin znudzil, a blask politykow ktorzy
      zdobyli popularnosc na fali tej afery zaczal przygasac. Zastanowcie sie troche,
      zanim zaczniecie obrzucac kogos blotem. Szczerze mowiac, gdybym sie
      dowiedziala, ze mnie ta wspaniala "komisja" wezwala na swiadka, tez bym zawalu
      serca dostala...

I przypominam, ze jednym z podstawowych warunkow uczciwego procesu (chociaz on
      nie jest o nic oskarzony!!!) jest domniemanie niewinnosci... Nagonka w prasie
      kazdego moze zniszczyc, jego, jego rodzine i jego business.

Ale to akurat wiekszosci by sie spodobalo, bo u nas przewaza raczej tendencja
      do rownania w dol, a nie w gore. Nikt nie pomysli - co zrobic, zebym ja byl
      bogaty jak pan X, tylko - co zrobic, zeby pozbawic pana X wszystkiego, na co
      zapracowal przez lata, bo mnie jego bogactwo kole w oczy...
    • Gość: Miko Wyroznial sie - podciac mu skrzydla IP: 129.105.228.* 08.11.04, 22:47
      Tak jak z Chodorkowskim w Rosji. Czy w Polsce naprawde musi byc tak zle
      widziane gdy ktos osiagnie sukces?
      • Gość: Czytelnik gazety Re: Wyroznial sie - podciac mu skrzydla IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.04, 23:43
        Gość portalu: Miko napisał(a):

> Tak jak z Chodorkowskim w Rosji. Czy w Polsce naprawde musi byc tak zle
        > widziane gdy ktos osiagnie sukces?
        Niestety tak i dlatego Polska tonie, a w oczernianiu ludzi sukcesu dzielnie
        pomagają redaktorzy gazet.
      • Gość: mee... SUKCES SUKCESOWI NIEROWNY... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.11.04, 23:45
        ...kompromisy i znajomoci doprowadzaj do sukcesu inaczej jeszcze w polsce...a
        ci co haruja po 24 godz.na dobe ...do upadku...wiec moze spytaj sie
        walesy...jak to wszystko sie zaczelo...z tymi sukcesami...bolszewikow )))
    • Gość: Marianna Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.sympatico.ca 08.11.04, 22:59
      Przykro ze wsrod czlonkow komisji semowej znajduja sie "plotkarze" donaszacy
      gazetom to nie przystoi wysokiej komisji. Gazety owszem chca zarobic pieniadze.
      • Gość: straznik-miejski 1h. temu na Pradze wyrwano Kulczykowi teczke z... IP: *.bredband.skanova.com 08.11.04, 23:10
        Najnowsza Wiadomosc:::::::::::::::::::::::::

Kulczyk zostal napadniety przez niezidentyfikowanych zlodzieji, wyrwano mu
        teczke ze wszystkimi dokumentami w sprwawie Orlenu i rafinerii gdy spacerowal
        kolo dworca na Pradze, ten spacer sluzyl zebraniu mysli przed jutrzejszym
        przesluchaniem.
        • lebor1 Re: 1h. temu na Pradze wyrwano Kulczykowi teczke 08.11.04, 23:47
          Ludzie,chodźcie spać,bo niektórym już różne głupoty przychodzą do głowy.Kulczyk
          bez naszych rozmyślań i tak będzie się miał dobrze.Może nie obrabiajmy już
          nikogo,bo sny będziemy mieć bezbarwne.Tak na poważnie,bardzo mi wstyd za tych
          wszystkich kolesiów w rządzie , w pałacu prezydenckim i tych,którzy żerują na
          biedzie Polski.Jestem nauczycielką języka polskiego,czasem mówimy o
          patriotyźmie,moralności,uczciwości...Wiecie co? Trudno rozmawiać z uczniami o
          tych wartościach,gdy wokół tyle cwaniactwa i braku pozytywnych
          wzorców.Wiadomo,bywało gorzej...,ale ja miałam takie nadzieje,tak świetlaną III
          Rzeczpospolitą widziałam,że trudno,bardzo trudno godzić się z
          teraźniejszością.Dobranoc.
          • Gość: DoPolonistki Re: 1h. temu na Pradze wyrwano Kulczykowi teczke IP: *.benjaminalexandermckee.com / *.woh.rr.com 09.11.04, 01:01
            lebor1 napisała:

> Ludzie,chodźcie spać,bo niektórym już różne głupoty przychodzą do głowy.Kulczyk
            >
            > bez naszych rozmyślań i tak będzie się miał dobrze.Może nie obrabiajmy już
            > nikogo,bo sny będziemy mieć bezbarwne.Tak na poważnie,bardzo mi wstyd za tych
            > wszystkich kolesiów w rządzie , w pałacu prezydenckim i tych,którzy żerują na
            > biedzie Polski.Jestem nauczycielką języka polskiego,czasem mówimy o
            > patriotyźmie,moralności,uczciwości...Wiecie co? Trudno rozmawiać z uczniami o
            > tych wartościach,gdy wokół tyle cwaniactwa i braku pozytywnych
            > wzorców.Wiadomo,bywało gorzej...,ale ja miałam takie nadzieje,tak świetlaną III
            >
            > Rzeczpospolitą widziałam,że trudno,bardzo trudno godzić się z
            > teraźniejszością.Dobranoc.

babciu nauczycielko !
            musicie uwierzyc w IV RP
            wstyd i biadolenie tu nie pomoze !

wlasnie od takich ja wy
            zalezy czy to dorastajace pokolenie
            bedzie uczciwe i praworzadne

i bedzie w koncu mialo na tyle
            politycznej inteligencji
            azeby w koncu wybrac
            politykow a nie oszustow do
            rzadzenia Polska bo

alternatywa sa tu jedynie
            upadek i rozbiory ....
    • Gość: mee... ...CZY PRZEZ SLUZBY CELNE COS PRZESZLO IP: *.avenel01.nj.comcast.net 08.11.04, 23:29
      ...czy sluzby celne biora w lape...)))
      • Gość: Legalnie Re: ...CZY PRZEZ SLUZBY CELNE COS PRZESZLO IP: *.benjaminalexandermckee.com / *.woh.rr.com 09.11.04, 01:07
        Gość portalu: mee... napisał(a):

> ...czy sluzby celne biora w lape...)))

do 20 litrow spirytusu dla
        trunkowego Pierwszego
        mozna przewozic bez cla ...
        (Ustawa o Przep.Celnych
        z dn. 10.11.2004 Ustep II Opus 31)
        • Gość: mee... Re: ...CZY PRZEZ SLUZBY CELNE COS PRZESZLO IP: *.avenel01.nj.comcast.net 09.11.04, 01:13
          ...to o kogo ci w koncu chodzi...bo magister I ostatnio wyznal ...,ze jest
          drugi...eee, o don millero ci chodzi chyba )))
    • Gość: pandada Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.ceron.pl 08.11.04, 23:39
      Niezłe Dzierżyńskie z tego Wassermana, Giertycha i Rokity. Zaskarżyć psów, niech nie myślą, że mogą opluwać i zastraszać kogo chcą
    • Gość: markopolos Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.idea.pl 09.11.04, 00:12
      tia! stawia sie rudzielec bo boi sie ze mu giertych te rude włoski na ptaszku
      wyskubie ..........
    • Gość: mee... KROL KUCZYK II...WJECHAL DO POLSKI...PODOBNO IP: *.avenel01.nj.comcast.net 09.11.04, 00:17
      ...i podobno sie ukrywa...obywatele co wy nato...a jutro nawet jak stanie przed
      komisyja III RP ...to powie tylko dzien dobry i...do widzenia...krolowie lubia
      te prawo z polski...zreszta spytajcie sie lwa krola...)))
      • Gość: OtoJestPytanie CZY KROL KULCZYK II...OBALI PALACOWEGO WARCHOLA ? IP: *.benjaminalexandermckee.com / *.woh.rr.com 09.11.04, 00:51
        jego zeznania jezeli
        beda prawdziwe i rzetelne
        moga obalic zgnile fundamenty
        III-Rzeczpospolitej Postkomuszej !
        • Gość: mee... Re: CZY KROL KULCZYK II...OBALI PALACOWEGO WARCH IP: *.avenel01.nj.comcast.net 09.11.04, 00:56
          ...o to mee prosil wczoraj krola...do powrotu z wygnania i o prawde...ale
          jezeli krol kulczyk jest rasowym bolszewikiem...to nic z tego nie
          wyniknie...przykladem nam RZECZPOSPOLITO...krol lew...a jak widac z palacowego
          apartametu...krol kulczyk II obiera podabna taktyke obrony...)))
    • Gość: adventure5115@hotm Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.mia.bellsouth.net 09.11.04, 01:28
      Znam osobiscie rodzine panstwa Kulczyk - od lat czytam Gazete Wyborcza -
      zamierzam zrezygnowac z jej prenumetary i przestane czytac ja na Internecie -
      to co wypisujecie na swoich lamach jest nie tylko totalnym klamstwem(mieszkam
      za granica i informacje o wylotach,przylotach, pobytach w miejscach ktore
      cytuje Gazeta Pani/Pana Kulczyka i Sebastiana sa kompletna bzdura).Jest to
      ponizajace dla dziennikarzy ktorzy sa autorami tych artykulow i dla wydawcow.
      Szkoda ze dziennikarze i osoby odpowidzialne za informacje ukazujace sie na
      waszych stronach sa nierzetelni. Kogo szukacie - a moze - kogo chcecie ukryc?
      Oburzajace, wstyd - sama jestem dziennikarka ale nigdy, powtarzam nigdy(pomimo
      ze znam ciezar tego slowa uzywam je z pelnym spokojem) - a wiec NIGDY nie
      napisalam czegos co nie jest faktem - gdzie jest honor tych dziennikarzy - czy
      oni znaja to slowo - czy wiedza czym jest dziennikarski profesjonalizm? Czy
      chcieliby zeby ktos o nich pisal wyssane z palca obrzydliwe pomowienia i po
      prostu klamal zeby dostac kilka zlotych za artykul? Spojrzcie sobie w lustro -
      panowie i panie - kogo w nim zobaczycie - napewno nie osobe ktora zechcecie
      spotkac jutro...Szkoda ze Gazeta schodzi na taki poziom - ponizej bruku,
      ponizej godnosci i honoru.
      Nie zdziwie sie jesli moj tekst "pojawi sie z wiecznym opoznieniem".....
      • Gość: mee... TEMPERATURA ROSNIE...))) IP: *.avenel01.nj.comcast.net 09.11.04, 01:35
        ...i soki tez puszczaja...niczym srodek roku 1984...beznadzieja...,czarownice -
        prawicowe oszolomy...i zobaczycie co wam zrobimy...boze dlaczego wowczas nie
        dales mi byc w ...polsce )))...hej,hej ...nie mylic z gazeta z tamtych
        czasow...)))
      • Gość: GlowaDoGory Do honorowej dziennikarki !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internal / 167.206.198.* 09.11.04, 01:47
        Gość portalu: adventure5115@hotm napisał(a):

> Znam osobiscie rodzine panstwa Kulczyk - od lat czytam Gazete Wyborcza -
        > zamierzam zrezygnowac z jej prenumetary i przestane czytac ja na Internecie -
        > to co wypisujecie na swoich lamach jest nie tylko totalnym klamstwem(mieszkam
        > za granica i informacje o wylotach,przylotach, pobytach w miejscach ktore
        > cytuje Gazeta Pani/Pana Kulczyka i Sebastiana sa kompletna bzdura).Jest to
        > ponizajace dla dziennikarzy ktorzy sa autorami tych artykulow i dla wydawcow.
        > Szkoda ze dziennikarze i osoby odpowidzialne za informacje ukazujace sie na
        > waszych stronach sa nierzetelni. Kogo szukacie - a moze - kogo chcecie ukryc?
        > Oburzajace, wstyd - sama jestem dziennikarka ale nigdy, powtarzam nigdy(pomimo
        > ze znam ciezar tego slowa uzywam je z pelnym spokojem) - a wiec NIGDY nie
        > napisalam czegos co nie jest faktem - gdzie jest honor tych dziennikarzy - czy
        > oni znaja to slowo - czy wiedza czym jest dziennikarski profesjonalizm? Czy
        > chcieliby zeby ktos o nich pisal wyssane z palca obrzydliwe pomowienia i po
        > prostu klamal zeby dostac kilka zlotych za artykul? Spojrzcie sobie w lustro -
        > panowie i panie - kogo w nim zobaczycie - napewno nie osobe ktora zechcecie
        > spotkac jutro...Szkoda ze Gazeta schodzi na taki poziom - ponizej bruku,
        > ponizej godnosci i honoru.
        > Nie zdziwie sie jesli moj tekst "pojawi sie z wiecznym opoznieniem".....

