pies.na.czarnych 13.11.23, 15:45 Duda zamilkł tak jak jego baba :) Justyna idzieeeesz! x.com/WideoWyborcza/status/1724067045866639396?s=20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Duda zamilkł tak jak jego baba :) 13.11.23, 16:00 Do dudy również trzeba się dobrać. Skończyć z tym jego liberum veto i pyszałkowaniem się. Roman Giertych @GiertychRoman W kampanii nie było czasu. Dzisiaj podpisałem zawiadomienie dotyczące m. in. Ziobry i Kamińskiego za naciskanie na prokuratorów, którzy nie chcieli stawiać mi zarzutów i za to zostali zdymisjonowani. Chcieli wyeliminować adwokata wielu ludzi opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wykluczone :) 13.11.23, 16:41 pies.na.czarnych napisała: > Do dudy również trzeba się dobrać. Skończyć z tym jego liberum veto... wykluczone. - do zmiany Konstytucji trzeba 2/3 glosow. z Prezydentem trza bedzie sie wiec dogadywac - inaczej z prawa do veta - bedzie chetnie korzystal :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: wykluczone :) 13.11.23, 17:52 Bzdury gadasz. Wystarczy uchwała aby odesłać go do Trybunału Stanu i będzie zawieszony. Do tego potrzeba tylko 2/3 głosów. sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/trybunal-stanu-16790886/art-13 Art. 13. [Podjęcie uchwały o postawieniu Prezydenta w stan oskarżenia lub o pociągnięciu do odpowiedzialności przed Trybunałem Stanu] 1. Postawienie Prezydenta w stan oskarżenia może nastąpić uchwałą Zgromadzenia Narodowego, podjętą większością co najmniej 2/3 głosów ustawowej liczby członków Zgromadzenia Narodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal wykluczone :) 13.11.23, 19:09 suka.na.czarnych napisała: > Bzdury gadasz. Wystarczy uchwała aby odesłać go do Trybunału Stanu i będzie zawieszony. Do tego potrzeba tylko 2/3 głosów. belkot nieuczki. tych 2/3 glsow nigdy nie bedzie - ignorantko. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: nadal wykluczone :) 13.11.23, 19:16 j-k napisał: > suka.na.czarnych napisała: > > > Bzdury gadasz. > Wystarczy uchwała aby odesłać go do Trybunału Stanu i będzie zawieszony. > Do tego potrzeba tylko 2/3 głosów. > > > belkot nieuczki. > > tych 2/3 glsow nigdy nie bedzie - ignorantko. Doucz się debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Duda zamilkł tak jak jego baba :) 13.11.23, 16:19 a mnie ciekawi czy ta kreatura wierzy w to o czym bredzi . Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Duda zamilkł tak jak jego baba :) 13.11.23, 16:24 Nie wierzy ale nie może się pogodzić z tym co się stało 15.10. Jak oni wszyscy. Są w szoku. Jeszcze nie wierzą że za chwilę bezrobocie dla tysiące działaczy czy to z Orlenu czy z TVP. U budynia czy sakiewkiewicza nie będzie tyle miejsc. Poza tym zaraz przytną budyniowi budżet to będzie raczej zwalniał a nie zatrudniał. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Duda zamilkł tak jak jego baba :) 13.11.23, 16:27 Jemu wydaje się, ze jest cwany. Zwróć uwagę na ten fragment połajanki pisu w jego przemówieniu. On jest przeciw, a nawet za. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Duda zamilkł tak jak jego baba :) 13.11.23, 16:31 265 za to dosyć blisko do 276. Zacząłbym teraz polowanie na pisiorów i przeciągniecie na naszą stronę z 10 sztuk. Wtedy budyń idzie pi**u czyli gdzie jego miejsce. Nawet można by ustawę o delegalizacji pisu przepchnąć... ech marzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Duda zamilkł tak jak jego baba :) 13.11.23, 17:53 adam111115 napisał: > 265 za to dosyć blisko do 276. Zacząłbym teraz polowanie na pisiorów i przeciąg > niecie na naszą stronę z 10 sztuk. Wtedy budyń idzie pi**u czyli gdzie jego mie > jsce. Nawet można by ustawę o delegalizacji pisu przepchnąć... ech marzenia :) Art. 13. [Podjęcie uchwały o postawieniu Prezydenta w stan oskarżenia lub o pociągnięciu do odpowiedzialności przed Trybunałem Stanu] 1. Postawienie Prezydenta w stan oskarżenia może nastąpić uchwałą Zgromadzenia Narodowego, podjętą większością co najmniej 2/3 głosów ustawowej liczby członków Zgromadzenia Narodowego. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Duda zamilkł tak jak jego baba :) 13.11.23, 19:05 Wiem, chodziło mi o odrzucanie wet budynia. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Duda zamilkł tak jak jego baba :) 13.11.23, 19:19 Wystarczy uchwala i już niczego nie będzie mógł odrzucić. Wydaje mi się, że on doskonale zdaje sobie z tego sprawę i stąd u niego taka mina jak u misiu co mu się oczko odkleiło. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Duda zamilkł tak jak jego baba :) 13.11.23, 16:38 Ja zwróciłam i nawet się zdziwiłam, ale zaraz wrócił na kurs i ścieżkę 😆 Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Duda zamilkł tak jak jego baba :) 13.11.23, 17:54 > wrócił na kurs i ścieżkę 😅😅😅 Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Duda zamilkł tak jak jego baba :) 13.11.23, 16:46 Nie wyłbym, bez przesady, aż tak nie przeżywam polityki :) ale miałbym ich za zdrajców. Poza tym jestem za całkowitym rozliczeniem pisu nawet jeśli będzie to nazwane zemstą ponad miarę. mam to gdzieś. Te 194 ryje najchętniej bym w ZK oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś