superspec1 14.12.22, 19:21 się wypowiedziała.;) Czy nie można by ją gdzieś schować?:) www.polsatnews.pl/wiadomosc/2022-12-09/malgorzata-kidawa-blonska-w-programie-gosc-wydarzen-ogladaj/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Specjalistka od porażek 14.12.22, 19:29 pozytonium napisał(a): > Ale się baba zastarzała Nie to co Prezes, który młodnieje w oszałamiającym tempie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Panie/Pani 14.12.22, 19:32 snajper55 napisał: > pozytonium napisał(a): > > > Ale się baba zastarzała > > Nie to co Prezes, który młodnieje w oszałamiającym tempie. Miarkuj się w tym co wygadujecie, pełniąc niechcianą rolę matematyka cenzora tego forum. Czy moderator/ka musi się wtrącać do każdego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Specjalistka od porażek 14.12.22, 19:35 snajper55 napisał: > pozytonium napisał(a): > > > Ale się baba zastarzała > > Nie to co Prezes, który młodnieje w oszałamiającym tempie. > > S. Kremiki zrobione z wyskrobanych dzieci dają wspaniale efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Specjalistka od porażek 14.12.22, 19:38 pies.na.czarnych napisała: > Kremiki zrobione z wyskrobanych dzieci dają wspaniale efekty. Kremiki i pasztety. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Specjalistka od porażek 14.12.22, 19:42 snajper55 napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > Kremiki zrobione z wyskrobanych dzieci dają wspaniale efekty. > > Kremiki i pasztety. > > S. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Specjalistka od porażek 14.12.22, 23:11 pozytonium napisał(a): > snajper55 napisał: > > > pies.na.czarnych napisała: > > > > > Kremiki zrobione z wyskrobanych dzieci dają wspaniale efekty. > > > > Kremiki i pasztety. > > > > S. > > Smacznego > > Młocie stepowy tego się nie je. Swołocz smaruje swoje ryje tymi kremikami. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Specjalistka od porażek 14.12.22, 23:48 pies.na.czarnych napisała: > pozytonium napisał(a): > > > snajper55 napisał: > > > > > pies.na.czarnych napisała: > > > > > > > Kremiki zrobione z wyskrobanych dzieci dają wspaniale efekty. > > > > > > Kremiki i pasztety. > > > > > > S. > > > > Smacznego > > > > > > Młocie stepowy tego się nie je. Swołocz smaruje swoje ryje tymi kremikami. Pasztetem? Nie znam tego zwyczaju ale może mnie Snajper z nim zaznajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Specjalistka od porażek 15.12.22, 03:22 Ja piszę o kremie na zmarszczki ponieważ snajper wspomnień o prezesie, który młodnieje w oszałamiającym tempie. Wiele firm używa w nich ekstrakty uzyskane z łożysk porodowych, czyli tłumacząc na wasze z wyskrobanych dzieci. W czymś pomogłem? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Specjalistka od porażek 14.12.22, 19:58 Psie to jest wątek o tym jak PO ma wygrać wybory!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Specjalistka od porażek 14.12.22, 20:29 superspec1 napisał(a): > Psie to jest wątek o tym jak PO ma wygrać wybory!:) Nie naprowadzaj suni na trop :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Specjalistka od porażek 14.12.22, 23:14 superspec1 napisał(a): > Psie to jest wątek o tym jak PO ma wygrać wybory!:) Za bardzo seksistowski jak na mój gust. Dlatego moją odpowiedź znajdziesz w wklejonym wierszyku. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Specjalistka od porażek 14.12.22, 23:40 A jak napiszę że Tusk to głąb to to będzie antymeskie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Specjalistka od porażek 14.12.22, 23:46 superspec1 napisał(a): > A jak napiszę że Tusk to głąb to to będzie antymeskie?:) Antyniemieckie :) Wszak dobrze ci powinno być znane, że "Polska to nienormalność". Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Specjalistka od porażek 15.12.22, 03:22 superspec1 napisał(a): > A jak napiszę że Tusk to głąb to to będzie antymeskie?:) Pisz. Tuska nie muszę bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Specjalistka od porażek 14.12.22, 23:57 pies.na.czarnych napisała: > Za bardzo seksistowski jak na mój gust. Nie dziwię się. W maszynowni rudowęglowca tylko ula rączkowska się liczy. > Dlatego moją odpowiedź znajdziesz w wkl > ejonym wierszyku. Tu od ponad trzydziestu lat tylko nic pozytywnego wnoszące wierszyki słyszę. Przeważnie wierszyki z błędami. Ta wierszopisarka, szkoda, ale podobnie jak wielu Polaków, nie rozumie sensu zdania "Kończ waść wstydu oszczędź". No chyba, że rzeczywiście czując się zhańbioną, proponuje by ją uśmiercono. A Tusk jeszcze nie w Karkonoszach. Jak robił trampolinę do zwycięstw Jarosława i kościelnych, tak nadal robi. Podobnie jak ta Kidawa i jeszcze troszkę z tych PO matuzalemów. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Specjalistka od porażek 15.12.22, 04:57 superspec1 napisał(a): > się wypowiedziała.;) Czy nie można by ją gdzieś schować?:) > > www.polsatnews.pl/wiadomosc/2022-12-09/malgorzata-kidawa-blonska-w-programie-gosc-wydarzen-ogladaj/ Problem nie polega na istnienu Kidawy Błońskiej ale POlega na istnieniu takiego środowiska, które Kidawę uważało za bardzo dobrego kandadata na najwyższą funkcję w naszym państwie. Odpowiedz Link Zgłoś