szanowna pani
        pani reakcja to
        nic nowego po sloncem !

juz slozenicyn zauwazyl, ze
        prawde dostrzega sie dopiero wtedy
        gdy bolesnie dotyka ona nas samych !

i tak np.
        w rosji sowieckiej
        kazdy czlowiek
        zsylany do gulagu
        myslal ze to pomylka
        i ze tylko wyjatkowo on
        jest w tej masie niewinny !

ps
        dla pociechy
        prosze pomyslec
        o ks. Rydzyku
        i ks. Jankowskim
      • Gość: Cadyk z Radomska pani dziennikaro IP: *.acn.waw.pl 09.11.04, 08:35
        te absolutnie fakyczne fakty, o których pani pisała ZAWSZE zgodnie zgodnie z
        tym, co w momencie pisania można było uznać z absolutną pewnością subiektywnej
        obiektywności za znaczenie tego co naprawdę zaszło, to prawdopodobnie rewelacjez
        gatunku: Żydzi sprzedali Polskę, bo chyba nie udało mi się pomylić dziennikaro?
    • Gość: normalny Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 01:47
      a mnie żal, że prominentni politycy z prawej strony sceny politycznej zachowują
      się jak przekupy, ferując wyroki futurystycznie, nie mając do tego PODSTAW. Pan
      Kulczyk, będzie miał okazję wytknąć szalonej speckomisji działania pozaprawne.

Gość portalu: elo napisał(a):

> Chorutki bidulek taki... Martwi sie... A jednak stawia sie dzielnie na
      > wezwanie komisji.
      >
      > Jak mi go zal... Wam tez? :D
      • Gość: albo odwrotnie mecz stulecia prawda kontra szalenstwo !!!!!!!!!! IP: *.internal / 167.206.198.* 09.11.04, 01:59
        Gość portalu: normalny napisał(a):

> a mnie żal, że prominentni politycy z prawej strony sceny politycznej zachowują
        >
        > się jak przekupy, ferując wyroki futurystycznie, nie mając do tego PODSTAW. Pan
        >
        > Kulczyk, będzie miał okazję wytknąć szalonej speckomisji działania pozaprawne.
        >

czekam z niecierpliwoscia
        na ten mecz stulecia !

kulczyk dzielny janosik,
        obronca prawdy i praworzadnosci
        ze swoja druzyna
        genialnych bezinteresownych adwokatow

kontra szalona speckomisja !
        ferująca wyroki futurystycznie
        bez podstaw ....
        • Gość: pacal heh a nie nazwiesz oszołomem "prawnika" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 02:28
          od siedmiu boleści, który chce zarekwirować majątek osoby,
          która nie jest nawet o nic oskarżona, o skazaniu nie wspominając???
    • Gość: mee... NIESTETY NAD TERYTORUM POLSKIM BYLA...TORBOLECJA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 09.11.04, 02:07
      ... w jezyku prawnikow kulczyka II oznacza to mianowicie ,ze krol kulczyk II
      przed komisja sie nie zjawi...ale beda oNi- cioty prawnicy solidnie
      nagrodzeni...))) to by bylo na tyle...dobranoc...
      • Gość: mee... TEMAT DLA...GAZETY IP: *.avenel01.nj.comcast.net 09.11.04, 02:26
        ...ile taka ciota prawnik zarabia...broniac kroli a la bolszewia polska...
    • Gość: polonus Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.z064220154.sjc-ca.dsl.cnc.net 09.11.04, 02:31
      wsadzic bandyte do pierdla....zlodzieja, zdrajce ...
    • Gość: sianek Re: Jan Kulczyk wraca dzisiaj do Polski IP: *.top.net.pl 09.11.04, 02:34
      nie dość że złodzieje to do tego zdrajcy. Bananowa republika czerwonych kolesiów
      do piachu z nimi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka