Dodaj do ulubionych

Tusk gwarantem

20.11.22, 13:49
że nie wejdzie KO w koalicję z PiS!:)
Obserwuj wątek
    • oby.watel Kaczyński gwarantem 20.11.22, 14:58
      > że nie wejdzie PiS w koalicję z KO!:)
      • superspec1 Re: Kaczyński gwarantem 20.11.22, 15:01
        Kaczyński jest zdolny do wszystkiego!:)
        • stasi1 Re: Kaczyński gwarantem 21.11.22, 11:14
          Faktycznie to jest prawda. Kiedyś mówił: cieszę się że jestem przeszkodą eo władzy Leppera. Pół roku później sam mu ją dał. Albo że Rydzyk jest ruskim agentem a sam go teraz karmi
          • oby.watel Re: Kaczyński gwarantem 21.11.22, 11:23
            stasi1 napisał:

> Faktycznie to jest prawda. Kiedyś mówił: cieszę się że jestem przeszkodą eo wła
            > dzy Leppera. Pół roku później sam mu ją dał. Albo że Rydzyk jest ruskim agentem
            > a sam go teraz karmi

www.empik.com/kaczynski-i-jego-pajeczyna-piatek-tomasz-piatek-tomasz,p1336860173,ksiazka-p
        • no-popis Re: Kaczyński gwarantem 24.11.22, 14:01
          superspec1 napisał(a):

> Kaczyński jest zdolny do wszystkiego!:)

Nawet do 3 kadencji władzy co mu gwarantuje, być może, przywództwo opozycji w osobie Tuska.
      • storima Re: Kaczyński gwarantem 21.11.22, 08:38
        oby.watel napisał:

> > że nie wejdzie PiS w koalicję z KO!:)
        >

Dzień dobry Obywatelu!

Często proszono, aby nie umieszczać odpowiedzi w rubryce ‚temat’. Nie bez przyczyny. Albo po prostu się tego nie zauważa.
        Bądź jak w tym przypadku. Widok rubryki jest zablokowany.

Pozdrawiam,
        MP
        • oby.watel Re: Kaczyński gwarantem 21.11.22, 09:37
          storima napisał:

> Dzień dobry Obywatelu!
          >
          > Często proszono, aby nie umieszczać odpowiedzi w rubryce ‚temat’. Nie bez przyc
          > zyny. Albo po prostu się tego nie zauważa.
          > Bądź jak w tym przypadku. Widok rubryki jest zablokowany.

Dzień dobry Storima!

Temat jest integralną częścią zarówno wpisu jak i odpowiedzi. Nie bez przyczyny. Na przykład założyciel wątku potraktował temat jako część postu. Jeśli można odpowiadając zmienić tytuł, to znaczy, że można zmieniać tytuły i nawet odpowiadać za ich pomocą.

Jeżeli widok jest zablokowany, to proszę pretensje kierować nie do mnie, lecz do informatyka, który ewidentnie nie panuje nad tym co programuje. Może uda mu się nawet naprawić przycisk "Zaawansowane" przy wyszukiwaniu, który udało mu się zepsuć.
        • oby.watel Kaczyński gwarantem wolności słowa 21.11.22, 10:54
          Czcigodny Stprimo!

W uzupełnieniu pragnę wyrazić zdziwienie, że apelujesz do mnie, bo nie widzisz nagłówka/tytułu, a nie apelujesz do moderatora, żeby przestał łamać zasady obowiązujące na portalach Agory i nie usuwał postów i wątków nie łamiących żadnego punktu regulaminu.
          • storima Re: Kaczyński gwarantem wolności słowa 21.11.22, 15:55
            oby.watel napisał:

> Czcigodny Stprimo!
            >
            > W uzupełnieniu pragnę wyrazić zdziwienie, że apelujesz do mnie, bo nie widzisz
            > nagłówka/tytułu, a nie apelujesz do moderatora, żeby przestał łamać zasady obow
            > iązujące na portalach Agory i nie usuwał postów i wątków nie łamiących żadnego
            > punktu regulaminu.
            > to proszę pretensje kierować nie do mnie

Drogi Obywatelu!
            Po pierwsze nie mam do Ciebie pretensji.
            I jak pisałeś, to była zmiana tytułu, która sama w sobie jest Twym głosem w dyskusji.

* * *

Wiem z doświadczenia, że forum do dyskusji na ten temat jest bądź Forum o Forum, tudzież Forum Moderacja.

Inaczej tego rodzaju posty znikają z forów tematycznych.

Sugerowałem Tobie to rozwiązanie.

Bo cóż z tego, że ktoś tu coś na ten temat zamieści skoro to zniknie.

I jeszcze jak pamiętam, napisano Ci że jeśli dalej będziesz to czynił, to zostaniesz zbanowany.

Osobiście mam WIELE zastrzeżeń do prowadzenia forów,
            ALE
            szkoda mi czasu na zajmowanie się tymi sprawami.

Przeszedłem te etapy. Wszakże jestem tu od 2002 roku.

Pisałem nawet dawno temu list protestacyjny na temat cenzury do Adama Michnika.
            Pomogło.

Ale jak mówię, szkoda mi czasu.

Serdecznie
            MP

• oby.watel Re: Kaczyński gwarantem wolności słowa 21.11.22, 17:20
              storima napisał:

> Wiem z doświadczenia, że forum do dyskusji na ten temat jest bądź Forum o Foru
              > m, tudzież Forum Moderacja.

Na jaki temat? Byłbyś łaskaw doprecyzować? Bo znikają posty, ba całe wątki, w których nawet bierze udział Snajper55, na wiele tematów. Prosiłem, żądałem, domagałem się, by ktoś jasno i zrozumiale wyjaśnił co jest zakazane, ponieważ nie wiadomo, wolna putinowka. Zamiast tego jest bełkot o "temacie", a teraz Twoja zbawienna rada. Nie wiadomo nawet po ilu dniach post staje się postem nie na temat, ponieważ w jednym przypadku wisiał trzy dni, a w drugim chyba dwa.

> Inaczej tego rodzaju posty znikają z forów tematycznych.

Jakiego rodzaju posty znikają, skoro znikają losowo? Na szczęście wątki o jebaniu i z podpisem "ciul pisowski" są jak najbardziej na temat i nie łamią żadnego punktu regulaminku.

> Sugerowałem Tobie to rozwiązanie.

Dozgonniem wdzięczny za sugerowanie. Pisz na Berdyczów — zbawienna rada zawsze jak z nieba spada, że tak sobie zrymuję.

> Bo cóż z tego, że ktoś tu coś na ten temat zamieści skoro to zniknie.

No właśnie. Cóż z tego że ktoś coś na ten temat zamieści, skoro nie wiadomo czy ten temat jest na temat i jak długo jest na temat zanim przestanie i usunięty zostanie.

> I jeszcze jak pamiętam, napisano Ci że jeśli dalej będziesz to czynił, to zosta
              > niesz zbanowany.

A ja o ile pamiętam odpisałem cytując naszego ukochanego pana prezydenta. Naprawdę zrobią mi krzywdę tracąc klienta? Już kiedyś banowali, a potem zwalniali, bo oszczędzali.

> Osobiście mam WIELE zastrzeżeń do prowadzenia forów,
              > ALE
              > szkoda mi czasu na zajmowanie się tymi sprawami.

A mnie szkoda czasu na pisanie postów, które znikają z niewiadomego powodu.

> Przeszedłem te etapy. Wszakże jestem tu od 2002 roku.

Ja też coś koło tego. Byłem namiętnym użytkownikiem forów dopóki tolerowani przez Agorę moderatorzy nie postanowili udowodnić kto tu rządzi i gdzie ma zasady, które tu niby obowiązują. Medium, które samo nie przestrzega swoich własnych zasad ma pełne szpalty frazesów o praworządności. Koń ze śmiechu zdechł.

> Pisałem nawet dawno temu list protestacyjny na temat cenzury do Adama Michnika.
              > Pomogło.

Też próbowałem. W moim przypadku pomogło jak kadzidło. Może dlatego, że Michnik wywalczył o wolność dla siebie i kolegów, ale już nie dla takich jak ja. Przynajmniej taki wydaje się morał tej walki.

> Ale jak mówię, szkoda mi czasu.

Mnie też

Serdeczności
              • storima Re: Kaczyński gwarantem wolności słowa 21.11.22, 19:31
                Nic dodać ani ująć.

Chodziło mi o temat sposobu moderacji.

To jedynie miałem na myśli pisząc o Forum o Forum, Forum o Moderacji.

Interwencja u pana Adama Michnika to antyczna sprawa. 2002 rok. Miałem zresztą inne relacje z forami Agory. Bardzo pozytywnie emocjonalne i nostalgiczne. I rzeczywiście powołałem się na nasze spotkanie u Czesława Miłosza w Berkeley.

Trzymaj się serdecznie i zdrowo!!!
                MP
          • storima Re: Kaczyński gwarantem wolności słowa 08.06.23, 00:26
            oby.watel napisał:

> Czcigodny Stprimo!
            >
            > W uzupełnieniu pragnę wyrazić zdziwienie, że apelujesz do mnie, bo nie widzisz
            > nagłówka/tytułu, a nie apelujesz do moderatora, żeby przestał łamać zasady obow
            > iązujące na portalach Agory i nie usuwał postów i wątków nie łamiących żadnego
            > punktu regulaminu.
            >

Czcigodny Obywatelu !

Apeluję.

Systematycznie.

I nie potrzebuję niczyjego wsparcia.

Samemu to załatwię.
        • jureek Re: Kaczyński gwarantem 21.11.22, 11:55
          storima napisał:

> Bądź jak w tym przypadku. Widok rubryki jest zablokowany.

Jeśli ustawisz sobie widok drzewka z nierozwiniętymi postami, będziesz widział także tematy.
          • storima Re: Kaczyński gwarantem 21.11.22, 15:27
            jureek napisał:

> storima napisał:
            >
            > > Bądź jak w tym przypadku. Widok rubryki jest zablokowany.
            >
            > Jeśli ustawisz sobie widok drzewka z nierozwiniętymi postami, będziesz widział
            > także tematy.

Dziękuję Ci bardzo Jurku!!!

Niestety nie działa. To wgląd w telefonie. W przeglądarce Safari. Sprawdziłem bo mnie zainspirowałeś w Firefox. Tam nie ma tego problemu.
            W załączniku zrzut z ekranu z Safari przy zwiniętym drzewku.

Dziynki !

PS nie mogłem znaleźć jak powiedzieć «ślicznie dziękuję”.

Gryfnie, gryfno? Czy jeszcze inaczej
            • jureek Re: Kaczyński gwarantem 21.11.22, 15:53
              storima napisał:

> PS nie mogłem znaleźć jak powiedzieć «ślicznie dziękuję”.
              >
              > Gryfnie, gryfno? Czy jeszcze inaczej

Niy ma za co :)
              "Ślicznie dziękuję" po śląsku brzmiałoby "piyknie dziynkuja", lub po prostu "dziynki"
              • pies.na.czarnych Re: Kaczyński gwarantem 21.11.22, 16:06
                Ważne jest, że zwrócił na siebie uwagę i wreszcie ktoś mu odpowiedział :)
                • storima Re: Kaczyński gwarantem 21.11.22, 16:28
                  pies.na.czarnych napisała:

> Ważne jest, że zwrócił na siebie uwagę i wreszcie ktoś mu odpowiedział :)
                  >

Gdybym chciał zwrócić "na siebie uwagę" na niszowym forum,
                  to jak widać z tego zdania:
                  zmieniłbym medium przekazu.
                  Po "świecić" na czymś niszowym mija się z celem.

I wątpię czy komukolwiek z piszących za wyjątkiem faceta, który wprost licytuje się z innymi na ilość publikowanych postów i spędza całe dnie przykuty do ekranu, szczerze wątpię, iż robią to po to aby "zwrócić na siebie uwagę".

Pisał jak to traktuje to forum, jak pole bitwy, aby drażnić, ranić, ubliżać i jątrzyć.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,173993491,173993491,Wady_PRL_a_zalety_.html?p=174376990

• storima Re: Kaczyński gwarantem 24.11.22, 10:47
                    Szanowny Obywatelu,

W odpowiedzi na Wasz wpis do naszej "Książki Skarg i Zażaleń" zawiadamiamy tym powiadomieniem,
                    że Pański wpis nie mieści się w kategorii tematycznej rozdziałów naszej Książki.

Prosimy w takiej sytuacji o Waszą cierpliwość.

Sugerujemy również skorzystanie z cierpliwości innych osób, gdyby Pańska się wyczerpała.

W międzyczasie rozszerzymy rozdziały naszej Książki o propozycję tematyczną Waszej skargi.

Ze spółdzielczym pozdrowieniem,
                    Kantorek Prezesa

* * *

Sugerowałem Tobie umieszczanie wpisów (zażaleń, propozycji prowadzenia forum) na forach do tego przeznaczonych.

Ale znalazłem świeżą aktualizację procedury, którą dla Ciebie w zrzucie z ekranu zamieszczam.
                    Serdecznie,
                    MP

forum.gazeta.pl/forum/w,654,174400953,174400953,A_ten_watek_to_co_zawinil_na_F28_.html
                    • oby.watel Re: Kaczyński gwarantem 24.11.22, 11:03
                      storima napisał:

> Ale znalazłem świeżą aktualizację procedury, którą dla Ciebie w zrzucie z ekra
                      > nu zamieszczam.

Dziękuję. PiS ewidentnie wzorce praworządność czerpie od najlepszych.
    • no-popis Re: Tusk gwarantem 21.11.22, 18:11
      superspec1 napisał(a):

> że nie wejdzie KO w koalicję z PiS!:)
      Może Cię zaskoczę ale wierzę w tej kwestii Tuskowi.
    • no-popis Re: Tusk gwarantem 08.06.23, 05:02
      superspec1 napisał(a):

> że nie wejdzie KO w koalicję z PiS!:)
      W to mu uwierzę! Bo w liberalne 3x15 i uniezależnienie mediów publicznych już nie.
      • snajper55 Re: Tusk gwarantem 08.06.23, 08:14
        no-popis napisała:

> superspec1 napisał(a):
        >
        > > że nie wejdzie KO w koalicję z PiS!:)
        > W to mu uwierzę! Bo w liberalne 3x15 i uniezależnienie mediów publicznych już n
        > ie.

A obiecuje 3 X 15??? Kiedyś obiecywał I przegrał wybory więc już nie obiecuje. Suweren tego nie chce.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka