oszol-lom-z-rm 30.05.23, 06:29 wpolityce.pl/kultura/647989-plakat-korkucia-w-ogniu-krytyki-mimo-decyzji-jury - No ciekawe co teraz powiedzą obrońcy wolności artystycznej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 08:16 oszol-lom-z-rm napisał: > wpolityce.pl/kultura/647989-plakat-korkucia-w-ogniu-krytyki-mimo-decyzji-jury > - No ciekawe co teraz powiedzą obrońcy wolności artystycznej A co ty powiesz? Forum to nie slup ogloszeniowy, na którym wiesza się ciekawe, według wieszającego, artykuly z mediów. A ty po raz kolejny ograniczasz się do zawieszenia linku. Napisz co sądzisz o wolności twórczej, o prawie nie braniu udziału w konkursie, w ktorym nagradza się polityczne propagandówki. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 08:36 Wy narzekacie ze ograniczona jest wolność twórcza a teraz kiedy macie tego przykład milczcie Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 08:38 oszol-lom-z-rm napisał: > Wy narzekacie ze ograniczona jest wolność twórcza a teraz kiedy macie tego przy > kład milczcie A jak tu jest ograniczana wolność twórcza? S. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 08:51 Zmuszacie innych do bojkotu Korkucia Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 08:53 oszol-lom-z-rm napisał: > Zmuszacie innych do bojkotu Korkucia Kto kogo jak zmusza? Konkrety proszę. Nie każdy działa na rozkaz, jak w PiS. Spróbuj to zrozumieć. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 12:03 Korkuc działa z władnej inicjatywy Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 12:09 oszol-lom-z-rm: > Korkuc działa z władnej inicjatywy A z czyjego nadania on taki władny? Sprawdziłem Konstytucję RP, rozdział o organach władzy, ale na żadnych korkuców nie natrafiłem. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 15:35 oszol-lom-z-rm napisał: > Korkuc działa z władnej inicjatywy Pytałem kto kogo zmusza do bojkotu Koruca. S. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 08:29 podoba mi się, bo ukazuje ohydę PIS. Kiedyś autor stanie przed sądem za oszczerstwo, kpk art. 212. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 08:37 Prawdę pola zł . W oczy kole? I bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 08:54 oszol-lom-z-rm napisał: > Prawdę pola zł . W oczy kole? I bardzo dobrze I znów bełkot. S. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 18:19 oszol-lom-z-rm: > Prawdę pola zł . W oczy kole? snajper55 > I znów bełkot. oszol-lom-z-rm: > Prawda w oczy kole? Tą część bełkotu rozumiemy. Niejasne jest pierwsze zdanie: kto polazł, dokąd polazł i co to znaczy, że ktoś ,,polazł prawdę''. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 08:42 szczypawka.jadowita napisała: > podoba mi się, bo ukazuje ohydę PIS. > Kiedyś autor stanie przed sądem za oszczerstwo, kpk art. 212. Mylisz się. Plakat pokazuje pislamską ohydę tych, w których głowach rodzą się pomysły na takie obrzydliwe i kłamliwe akcje propagandowe, jak ta z "zolwikami". To wybitnie antypislamski plakat. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 15:03 Ohydne to są te wasze Sodomickie marsze nierówności ! Odpowiedz Link Zgłoś
1ucyfosteles Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 10:19 oszol-lom-z-rm napisał: > - No ciekawe co teraz powiedzą obrońcy wolności artystycznej Do mnie przemawia (pod względem czysto estetycznym) zarówno plakat Korkucia, jak i tęczowa figurka Matki Boskiej, którą krytykowałeś, i która miała podobno stanowić obrazę uczuć religijnych. Obie formy artystyczne są emanacją emocji społecznych obecnych w przestrzeni publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 12:05 Genitalia na krzyżu sztuka nowoczesna na gwieździe Dawida antysemicki atak Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 12:15 oszol-lom-z-rm napisał: > - No ciekawe co teraz powiedzą obrońcy wolności artystycznej Powiedzą, że to murowany kandydat na tytuł Artysty Roku Orlenu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Korkuc artysta wyklęty 30.05.23, 15:59 toto jest artystą? to większym jest autor tego Odpowiedz Link Zgłoś