Dodaj do ulubionych

Typowy pisowski cham

23.05.23, 13:07
Typowy pisowski cham tvn24.pl/pomorze/szczecin-szczecinski-radny-miesiecznie-w-enei-zarabia-prawie-100-tysiecy-zlotych-7139553

Na pytanie, czy czuje, że na pozycję wiceprezesa państwowej spółki ma odpowiednie kwalifikacje, odpowiedział: „Mam kwalifikacje, mam wykształcenie. Co do tego wątpliwości nie mam”. Radny zarzucił także naszej stacji mijanie się z prawdą, a do polityków Koalicji Obywatelskiej, którzy oczekują jego dymisji albo z pozycji w Enei, albo z Rady Miasta, krzyknął: „Zajmijcie się tłustymi szczurami, które biegają po mieście. Brudnymi śmietnikami się zajmijcie”.
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Typowy pisowski cham 23.05.23, 13:14
      Suwerenie! Ty płacisz za jego skromną pensję w Enei. 100 000 zł/ miesiąc.
      • margit49 Re: Typowy pisowski cham 23.05.23, 16:13
        A to już nie tłusty kot, a faktycznie tłusty szczur. Jednakoż płaci partii haracz

W czasie, gdy ludzie płacą bardzo wysokie rachunki za prąd, PiS-owscy działacze stają się milionerami i to jest niedopuszczalne. Obsiedli stołki spółek Skarbu Państwa i doją je bez opamiętania.

Miłość do pis wymaga poświęceń
        • pies.na.czarnych Re: Typowy pisowski cham 23.05.23, 16:52
          > Jednakoż płaci partii haracz

Na tym to wszystko polega przecież. Spółeczki, miejsce w Parlamencie Europejskim nie są za darmo. Każdy musi płacić haracz. Wszyscy pamiętamy czasy kiedy Migalski i Ziobro się zbuntowali. Ziobro jedna po czasie swoje zapłacił i dostał za to słój konfitur.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka