Gość: as Wstyd posle Pęczak IP: *.client.mchsi.com 13.11.04, 19:22 tak marnie performowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Pęczak a Waldemar M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:31 Ten drugi kilka lat temu odszedł (po sugestiach Millera)z SLD, bo nie mógł zdzierżyć przekrętów Pęczaka i Millera. I od 6 miesięcy siedzi w więzieniu. Podobno za łapówki. A ten pierwszy - za znacznie poważniejsze zarzuty może pójdzie siedzieć a może nie, zależy czy koledzy się zgodzą. Albo pozwolą mu prysnąć za granicę i będzie po ptokach. Sitwa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Wesz siedzi w domu jak szczur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:36 Siedzi gnida w domu i kryje sie jak szczur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.fonet.pl / 80.51.233.* 13.11.04, 19:52 Jak się przeczyta taki życiorys moskiewski, to ciarki przechodzą. Czego oni tam uczyli się w tej moskiewskiej szkole? I ilu jeszcze takich przy korycie jest OHYDA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bucefał Tajemnicza choroba czy zjawisko kulturowe? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.11.04, 19:59 Dziwna sytuacja daje się obserwować w Polsce. Ludzie mali mają wielkie ambicje zaś wielcy wykazują ich całkowity brak. Nic tu nie zmienia fakt, że gatunek tych ambicji w obydwu przypadkach jest skrajnie odmienny. Dochodzi do wypadków niewyjaśnionego skarlenia osób niegdyś uważanych za wielkie np. baronów, posłów, senatorów, znanych lobbystów - autorytety wskazują jako prawdopodobną przyczynę małżeństwa w obrębie wąskiej klasy przy braku jakiejkolwiek klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armalite Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.238.98.104.adsl.inetia.pl 13.11.04, 20:55 Ludzie, ten facet wyszedł pewnie z ,,czworaków", wpieprzał na wszystkie posiłki kaszę czyli pęcak, może od tego przybrał nazwisko, dodał jedną literę i zaraz lepiej brzmiało. A jakby zamienił ,,c" na ,,t" - byłoby to bardzie adekwatne. Ale nic straconego. Jak go kręcą ciemne szyby w mercu, to mozna go zabrac taką bryką na przejażdżkę w jedną stronę. Ale wczesniej niech zwróci za benzynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII czapa dla zdrajców Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.pl / 217.153.7.* 13.11.04, 21:33 Już kilka dni media nadmuchują ten balon i im dłużej to robią tym lepiej widać,że to zwykły bzdet.Zdemoralizowany poseł wykorzystywał naiwność faceta aby się napaść (mercedes).Opublikowanie tajnych nagrań miało pogrążyć rząd ale to się nie udało.Pęczak zwyczajnie tworzył wokół siebie mit wszechmocnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armalite Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.238.98.104.adsl.inetia.pl 13.11.04, 21:46 ale nieśmiertelny nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:59 ja już do wyborów nie pójde. w śmietniku nie wybieram . koniec . tam niema normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwame Z Dochnala taki lobbysta jak z koziej du..py traba IP: 152.75.124.* 13.11.04, 23:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.11.04, 07:07 Nie przejmuj sie, wybiora za Ciebie. Juz to zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pou Komuna to była bułka z masłem......... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.11.04, 01:18 wtedy "aparat" co najwyżej mógł dostać raz na 5 lat talon na Ładę a teraz....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jr Pośle Pentak IP: *.icpnet.pl 14.11.04, 03:39 Mam nadzieję, że w więzieniu nikt o tobie nie zapomni i staniesz się mercedesem wśród swoich współwięźniów. Będziesz bzykany dzień i noc...mam nadzieję, że po kilku tygodniach przestanie to być dla Ciebie przyjemne i sex w warunkach pozapartyjnych stanie Ci w gardle. Fuck You Pośle Pętak ( czyt. Pęczak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.11.04, 07:54 No tak. Wybiórcza tak wszystko przedstawi żeby oczyszczyć przyjaciół Szechtera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Poseł Pęczak CHWILOWO na diecie lobbysty Dochnala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:27 - a za niedługo przejdzie na dietę niskokaloryczną - więzienną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Doktoe Pęczak IP: *.chello.pl 14.11.04, 20:05 Pęczak to taki sam doktor (nauk ekonomicznych ) jak Kulczyk. Dlaczego doktorskość Kulczyka jest tak eksponowana, a Pęczaka tak pomijana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.client.comcast.net 14.11.04, 21:43 Moze po tym wszystkim Narod wybierze na Prezydenta pania Kwasniewska, Przecierz jest taka dobra dla ludzi. Nie wiem jak SLD pomiesci wszystkich Polakow na wyspie Wolin, bo przecierz cala Polske juz udalo im sie sprzedac, a wlasciwie sprywatyzowac. Moze ktos odwazny powie mi jeszcze, ze w Polsce nie ma mafii. Do zobaczenia w innym wcieleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew bartosik Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 15.11.04, 21:16 ja mieszkam w usa 30 lat i czytam gazete wyborcza od 2 lat jestem barcdzowdzienczny gazecie wyborczej z WYKRICIE TYCH ZLODZIEI za komuny bylo prawo ze morzesz kras ale jak cie zlapiemu to puidziesz do ula. a za demokraci pisze tak kradni ile morzesz bo tego prawa jusz niema. Odpowiedz Link Zgłoś