Dodaj do ulubionych

Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala

• Gość: as Wstyd posle Pęczak IP: *.client.mchsi.com 13.11.04, 19:22
      tak marnie performowac.
    • Gość: as "Pierwszy" lepiej performuje IP: *.client.mchsi.com 13.11.04, 19:25
    • Gość: obserwator Pęczak a Waldemar M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:31
      Ten drugi kilka lat temu odszedł (po sugestiach Millera)z SLD, bo nie mógł
      zdzierżyć przekrętów Pęczaka i Millera. I od 6 miesięcy siedzi w więzieniu.
      Podobno za łapówki. A ten pierwszy - za znacznie poważniejsze zarzuty może
      pójdzie siedzieć a może nie, zależy czy koledzy się zgodzą. Albo pozwolą mu
      prysnąć za granicę i będzie po ptokach. Sitwa i tyle.
    • Gość: joko Wesz siedzi w domu jak szczur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:36
      Siedzi gnida w domu i kryje sie jak szczur...
    • Gość: nika Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.fonet.pl / 80.51.233.* 13.11.04, 19:52
      Jak się przeczyta taki życiorys moskiewski, to ciarki przechodzą. Czego oni tam
      uczyli się w tej moskiewskiej szkole? I ilu jeszcze takich przy korycie jest
      OHYDA.
    • Gość: Bucefał Tajemnicza choroba czy zjawisko kulturowe? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.11.04, 19:59
      Dziwna sytuacja daje się obserwować w Polsce. Ludzie mali mają wielkie ambicje
      zaś wielcy wykazują ich całkowity brak. Nic tu nie zmienia fakt, że gatunek
      tych ambicji w obydwu przypadkach jest skrajnie odmienny. Dochodzi do wypadków
      niewyjaśnionego skarlenia osób niegdyś uważanych za wielkie np. baronów,
      posłów, senatorów, znanych lobbystów - autorytety wskazują jako prawdopodobną
      przyczynę małżeństwa w obrębie wąskiej klasy przy braku jakiejkolwiek klasy.
    • Gość: armalite Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.238.98.104.adsl.inetia.pl 13.11.04, 20:55
      Ludzie, ten facet wyszedł pewnie z ,,czworaków", wpieprzał na wszystkie posiłki
      kaszę czyli pęcak, może od tego przybrał nazwisko, dodał jedną literę i zaraz
      lepiej brzmiało. A jakby zamienił ,,c" na ,,t" - byłoby to bardzie adekwatne.
      Ale nic straconego. Jak go kręcą ciemne szyby w mercu, to mozna go zabrac taką
      bryką na przejażdżkę w jedną stronę. Ale wczesniej niech zwróci za benzynę.
    • Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII czapa dla zdrajców Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:15
    • Gość: obserwator Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.pl / 217.153.7.* 13.11.04, 21:33
      Już kilka dni media nadmuchują ten balon i im dłużej to robią tym lepiej
      widać,że to zwykły bzdet.Zdemoralizowany poseł wykorzystywał naiwność faceta
      aby się napaść (mercedes).Opublikowanie tajnych nagrań miało pogrążyć rząd ale
      to się nie udało.Pęczak zwyczajnie tworzył wokół siebie mit wszechmocnego.
      • Gość: armalite Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.238.98.104.adsl.inetia.pl 13.11.04, 21:46
        ale nieśmiertelny nie jest
    • Gość: zibi Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.alfa / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 21:59
      ja już do wyborów nie pójde. w śmietniku nie wybieram . koniec . tam niema
      normalnych ludzi.
      • Gość: Kwame Z Dochnala taki lobbysta jak z koziej du..py traba IP: 152.75.124.* 13.11.04, 23:00
      • Gość: jb Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.11.04, 07:07
        Nie przejmuj sie, wybiora za Ciebie. Juz to zrobili.
    • Gość: pou Komuna to była bułka z masłem......... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.11.04, 01:18
      wtedy "aparat" co najwyżej mógł dostać raz na 5 lat talon na Ładę a teraz.......
    • Gość: Jr Pośle Pentak IP: *.icpnet.pl 14.11.04, 03:39
      Mam nadzieję, że w więzieniu nikt o tobie nie zapomni i staniesz się mercedesem
      wśród swoich współwięźniów. Będziesz bzykany dzień i noc...mam nadzieję, że po
      kilku tygodniach przestanie to być dla Ciebie przyjemne i sex w warunkach
      pozapartyjnych stanie Ci w gardle.
      Fuck You Pośle Pętak ( czyt. Pęczak)
    • Gość: nana Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.11.04, 07:54
      No tak. Wybiórcza tak wszystko przedstawi żeby oczyszczyć przyjaciół Szechtera.
    • Gość: Obywatel Poseł Pęczak CHWILOWO na diecie lobbysty Dochnala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 12:27
      - a za niedługo przejdzie na dietę niskokaloryczną - więzienną.
    • Gość: jan Doktoe Pęczak IP: *.chello.pl 14.11.04, 20:05
      Pęczak to taki sam doktor (nauk ekonomicznych ) jak Kulczyk. Dlaczego
      doktorskość Kulczyka jest tak eksponowana, a Pęczaka tak pomijana?
    • Gość: Grzegorz Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.client.comcast.net 14.11.04, 21:43
      Moze po tym wszystkim Narod wybierze na Prezydenta pania Kwasniewska,
      Przecierz jest taka dobra dla ludzi.
      Nie wiem jak SLD pomiesci wszystkich Polakow na wyspie Wolin, bo przecierz cala
      Polske juz udalo im sie sprzedac, a wlasciwie sprywatyzowac.
      Moze ktos odwazny powie mi jeszcze, ze w Polsce nie ma mafii.
      Do zobaczenia w innym wcieleniu.
    • Gość: andrew bartosik Re: Poseł Pęczak na diecie lobbysty Dochnala IP: *.chi1.dsl.speakeasy.net 15.11.04, 21:16
      ja mieszkam w usa 30 lat i czytam gazete wyborcza od 2 lat jestem
      barcdzowdzienczny gazecie wyborczej z WYKRICIE TYCH ZLODZIEI za komuny bylo
      prawo ze morzesz kras ale jak cie zlapiemu to puidziesz do ula. a za demokraci
      pisze tak kradni ile morzesz bo tego prawa jusz niema.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka